Kızlar doktorla görüştüm, farlutal verdi, 4 gün boyunca 3er doz alıcam. Daha önce kullanan oldumu aranızda? İlaç bittikten 3-4 gün sonra reglimin başlaması gerekirmiş, doktor öle söledi ama. Bakalım. Bi de bu ilaç aşılamaya başlamama engel olmıcakmış. Şimdilik havadisler böle benden.
herkes nerelerde
herkese hayırlı cumalar
benim bu bebek olayından dolayı eşimin
ailesiylede problemim vardı biliyorsunuz
eltimin hamileliği falan benden saklamışlar laf sokmalar falan vardı.
doktorlarmımız bizi tüp bebeğe yönlendirdi artık eşimden dolayı.
ben artık yaşadığım olayların ağırlığını kaldıramıyorum ve sürekli
ağlıyorum herşeye.
elimde değil. mesela tüp bebek merkezi araştırıyorum internet sitesindeki
bebek sahibi olan kişilerin resimlerini görüyorum allahım bizede nasip et diye ağlıyorum
dışardan biri bebek sorsa ağlıyorum.
neyse psikoloğa gittik eşimle beraber bunları anlattık
psikolog bize benim depresyonda olduğumu ve 1 sene tedavi görmem gerektiğini
ve bebek olayını ertelememizi istedi.
bebek olsada ben mutlu olamazmışım.
oysa benim depresyona girme sebebim zaten bebeğim olmuyor diye
insanlardan kaçıyorum
eşimde doktoru destekliyor sen yine mutlu olmazsın diyor
offf sizce doktormu haklı yani
ben bebek sahibi olamadıkça asıl mutlu olamam.
lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
herkes nerelerde
herkese hayırlı cumalar
ağlıyorum herşeye.
bebek sahibi olan kişilerin resimlerini görüyorum allahım bizede nasip et diye ağlıyorum
insanlardan kaçıyorum
kızlar selam, sizinle dün akşam yaptığım testi paylaşmak istiyorum, sabah gönderecektim ama usb kabloyu evde unutmuşum :) yaa bi yorumlarmısınız, bu referans göstergesi olabilir mi? Ben kanda baktırmadım hala ve farlutala da başladım.Acaba p.tesi kanda mı baktırsam bi de, sanırım kafayı yedim. kendimi hamile sanıyorum galiba :) :)bu gidişle hiç adet olamıcam
Eki Görüntüle 273307 Eki Görüntüle 273306
kızlar selam, sizinle dün akşam yaptığım testi paylaşmak istiyorum, sabah gönderecektim ama usb kabloyu evde unutmuşum :) yaa bi yorumlarmısınız, bu referans göstergesi olabilir mi? Ben kanda baktırmadım hala ve farlutala da başladım.Acaba p.tesi kanda mı baktırsam bi de, sanırım kafayı yedim. kendimi hamile sanıyorum galiba :) :)bu gidişle hiç adet olamıcam
Eki Görüntüle 273307 Eki Görüntüle 273306
canım doktora muayene olmadın değilmi sen?keşke kanda baktırsaydı..vee bence bu test pozitif..hadi hatalı negatifler ilaçlardan etkileniyoru,sen ilaç bile almadın:) böyle negatif olmaz ayrıca.testte bile diyo.hatalı negatif olabiliyo ama hatalı pozitif olmuyo canım.benimde yaptığım tüm testlerde ikinci çizginin hayali bile yoktu:)) bu arada farlutalın bebeğe bi zararı yok landarch ın dediği gibi..ama kanda baktırıp öyle devam et...bence gebesin canım
piraye seni aşağıda görüyorum kan verdin mi? ayyy hamilesin sennnn
Kızlar sonucum negatif, koca bir negatif. Yani dünkü test novaydı, bugnkü miratech. bilmiyorum canım çok sıkkın.... hep olumlu düşünmeye çalıştım ama şimdi çok depresifim kızlar. canım hiç bişi ypmak istemiyo, kan da vermicem. Kabul ediyorum ben hamile falan değilim... Diğer test neydi öle bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum. Hadi hoşçakalın.
Kızlar sonucum negatif, koca bir negatif. Yani dünkü test novaydı, bugnkü miratech. bilmiyorum canım çok sıkkın.... hep olumlu düşünmeye çalıştım ama şimdi çok depresifim kızlar. canım hiç bişi ypmak istemiyo, kan da vermicem. Kabul ediyorum ben hamile falan değilim... Diğer test neydi öle bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum. Hadi hoşçakalın.[/QUOTE
piraye ikinci çizgi olduça belirgin kanda baktır lütfen. senin bu dr.uda hiç anlamadım tahlil yapmadan nasıl veriyo farlutalı bence bekleme cnm baksana kaç gündür kendini ne kadar hırpaladın git netleştir ona göre hareket et.yoksa böyle daha kötü olacaksın, bi gün umutlanıp bi gün moralin bozuluyo adet olamayı beklerken...
herkes nerelerde
herkese hayırlı cumalar
ağlıyorum herşeye.
insanlardan kaçıyorum
Kızlar sonucum negatif, koca bir negatif. Yani dünkü test novaydı, bugnkü miratech. bilmiyorum canım çok sıkkın.... hep olumlu düşünmeye çalıştım ama şimdi çok depresifim kızlar. canım hiç bişi ypmak istemiyo, kan da vermicem. Kabul ediyorum ben hamile falan değilim... Diğer test neydi öle bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum. Hadi hoşçakalın.
Bugun kimsecikler ugramamis topigimiz asagilara inmis :)umarim herkesin keyfi yerindedir...
Piraye ne yaptin canim merak ettim.
Kızlar merhaba herkese. Benim ilacımın son günü bugün, bakalım perşembe günü testimi tekrarlıcam eğer regli olmazsam. Umarım herşey yolundadır. Korkmaya başladım
Sizler nasılsınız, kimseler yok bugün umarım herkes iidir. Yine beklemelerdeyiz. Hadi yaaa birisi canlandırsın şu topiği...
Kızlar merhaba herkese. Benim ilacımın son günü bugün, bakalım perşembe günü testimi tekrarlıcam eğer regli olmazsam. Umarım herşey yolundadır. Korkmaya başladım
Sizler nasılsınız, kimseler yok bugün umarım herkes iidir. Yine beklemelerdeyiz. Hadi yaaa birisi canlandırsın şu topiği...
bende henüz olmadım pirayecim..misafirim var bırakıp dr.ada gidemedim benim tuhaf olan henüz hiç belirtim de yok.bu kürtajdan sonra devreler karıştı bende:)bi dr.a atabilsem kendimi ne olduğunu anlıycam ...canım ben farlutalı kullanınca 3.gün mutlaka olurdum sende olursun endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?