Umudumuz eylul ayı diyenler

Kızlar kayserıdeyım asılamam ı tup bebek mı noolur yardım edın 3 yıllık evlıym yumurta tembellıgı var akıl verın burda olan var mıııı
Bu konularda çok bir bilgim yok bilgisi olan bir arkadaş size yardımcı olur inşallah hayırlısi olsun ins. En kısa ve hayırlı zamanda sizde bizde kalbimizdeki murada ulasıriz

Peki o üç günde belirtin varmıydı canım...

Peki o üç günde belirtin varmıydı canım...
Aşırı şişkinlik mide yanması ve ögürme bel agrisi vardi canım ama degilmisim psikolojikmis yani
Ama umutluyum seninki inşallah bebegindir sadece sabret bekle pazartesiye ne kaldı şurda burda birlikte bekleyiveririz

Aşırı şişkinlik mide yanması ve ögürme bel agrisi vardi canım ama degilmisim psikolojikmis yani
Ama umutluyum seninki inşallah bebegindir sadece sabret bekle pazartesiye ne kaldı şurda burda birlikte bekleyiveririz
Ahh canım yaaa... Bekleyelim bitlikte sağol...bende mide yanmadı yokta. Yanlardan ağrım var...kasıklarda ara ara ağrı var işte canım...şişkinlik bira ve rahatsızlık hissim var...

Ahh canım yaaa... Bekleyelim bitlikte sağol...bende mide yanmadı yokta. Yanlardan ağrım var...kasıklarda ara ara ağrı var işte canım...şişkinlik bira ve rahatsızlık hissim var...
İnsallah belirtilerin bebeğindendir canım bide goguslerinde bi belirti varmı çogu gogusunde belirti olanlar hamile oluyo gogusteki belirtiye burda hep dikkat ediyorum da bi onu takip et pazartesiyi beklerken canım

İnsallah belirtilerin bebeğindendir canım bide goguslerinde bi belirti varmı çogu gogusunde belirti olanlar hamile oluyo gogusteki belirtiye burda hep dikkat ediyorum da bi onu takip et pazartesiyi beklerken canım
Gögüslerde bi dolgunluk var ama bilemedim şimdi.. Acıma yok...hayırlısı canım hakkımızda...sen ne zmndır istiyosun canım..

Gögüslerde bi dolgunluk var ama bilemedim şimdi.. Acıma yok...hayırlısı canım hakkımızda...sen ne zmndır istiyosun canım..
Canım ben 1 senelik evliyim ama 2 aydır duzenli deniyoruz ben duzenli denemeye baslamadan buraları okumaya basladım iste bende çok stres yapıcağımı biliyodum çok detaycıyım çunku ama baya bilgi ögrendim burda birazda etrafdan uygun bir sekilde yol almaya çalısıyorum. Ama 2 aydır boş bu ay 3. Ayımız hayırlısı olsun inşallah

Hayırlsıı canım. Allahım nasip etsin inş doğru zamanda. Hemen olmaSa stres çok yapma.

Hayırlısi canım insallah amin yapmamaya çalışıcam canım saol
Bişey değil canım. Benimde ilk bebeğim 1sene sonra olmuştu. Tabi bende stres yapmıştım acaba bi sıkıntımız var mı diye. Bu ayda olmazsa doktora gidicem dediğim ay kalmışım hamile tabi babamın sağlık durumları çıkmıştı gebeliği düşünememiştim hiç... Kafa ne kadar başka şeylere meşgulse o kadar iyi olur senin için.. Birde benim bu ay olmazsa bi süre buraya girmeyi düşünmüyorum. Burasıda çok etkiliyor beni...

Ya bilmiyorum bende ama kimseyle paylasmayinca yazismayımcada kendi kendime kuruntu yapıyorum o daha çok stresli değilmi aklım baska seylere versemde yinede bir sey tetikliyor ya gecikme oluyor ya erken geliyor bu sefer ben kendi kendime çatlayacak gibi oluyorum konusma soru sorma ihtiyacı duyuyorum zaten vucut tepki vermese ben okadar takılmamaya çalısıyorum

Bu 2 ay denemede de birinde gecikme yasadım birinde hiç beklemiyoken daha 3 gun varken geldi hiç duzensizlik yasamayınca sorup cevap almak istiyor insan hangisi doğru olan bilmiyorum

Canım tabi bünyeye göre değişir.. Ben etkileniyorum. Sen etkilenmiyorsan sıkıntı yok senin için...

Bu 2 ay denemede de birinde gecikme yasadım birinde hiç beklemiyoken daha 3 gun varken geldi hiç duzensizlik yasamayınca sorup cevap almak istiyor insan hangisi doğru olan bilmiyorum
Sen yeni başladığın için denemeye....vücut sperme alışmayamı çalışıyomuş öyle bişiler sölüyordu burdaki kızlar...

Canım tabi bünyeye göre değişir.. Ben etkileniyorum. Sen etkilenmiyorsan sıkıntı yok senin için...
Yok etkilenmiyorum diye idda edemem vardır etkilendigim noktalar ama dogru olan kendi kendine cevapsız kalmak mı paylasıp baskalarınkinimi okumak onu bilmiyorum aslında bende kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…