merhaba kızlar...bende ara ara bakıp çıkabildim,yazamadım:)
pirayecim farlutalden sonra 3-4.günde adet olursun canım..eğer bebek varsa gene olmazsın:) bi arkadaşımın başına gelmişti.bebiş sapasağlam duruyordu:)
badezuzum kürtajdan sonra 40.günde adet olmazsan doktora gidilmesi gerekiyo..banada öyle demişti doktorum.ben 41.gün gittiğimde doktor farlutal verdi ve ilaçtan sonra adet olmuştum..ama sonra adetim azaldı baya..tüp bebekte öğrendimki adet öncesi bile 3 mm.oluyomuş rahim kalınlığı.kürtajda fazla kazınmış o yüzden yeterince kalınlaşmıyomuş.doktor böyle zaten bebek yerleşemezdi dedi.1 yıl hamile kalırım belki diye heyecanlanmıştım..nedenmi anlatıyorum;kürtajdan sonra hamile kalan çok olurmuş..önümüzdeki ayları iyi değerlendirin..ama adet günün ve miktarına dikkat et..
dewwww canım nasılsın?aklın bebişlerdedir senin:) benim bile aklıma geliyo hergün.her aklımdan geçtiğinde dua ediyorum canımmmmm.öpüyorum sizleri..
ben iyiyim..antidepresan accayip kabız yaptı beni.gün boyu esneyip gece uyuyamıyorum:))))))))))))
birde bazı olaylar(!!!)sekteye uğruyo..yan etkisiymiş:) oda beni buldu:) bide bebek istiyoruz:))) neyse değişecek ilacım...
merhaba kızlar...bende ara ara bakıp çıkabildim,yazamadım:)
pirayecim farlutalden sonra 3-4.günde adet olursun canım..eğer bebek varsa gene olmazsın:) bi arkadaşımın başına gelmişti.bebiş sapasağlam duruyordu:)
badezuzum kürtajdan sonra 40.günde adet olmazsan doktora gidilmesi gerekiyo..banada öyle demişti doktorum.ben 41.gün gittiğimde doktor farlutal verdi ve ilaçtan sonra adet olmuştum..ama sonra adetim azaldı baya..tüp bebekte öğrendimki adet öncesi bile 3 mm.oluyomuş rahim kalınlığı.kürtajda fazla kazınmış o yüzden yeterince kalınlaşmıyomuş.doktor böyle zaten bebek yerleşemezdi dedi.1 yıl hamile kalırım belki diye heyecanlanmıştım..nedenmi anlatıyorum;kürtajdan sonra hamile kalan çok olurmuş..önümüzdeki ayları iyi değerlendirin..ama adet günün ve miktarına dikkat et..
dewwww canım nasılsın?aklın bebişlerdedir senin:) benim bile aklıma geliyo hergün.her aklımdan geçtiğinde dua ediyorum canımmmmm.öpüyorum sizleri..
ben iyiyim..antidepresan accayip kabız yaptı beni.gün boyu esneyip gece uyuyamıyorum:))))))))))))
birde bazı olaylar(!!!)sekteye uğruyo..yan etkisiymiş:) oda beni buldu:) bide bebek istiyoruz:))) neyse değişecek ilacım...
canım dediğim gibi fırsat bulamadım bi türlü misafirden ,yalnız bırakamıyorum..benim zaten bi 10 gün gecikmem olur hep onuda sayarsam daha 40 gün olmadı .bu hafta içi gidebilirm umarım..cnm artık kendiliğinden olma düşüncesi beni yalnızca korkutuyo başıma neler geldi 2 kürtaj iki kimyasal .bu yumurta ve spermleri başı boş bırakmamak gerekiyo:)tüpü bir deneyelim bakalım inş. hayırlısıyla olur.o ilaçların yan etkisini bende yaşadım 7/24 uyuyodum :)dozunu düşürsün dr.un..
Gulemcim canim cok tatlisin sagol guzel dileklerin ve dualarin icin evet acayip bildin cnm nasil aklim embriyolarda anlatamam onlari dusununce icim pır pır ediyor inanamazsin...bir an evvel icimde olsunlar istiyorum inanamazsin...
Madem yan etkisi var ilaci degistir mutlaka canim...
kizlar aslinda size danisayim epeydir okuyorum forumda ve cesitli yerlerde rahim kalinlasmasi basli basina uzerinde durulmasi gereken bir durummus meger eskiden bilmiyordum nar suyu,kabak cekirdegi ve adacayi bunlari cok abartmadan gunde bir bardak seklinde tuketiyor henuz kabak cekirdegi yemedim baska bildiginiz seyler varmi?
Bu arada Landarch cok grip olmus sanirim o yuzden gelmiyor foruma...gecmis olsun landarchcim...oglusumuza dikkat et lutfen
canım benim valla beklemekten sabır taşı olduk,ama inşallah değecek canım..nasıl vakit geçiriyosun peki?ailenin yanındasın değilmi?bu sizin için iyi bi fırsat olmuştur.doya doya gez memleketini:)
canım rahim kalınlığı önemli tabi.transfer sırasında 8 mm.olması gerekiyomuş.tedavi sırasında aldığımız ilaçlar aynı zamanda rahmide kalınlaştırıyo.ben 6 mm.diye okumuştum ama tüp bebek doktorum 8 dedi.östrojen içeren şeyler kalınlaştırıyo sanırım.canım ben bitek adaçayı ve brokoliyi biliyorum.brokolide çiğ tüketeceksin..ama ben hiç denemedim canım..
Günaydın herkese.Umarım iyisinizdir.Bende bugün mens oldum.3. gün klomen içeyim diyorum.11 veya 12 gün dr gitmeyi düşünüyorum.Bugün birde arısütü aldım onu kullanacağım.
Gulem antideprasan yerine başka şeyler denesen.Herkesde depresyon var.İlaçlar hormonları etkileyebilir.Sen de de yan etkileri ortaya çıkmış.Ben depresyon için yoga düşünüyorum.Birde yürüyüş..Ben bunları diyorum ama başlamam biraz vakit alıyor sanki üzerimde bir rehavet var.
Aralık ayında tüp düşünüyoruz.O zamana kadar spontana devam...İnşallah tüpe gerek kalmaz.Bu ay galiba kimyasal gebelik yaşadım çünkü benim adetlerim çok düzenlidir.ayın 9 adet olmam gerekirken bugün geldi adetim.Sanırım yumurta kalitesi düşük olduğu için oldu.Yumurta kalitesini arttırmanın yolu varmıdır.
Dew canım sen çok heyacanlısındır.Herşey güzel olacak..Narsuyu doğal olan endometriumu kalınlaştırıyormuş.ama hamile kaldıktan sonra içilmeyecekmiş düşüğe neden oluyormuş.(İbrahim Saraçoğlu)
Landarch geçmiş olsun bol bol istirahat et dinlen.Grip istirahatle daha çabuk geçiyor...
Piraye canım belki senin de kimyasal gebelik yaşamışsındır.
Günaydın herkese.Umarım iyisinizdir.Bende bugün mens oldum.3. gün klomen içeyim diyorum.11 veya 12 gün dr gitmeyi düşünüyorum.Bugün birde arısütü aldım onu kullanacağım.
Gulem antideprasan yerine başka şeyler denesen.Herkesde depresyon var.İlaçlar hormonları etkileyebilir.Sen de de yan etkileri ortaya çıkmış.Ben depresyon için yoga düşünüyorum.Birde yürüyüş..Ben bunları diyorum ama başlamam biraz vakit alıyor sanki üzerimde bir rehavet var.
Aralık ayında tüp düşünüyoruz.O zamana kadar spontana devam...İnşallah tüpe gerek kalmaz.Bu ay galiba kimyasal gebelik yaşadım çünkü benim adetlerim çok düzenlidir.ayın 9 adet olmam gerekirken bugün geldi adetim.Sanırım yumurta kalitesi düşük olduğu için oldu.Yumurta kalitesini arttırmanın yolu varmıdır.
Dew canım sen çok heyacanlısındır.Herşey güzel olacak..Narsuyu doğal olan endometriumu kalınlaştırıyormuş.ama hamile kaldıktan sonra içilmeyecekmiş düşüğe neden oluyormuş.(İbrahim Saraçoğlu)
Landarch geçmiş olsun bol bol istirahat et dinlen.Grip istirahatle daha çabuk geçiyor...
canım ben bi kere doğal yolla gebe kalınca dünya benim olmuştu ve senin gibi düşünmemiştim ama çok haklısın.birde büyüklerim hep sayısız düşüklerini ve dünyaya getirdikleri bebekleri anlattılar,moral verdiler yani ama bu işte bi tuhaflık varsa çare aramamız lazım orası net:) sen dinlenmedesin zaten şimdi..inşallah bi dahakinde herşey yolunda gider..
antidepresanın nerdeyse bütün yan etkilerini yaşadım.zaten 10 günde etkisi başlıyomuş ilacın..diğerlerini önemsemedim ama kabızlık mahvetti..ilacı değiştirecek dr. bakalım artık..
Canım inşallah oluruz hep birlikte :) gerçekten hem hava değişimi hem de stres bizi bu hale getirdi sanırsam. Keşke hamile olsakta reglimiz gelmese ama umut yok bu ay için sanırım.
DEW canım umarım sende fazla gecikmezsin, gerçekten çok sıkıcı oluyor.
Badezuzum canım farlutalı bırakınca mı 3 gün sonra regli oluyodun.Benim bugün bitti hadi hayırlısı bakalım. Umarım seninde daha fazla şaşmadan gelir en kısa sürede.
Evet burda olmak guzel ailemle sevdiklerimle ama inan bana insan kendi duzenini cok ariyor .yinede tabi burdaki zamanimin tadini cikartmaya calisiyorum...amerikaya doner donmez ozlemeye basliyorum cunku :)benide mutlu etmek zor diymi?doktorum bana kullandigim ilaclarin rahimi baskiladigini bu sebeple ince kaldigini soyledi o yuzden zaten 1 ay beklemek istemis....
brokoliyide aklimda tutacagim...sagol cnm
Evet burda olmak guzel ailemle sevdiklerimle ama inan bana insan kendi duzenini cok ariyor .yinede tabi burdaki zamanimin tadini cikartmaya calisiyorum...amerikaya doner donmez ozlemeye basliyorum cunku :)benide mutlu etmek zor diymi?doktorum bana kullandigim ilaclarin rahimi baskiladigini bu sebeple ince kaldigini soyledi o yuzden zaten 1 ay beklemek istemis....
brokoliyide aklimda tutacagim...sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?