Umudumuz eylul ayı diyenler

O zaman tam gaz devam çalışmalara. Umudumuz kaybetmemeliyiz kızlar Allahım aratmasın inşallah..
İnsallah canim. Bide simdi benim yanimda kendi ailemden kimse yoktu ama simdi kardesimi yanima aliyorum universiteye benim yanimda gitcek. Hem bana arkadas olur hemde bebis olursa insaah hamilelikte yardimci olur. İlkinde cok zor gecmisti cunku

Keşke Can'ım 28imde bekardım daha. 32 ben.. 2 senedir evliyim.. 17 ağustosta evlenmiştim...
kısmet bu işler ya nasippp inşallah en tez zamanda gelir bebişlerimiz mayıstan beri çağırıyoruz ama gelmiyo şımarık

Biz 5 ay ugrastik tmm oldu dedik kimyasal gebelik cikti
kısmet bu işler ya nasippp inşallah en tez zamanda gelir bebişlerimiz mayıstan beri çağırıyoruz ama gelmiyo şımarık

Şımarıkki ne şımarık.. Benimde ikinci olucak ama ilki kürtajdı.. Enfeksiyon geçiriyordum aldırmak zorunda kaldım.. Çok üzüldüm çok ağladım hala aklıma geldikçe dolar gözlerim..şimdi korkuyorum birahane olmazsa diye.. Vicdan azabından ölücem...

Kizlar ben bu aksamlik kaciyorum interneti fazla astim iki gun sonra yaninizdayim ara ara kendimi hatirlatirim dua edin bu gece benim icin

Ben 3 dusuk yasadim oleyim ben o zaman ama hala umudum var. Rabbim buyuk

Biz 5 ay ugrastik tmm oldu dedik kimyasal gebelik cikti

canım daha saglıklı gebeliklerin olsun inşallahhh inşallah en yakın zamanda ya of deli oluyorum

Allah korusun canım basta senin saglıgın önemli ki bebekte iyi olabilsin öyle vicdan azabı falan yapma senin yapabilceğin bişey yok ki

İnsAllah cnmm ben zaten genetik test yaptirdim sonucunu bekliyorumm bakalim.ne cikicak

o nasıl bi test canımm
Art arda dusuk yaptigim icin kan pihtilasmasi mi yoksa baska bir genetik sorun mu var diye bi arastirma yapiyorlar.
Can'ım ya zor sınavlar bunlar ... Senin durumun araştırılacak bi durum sanırım.. Düşük yapmanın sebepleri ..Rabbim büyük...
Ewd zor. Ama Allah sevdigi kullarini sinarmis. Cok agladim bende ama ne yapsam bos. Ama hic isyan etmedim Rabbime o verdi o aldi. Benim bi kaynanam vardi dediki bana bu ne bu cocukta mi dusucek dedi. Napiyim mantar tipasimi takayim durmuyor iste dedim. Yeri gogu yaratan Allah im bizden cocuk mu esigicek. Suan ben sadece sinaniyorum. Rabbim daha beter sinavlardan gecirmesin bizleri. Bu sinavida isyan etmeden atlatmamizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…