Merhaba canım normalde bat tarihim 2 eyluldeydi ama 30 agustosta bat olarak hayallerim yıkıldı gelecek bat tarihim 25 eylulHosgeldiniz arkadaslar sat ve bat lari ogrenebilir miyim ?
Hayırlı akşamlar kızlar. Benim bu ay da umudum yok. Psikolojim çökmüş durumda. Ne olur bana da dua edin. Bir düşüğüm var. Sonrasında sağlık sorunlarim oldu. Şimdi de Süt kesigi gibi akıntım var. Galiba enfeksiyon yeniledi kendini. Ne yapacağı mi bilmiyorum.
Hosgeldiniz arkadaslar sat ve bat lari ogrenebilir miyim ?
Haklisin ama suan imkanım yok canımEn kısa zamanda doktora görünmelisin bence..
Sat 22 temmuz bat meçhul canım
Canim psikolojimin bozuk olması çevre ile alakalı. Eşimin izni dolayısıyla memlekete geldik. Ağzı olan konusuyo iste yaşca büyük olunca pek bise diyemiyorum. İcimde kalıyor. Enfeksiyon içinde tedavi görmüştüm geçmişti. Buraya gelince üşüttün mu ne oldu anlamadım. Akıntım başladı. Istahim kesildi. Hiç keyfim yok. Eşimin köyüne ilk defa geldim Ne havası nede suyu iyi gelmedi. Kafa dengi hiç kimse yok. Bi elti m var. Onla da herşeyi konuşamıyorum. Yarın öbür gün laf yapar diye. Böyle bi durumda iken geçen ay evlenen arkadasin hamile oldugunu duyunca keyfim iyice kaçtı. Onun adına sevindim. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir.ama Kendi adıma üzüldüm. Kayinvalidem bu konuda pek anlayışlı değil. Mayısta düşük yapmıştım bir sürü şey demişti. Neyse canım Uzun uzun yazdım hakkını helal et kusuruma bakma yazma ihtiyacı hissettim.İmkanin yoksa cocuk icin ara verip once kendini evde tedavi et canim. İnternette bircok bitkisel cozzum var enfeksiyon icin. Cunku eger cocuk istiyorsak ruhen ve bedenen saglikli olmaliyiz once ki bebislerimiz bize gelsin
Canım zor bir psikoloji zaten biz kendimize yeterince stres yapıyoruz birde dış etkenler iyice strese sokuyor sakin kalmaya sabretmeye çalıs mubarek bayramımızı kendine zehir etme mümkün oldugunca bolca su iç hiç bir sey yapamıyosan su bile enfoksiyon varsa temizlemene yardım edercektir. 3 lt yakın iç canım bolca lavaboya git inşallah fazla hastalanmadan evine doner rahatsızlıgın varsa tedavisine yoksa melegin için sağlıklı çalışmalara devam edersin allah yar ve yardımcın olsun dualarınıda dilinden eksik etme canmCanim psikolojimin bozuk olması çevre ile alakalı. Eşimin izni dolayısıyla memlekete geldik. Ağzı olan konusuyo iste yaşca büyük olunca pek bise diyemiyorum. İcimde kalıyor. Enfeksiyon içinde tedavi görmüştüm geçmişti. Buraya gelince üşüttün mu ne oldu anlamadım. Akıntım başladı. Istahim kesildi. Hiç keyfim yok. Eşimin köyüne ilk defa geldim Ne havası nede suyu iyi gelmedi. Kafa dengi hiç kimse yok. Bi elti m var. Onla da herşeyi konuşamıyorum. Yarın öbür gün laf yapar diye. Böyle bi durumda iken geçen ay evlenen arkadasin hamile oldugunu duyunca keyfim iyice kaçtı. Onun adına sevindim. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir.ama Kendi adıma üzüldüm. Kayinvalidem bu konuda pek anlayışlı değil. Mayısta düşük yapmıştım bir sürü şey demişti. Neyse canım Uzun uzun yazdım hakkını helal et kusuruma bakma yazma ihtiyacı hissettim.
İcini dokmek iyi glir insana ama beterin betri var. Sen bi sureligine geldin heralde. Ben bir bucuk sene yasadim ailesiyle. Simdi de ustlerine ev yaptik. Cocuk aglasa ariyolar cocuk gulse ariyolar noldu bisey mi var. Yatin artik kalkin artik. Camasiri as camasiri topla gunes cok. Cocuga onu giydir sunu yedir bunu yedirme.... Tam uc senedir cekiyorum halada devam yani. Oglumun ismini bile koyamadim. Cocugu hep elimden aliyolar oraya goturcz biz gezcz onuda gezdircez diye. Bi gorseydin kucucuk olmasina ragmen hayir dedim mi otururdu cocuk simdi 5 dk durmuyo hep saldirgan esim bagriyo sen yaptin bu cocugu boyle diye. Surekli kavgalar.... Daha neler bi bilsenCanim psikolojimin bozuk olması çevre ile alakalı. Eşimin izni dolayısıyla memlekete geldik. Ağzı olan konusuyo iste yaşca büyük olunca pek bise diyemiyorum. İcimde kalıyor. Enfeksiyon içinde tedavi görmüştüm geçmişti. Buraya gelince üşüttün mu ne oldu anlamadım. Akıntım başladı. Istahim kesildi. Hiç keyfim yok. Eşimin köyüne ilk defa geldim Ne havası nede suyu iyi gelmedi. Kafa dengi hiç kimse yok. Bi elti m var. Onla da herşeyi konuşamıyorum. Yarın öbür gün laf yapar diye. Böyle bi durumda iken geçen ay evlenen arkadasin hamile oldugunu duyunca keyfim iyice kaçtı. Onun adına sevindim. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir.ama Kendi adıma üzüldüm. Kayinvalidem bu konuda pek anlayışlı değil. Mayısta düşük yapmıştım bir sürü şey demişti. Neyse canım Uzun uzun yazdım hakkını helal et kusuruma bakma yazma ihtiyacı hissettim.
Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun canım ama iste herkesin derdi kendine buyuk geliyor yasamadığı için böyle bu durumu beterin beterini dusunuyor insan ama sonra sanki kendini avutuyomuş gibi geliyo tekrar kendi derdinin içinde boğuluyo hepimiz derdine şifa rabbim dua edelim huzur bulalımİcini dokmek iyi glir insana ama beterin betri var. Sen bi sureligine geldin heralde. Ben bir bucuk sene yasadim ailesiyle. Simdi de ustlerine ev yaptik. Cocuk aglasa ariyolar cocuk gulse ariyolar noldu bisey mi var. Yatin artik kalkin artik. Camasiri as camasiri topla gunes cok. Cocuga onu giydir sunu yedir bunu yedirme.... Tam uc senedir cekiyorum halada devam yani. Oglumun ismini bile koyamadim. Cocugu hep elimden aliyolar oraya goturcz biz gezcz onuda gezdircez diye. Bi gorseydin kucucuk olmasina ragmen hayir dedim mi otururdu cocuk simdi 5 dk durmuyo hep saldirgan esim bagriyo sen yaptin bu cocugu boyle diye. Surekli kavgalar.... Daha neler bi bilsen
Amin canim aminRabbim seninde yar ve yardımcın olsun canım ama iste herkesin derdi kendine buyuk geliyor yasamadığı için böyle bu durumu beterin beterini dusunuyor insan ama sonra sanki kendini avutuyomuş gibi geliyo tekrar kendi derdinin içinde boğuluyo hepimiz derdine şifa rabbim dua edelim huzur bulalım
Çok zor canım aileyle birlikte yaşamak. Allah yar ve yardimcin olsun. Ben burda 10 gun dayanamıyorum. Allah sabır versin çok çok.İcini dokmek iyi glir insana ama beterin betri var. Sen bi sureligine geldin heralde. Ben bir bucuk sene yasadim ailesiyle. Simdi de ustlerine ev yaptik. Cocuk aglasa ariyolar cocuk gulse ariyolar noldu bisey mi var. Yatin artik kalkin artik. Camasiri as camasiri topla gunes cok. Cocuga onu giydir sunu yedir bunu yedirme.... Tam uc senedir cekiyorum halada devam yani. Oglumun ismini bile koyamadim. Cocugu hep elimden aliyolar oraya goturcz biz gezcz onuda gezdircez diye. Bi gorseydin kucucuk olmasina ragmen hayir dedim mi otururdu cocuk simdi 5 dk durmuyo hep saldirgan esim bagriyo sen yaptin bu cocugu boyle diye. Surekli kavgalar.... Daha neler bi bilsen
Canım birtane daha test al yada kan tahlili yaptır ama hatalı oldugunu sanmıyorum hem gecikme hem çift çizgi diyosunKızlaaarrr ben bugün de regl olmayınca şu 5 liralık testlerden yaptım. İdrarı damlatır damlatmaz 15 sn içinde kıpkırmızı çizgi oldu.. bu kadar kısa sonuç vermesi normal mi.. hatta t çizgisi cden bile koyu diyebilirim şuan 5 dk geçti.. diğer pahalı erken gebelik testi yanlışmış demekki
Ne bileuim kimyasaldan sonra herşeyden şüphe eder oldum sanırım :)) şimdi test yaptırmaya gidicem bakalımCanım birtane daha test al yada kan tahlili yaptır ama hatalı oldugunu sanmıyorum hem gecikme hem çift çizgi diyosun
Evet kan testi en net sonuç bencede git yaptır canım insallah bebsin seninledir bizde seninle sevinirizNe bileuim kimyasaldan sonra herşeyden şüphe eder oldum sanırım :)) şimdi test yaptırmaya gidicem bakalım
Evet kan testi en net sonuç bencede git yaptır canım insallah bebsin seninledir bizde seninle seviniriz
Amin inşallah canım sonucu sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım.. aileme bile söylemeden buraya gelip yazdım öyle alışmışımki.. inşallah bugün ben bu ay hiçbiriniz hayal kırıklığına uğramazsınız.. tez zamanda hayırla sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?