Bugun kocami gonderdim kizlar..sabahtan beri yolda git git bitmez bir yoldur malesef..hala yolda yavrum...dilerim transferim sorunsuz gecer kocam olmayınca eksik olacakmis gibi geliyor hersey....
Bugun kocami gonderdim kizlar..sabahtan beri yolda git git bitmez bir yoldur malesef..hala yolda yavrum...dilerim transferim sorunsuz gecer kocam olmayınca eksik olacakmis gibi geliyor hersey....
ahhh kıyamamm) canım atlar gelirim transferine sen iste seni yanlız bırakırmıyız hiç..herşey yolunda gidecek inşallah..eşin inşallah bebeğiyle annesini almaya gelir:))
dewy cnm Allah kavuştursun sağ salim gitsin.... inş. sende burdan hediye olarak bebişinle gidersin cnm. eşlerimiz en büyük desteğimiz ,senin kocacığın gidince yük biraz daha omuzlarına çöktü ama olsun biz varız yükünü hafifletiriz hiç merak etme sen cnm.
Canım hadi Allah kavuştursun, İnşallah müjdeli haberi verirsin kocana da atlar gelir Türkiye'ye.Üzülme hiç kocan yanında değil diye, umarım herşey yolunda gider ve miniğin sana sıkı sıkı tutunur arkadaşım.İçini ferah tut herşey güzel olacak
Kızlar herkese günaydın, dün harkesi heycanlandırdım boşyere. Demekki gördüğüm ikinci çizgi referans göstergesiydi landrachın da dediği bigi. Neyse sabah tekrarladım testi ve kocaman bir tek çizgiyle burun buruna geldim, yine ve herzamanki gibi. Hala regli olmadım. bugün gecikmenin 4. günü.Hiç böle olmamaıştım. tam tedaviye başlıcaz şu başıma gelene bakın, reglim geikti... offff üstelik dün akşam arı soktu ayağımdan. Allahım sen büyüksün...
Kızlar herkese günaydın, dün harkesi heycanlandırdım boşyere. Demekki gördüğüm ikinci çizgi referans göstergesiydi landrachın da dediği bigi. Neyse sabah tekrarladım testi ve kocaman bir tek çizgiyle burun buruna geldim, yine ve herzamanki gibi. Hala regli olmadım. bugün gecikmenin 4. günü.Hiç böle olmamaıştım. tam tedaviye başlıcaz şu başıma gelene bakın, reglim geikti... offff üstelik dün akşam arı soktu ayağımdan. Allahım sen büyüksün...
LEE cnm sana ozelden mesaj attim bilgine...
Piraye usulme canim hepimizin defalarca yasadigi olay bu(((biraz umitlendirdi seni bu durum ama olsun bazen bu heyecanlar hayata renk katar diye dusun...ari soktousa bu sene kilo alacaksin der anneannem :)))belki hamile kalirsinbebek aldirir sana kilo
canim landarchin dedigi gibi buyuk olasilikla yumurtladin ve kiste donustu bir doktora gorun istersen....
adet olmazsan idrar testini tekrarla bence bazen idrarda gec cıkıyor.. birkaç gunluk gecikme olabilir doğum kontrol hapını kullandığın için döngun değişmiş olabilir. bebek istiyorsanız inşallah hamilesindir
kızlarrrrrrrrrr selammm:)hepiniz iyisiniz umarımm ..dew canım inşallah bebşinle döneceksinn tatlım inanıyorum ben olacak :)pirayecim stresten de etkileniyor regli biliyorsun istem dışıda olsa beynimizde şartlandırıyoruz birtakım şeyleri.benim evlenmeden önce hiç şaşmaz dı regli günlerim hiç bir kere bile gecikmemişti.evlendim ve hemen bebk olayını düşünmeye başladığımdan beri otomatik olarak reglilerim 2 gün 3 gün bazen 4 gün süren gecikmeler olarak sarktı ..beynimin işleyişi değişti resmen sürekli bebek odaklı bir hayat ..şimdi biraz daha rahat olmaya çalışıyorumm ..rahat ol inşalah aşılaman çok başarılı geçecek canım..landarch canım benim oğluşumuz geliyormuş hayırlı bir evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah ..bendee ilaaca başladımm bu ilaca çok güveniyorum faydasını görürüm inşallah ..hepinize sevgilerrr ..
herkes nerelerde
herkese hayırlı cumalar
benim bu bebek olayından dolayı eşimin
ailesiylede problemim vardı biliyorsunuz
eltimin hamileliği falan benden saklamışlar laf sokmalar falan vardı.
doktorlarmımız bizi tüp bebeğe yönlendirdi artık eşimden dolayı.
ben artık yaşadığım olayların ağırlığını kaldıramıyorum ve sürekli
ağlıyorum herşeye.
elimde değil. mesela tüp bebek merkezi araştırıyorum internet sitesindeki
bebek sahibi olan kişilerin resimlerini görüyorum allahım bizede nasip et diye ağlıyorum
dışardan biri bebek sorsa ağlıyorum.
neyse psikoloğa gittik eşimle beraber bunları anlattık
psikolog bize benim depresyonda olduğumu ve 1 sene tedavi görmem gerektiğini
ve bebek olayını ertelememizi istedi.
bebek olsada ben mutlu olamazmışım.
oysa benim depresyona girme sebebim zaten bebeğim olmuyor diye
insanlardan kaçıyorum
eşimde doktoru destekliyor sen yine mutlu olmazsın diyor
offf sizce doktormu haklı yani
ben bebek sahibi olamadıkça asıl mutlu olamam.
lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?