bazen acaba aldırmasaymıydım diye düşünüyorum ve cevabım hep keşke aldırmasaydım oluyor..ama ne yazılı son pişmanlık fayda etmiyor..canım daha saglıklı gebeliklerin olsun inşallahhh inşallah en yakın zamanda ya of deli oluyorum
Allah korusun canım basta senin saglıgın önemli ki bebekte iyi olabilsin öyle vicdan azabı falan yapma senin yapabilceğin bişey yok ki
Bende eylül ayini umutla bekleyenlerdenim
Allahım korusun isyan etmedim bir kere bile bende. Ben kayınvalideme söylememiştim bebeğide kürtajıda..benim ailem biliyordu sadece onlarada söylediğime pişman oldum benle bir üzüldüler..Art arda dusuk yaptigim icin kan pihtilasmasi mi yoksa baska bir genetik sorun mu var diye bi arastirma yapiyorlar.
Ewd zor. Ama Allah sevdigi kullarini sinarmis. Cok agladim bende ama ne yapsam bos. Ama hic isyan etmedim Rabbime o verdi o aldi. Benim bi kaynanam vardi dediki bana bu ne bu cocukta mi dusucek dedi. Napiyim mantar tipasimi takayim durmuyor iste dedim. Yeri gogu yaratan Allah im bizden cocuk mu esigicek. Suan ben sadece sinaniyorum. Rabbim daha beter sinavlardan gecirmesin bizleri. Bu sinavida isyan etmeden atlatmamizi nasip etsin
Allahım korusun isyan etmedim bir kere bile bende. Ben kayınvalideme söylememiştim bebeğide kürtajıda..benim ailem biliyordu sadece onlarada söylediğime pişman oldum benle bir üzüldüler..
ama canım sen buna mecbur kaldın kim bile isteye aldırır ki bak öyle düşünme kendini hasta edersinbazen acaba aldırmasaymıydım diye düşünüyorum ve cevabım hep keşke aldırmasaydım oluyor..ama ne yazılı son pişmanlık fayda etmiyor..
ama canım sen buna mecbur kaldın kim bile isteye aldırır ki bak öyle düşünme kendini hasta edersin
Hoş buldum canimO zaman aramiza h geldin :)
Patikler senden o zaman Can'ım...Kizlar ben ugur olsun hemde sus olsun diye bu patigi yaptim. 2.sinide yarin yapicam . gzl olmus mu sizce :)bu arada ilk tigla patik yapmam ilk deneme
Patikler senden o zaman Can'ım...
Günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?