Kızlar çok garip bişi oldu. Doktora gittim bugün alttan muayenede şüpheli gebelik var dedi ve hemen kan tahlili yaptır dedi, deliricem yaaaaaaa, yarın sabah kan tahlili yaptırcam. Çok korkuyorum, farlutal kullandım.... böööleeeee utrason görüntüsünde siyah minnacık bi nokta var doktor gösterdi. Yaaaaa Allahım sen yardım et. Hayırlısı olsun, ama çok heycanlıyım....
Merhaba arkadaşlar..şehit haberlerinden sonra bütün gün lanet okudum teröre..destekleyene..besleyene..çaresine bakmayanlara!!!
her ne kadar biliyo olsamda bir yere varamayacaklarını,yitirilen insanlara üzüntüm dinmiyo..emek emek yetiştir büyüt,evlatları olsun,eşleri...sonra başka bi yaradılan alsın canını..çok acı..diyecek pek bişey bulamıyorum..
ahhh canım yaa sana canı gönülden katılıyorum.dün haberleri izleyemedim ağlamaktan.bizim içimiz böyle yandı allah ailelerine sabır versin...kolay değil evlat sahibi olmak onu büyüt sonra sanki savaşa gönderiyormuşsun gibi askere yolla ve şehit haberi gelsin ....ve bunları destekleyenlerde hala paşalar gibi yaşasın tv de çıkıp utanmadan konuşsunlar...ateş düştüğü yeri yakıyor....
kızlar kan verdim az önce sonucum 11 de çıkacak, allahım hayırlara çıkartsın inşallah. Sizleri de haberdar ederim canlarım.
Gülem lee sizlerinde dediğiniz gibi şehit haberlerine kahroldum dün akşam. Yüreğim parçalanda, içim ezildi. Bu gidişata nasıl dur denecek nasıl barış sağlanacak hiç bilmiyorum ve çok üzülüyorum.allah ailelerine sabır versin.
Kızlar çok garip bişi oldu. Doktora gittim bugün alttan muayenede şüpheli gebelik var dedi ve hemen kan tahlili yaptır dedi, deliricem yaaaaaaa, yarın sabah kan tahlili yaptırcam. Çok korkuyorum, farlutal kullandım.... böööleeeee utrason görüntüsünde siyah minnacık bi nokta var doktor gösterdi. Yaaaaa Allahım sen yardım et. Hayırlısı olsun, ama çok heycanlıyım....
Kızlar değerim 1 çıkmış, eşim aradı az önce yani gebelik yok.
herkesin başını ağrıttım...Üzgünüm
Kizlarrrr herkes ugramis ne guzel hepinizden haber almak guzel....gulemcim cnm ruyalar hep hayir olsun guzelim...leee cnm hosgeldin rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana...
kizlar ben bugun regli oldum gece oldugu icin bugun degil cuma baslayacagim dogum kontrol hapina cok heyecanlnliyim regli olmayi hic bu kadar dort gozle bekledigmi hatirlamiyorum her aksam nar suyu iciyorum bir fincanda adacayi iciyorum hergun sanirim kalinlasmam hizli olacak :)))
leecim cnm baska ilac kullaniyormusun diye sormussun gunde bir asprin,feni olik asit iciyorum birde cuma itibariyle dogum kontral hapi haftaya carsamba doktor kontorlum var sanirim yeni ilaclar ekleyecek..
Landarch cnm biraz daha iyi olmana sevindim dikkat et kendine bol sivi almayi ihmal etme lutfen...
Kızlar değerim 1 çıkmış, eşim aradı az önce yani gebelik yok.
herkesin başını ağrıttım...Üzgünüm
ayyyyy kızlaarrrrr gelmeyeli neler olmuşşş... allahımmmm inşallah güzel haberi alırız. geçen günleri mide ağrısı ve ishalle geçirdim bu arada adet oldum. bitki kürleri bir taraftan hiç vakit bulamıyorum artık.
çok şükür iyiyim şimdi. ne güzel girdiğim gibi pirayenin haberini aldım.
hepinizi çok özledimm.. kızlar öyle rahat bir adet geçirdimki anlatamam. dünya varmış allahım dedim böyle adet olmakta ne var. 3 gün sürdü ne aşırı kanama ne parça düştü ilk defa. çok mutlu oldum.
şimdi biraz anlatayım size yaptıklarımı. moldovyalı bir kadınla tanıştım 45 yaşlarında enerji ve tibet felsefesi üzerine eğitim almış. gerçekten ciddi bir manastır eğitimi var çinde aldığı. onlar ameliyata kesinlikle karşılar bütün sorunları bitkilerle ve enerjiyle hallediyorlar. neyse bu kadın beni önce bi güzel yoğurdu resmen. bütün kemiklerimi elden geçirdi. kuyruk sokumu kemiğim kırık onuda düzeltecek inş. ama böyle bile çok rahatladım. sonra kasıklarıma tam yumurtalığın üzerine parmaklarıyla baskı uygulayarak bişeyler yaptı. hiç nabız almıyorum tamamen tıkalı buralar dolayısıyla rahmin beslenemiyor ve görevini yapmıyor dedi. ama anlatamam size çektiğim acıyı kadın parmaklarını çektiğinde morarmış oluyor parmakları o kadar bastırıyor yani. beni hiç anlatmıyorum..
sonra yavaş yavaş açılmaya başladı ama daha devam edicez dedi. 2 kere yaptı bu şekilde. ve sonrasında adetim işte bu kadar güzel geçti. bu arada 4 gün dönüşümlü nar,havuç,lahana,pancar suyu içiyorum 1 bardak. acayip faydası olduğuna inanıyorum. şimdilik böyle. inşallah herşey yoluna girecek.
kızlar yaa iyiki varsınız..yanlızken hiç yalnlız hissetmiyorum kendimi..bütün gün keşke evde olsam dedim.
yorummlarınız için teşekkürler:) hayıra çıksın rüyalarımız..kekecbin dediği gibi yüzümü iyiki yıkamışım dedim yorumu okuyunca:)
bu arada dün geceyi wc de geçirdim desem yeri.antidepresanı yarıma düşürüp seyrelterek bırakmaya başladım kabızlıktan dolay(bende fissür oluştu ve kanama yaptı)..ilacı bırakıncada ishal oldum.. ama salgın gibi bişeyde var okulda,anlamadım neden ya,sabahı ettim..
piraye bugünde sen formundasın valla:) demek pipin oldu rüyanda:) haklısınız herşeyden etkileniyo insan..zaten kafada bin türlü şey.
kızlar bu ilişki olayı zaten bi olay.şu preesedi bende düşünücem.hep istedim ama eşim onuda saçma buldu zamanında..ama o da memnun olacak anlaşılan..bizde de eşim her an hazır,oda bana fazla..ve şu antidepresanla ben buzzz gibi oldum kızlar.en büyük yan etkilerini bende gösterdi:) bu durumda bizi gerdi..ay kendime göre bi çare bulamadım..neyse artık..
landarch canım daha iyi olmana sevindim..bu senenin soğuk algınlığı bi tuhaf canım..aman diim meyveni sağlam tut..
lee canımm geldinmi nihayet..dün aklımdan geçtin.iyi olmana sevindiiim canım..demek 5 tane folükülün varmışş..inşallah biri süpriz yapar sana:) bu işlere belli olmuyo biliyosun..inşallah bu sayfalarda tarihe geçecek hikayelerden biride senin hikayen olur:) canım teklifim her zaman geçerli.mutlaka bi çare buluruz..yada antalyada buluşuruz ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?