Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar...bende ara ara bakıp çıkabildim,yazamadım:)
pirayecim farlutalden sonra 3-4.günde adet olursun canım..eğer bebek varsa gene olmazsın:) bi arkadaşımın başına gelmişti.bebiş sapasağlam duruyordu:)
badezuzum kürtajdan sonra 40.günde adet olmazsan doktora gidilmesi gerekiyo..banada öyle demişti doktorum.ben 41.gün gittiğimde doktor farlutal verdi ve ilaçtan sonra adet olmuştum..ama sonra adetim azaldı baya..tüp bebekte öğrendimki adet öncesi bile 3 mm.oluyomuş rahim kalınlığı.kürtajda fazla kazınmış o yüzden yeterince kalınlaşmıyomuş.doktor böyle zaten bebek yerleşemezdi dedi.1 yıl hamile kalırım belki diye heyecanlanmıştım..nedenmi anlatıyorum;kürtajdan sonra hamile kalan çok olurmuş..önümüzdeki ayları iyi değerlendirin..ama adet günün ve miktarına dikkat et..
dewwww canım nasılsın?aklın bebişlerdedir senin:) benim bile aklıma geliyo hergün.her aklımdan geçtiğinde dua ediyorum canımmmmm.öpüyorum sizleri..
ben iyiyim..antidepresan accayip kabız yaptı beni.gün boyu esneyip gece uyuyamıyorum:))))))))))))
birde bazı olaylar(!!!)sekteye uğruyo..yan etkisiymiş:) oda beni buldu:) bide bebek istiyoruz:))) neyse değişecek ilacım...

canım dediğim gibi fırsat bulamadım bi türlü misafirden ,yalnız bırakamıyorum..benim zaten bi 10 gün gecikmem olur hep onuda sayarsam daha 40 gün olmadı .bu hafta içi gidebilirm umarım..cnm artık kendiliğinden olma düşüncesi beni yalnızca korkutuyo başıma neler geldi 2 kürtaj iki kimyasal .bu yumurta ve spermleri başı boş bırakmamak gerekiyo:)tüpü bir deneyelim bakalım inş. hayırlısıyla olur.o ilaçların yan etkisini bende yaşadım 7/24 uyuyodum :)dozunu düşürsün dr.un..

.............................................................................................................

Son düzenleme:

Gulemcim canim cok tatlisin sagol guzel dileklerin ve dualarin icin evet acayip bildin cnm nasil aklim embriyolarda anlatamam onlari dusununce icim pır pır ediyor inanamazsin...bir an evvel icimde olsunlar istiyorum inanamazsin...
Madem yan etkisi var ilaci degistir mutlaka canim...
kizlar aslinda size danisayim epeydir okuyorum forumda ve cesitli yerlerde rahim kalinlasmasi basli basina uzerinde durulmasi gereken bir durummus meger eskiden bilmiyordum nar suyu,kabak cekirdegi ve adacayi bunlari cok abartmadan gunde bir bardak seklinde tuketiyor henuz kabak cekirdegi yemedim baska bildiginiz seyler varmi?
Bu arada Landarch cok grip olmus sanirim o yuzden gelmiyor foruma...gecmis olsun landarchcim...oglusumuza dikkat et lutfen

canım ben bi kere doğal yolla gebe kalınca dünya benim olmuştu ve senin gibi düşünmemiştim ama çok haklısın.birde büyüklerim hep sayısız düşüklerini ve dünyaya getirdikleri bebekleri anlattılar,moral verdiler yani ama bu işte bi tuhaflık varsa çare aramamız lazım orası net:) sen dinlenmedesin zaten şimdi..inşallah bi dahakinde herşey yolunda gider..
antidepresanın nerdeyse bütün yan etkilerini yaşadım.zaten 10 günde etkisi başlıyomuş ilacın..diğerlerini önemsemedim ama kabızlık mahvetti..ilacı değiştirecek dr. bakalım artık..

canım benim valla beklemekten sabır taşı olduk,ama inşallah değecek canım..nasıl vakit geçiriyosun peki?ailenin yanındasın değilmi?bu sizin için iyi bi fırsat olmuştur.doya doya gez memleketini:)
canım rahim kalınlığı önemli tabi.transfer sırasında 8 mm.olması gerekiyomuş.tedavi sırasında aldığımız ilaçlar aynı zamanda rahmide kalınlaştırıyo.ben 6 mm.diye okumuştum ama tüp bebek doktorum 8 dedi.östrojen içeren şeyler kalınlaştırıyo sanırım.canım ben bitek adaçayı ve brokoliyi biliyorum.brokolide çiğ tüketeceksin..ama ben hiç denemedim canım..

landarchhhhhhhhhhhh cannıımmm geçmiş olsun..
iyi bak kendine,oğlumuzzzzzzzzaaaaaaaa:))

Evet burda olmak guzel ailemle sevdiklerimle ama inan bana insan kendi duzenini cok ariyor .yinede tabi burdaki zamanimin tadini cikartmaya calisiyorum...amerikaya doner donmez ozlemeye basliyorum cunku :)benide mutlu etmek zor diymi?doktorum bana kullandigim ilaclarin rahimi baskiladigini bu sebeple ince kaldigini soyledi o yuzden zaten 1 ay beklemek istemis....
brokoliyide aklimda tutacagim...sagol cnm

Kızlar herkese günaydın,landarch canım geçmiş olsun, aman kızlar hepiniz kendinize çok dikkat edin havalar çok fena. bu aralar hepimizin kendimsine ii bakması gerek. Özellikle landarch canım dinlen biraz, kendini ve oğluşumuzu yorma, grip ne yazık ki dinlenmeden geçmiyo. Bu arada bubuş nerelerde... bi süredir yok sanki

Günaydın herkese.Umarım iyisinizdir.Bende bugün mens oldum.3. gün klomen içeyim diyorum.11 veya 12 gün dr gitmeyi düşünüyorum.Bugün birde arısütü aldım onu kullanacağım.
Gulem antideprasan yerine başka şeyler denesen.Herkesde depresyon var.İlaçlar hormonları etkileyebilir.Sen de de yan etkileri ortaya çıkmış.Ben depresyon için yoga düşünüyorum.Birde yürüyüş..Ben bunları diyorum ama başlamam biraz vakit alıyor sanki üzerimde bir rehavet var.
Aralık ayında tüp düşünüyoruz.O zamana kadar spontana devam...İnşallah tüpe gerek kalmaz.Bu ay galiba kimyasal gebelik yaşadım çünkü benim adetlerim çok düzenlidir.ayın 9 adet olmam gerekirken bugün geldi adetim.Sanırım yumurta kalitesi düşük olduğu için oldu.Yumurta kalitesini arttırmanın yolu varmıdır.
Dew canım sen çok heyacanlısındır.Herşey güzel olacak..Narsuyu doğal olan endometriumu kalınlaştırıyormuş.ama hamile kaldıktan sonra içilmeyecekmiş düşüğe neden oluyormuş.(İbrahim Saraçoğlu)
Landarch geçmiş olsun bol bol istirahat et dinlen.Grip istirahatle daha çabuk geçiyor...
Piraye canım belki senin de kimyasal gebelik yaşamışsındır.

olabilir canım, bi ara silikde olsa 2. çizgiyi görmüştüm,sonra kayboldu ama hala ne gelen var ne de giden. Yarın için doktordan randevu aldım, bakalım ne olmuş görücez.

knihal sagol guzelim eksik olma evet vallaha heyecan var tabi birde regim gelse vucudum temzilense rahatlayacagim...evet transfer sonrasi kesinlikle icmem zaten su rahimi olmasi gereken kalinliga ulastiralim gerisi kolay... :)
bence hepimiz donem donem kimyasal gebelik yasiyoruz olacak gibi oluyor ama bir eksiklikten dolayi tam dollenme gerceklesmiyor vucut regli ile atiıyor herseyin hayirlisi be kizlar ...demek henuz zamani degil o yuzden olmuyor elbet gunu gelecek...

Merhaba kızlar, gecmis olsun dileklerinizi görünce gozlerm doldu.. Dr kilona dikkat et deyince biraz az yedim, sabah duş alıp ewden çıkma alışkanlığım bide etrafımda herkesin grip olması birlesince kaçınılmaz son grip oldum. Geceleri uyuyamiyorum, burnum tamamen tikali nefesim yetmiyor sık sık burnumu temizlemek banyoya gidiyorm. Ateş olmadıgı sürece ilac vermiyorlar artk yatarak atlaticam. Dün ikili test sonucunu aldık cok şükür iyi çıkmış. Kendinize dikkat edin, hepinizi opuyorum

öyle cnm bende havalara uçmuştum ama sonrası tam bir kabus oldu..Allah beterinden saklasın ama çoooook yıprandım..şimdi hiç cesaretim yok.tüp oluncada herşey yolunda olucak ilk denemede tutacak diye bişey yok ama sadece biraz daha güvende hissedicem kendimi.
canım antidepresanı tedaviye başlamadan önce bırak çünkü dr.um bana onların yumurtalar üzerinde etkili olduğunu söylemişti ve en az 5-6 ay önceden bırakmalısın demişti...aklında bulunsun cnm

kızlar merhaba

landarhcım canım grip olmuşsun , geçmiş olsun çok çok dikkat etlütfen bol bol vitamin al dinlen mutlaka , oğluşumuz nasıl iyi bakıyorsun ona değil mi , armaganımız o bizim

deww cim bekleme sürecin bir an önce geçerde inşallah hayırlısı ile transferin gerçekleşir ,stresli ama tatlı bir bekleyiş inşallah tamamına ereceksin , emeklerinin karşılığını alıcaksın, ben çok fazla ne yenmesi gerek bilmiyorum ama beslenmene mutlaka dikkat et , ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum

gülemcim ilaç yan etksini göstermiş geçmiş olsun canım ,malesefki bazen olmayacak şeyler gelir hep bizi bulur , başkasında bişey olmaz ama yan etkisi bile bizi etkiler , canım kendi dr kendin olmaya çalış , telkinlerde bulun kendine , unutmaki sen istersen her şeyin üstesinden gelirsin sadece yürekten istemek gerek , bizler güçlü insanlarız , en zor duygularla bile baş etmesini biliriz , nacizane benim fikrim .

pirayecim hastalanmamışsın hala futuraldan sonra inşallah gelicek kırmızılar , başka bir sebebi yoksa stres en büyük etken malesef.
bedezuzum tüp e kalmadan gelsin inşallah bebişin , sonuna kadar gitsin inşallah, belsin bebişler

ben ilacı hala içiyorum eşimle birlikte ama çok az kaldı yarında içtikden sonra biter ilaç , reglim ay sonunda yani 10 gün kadar önce bitmiş oluyor , çok çok mu işdik acaba işe yarasın diye , landarhccc canım yanlış bişey yok değil mi:44:
ilişki sıklığı ise idare eder tam istediğim gibi olmadı hatta eşimle bayapı gerildigimiz gün oldu , sanıyorki 1 kerede herley tamam , afadersiniz gece faliyetde bulunmuyor ama sabahı koşa koşa ilacı içiyor nasıl algılıyor anlamıyorum valla ilaçla herşey tamam
bide devam etmelimi faliyetlere kızlar ne yaplamlı ?

yok cnm içmeye başladığımdan itibaren 3. gün mutlaka olurdum..ne yaptın oldunmu sen..artık ilaçtan sonra da omasa gelip ben götürücem dr.a seni:))şu kan değerlerine baktır da merakımız bitsin :)

kekecb sağol cnm bakalım hayırlısı ..inş. hepimiz bu yıl anne olucaz hayırlısyla..çok çabalıyoruz çok emek veriyoruz inş. karşılığını alıcaz cnm.

landarach seni aşağıda görüyorum geçmiş olsun cnm gribe yakalanmışsın ..dikkat et kendine ve erkeğimize bol bol dinlen...

canım nereye gitsen aklın ayrıldığın yerde oluyo dimi? bende ailemle ayrı şehirlerde yaşıyorum,eşimlede uzak kaldım..gurbet tam gurbet oldu:) olsun herkes sağ,sağlıklı olsunda.....
canım rahim kalınlığına gelince benim tedaviye başladığımda adet öncesi bile 3 mm di.iğneler östrojen içerdiği için tedavi boyunca östrojen takibi yapıldı zaten.başka bişey verilmedi.banada ilaçlarla kalınlaştığı söylenmişti:)
tabi sen iğne almadın belki ondandır..aman tutunsunda bebişin sağ salim...gerisi boş:))

canım nereye gitsen aklın ayrıldığın yerde oluyo dimi? bende ailemle ayrı şehirlerde yaşıyorum,eşimlede uzak kaldım..gurbet tam gurbet oldu:) olsun herkes sağ,sağlıklı olsunda.....
canım rahim kalınlığına gelince benim tedaviye başladığımda adet öncesi bile 3 mm di.iğneler östrojen içerdiği için tedavi boyunca östrojen takibi yapıldı zaten.başka bişey verilmedi.banada ilaçlarla kalınlaştığı söylenmişti:)
tabi sen iğne almadın belki ondandır..aman tutunsunda bebişin sağ salim...gerisi boş:))

canım klomeni kafana göremi içiyosun:) e doktora gidince ilacı kim verdi falan derse ne diyeceksin?bende mi içsem:)) çatlatmayı napcaksın? valla çok sordum ama merak ettim,çatlamazsa kist oluyo hep..
canım bende prolaktinde yüksek..hep doktorlar stresten yükseliyodur dedi..bende dahiliyeciye gidince sordum evet olabilir dedi ve zaten kaygı düzeyim yüksek,gergin bi insanım belki iyi gelir demiştim..spor falan yapamam ben,üşenirim,,hayatımda gayet hareketli aslında..ama yumurtalara zararı oluyosa içmem valla..neyse doktora gitcem bi danışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…