İnsallah canim. Bide simdi benim yanimda kendi ailemden kimse yoktu ama simdi kardesimi yanima aliyorum universiteye benim yanimda gitcek. Hem bana arkadas olur hemde bebis olursa insaah hamilelikte yardimci olur. İlkinde cok zor gecmisti cunkuO zaman tam gaz devam çalışmalara. Umudumuz kaybetmemeliyiz kızlar Allahım aratmasın inşallah..
28 mi ? oyle gecti içimdenBende kendimi atsam camdan aşağı olacak yanii...
Yok kiz en ideal yaslarindasin asil biz cok kucuguz daha bu isler icinkendimi çok yaslı hissettim
23mde evlendim benYok kiz en ideal yaslarindasin asil biz cok kucuguz daha bu isler icin
25-30 çocuk için ideal yaşlar bence...Yok kiz en ideal yaslarindasin asil biz cok kucuguz daha bu isler icin
Bende kendimi atsam camdan aşağı olacak yanii...
kısmet bu işler ya nasippp inşallah en tez zamanda gelir bebişlerimiz mayıstan beri çağırıyoruz ama gelmiyo şımarıkKeşke Can'ım 28imde bekardım daha. 32 ben.. 2 senedir evliyim.. 17 ağustosta evlenmiştim...
kısmet bu işler ya nasippp inşallah en tez zamanda gelir bebişlerimiz mayıstan beri çağırıyoruz ama gelmiyo şımarık
Tamam Can'ım.. Bol şans..Kizlar ben bu aksamlik kaciyorum interneti fazla astim iki gun sonra yaninizdayim ara ara kendimi hatirlatirim dua edin bu gece benim icin
Şımarıkki ne şımarık.. Benimde ikinci olucak ama ilki kürtajdı.. Enfeksiyon geçiriyordum aldırmak zorunda kaldım.. Çok üzüldüm çok ağladım hala aklıma geldikçe dolar gözlerim..şimdi korkuyorum birahane olmazsa diye.. Vicdan azabından ölücem...
Kizlar ben bu aksamlik kaciyorum interneti fazla astim iki gun sonra yaninizdayim ara ara kendimi hatirlatirim dua edin bu gece benim icin
Biz 5 ay ugrastik tmm oldu dedik kimyasal gebelik cikti
Şımarıkki ne şımarık.. Benimde ikinci olucak ama ilki kürtajdı.. Enfeksiyon geçiriyordum aldırmak zorunda kaldım.. Çok üzüldüm çok ağladım hala aklıma geldikçe dolar gözlerim..şimdi korkuyorum birahane olmazsa diye.. Vicdan azabından ölücem...
canım daha saglıklı gebeliklerin olsun inşallahhh inşallah en yakın zamanda ya of deli oluyorum
Allah korusun canım basta senin saglıgın önemli ki bebekte iyi olabilsin öyle vicdan azabı falan yapma senin yapabilceğin bişey yok ki
o nasıl bi test canımmİnsAllah cnmm ben zaten genetik test yaptirdim sonucunu bekliyorumm bakalim.ne cikicak
Can'ım ya zor sınavlar bunlar ... Senin durumun araştırılacak bi durum sanırım.. Düşük yapmanın sebepleri ..Rabbim büyük...Ben 3 dusuk yasadim oleyim ben o zamanama hala umudum var. Rabbim buyuk
Art arda dusuk yaptigim icin kan pihtilasmasi mi yoksa baska bir genetik sorun mu var diye bi arastirma yapiyorlar.o nasıl bi test canımm
Ewd zor. Ama Allah sevdigi kullarini sinarmis. Cok agladim bende ama ne yapsam bos. Ama hic isyan etmedim Rabbime o verdi o aldi. Benim bi kaynanam vardi dediki bana bu ne bu cocukta mi dusucek dedi. Napiyim mantar tipasimi takayim durmuyor iste dedim. Yeri gogu yaratan Allah im bizden cocuk mu esigicek. Suan ben sadece sinaniyorum. Rabbim daha beter sinavlardan gecirmesin bizleri. Bu sinavida isyan etmeden atlatmamizi nasip etsinCan'ım ya zor sınavlar bunlar ... Senin durumun araştırılacak bi durum sanırım.. Düşük yapmanın sebepleri ..Rabbim büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?