Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm ne kadar silik? eger çok çok silikte olsa pembe rengi varsa o test pozitiftir ama referans çizgisi bazen beliriyor eger rengi yoksa negatif sayılıyor. ayy canm çok heyecanlandım şimdi yaa testin resmini çekip yollasan, hadi lütfen..

pirayeeeee içimden bir his hamile olduğunu söylüyor, eger test açık pembe ise hamilesin kesin çünkü benm de çook silik çıkmıştı ertesi gun kan vermiştim pozitif çıkmıştı testi 1 hafta sonra tekrar yaptığımda iki çizgi de aynı koyuluktaydı.. ayyy cok heyecanlandım yaa nerdesin offf

ayyyy benide heycanlandırdın şimdi :) işteyim canım, test evde, çöp kovasının içinde. ayyy belkide referans çizgisi belirdi, dikkatli bakınca bi pembelik vardı ama...yaaaa cumaya kadar bekliiim de cuma sabahı testi tekrarliiim bari. Eğer renk koyulaşmazsa c.tesi de doktora gidiiiim en iisi

hem sen bana ilac ismi de vermistin gebeligi engellemiyor, kisti yokediyor diye. ama ben hem kagidi evde unuttum, hem doktora boyle birsey varmis diye sormayi unuttum. ise giderken aklima geldi, cok kizdim kendime; ust uste 2 unutkanlik olur mu diye.

bazi doktorlar diyor ki yumurtlama oncesi beraberlik daha iyi. cunku spermler yol alip yumurtanin etrafinda olmus oluyorlar catladigi anda. tabi nasil tutturacaksin? yumurtlama olduktan sonra farkediliyor. iste bu nedenle de gun asiri iliski diyorlar, her zaman dol yataginda canli sperm olmasi icin.

a yok kullanacagim bu aya dedim de bu adetimi kasdetmisimdir. yanlis anlama olmus. ben bu ay hepinize bol sans dilerim :)

piraye, acigi filan olmaz bunun; az cizgi cizgidir iste. ben yapinca hic cizgi goremedigimden siligini gorsem ziplarim sevincten. nasil bekleyeceksin cumati ?

Landrach canım, cerenm'e hani hamileliği engellemeyen ama kist yok eden bi ilaç ismi sölemişsin canım, nedir onun ismi, progestan mı? belki bende onu kullanmak zorunda kalabilirim

Cerenm binim geçmişte şöle bi tecrubem olmuştu, ikinci çizgim çok silik belirmişti, iki gün bekliim derken kendi kendime regli olmuştum ama öle böle değil, böleee parça falan düşmüştü, acayip acılı bi regliydi. Hatta düşük yaptığımı söleyen bile olmuştu. O yüzden böle şeylerin erken öğrenilmesi bize pek yaramıyo. Allah hepimize sonunu görebileceğimiz, bebeklerimizi kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı gebelikler göstersin inşallah. Şimdide korkudan kan tahliline gidemiyorum,hem negatifi görmekten nefret ettim hem de değerim düşük çıkar ve yükselmez diye acayip korkuyorum. İşte bööööleeee

piraye cim lütfen eczaneden bir test al ve hemen yap sonra resmini yolla bak burda meraktan çatliicaM ona göre :))9

ilacın adı Orgametril di, bana yaşlı tonton dr um veriyordu çatlamayan yumurta gördüğü zaman.. adetin 15. günübaşlatıyordu gunde 1 adet sonra ilac bitince 3-4 gun içinde adet olunuyor

piraye sen çok relax biriymişsin valla helal olsun, ben senden daha heyecanlıyım şuan. ewet dediğin doğru bazen erken gebelikte düşükler oluyor biz anlamadan ama bence erkenden öğrenmek faydalı.. ben test yaptıktan sonra tüp bebek dr umu aramıştım bana hemen jel e başla bide kan sulandırıcı iç demişti. bence bide erken falan deil adet gunun gecti tam vakti..

badezuzum teşekkür ederim yazdıkların için.fsh geçen ay 8.5 bu ay 9 galiba artıkböyle.yaş 26.hayıt tohumu nasıl kullanılıcak acaba

Tatlım inan dağ başında çalışıyorum, ama eşime söledim akşam gelirken test al diye, bakalım yarın sabah yapıcam tekrar testimi, eğer kayda değer bi görüntü olursa resmini çekip hemen göndericem size canım. BGak şimdi yaaa walla ben de heycanlandım.Ama hiç ihtimal vermiyodum bu ay için canım, hatta çalışmaları falan kafamıza göre yapmıştık öle gün aşıra falan değil canımız isteyince. E öle olunca en fazla 3-4 kere falan olmuştur, son 1 haftadır da yanıma yaklaştırmıyorum canım hiç istemiyo çünkü Ne bileyim, hayal kırıklığından korkuyorum sanırsam canım, ayyy sizide heycanlandırdım durduk yere.

tmm canm yarın sabah ilk idrarla yap o zaman daha net çıkar, hayırlısı artık.. benm çook silik testlerim vardı ama onlar hep aşilama sonrası oldu çatlatma iğneleri yuzunden yanıldım hep. inşallah hamileisndir, yarın sabah ilk işim buraya girmek olcak

İnşallah canım, ben de yarın işe gelir gelmez size haber veririm son durumu, hayırlısı inşallah.

ya haklisin tabi. insanin bir kez cani yaninca temkinli gitmek dogal. evet pekcok dusugu biz adet sanip gecistirirmisiz. ama asagida landarchin dedigi gibi belki hemen progestan vs. tutunmayi kolaylastirici, rahmi destekleyici birseyler verilebilir.

biz bu heyecanlaar icin buradayiz. biz mucizeleri bekliyoruz. uzuntuler kadar mutluluklari da paylasacagiz diye buralarda yazisiyoruz. sabah guzel haberlerini aliriz insallah.

Piraye vallaha cok heyecanlandim dilerim o silik cizgi yarin daha belirgin olur..ayyy hadi insallah sende yuzumuzu guldur :)))))

ay cnm ya cok duygulandim vallaha ruyandan canimsin yaaa...insallah guzel dusuncelerin gercege donusur..seninde daha iyi olmana cok mutlu oldum cnm insallah doktoruma gelmene gerek kalmadan hamile kalirsin...ben sana odedigim faturalari bulayim tam rakamlari yazayim olurmu?birde bilmiyorum sosyal guvencen varmi ama devlet tup bebegi oduyro biliyorsun ve benim doktorum kent hastanesi ile ortak calistigi icin bu imkandna yararlanabilirsin....ben sanada ne odedigimi yazacagim....

Bugun kocami gonderdim kizlar..sabahtan beri yolda git git bitmez bir yoldur malesef..hala yolda yavrum...dilerim transferim sorunsuz gecer kocam olmayınca eksik olacakmis gibi geliyor hersey....

Bugun kocami gonderdim kizlar..sabahtan beri yolda git git bitmez bir yoldur malesef..hala yolda yavrum...dilerim transferim sorunsuz gecer kocam olmayınca eksik olacakmis gibi geliyor hersey....

Canım hadi Allah kavuştursun, İnşallah müjdeli haberi verirsin kocana da atlar gelir Türkiye'ye.Üzülme hiç kocan yanında değil diye, umarım herşey yolunda gider ve miniğin sana sıkı sıkı tutunur arkadaşım.İçini ferah tut herşey güzel olacak

piraye testini yap canım
hadi bakalım sürprizini bekliyoruz.
sen çok pozitif bir bayansın
inşallah testinde pozitif çıkacak.

badezuzum teşekkür ederim yazdıkların için.fsh geçen ay 8.5 bu ay 9 galiba artıkböyle.yaş 26.hayıt tohumu nasıl kullanılıcak acaba

rica ederim faydam olduysa ne mutlu..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...rbu-sureci-birlikte-gecirmeye-dersiniz-4.html
cnm nette sorun var linki tam yükleyemiyorum ama arama çubuğundan kopyala yaparsan açar heralde burdan faydalanabilirsin .hımm netim numara yapıyo düzelmiş:)direk bakabilirsin cnm .

Son düzenleme:
pirayeee coştur buraları hadi ay çok heycanlandım senle hikayemiz çok benziyo hamileysen banada umut olucaksın.hemen haber ver bize olurmu cnm .ayyy inş. senin bebişinde sana süpriz yapmıştır cnm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…