Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pirayeciğim sırf seni çok merak ettiğim için ,içimdeki bir ses bugün bir mucize gerçekleşmiştir bir bak şu internete diyordu ve senin yazdıklarını gördüm ayyyyy canım sen hamilesinnnnnnnnnnn allahım allahım inşaallah bu gün sevindirici haberi alacağız senden.benim bildiğimde bu ilaç hamileysen herhangibir kötü etki yapmıyor. sevindirici haberini bekliyoruz canımmmmmmmmmm

ahhh canım yaa sana canı gönülden katılıyorum.dün haberleri izleyemedim ağlamaktan.bizim içimiz böyle yandı allah ailelerine sabır versin...kolay değil evlat sahibi olmak onu büyüt sonra sanki savaşa gönderiyormuşsun gibi askere yolla ve şehit haberi gelsin ....ve bunları destekleyenlerde hala paşalar gibi yaşasın tv de çıkıp utanmadan konuşsunlar...ateş düştüğü yeri yakıyor....

Kızlar kan verdim az önce sonucum 11 de çıkacak, Allahım hayırlara çıkartsın İnşallah. Sizleri de haberdar ederim canlarım.
Gülem Lee sizlerinde dediğiniz gibi şehit haberlerine kahroldum dün akşam. Yüreğim parçalanda, içim ezildi. Bu gidişata nasıl dur denecek nasıl barış sağlanacak hiç bilmiyorum ve çok üzülüyorum.Allah ailelerine sabır versin.

evet kızlar bende dun yazamadım ama ıcımdekı acıyı tarıf edemem soyle dusundum bu kadar emeklerle dunayay getırıyorsun evladını ve elınle vatan ıcın askere gonderıyorsun bırgun kapını calıyorlar vatan sagolsun dıyorlar bu nasıl bır acıdır yarabbım...ve hala basımızda olan pıslıkler cıkıp garıp beyanlar verebılıyorlar dılerım kı bır gunanlasınlar evlat acısı nedır o zaman belkı ozaman anlarlar o anacıklar neler hıssettı...pazar ızmırde yuruyus var bayragımı alıp cıkacagım...

Hepımızın bası sagolsun

ah pırayecım ınsallah bıze guzel haberler verkı ıcımıze su serp mutlu et bızı hayırlısı guzelım herseyın hayırlısı...dualarımız senınle...

Kızlar değerim 1 çıkmış, eşim aradı az önce yani gebelik yok.
herkesin başını ağrıttım...Üzgünüm

ayyyyy kızlaarrrrr gelmeyeli neler olmuşşş... allahımmmm inşallah güzel haberi alırız. geçen günleri mide ağrısı ve ishalle geçirdim bu arada adet oldum. bitki kürleri bir taraftan hiç vakit bulamıyorum artık.
çok şükür iyiyim şimdi. ne güzel girdiğim gibi pirayenin haberini aldım.

hepinizi çok özledimm.. kızlar öyle rahat bir adet geçirdimki anlatamam. dünya varmış allahım dedim böyle adet olmakta ne var. 3 gün sürdü ne aşırı kanama ne parça düştü ilk defa. çok mutlu oldum.
şimdi biraz anlatayım size yaptıklarımı. moldovyalı bir kadınla tanıştım 45 yaşlarında enerji ve tibet felsefesi üzerine eğitim almış. gerçekten ciddi bir manastır eğitimi var çinde aldığı. onlar ameliyata kesinlikle karşılar bütün sorunları bitkilerle ve enerjiyle hallediyorlar. neyse bu kadın beni önce bi güzel yoğurdu resmen. bütün kemiklerimi elden geçirdi. kuyruk sokumu kemiğim kırık onuda düzeltecek inş. ama böyle bile çok rahatladım. sonra kasıklarıma tam yumurtalığın üzerine parmaklarıyla baskı uygulayarak bişeyler yaptı. hiç nabız almıyorum tamamen tıkalı buralar dolayısıyla rahmin beslenemiyor ve görevini yapmıyor dedi. ama anlatamam size çektiğim acıyı kadın parmaklarını çektiğinde morarmış oluyor parmakları o kadar bastırıyor yani. beni hiç anlatmıyorum..
sonra yavaş yavaş açılmaya başladı ama daha devam edicez dedi. 2 kere yaptı bu şekilde. ve sonrasında adetim işte bu kadar güzel geçti. bu arada 4 gün dönüşümlü nar,havuç,lahana,pancar suyu içiyorum 1 bardak. acayip faydası olduğuna inanıyorum. şimdilik böyle. inşallah herşey yoluna girecek.

Pirayem cnm demek o gorulen siyahlik keseydi ancak ici bos aslinda bir olusum gerceklesmeye calisti ama olamadi sakin uzulmek yok dun zaten bu durumdaydik simdi uzulecek birsey regli olacaksin temizleneceksin sonrasi istedigin gibi olacak insalah uzulmek yok tamam mi?

dewciğim hamilelik haberlerini peş peşe alacağız inşaallah.şimdi sırada piraye var.müjdeli haberlerini alırız inşaallah.sonra sen ve arkanizdanda bizler geleceğiz.umudumuzu hiiiiç yitirmeyeceğiz.

Landarch canımmmmm seni aşağıda görüyorum))) nasıl oldun daha iyisindir inşaallah.oğluşun ve seni allahım nazarlardan hastalıklardan sakınsın))

pirayeciğim ben sana yazarken sen sonucu açıklamışsın hiiiç üzülme canım eşinin ve senin canınız sağolsun.dew in dediği gibi bence bir oluşum yaşadın.inşaallah bunun arkasından hamilelik haberini alırız.

bubuşcuğum seni merak ediyordum.sonunda mucize tedavini açıkladın)) inşaallah bu tedavi üzerine hamile kalırsın.sonra bizlerde moldovyalıya yönleniriz.ben bu tür tedavilere gerçekten inanıyorum.hadi hayırlısı olsun inşaallah.bu arada çok geçmişler olsun....

Cepten sizi takip ediyorm, ewdeyim yatıyorum sanırım günden güne daha iyiye gidiyorum. İcim disim sarımsak soğan oldu ilac niyetine yediriyor annem saolsun. Pirayecim kanda degerin giderek düşmüş galiba kimyasal gebelik yasadın, kendini uzme biz farkında olmadan hep yasiyormusuz. Bubus cum ben inanıyorum bu tarz tedavilere insallah bu tedaviler ise yarayaca hepinizi optm

canım ya çok geçmiş olsun.önceki gün buradan dr.a gitmişti hormon tahlili istemiştim ve yumurta durumuna bakmıştı.5 tane folikül gördü ve dün hormon sonucum çok iyi çıktı.dr.bu sonuçlara göre umutsuz değilsin hala umut yolun açık demesi inan uzun zamandan sonra bana çoooook büyük moral oldu.eşim ve ben en az 2 ay kendi doğal sürecine bırakalım dedik.şimdilik hayıt ve aslanpençesi ,bal polen tarçın ç.otu karışımı ,dhea ya devam ve en önemlisi gelen ilaca başlayacağım.bakarsın bu ilaçla bizimde mucizemizi gerçekleştirir.sonra dediğin gibi hikayemi belgeleriyle kitap yapacağım.gerçi benimkiyle ansiklopedi olur.hatta tıp fakültelerinde kitap olarak okutulabilir))
bu sürede olmazsa( ki inşaallah olur) o zaman seninle birlikte izmir veya eski merkezimizde buluşuruz.yaaaaa inşaallah gerek kalmazda seninle ve diğer kızlarla doğal yoldan kendiliğimizden hamile kalırız......

arkadaşlar merhaba;
bu basir bir yöntemle infertiliteyi yendim başlığı nerde bulamıyorum.

benim ilacım alınmış sanırım.
hem damla hem hapı varmış
ikisinden de almışlar.

hapını kullanan oldumu acaba?

aslında ben 2 şişe damla olandan istemiştim.
ama birini hap almışlar.

bilginiz var mı?

bana ulaşmadan almışlar, bayrama elimde olurmuş büyük ihtimal.
inşallah faydasını görürüm.
eşim siz alırken bana aldırmamıştı.
sonra ben fayda görenleri söyleyince
doktorda tüp bebek deyince
bir içmediğimiz o kaldı içelim rahatlayalım dedi.

Bubuscum hossgeldin cnm..anlattigin yontem harika cok inanirim bu tarz alternatif olaylara...dilerim ki ise yarar guzelim..bu kadar ozletme kendini arayi acma daha sIk gel...

landarch cnm biraz daha iyi olmana sevindim guzelim...insallah yarin dimdik kalkarsin...gecmis olsun....

vizontele ilacin hayirli olsun dilerim ki iyi gelir cnm...

MERHABA ..
HENÜZ BENİM DE BEBİŞİM YOK CANIM..BENİMLE AYNI DURUMU YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN ARAŞTIRARAK VE TABİ DOKTORLARIMA DA DANIŞARAK KENDİME 3 AYLIK BİR KÜR PLANI ÇIKARDIM.
BİZ 5 SENEDİR BEBEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ. İLK 3 SENE AÇIKLANAMAYAN DEDİLER. PROBLEMİMİZ YOKTU.
SON 2 YILDA ÖNCE EŞİMİN SPERM KALİTESİ DÜŞÜK ÇIKTI AMA HAMİLE KALMAYA ENGEL BOYUTTA DEĞİL DEDİLER. ŞİMDİ İYİ ALLAHA ŞÜKÜR. BU SENE DE BEN DE FSH BİR KERELİĞİNE 15 ÇIKTI. BİR DAHA DA YÜKSELMEDİ. AMA DOKTORLARIM "BUNUN 1 KERE OLMASI BİZİ ALARMA GEÇİRMEK İÇİN YETERLİ. BU BİZE ACELE ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ GÖSTERİR" DEDİLER. ŞİMDİ DE FSH SEVİYEM ÇIKMASIN YUMURTALARIM KALİTELİ OLSUN DİYE UĞRAŞIYORUM.
2 AŞILAMA VE 2 TÜPBEBEK DENEMEM VAR. 1. DENEMEMDE 10 FOLİKÜL AMA 1 YUMURTA VE FRAGMANTASYON VE İPTAL. 2. DENEMEMDE 3 FOLİKÜL - 2 YUMURTA VE İPTAL......BEN MAALESEF HENÜZ TRANSFERİ GÖREMEDİM SONUNDA DOKTORLARIN VE TEDAVİLERİN SADECE BENİ YIPRATTIĞINA VE MORALİMİ BOZDUĞUNA KARAR VERDİM VE KENDİ KENDİMİ TEDAVİ EDEBİLECEĞİME İNANDIM..ÖZELLİKLE DE BAHSETTİĞİM KİTABI OKUYUNCA DAHA DA İNANDIM KENDİME (umarım gerçekleşir) ŞİMDİ DE BİRKAÇ VİTAMİN VE BİTKİ ÇAYINDAN OLUŞAN BİR KÜR DÜZENLEDİM..ASLINDA HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ KULLANIYORUZ. BEN EŞİME DE BİR KÜR PROGRAMI YAPTIM 1 AYDIR UYGULUYORUZ. FSH SEVİYEM HİÇ YÜKSELMEDİ VE DOKTORUM "ÇOK GÜZEL YUMURTLUYOSUN SEN HAMİLE KALIRSIN" DİYOR...(inşaalah..:))) KULLANDIĞIM KÜR ;

1) BİOSTERON MARKA DHEA...25 mg x 2 (ben ikisinide yatmadan önce alıyorum)
2)SOLGAR- FEMALE MULTİPLE....günde 1 tane akşam yemekle birlikte
3)SOLGAR- DONG QUAİ ....ilk 1 ay günde 1 tane sonra günde 2 tane öğlen yemekle alıyorum
4)SOLGAR-OMEGA COMPLEX (3,6,9)...günde 1 tane öğlen yemekle
5)SOLGAR-L-ARGİNİN (500 mg)...ilk 1 ay günde 1 sonra sabah akşam 1 er tane..
6)HAYIT-TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ- CİVAN PERÇEMİ ÇAYI...sabah akşam aç karnına bir fincan
7)BAL POLEN KARIŞIMI...sabah akşam aç karına. ben genellile çayın üzerine yiyorum.. çayın acı tadını katlanılır kılıyor..:))..poleni özellikle arıcılardan aldım bala kendim karıştırıyorum.
8)BU 3 AY BOYUNCA DA YUMURTA TAKİBİ...YUMURTLAMAYA YAKIN KARNIMA VE BELİME TERMOFORLA SICAK UYGULAMASI
9) ODAĞIMI DEĞİŞTİRİP GÜLÜMSEMEK...:))))

EŞİM İÇİN;

1) L-ARGİNİN...günde 2 tane sabah akşam
2) OMEGA COMPLEX...günde 1 tane
3) MALE MULTİPLE...günde 1 tane
4)FERFEX BALLI BİTKİSEL KARIŞIM...içinde:çam balı, polen, keçiboynuzu tozu, epimedyum extraktı, demir dikeni extraktı, arı sütü, ginseng extraktı, ginkgo extraktı ..günde 1 tatlı kaşığı
5)BİRDE AHUDUDU ÇAYI YAPMAYA BAŞLICAM...günde 1 fincan...
6)VE ODAĞINI DEĞİŞTİR , GÜLÜMSE..:)))

SEN KAÇ YAŞINDASIN?..SENİN PROBLEMİN NE?...NERDE OTURUYOSUNUZ?..HABERLEŞELİM LÜTFEN...DESTEK ÇOK ÖNEMLİ BÖYLE ZAMANLARDA....

Son düzenleme:
Selamm canlarımmmmmmmm umarım herkes iyidirrrrtüp bebek&aşılaama tedavilerii arasında yumurta takibi yapanlar var ise yeni topiğime(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...sinizzz-4.html (Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???)) beklerim buyrun gelin ovulasyon cihazları yada ateş yöntemiyle birlikte takip edelim yumoşlarııııııııııııııı

Denemede ki tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimmmmnşallahh Rabbim hepimizinnn muradını tez vakitteee verirrr inşallahhhhhh

Sorunumuz erkek infertilitesi 1 milyon olan ssperm sayımla UMUD EDİYORUM HALAA!!TEK SERMAYEMİZ UMUDUMUZ!!!güzel bir topic olmuş fikre sağlıkOvulasyon takibimizi birbirimize destek olarak yapalım hepinizi beklerimmm

Selamm canlarımmmmmmmmumarım herkes iyidirrrrtüp bebek tedavilerii arasında yumurta takibi yapanlar var ise yeni topiğime(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...sinizzz-4.html (Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???)) beklerim buyrun gelin ovulasyon cihazları yada ateş yöntemiyle birlikte takip edelim yumoşlarııııııııııııııı

Denemede ki tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimmmmnşallahh Rabbim hepimizinnn muradını tez vakitteee verirrr inşallahhhhhh

TOPİĞİN ADINA BAYILDIMM!!!! fikre ve yüreğe sağlıkBen 1 milyon olan sperm sayımızla 3 tüp 1 aşılama macerası 1 düşüğü elde var sıfır ile tedavi olamadğım zamanları etkin kullanma kararı aldım.ve aydan aya ovulasyon takibini birlikte yapalım diye yeni bir paylaşım alanı açtımm.Hepinizi beklerim...UMUDUMUZ TEK SERMAYEMİZZhepinizi kucaklarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…