Kızlar bugün kimse uğramamış buraya, nerelerdesiniz bakalım. Hepimiz beklemedeyiz sanırsam :) Bu arada ben hala regli olmadım. hamile de değilim çünkü dün akşam dyanamadım ve bi test daha yaptım. Aslında çok çok silik 2. çizgi var gibi geliyo ama bence ben görmek istediğim gibi yorumluyorum onu. Bakalım cumaya kadar gelmezse c.tesi yeniden bi test yapıcam ve p.tesi günü de burdaki bir doktora gidicem.
canm ne kadar silik? eger çok çok silikte olsa pembe rengi varsa o test pozitiftir ama referans çizgisi bazen beliriyor eger rengi yoksa negatif sayılıyor. ayy canm çok heyecanlandım şimdi yaa testin resmini çekip yollasan, hadi lütfen..
canm demek sende hisettin erkek olduğunu.. diyorum ya bizdeki enerji bambaşkameldinin kızçesine talip geliyor, inşallah burdan daha bisürü kız ve erkek bebekler çıkar birbirimizin dünürü oluruz. canm bende ikizlere bayılıyorum inşallah Allah gönlüne göre verir. Canm benm de ole inatçı bir kistim var ve dr bitürlü tüp bebeğe başlayamıyordu oks falan kullandım gecmemişti dr en sonunda bu kıpırdamaz biz iğnelere başlayalım demişti ve gerçekten kist hiç buyumedi.. folikül kisti kötü birşey deil canm merak etme eşinde endişelenmesin üretken her kadında kist olur..
canım daha iyi olmana sevindim, tabiki iyi olucaksın , iyi olucaz ,yorulabiliriz ama yılmak yok , hepimiz muradımıza ericez
biraz kendini vucudunu dinlekdikten sonra ilaca başlacanım nedense bu ilaç iyi geldiğini düşünüyorum garip bir moral veriyor , landarch canım biliyormusun bu sabah yumurtlama akıntısı oldu , bayagı yoğundu şaşırdım , çok mutlu oldum , inşallah işe yaramışdır , inşallah eşimdede işe yarar güzel sonuçlar alırız.
bişey sorucam bukadar zaman geçti ama yumurtlama akıntısı olayında kafama bişey takılıyor şimdi akıntıyı gördüm ya , çatlama olduğunu ve 48 saat içerisine girdiğimizin anlamınamı geliyor, böyle şeylere takılmak istemiyorum ama merakda ediyorum açıkcası :))
canım d.k.hapı kullanmamışmıydın geçen ay? folikül kisti geçiyo mutlaka..
kadın vücudu iki bebeği yaşatacak şekildeymiş,normal yolla ikiz olabiliyo biliyosun,daha fazlası ciddi bi risk..inşallah ikizlerin olur canım:))
Kızlar bugün kimse uğramamış buraya, nerelerdesiniz bakalım. Hepimiz beklemedeyiz sanırsam :) Bu arada ben hala regli olmadım. hamile de değilim çünkü dün akşam dyanamadım ve bi test daha yaptım. Aslında çok çok silik 2. çizgi var gibi geliyo ama bence ben görmek istediğim gibi yorumluyorum onu. Bakalım cumaya kadar gelmezse c.tesi yeniden bi test yapıcam ve p.tesi günü de burdaki bir doktora gidicem.
ayyyy benide heycanlandırdın şimdi :) işteyim canım, test evde, çöp kovasının içinde. ayyy belkide referans çizgisi belirdi, dikkatli bakınca bi pembelik vardı ama...yaaaa cumaya kadar bekliiim de cuma sabahı testi tekrarliiim bari. Eğer renk koyulaşmazsa c.tesi de doktora gidiiiim en iisi
piraye sen çok relax biriymişsin valla helal olsun, ben senden daha heyecanlıyım şuan. ewet dediğin doğru bazen erken gebelikte düşükler oluyor biz anlamadan ama bence erkenden öğrenmek faydalı.. ben test yaptıktan sonra tüp bebek dr umu aramıştım bana hemen jel e başla bide kan sulandırıcı iç demişti. bence bide erken falan deil adet gunun gecti tam vakti..
Tatlım inan dağ başında çalışıyorum, ama eşime söledim akşam gelirken test al diye, bakalım yarın sabah yapıcam tekrar testimi, eğer kayda değer bi görüntü olursa resmini çekip hemen göndericem size canım. BGak şimdi yaaa walla ben de heycanlandım.Ama hiç ihtimal vermiyodum bu ay için canım, hatta çalışmaları falan kafamıza göre yapmıştık öle gün aşıra falan değil canımız isteyince. E öle olunca en fazla 3-4 kere falan olmuştur, son 1 haftadır da yanıma yaklaştırmıyorum canım hiç istemiyo çünküNe bileyim, hayal kırıklığından korkuyorum sanırsam canım, ayyy sizide heycanlandırdım durduk yere.
tmm canm yarın sabah ilk idrarla yap o zaman daha net çıkar, hayırlısı artık.. benm çook silik testlerim vardı ama onlar hep aşilama sonrası oldu çatlatma iğneleri yuzunden yanıldım hep. inşallah hamileisndir, yarın sabah ilk işim buraya girmek olcak
Landrach canım, cerenm'e hani hamileliği engellemeyen ama kist yok eden bi ilaç ismi sölemişsin canım, nedir onun ismi, progestan mı? belki bende onu kullanmak zorunda kalabilirim
Cerenm binim geçmişte şöle bi tecrubem olmuştu, ikinci çizgim çok silik belirmişti, iki gün bekliim derken kendi kendime regli olmuştum ama öle böle değil, böleee parça falan düşmüştü, acayip acılı bi regliydi. Hatta düşük yaptığımı söleyen bile olmuştu. O yüzden böle şeylerin erken öğrenilmesi bize pek yaramıyo. Allah hepimize sonunu görebileceğimiz, bebeklerimizi kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı gebelikler göstersin inşallah. Şimdide korkudan kan tahliline gidemiyorum,hem negatifi görmekten nefret ettim hem de değerim düşük çıkar ve yükselmez diye acayip korkuyorum. İşte bööööleeee
piraye sen çok relax biriymişsin valla helal olsun, ben senden daha heyecanlıyım şuan. ewet dediğin doğru bazen erken gebelikte düşükler oluyor biz anlamadan ama bence erkenden öğrenmek faydalı.. ben test yaptıktan sonra tüp bebek dr umu aramıştım bana hemen jel e başla bide kan sulandırıcı iç demişti. bence bide erken falan deil adet gunun gecti tam vakti..
Tatlım inan dağ başında çalışıyorum, ama eşime söledim akşam gelirken test al diye, bakalım yarın sabah yapıcam tekrar testimi, eğer kayda değer bi görüntü olursa resmini çekip hemen göndericem size canım. BGak şimdi yaaa walla ben de heycanlandım.Ama hiç ihtimal vermiyodum bu ay için canım, hatta çalışmaları falan kafamıza göre yapmıştık öle gün aşıra falan değil canımız isteyince. E öle olunca en fazla 3-4 kere falan olmuştur, son 1 haftadır da yanıma yaklaştırmıyorum canım hiç istemiyo çünküNe bileyim, hayal kırıklığından korkuyorum sanırsam canım, ayyy sizide heycanlandırdım durduk yere.
merhaba kızlar,kısa bir aradan sonra sizlerleyim) evet yavaş yavaş diplerden yüzeye doğru çıkıyorum ):-(((
ilk önce bana verdiğiniz moraller için çooooooook teşekkür ederim.allah hepinizin gönlüne göre verir inşaallah.
aslında neşeli bir yapıya sahibim yüzüm biraz asılsa çevremdekiler ne oldu diye soruyor.işin yoksa açıklama yapmaya çalış.
hafta sonu eşim dayanamayıp beni almaya geldi.burada moral olsun diye sahile balık tutmaya, akşamada konsere götürdü.eşimin yanımda olması her zamanki gibi önceliğin kendisi için benim olduğunu söylemesi bana gerçekten çok moral oldu.şuan evimize döndük.bir süre kafamı vede bünyemi toparlamam lazım.eee dünyanın iğnesi yüklendi nede olsa.hormonlar için gülemin meşhur çayından içmeye devam edeceğim.))reglinin arkasındanda landarch gibi gelen ilaca başlayacağım.sanırım kekec de başlamış inşaallah olumlu haberleri bizde yazarız.
''Allah (c.c.) Dualarınızı Kabul EdiyorsaBu Sizin İmanınızı Arttırır.Geciktiriyorsa Sabrinizi Arttirir. Eğer Kabul Etmiyorsa Biliniz ki Sizin İçin Hazirladığı Daha Güzel Şeyler Vardır Unutmayalim ki Rabbim İhmal Değil İmtihan Eder..!!''
gerçekten öyle bir imtihan içerisindeyiz ki!! rabbim resmen sabrımızı ölçerek bizi imtihan ediyor.bunada şükür diyorum artık..inşaallah bu imtihan sonucunda hepimiz pozitif karşılığını alırız.buna inanmak zorundayız değilmi??
landarch cığım,oğlumuz olacak haa sağlıklı olmasına çoook sevindim.rabbim inşaallah sağsalim kucağına almak nasip etsin.kafandan olumsuz düşünceleri at.oğluşun annesini asla bırakmayacak allahın izniyle. ona bizim selamlarımızıda ilet onu çok sevdiğimizi söyle olurmu))
dewciğim 3-4gün önce rüyamda, senin dr.a gitmişim ve senden bahsediyorum senin önerinle geldiğimi söylüyorum .tabii dr.ismini soruyor bende, o bizim dew diyorum.dolayısıyla dr. anlamıyor,bende amerikadan gelmişti arkadaş deyince haaa o hamile kalıp buradan giden bayanmı diyor.sanırım bana ayan oldu sen inşaallah hamile kalacaksın ve bende o dr.a gideceğim))
senin dediğin gibi bizim durumda olanlar için sanırım bu yöntem daha uygun.bana uygulanan yöntemden kullanılan ilaçlardan ve ne kaç liraya mal olduğunu yazarmısın.eğer ben izmire gelirsem aşağı yukarı ne kadar kalmam gerekiyor.
pirayeciğim benimde biliyorsundur tedaviye gitmeden önce kistten dolayı reglmde gecikme olmuştu.aradan bir on gün geçince tekrar bir test yaptır belkide hamilesindir bazan kanda hemen gözükmeyebiliyormuş.
bende fırsat bulunca ne çok yazmışım valla destan gibi olmuş)) neyse birazda sonraya kalsın .yalnız şunu yazamadan geçmeyeceğim.gülemciğim içelim güzelleşelim diyorsun haa umarım ilaçlar işe yaramıştır. ))
sağlıcakla kalın canlarım benimmmmmmm........
Bugun kocami gonderdim kizlar..sabahtan beri yolda git git bitmez bir yoldur malesef..hala yolda yavrum...dilerim transferim sorunsuz gecer kocam olmayınca eksik olacakmis gibi geliyor hersey....
badezuzum teşekkür ederim yazdıkların için.fsh geçen ay 8.5 bu ay 9 galiba artıkböyle.yaş 26.hayıt tohumu nasıl kullanılıcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?