Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlısı olsun..umarım iyisindir.her kadın yaşıyo illaki böyle düzensizlikler.sonuçta tedaviine engel bi durum yokmuş bak..farlutalı ben kullandım.kürtajdan sonra 40.günde adet olmazsan gel demişti doktor.olmadım gittiğimde farlutal vermişti.aynı dediğin gibi 3-4 gün sonra adet oldum.inşallah bundan sonrası yolunda gider..

canım ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum,çünkü bende yaşadım aynı şeyleri.bi eltim yok,bi laf duymadım ama internetin başına akşama kadar çareler aradım,insanların tedavi anılarını okuyup hüngür hüngür ağlardım..eşim eve gelirdi benim gözler şiş..birde onunla tartışırdık.kendimi mutsuz ettim hep..bizde ikimizde de sorun var belki bu yüzden durumu kabullenmem daha kolay oldu.ama ne varki kabullennilmesi en zor durumlardan biri..benim farklı sağlık sorunlarımda var.fmf troid falan..hepsi birden kendimi dipte buldum.ve en son geçen ay pes ettim ve antidepresana başladım.bi dahiliyeci verdi.troidlerim için gitmiştim,şikayetlerimi anlatırken konu bebek olayına geldi ve ben başladım ağlamaya.zaten konuşurken bile sesim titriyodu,ve dedimki ben psikolojik olarak rahatlamak istiyorum ama korunmayacağım..ne kadar ümit olmasada insan acaba diyo..dediki sorun değil,adet gecikmen olursa bırakırsın ilacı..ve içmeye başladım..şubata kadar devam etcem,tedaviye başlayınca bırakıcam..
sana tavsiyem;ilk önce durumu kabullenmen canım.farkında olmadan durumu inkar ediyoruz,kendimize yakıştıramıyoruz,tedaviyi vs..yi...ve bizi asıl bu psikolji bunalıma sokuyo.sadece anne olmamız
zaman alacak.tedaviler sürecinde çok daha güçlü olmamız lazım ve yaşamış biri olarak söylüyorum kabullenmekle başlıyo herşey..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş siye bi laf vardır,çok doğru canım..zamanı geldiğinde herşey yaşanacak..ayrıca eşinle de açık ol vealesi ve eltinle çok sık bi araya gelme..ne anlarlarsa anlasınlar.önce kendini önemse. eğer psikolıjik tedaviye ihtiyacının olduğunu düşünüyosan başla,ama kendimde aşabilirsin..ben hiç günüm aydınlanmayacakmış gibi yaşadım ama öyle değil..zaman herşeyi onarıyo canım..

Vizontele canim hepimiz kendimizi eslerimizi cok yiprattik bu konuda ama senin canim iyice abartli oldu bugunlerde yapma guzelim lutfen stres en kotu sey...esini cevreni ve kendini yipratarak sonucu degistirmen imkansiz...1 senelik tedavi oldukca uzun doktorun sana bu kadar kesin tarihler vermesi hos degil yani cocugun olursa mutsuzlugun devam eder denmez bu yanlis doktorun yaklasimini ben hic sevmedim acikcasi...evet ilac kullanman gerekiyor guzelim biraz cunku gun gectikce daha uzgun ve mutsuz halde geliyorsun buraya o yuzden ilac kullan derim guzelim ama oyleee 1 sene diye kendini sartlama azcik zihnini bedenini yumusatman gerekiyor....o zaman hersey daha kolay olacaktir...

kızlar selam, sizinle dün akşam yaptığım testi paylaşmak istiyorum, sabah gönderecektim ama usb kabloyu evde unutmuşum :) yaa bi yorumlarmısınız, bu referans göstergesi olabilir mi? Ben kanda baktırmadım hala ve farlutala da başladım.Acaba p.tesi kanda mı baktırsam bi de, sanırım kafayı yedim. kendimi hamile sanıyorum galiba :) :)bu gidişle hiç adet olamıcam

vallaha benim yaptigim gebelik testlerinde bombos cikiyordu hic ikinci cizgi yoktu sadece kimyasal gebelikte olmustu boyle belii belirsiz bir cizgi degerim cok dusuk oldugu icin cizgi inceydi yani bence ilac icmeden kanda baktir derim....

canm bu referans çizgisi gbi durmuyo, ama ben mi yanlış görüyorum sanki üç çizgi var orda. bence vakit kaybetmeden kan testi yaptır, farlutar ı kafana takma eger hamileysn bebeğe bi zararı yok die biliyorum. ama kan testi yapmadan içmeye devam etme sakın. eger hamileysen betahcg idrarına daha yeni karışıyor bu kişiden kişiye değişiyor. mesela benm kanda düşük olsa bile idrarda hemen çıkıyor ama bazı kişilerde adet gecikmesinden 10 gun sonra anca kendini kanda belli ediyor. inşallah hamilesindir yaa

şimdi tekrar baktım da bu test resmen pozitif. sanırım idrarı damlatır damlatmaz fazla bekleyemeden fotoğrafı çektin arka fon hala pembe :) o yuzden üç çizgi gibi çıkmış. testi yaptıktan 5 dk sonra çekseydin arka fon beyaz çıkacağı için ikinci çizgi daha belirgin çıkardı :))))))

Kızlar sonucum negatif, koca bir negatif. Yani dünkü test novaydı, bugnkü miratech. bilmiyorum canım çok sıkkın.... hep olumlu düşünmeye çalıştım ama şimdi çok depresifim kızlar. canım hiç bişi ypmak istemiyo, kan da vermicem. Kabul ediyorum ben hamile falan değilim... Diğer test neydi öle bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum. Hadi hoşçakalın.

kan testi yaptirmakla birsey kaybetmezsin ki? ama hamileysen ve ilac kullanirsan uzuleceksin pirayecim. bence aklinda soru isareti kalmasin. annesine istanbullarda masraf ettirmek istemedi belki bebegin :)
idrar testleri yaniltici olabilir. hatta bazi durumlarda kan testi bile yaniltici olabiliyormus; ama senin bayagi cizgin var; belki idrarda konsantrasyon dusuk henuz. hani ama kaldir poponu da git bir saglik merkezine.

vizontele cnm normalde tüp bebek tedavisi görenleri direk psikoloğa yönlendiriyolar ben nöroloğa gittim cnm oda sinirleri kuvvetlendirecek ilaçlar verdi .psikoloğa gidip içini döktüğünde , biçok kişiye söyleyemediğin şeyleri söylediğinde faydalı olur elbette ama tedavini bu kadar ertelemek pek mantıklı değil.sen psikolog yardımıyla tedavini sürdürmelisin bence yani ya psikolojik tedavi ya bebek olmamalı...

canım bende kızlarla aynı fikirdeyim,varsada yoksada kanda garntilerdin sonucu.aklın karışacak iyice.pozitif yanlış sonucu duyduk ama hep ilaçların etkisiyle oluyomuş(ha bu arada ben iki aşılama ve bi tüp bebek yaptırdım hiç birinde ilacın etkisiyle bile pozitif görmedim).sabaha kadar olmazsan teste git..negatifsede doktora muyane olasan iyi olurdu..ben hala süprüz bekliyorum

Bugun kimsecikler ugramamis topigimiz asagilara inmis :)umarim herkesin keyfi yerindedir...

Piraye ne yaptin canim merak ettim.

Bugun kimsecikler ugramamis topigimiz asagilara inmis :)umarim herkesin keyfi yerindedir...

Piraye ne yaptin canim merak ettim.

Kızlar merhaba herkese. Benim ilacımın son günü bugün, bakalım perşembe günü testimi tekrarlıcam eğer regli olmazsam. Umarım herşey yolundadır. Korkmaya başladım
Sizler nasılsınız, kimseler yok bugün umarım herkes iidir. Yine beklemelerdeyiz. Hadi yaaa birisi canlandırsın şu topiği...

Bu ay regli gecikmeleri var sanirim hava degisikliklerinden olsa gerek bendede gecikme var dun gelecekti gelmedi ama sanciarim da var belirtiler yerli yerinde....pirayecim hava arti stres seni boyle yapti cnm gelir sakin uzulme....

bende henüz olmadım pirayecim..misafirim var bırakıp dr.ada gidemedim benim tuhaf olan henüz hiç belirtim de yok.bu kürtajdan sonra devreler karıştı bende:)bi dr.a atabilsem kendimi ne olduğunu anlıycam ...canım ben farlutalı kullanınca 3.gün mutlaka olurdum sende olursun endişelenme

Canım inşallah oluruz hep birlikte :) gerçekten hem hava değişimi hem de stres bizi bu hale getirdi sanırsam. Keşke hamile olsakta reglimiz gelmese ama umut yok bu ay için sanırım.
DEW canım umarım sende fazla gecikmezsin, gerçekten çok sıkıcı oluyor.
Badezuzum canım farlutalı bırakınca mı 3 gün sonra regli oluyodun.Benim bugün bitti hadi hayırlısı bakalım. Umarım seninde daha fazla şaşmadan gelir en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…