Cepten sizi takip ediyorm, ewdeyim yatıyorum sanırım günden güne daha iyiye gidiyorum. İcim disim sarımsak soğan oldu ilac niyetine yediriyor annem saolsun. Pirayecim kanda degerin giderek düşmüş galiba kimyasal gebelik yasadın, kendini uzme biz farkında olmadan hep yasiyormusuz. Bubus cum ben inanıyorum bu tarz tedavilere insallah bu tedaviler ise yarayacahepinizi optm
Bubuscum hossgeldin cnm..anlattigin yontem harika cok inanirim bu tarz alternatif olaylara...dilerim ki ise yarar guzelim..bu kadar ozletme kendini arayi acma daha sIk gel...
slm herkese..
pirayecim canım hepimize denk geldi aşağı yukarı böyle olaylar..ne diyeceğimi bilmiyorum ama hep dediğim şeyi yine söylicem,canım senin sağlığın yerinde olsun..bana hamilesin ama düşük yapıyo olabilirsin dediklerinde olsun kalabildim ya demiştim.şimdi saçmalamışım diyorum ama değil..olma ihtimalini,umudunu hep yüreğimde yaşıyorum..bu hislerim hepimiz için canım.tedaviyle olacak belki ama olacak canım..
lee canım tahillerinede çok sevindim canım.gözün aydın..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin:) sıkı çalışın:)
dew demek adet oldun,valla senin beden hızlı moda alındı sanki:)) bebeğine kavuşmak için ne gerekiyosa yapıyo maşallahhhh:) canım dört gözle tedavini bekliyorum..bütüünn dualarımla..
bubuşcum hakkaten daha sık gel ama.ve merakımızı giderdin nihayet:) keşke imkan olsada bizde gelsek şu uzmana:) hem bedenen hemde ruhen ihtiyaç valla:)
kızlar benimde bu gün adetimin 21.günü..tahlil yaptırıp progesteronuma ve prolaktinime baktıracaktım.yumurtlamışmıyım,prolaktinim düşmüşmü vss..vss.sabah uyandım..dedim şimdi öğrensem ne olacak.yumurtlamış olsam,olmasam...hafta sonu evimdeyim..miss gibi..sonucu alıp bütün gün kağıt elimde dolaşacağıma hiç yaptırmam daha iyi..ama ben hala yumurtlama günümü falan bilmiyorum biliyomusunuz..ovülasyon testi alsam mı ki....
Kızlar herkese merhaba, İstanbuldayım, tedavim başladı. Dün kontrolüm vardı. Tedaviye başlamak için şartlarım uygunmuş. Bu arada ben cuma regli oldum. Şimdi femara diye bir ilaç kullanıyorum. 5 gün kullanıcam sonra kontrolüm var tekrar. Geçmişi çok okuyamadım.Umarım hepiniz iisinizdir. Dewcim nezle olmuşsun, bol bol portakal nar ve greyfurt suyu iç, yeşil sebze meyve ve dinlenmeyle geçirirsin. İlaç kullanmamaya çalış canım. Umarım heen atlatırsın.
Gulemcim canim vallaha oyle 3 gundede bitti regli cok geldi ama anlatamam size icim cikti sandim..yanliz bugun nezle oldum bu kadar koruyordum kendimi ama degisken havalara dayanamadim nurofen diye hai varya ondan iciyorum hemen toparlanmam lazim vucudum yipransin istemiyorum..tatlim madem ilac iciyorsun biraz ara verdin bebek dusunme olaylarina bence ovulasyon testi yada baska birsey yapma biraz uzak tut kendini ve kafani evinde olmanin tadicini cikart derim...
Kızlar herkese merhaba, İstanbuldayım, tedavim başladı. Dün kontrolüm vardı. Tedaviye başlamak için şartlarım uygunmuş. Bu arada ben cuma regli oldum. Şimdi femara diye bir ilaç kullanıyorum. 5 gün kullanıcam sonra kontrolüm var tekrar. Geçmişi çok okuyamadım.Umarım hepiniz iisinizdir. Dewcim nezle olmuşsun, bol bol portakal nar ve greyfurt suyu iç, yeşil sebze meyve ve dinlenmeyle geçirirsin. İlaç kullanmamaya çalış canım. Umarım heen atlatırsın.
çok sevindin cnm işler yoluna girmiş devamı gelir inş.hayırlı olsun tedavin evine bebeğinle dönersin umarım....Kızlar herkese merhaba, İstanbuldayım, tedavim başladı. Dün kontrolüm vardı. Tedaviye başlamak için şartlarım uygunmuş. Bu arada ben cuma regli oldum. Şimdi femara diye bir ilaç kullanıyorum. 5 gün kullanıcam sonra kontrolüm var tekrar. Geçmişi çok okuyamadım.Umarım hepiniz iisinizdir. Dewcim nezle olmuşsun, bol bol portakal nar ve greyfurt suyu iç, yeşil sebze meyve ve dinlenmeyle geçirirsin. İlaç kullanmamaya çalış canım. Umarım heen atlatırsın.
cnm bende senin gibi oldum ayağa kalktığımda başım dönüyo resmen ama olsun hiç şikayetçi değilim bayağı rahatladı vücudum..kendine dikkat et vitamin de al vücudun zayıf düşmesin ...Gulemcim canim vallaha oyle 3 gundede bitti regli cok geldi ama anlatamam size icim cikti sandim..yanliz bugun nezle oldum bu kadar koruyordum kendimi ama degisken havalara dayanamadim nurofen diye hai varya ondan iciyorum hemen toparlanmam lazim vucudum yipransin istemiyorum..tatlim madem ilac iciyorsun biraz ara verdin bebek dusunme olaylarina bence ovulasyon testi yada baska birsey yapma biraz uzak tut kendini ve kafani evinde olmanin tadicini cikart derim...
canım rahmi kalınlaştırma çabaların işe yarıyo o zaman..yoksa miktarı artmazdı..benim hep az olmuştur bende adaçayı içeyim bari:) bi o kolayıma geliyo:)
canım kendimize dikkat etsekte bu mevsim muhakkak yaşanıyo nezle,grip..sen meyve ye bol bol.nurofeni geçen ay bende içtim.işe yarıyo..
ben antidepresanı bıraktım canım :)) ya accayip kabız etti.azaltarak bırak dedi doktor bu seferde sabaha kadar wc deydim ishal etti:))) amann kalsın dedim artık.landarch kdi kökü otu tavsiye etti onu içicem.bulamazsam o yolayacak..canım ben yumurtluyomuyum yada hagi gün bilmiyorum hala..merakımdan alayım dedim ama haklısın canım..şimdi negatif çıktı,yok pozitifmi acaba diye iş bulurum kendime,böyle iyi:)
çok sevindin cnm işler yoluna girmiş devamı gelir inş.hayırlı olsun tedavin evine bebeğinle dönersin umarım....
cnm bende senin gibi oldum ayağa kalktığımda başım dönüyo resmen ama olsun hiç şikayetçi değilim bayağı rahatladı vücudum..kendine dikkat et vitamin de al vücudun zayıf düşmesin ...
gulem çok sevindim şu ilacı bırakmana sen her ne kadar tedavi görsende bebek olmadığı veya olamsı için bişeyler yapmadığın sürece fayda göreceğini düşünmüyordum..boşuna vakit kaybı gibi geliyordu açıkcası ama söyleyemedim.bence senin için en iyisi bu.şu ovulasyon testlerini bende tutturamıyodum çünkü adet tarihim pek belli olmuyodu ama akıntının arttığı günlerde yap ...
bende dr.a gidicem bakalım ne diycek aslında bi yandan da alıştım tembelliğe:)o kadar yolu gitmek şimdi zor geliyo kaç aydır ense yapıyodum ..meldiden haber alan varmı nasılmış??
canım doğru söylüyosun,kökeninde bebek olayı var hayatımızdaki her duygunun..inşallah annelik duygusundan mahrum kalmayız..tekrar başlaman güzel..bakalım neler getirecek önümüzdeki tedaviler,doktorlar...inşallah herşey güzel olur.kolay gelsin şimdiden:)
Gulemcim canim vallaha oyle 3 gundede bitti regli cok geldi ama anlatamam size icim cikti sandim..yanliz bugun nezle oldum bu kadar koruyordum kendimi ama degisken havalara dayanamadim nurofen diye hai varya ondan iciyorum hemen toparlanmam lazim vucudum yipransin istemiyorum..tatlim madem ilac iciyorsun biraz ara verdin bebek dusunme olaylarina bence ovulasyon testi yada baska birsey yapma biraz uzak tut kendini ve kafani evinde olmanin tadicini cikart derim...
canm nezle salgın gibi resmen hızla yayılıyor, inşallah sende kısa sürede gecer. bol bol c vitamini almaya calış, gunde bir adet kivi gunluk c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş. burun tıkanlığı için okyanus suyu sprey kullanabilirsin hiç yan etkisi yok. ada çayı içmeye devam et bir taşla iki kuş misaliüst solunum yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor
canm nezle salgın gibi resmen hızla yayılıyor, inşallah sende kısa sürede gecer. bol bol c vitamini almaya calış, gunde bir adet kivi gunluk c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş. burun tıkanlığı için okyanus suyu sprey kullanabilirsin hiç yan etkisi yok. ada çayı içmeye devam et bir taşla iki kuş misaliüst solunum yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor
Sagol guzelim ya daha iyiceyim sanki ama c vitamini manyagi oldum tabi....bugun mide hapimida kestim hem vucudum dinlensin hemde tekrar agri olacakmi test ediyorum kendimi :) bakalim...sen nasil oldun?
canm daha iyim ama burun akıntım devam ediyor, şaka gibi resmen 10 gun oldu hala aynı yoğunlukta :) bulantılarım gecti ya şu sıralar enerjim maksimum sewiyede, sanki 3 aylık bir hastalıktan kurtulmuş gbi hisediyorum kendimi. dilerim ki hepinizi bulantısız bir hamilelik gecirirsiniz. haftasonu saçımı kestirdim biraz alışveriş yaptım dünya varmış artık aynaya bakmaya başladım makyaj falan. kendi kendime nazar değdirmiim ama sanırım o kabus gunler gecti..
inş. tatlım hepimiz anne oluruz hayırlısıyla.geçen arkadaşımın çocuğu kucağımda uyudu arabada ,tutamadım kendimi ağladım salya sümük:)mis gibi kokuyodu..Allahım bizede nasip etsin...
canm daha iyim ama burun akıntım devam ediyor, şaka gibi resmen 10 gun oldu hala aynı yoğunlukta :) bulantılarım gecti ya şu sıralar enerjim maksimum sewiyede, sanki 3 aylık bir hastalıktan kurtulmuş gbi hisediyorum kendimi. dilerim ki hepinizi bulantısız bir hamilelik gecirirsiniz. haftasonu saçımı kestirdim biraz alışveriş yaptım dünya varmış artık aynaya bakmaya başladım makyaj falan. kendi kendime nazar değdirmiim ama sanırım o kabus gunler gecti..
Kizlar hepinize iyi haftalar,
Her gun yeni uzuntulu haberler ekleniyor ulkemizin tarihine....cok uzucu deprem...allah tum ihtiyaci olanlara yardim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?