Umudumuz eylul ayı diyenler

Gec dollenme olmus olabilir canim beklemek her zaman iyidir umarim sonuc dogrudur

EceCigdem caniko benimde bat bugün. Karın yada kadık ağrım yok. Belimde ve yanlarda ağrım var..sence bendede varmıdır bişiler.test negatif ama..

EceCigdem caniko benimde bat bugün. Karın yada kadık ağrım yok. Belimde ve yanlarda ağrım var..sence bendede varmıdır bişiler.test negatif ama..
Eceye sormussun ama bende gecen ay yasadigim kadarıyla cevap yazayım dedim stres yapma kendini rahat bırak ama eger 3 gunu gecerse gecikmen kan testi yaptırmanı öneririm

Canim biliyorsun ki gecen aylarda 11 gun bile gecikmem oldu gecikmeler sizi strese sokmasin lutfen birkac gun bekle olmazsa hafta basinda git bir kan testi yaptir derim

Kızlar adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Yani erken gebelik testinin amacı zaten o 10 gun yazanı alabilirsin ama kesin Çıkar yada çıkmaz demek zor biliyorum heycanlısın ama bence bat a kadar en azından bekle derim ben ama yinede sen bilirsin canım

Eceye sormussun ama bende gecen ay yasadigim kadarıyla cevap yazayım dedim stres yapma kendini rahat bırak ama eger 3 gunu gecerse gecikmen kan testi yaptırmanı öneririm
Sağol canım. Hiçbir adet döneminde böyle bişi yaşamamıştım. Tabi yaşamadığım yaşamıyacağım anlamınada gelmez ama ilk defa olması şaşırttı beni. Herzaman karnım ağrır direk ve reglim başlar. Bu sefer farklı oldu... Ve banada acaba mı dedirtti. İşte olmazsam pazartesi kan veririm.

Canim biliyorsun ki gecen aylarda 11 gun bile gecikmem oldu gecikmeler sizi strese sokmasin lutfen birkac gun bekle olmazsa hafta basinda git bir kan testi yaptir derim
Öyle yapıcam canım. Ama benim gecikmem olmaz hiç.erken geldiği bile oldu. Ama hiç 29 günü görmedim. Bu olursa ilk olur canım. Evet canım olmazsam pazartesi kan veririm. İdrarla uğraşmam hiç.. EceCigdem

benimde adetime 15 gun var bakalim bu ay bekliyorum suna dunden beri kasiklarimda agri var gecen ayda boyle oldum. hatta kan verdim 0.36 hgc cikti dr gebelik yok dedi hayirlisi olsun ne diyelim

benimde adetime 15 gun var bakalim bu ay bekliyorum suna dunden beri kasiklarimda agri var gecen ayda boyle oldum. hatta kan verdim 0.36 hgc cikti dr gebelik yok dedi hayirlisi olsun ne diyelim
Canım kasıklardaki agrı bazen geç yumurtlama sinyalide olabiliyor ben degerlendir derim ama kendi vucudunu en iyi sen bilirsin tabiki benimki nacizane bi tavsiye

Neden beklemeni 3 gecerse dedim çünkü gecen ay benimde hic gecikmeyen bat gecikti hemde 3 gun 3. Gunde hemen kan testi yaptirdi 0.100 çıktı ertesi gün geldi. Testi yaptırdıktan sonra daha çok üzülüyosun tabi herkeste aynı olcak degil sadece beklemen daha hayırlı olur diye dedim canım

Canım kasıklardaki agrı bazen geç yumurtlama sinyalide olabiliyor ben degerlendir derim ama kendi vucudunu en iyi sen bilirsin tabiki benimki nacizane bi tavsiye
degerlwndir derken canim anlayamadim yani iliskiyimi diyosun iki gunde bir iliski oluyor duzenli bi sekilde

Kızlar kayserıdeyım asılamam ı tup bebek mı noolur yardım edın 3 yıllık evlıym yumurta tembellıgı var akıl verın burda olan var mıııı

Ben geldim. Test negatif çıktı. Umudum eylule kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…