Umudumuz eylul ayı diyenler

Kizlar bu ay interneti cok harcadim cabuk bitti iki gun sonra yenilenecek cok geri kalmişiz diger topiklerden. Millet nerdeyse 200. Sayfalara gelmis biz daha anca ikideyiz. İki gun yoklugumu aratmayin iki gun snra ben yaninizdayim. O zamana kadar boyle gun icinde falan ara ara giriyorum

Can'ım sen daha çok küçüksünyzşın itibariyle gebe kalmanda pek sıkıntı olmaz heralde... Allah bağışlasın evladını Can'ım..ekime hamile girersin inşallah...

Senden kucugum ama senin cocugun var Allah bagislasin:) sen vocuk konusunda hizlisin. Benimde ikinci evliligim. Bende es konusunda :))hem 1 yasin lafi olmaz :)
Ay sen benden de kucukmuşun benden kucuk birinin olmasi ne guzel hic denk gelmemisti

Bu arada O oz1006 benimde pek umudum yok doktor adet sokturucu falan verdi onu kullaniyorum. Ama suan dogurgan donemime girdim bide arastirma yaptim hapi kullanarak ta hamile kalan cok olmus o yuzden bir umut diyorum yinede

Bu arada O oz1006 benimde pek umudum yok doktor adet sokturucu falan verdi onu kullaniyorum. Ama suan dogurgan donemime girdim bide arastirma yaptim hapi kullanarak ta hamile kalan cok olmus o yuzden bir umut diyorum yinede
O zaman tam gaz devam çalışmalara. Umudumuz kaybetmemeliyiz kızlar Allahım aratmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…