Umudumuz eylul ayı diyenler

bazen acaba aldırmasaymıydım diye düşünüyorum ve cevabım hep keşke aldırmasaydım oluyor..ama ne yazılı son pişmanlık fayda etmiyor..

Allahım korusun isyan etmedim bir kere bile bende. Ben kayınvalideme söylememiştim bebeğide kürtajıda..benim ailem biliyordu sadece onlarada söylediğime pişman oldum benle bir üzüldüler..

Uzulmemek elde ddgil zaten senin bi parcan kopuyor senden...
Allahım korusun isyan etmedim bir kere bile bende. Ben kayınvalideme söylememiştim bebeğide kürtajıda..benim ailem biliyordu sadece onlarada söylediğime pişman oldum benle bir üzüldüler..

bazen acaba aldırmasaymıydım diye düşünüyorum ve cevabım hep keşke aldırmasaydım oluyor..ama ne yazılı son pişmanlık fayda etmiyor..
ama canım sen buna mecbur kaldın kim bile isteye aldırır ki bak öyle düşünme kendini hasta edersin

Kizlar ben ugur olsun hemde sus olsun diye bu patigi yaptim. 2.sinide yarin yapicam . gzl olmus mu sizce :)bu arada ilk tigla patik yapmam ilk deneme

Eklentiler

• IMG_20160820_000246.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar takipteyim kotu dusunceleri ve anilari atin kafanizdan pozitif olun inaniyorum hepiniz cok iyi anne olacaksiniz

ben her aya talibim... inşallah eylül ayı uğurlu gelir .. dış gebelikten yasaklarım vardı kalkmış oluyor..

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim :) benim batim 10 eylül bakalim insallah bu ay tutar

Umudu Eylül ayına kalanlardanım bende. Haftaya cuma rahim filmi çektircem inşallah problem çıkmaz bu ay pozitifi görürüm. Hepimize hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin Rabbim

Benim bat eylul 3-4. Hayirlisi bakalim (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…