Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar herkese merhaba;
GÜLEM BADEZUZUM doktora gitmekten bahsetmişsiniz, hadi inşallah herşey tüm tahliller yolunda çıkar da sizde bir an önce tedavinize başlarsınız, bu arada gülemcim ilacı bırakmana çok sevindim. Böle uzun süre kullanılmasından yana değilim ben de depresyon ilaçlarının, hakkımızda hayırlısı.
DEW canım biraz daha iiymişsin, aman kendine dikkat et tatlım. Bol bol C vitamini aldığını sölemişsin ama beslenmenede çok dikkat et canım, protein almak çok önemli, bir de folik asite başlamadıysan istersen doktoruna danışarak bir de folik asite başla güzelim, bebek için.
LANDARCH ne zaman büyüdü bizim oğlanda 3 aylık oldu, yerim ben onu yerim. Çok sevindim kendini toparlamana, umarım bundan sonrası daha da rahat geçer hamileliğinin. Darısı bizlerin de başına İnşallah.
Ben femara diye bi ilaç kullanıyorum. beni mahvetti, nasıl bir mide bulantısı, kusma ishal anlatamam, bol bol gezerim İstanbulda diyodum evden çıkamıyorum walla, hem glukofen hem femara acayip ağır geldi, Ama doktorum biraz dayan dedi, kullanmak zorundasın dedi, napalım şikayet etmicem demiştim. buna da şükür, umarım ilaçlara olumlu tepki veririm de işe yarar çektiğim bulantılar.
Herkese ii geceler...

kızlar selam bir kac arkadasa özrel mes attım ama cevap alamadım su branca ursului yi getirticem de 3 cesidi var net sitesinde hangisini alıcam bilemedim bi yardımcı olurmusunuz

Canim cok gecmis olsun sanada, nelere katlaniyoruz diymi herkesin cok kolay elde ettigi birsey icin bizim cektiklerimize bak ((kiyamam insallah vucut hemen alisir ilacada daha fazla izdirap cekmessin...
ben daha iyiyim nezlem gecti diyebilirim,cok sukur, yarin doktor kontrolum var epey bi heyecanliyim dilerim ki onumuzdeki hafta transferi yapiyoruz der ki bende en azindan bir adim onumu gorurum artik cunku boyle amacsiz beklemek yorucu oluyor ve ne olursa olsun psikolojiyi etkiliyor kizlar...dilerim ki yarin guzel seyler duyarim...

hep yazacagim unutuyorum Gulem ilaci birakmana bende sevindim cnm hele daha iyi hissediyorsan cok daha fazla mutlu olurum ilacsizda iyi olunabiliyormus demek ki...aferin sana arkadasim...

dewciğim çok geçmiş olsun canım,kıyamam sende transfer öncesi rahatsızlanmışsın ama neyse şuan iyi olduğunu yazmışsın buna çok sevindim.yarın ki görüşmenin sonucunu sabursızlıkla bekliyoruz.inşaallah herşey yolunda gider ve transferin başarıyla gerçekleşir)) veeeeeeeee psikolojini sakın bozma rahat olmaya çalış.herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum. güzel haberlerinle bize döneceksin)))

Son düzenleme:

pirayeciğim tedaviye başlamışsın)) valla herkese nazar boncuğu yolluyorum)) inşaallah herşey yolunda gidecek arkadaşım) femara yı bilemem ama glukofen çok rahatsız edici bir ilaç. bir ara bende kullanmıştım yumurtalıklardaki insilünle ilgili veriyorlarmış benim böyle bir problemim yoktu ama sebep görülmeyen infertiliteyede veriyorlarmış o nedenle kullanmıştım.bendede müthiş mide bulantısı , ishal, yemek yiyememe durumu olmuştu .dr.um daha sonra yemek arası almamı bunun mide bulantısını engellediğini söylemişti. belli bir süre sonra ishal ve mide bulantısı azalıyor merak etme.. inşaallah bu tedavi sonucu topiğimizin yeni bebekleri gelmeye başlayacak dew , sen ve bizler sırayla burada hamile kaldığımızı yazacağız)))

kızlar merhaba) herkese ve tüm türkiyeye geçmiş olsun deprem hepimizi çok üzdü allah yakınını kaybedenlere sabırlar versin ve kimselere bu acıyı yaşatmasın:-(((
landarchcığım hala tam atlatamamışsın rahatsızlığı sanırım.hamileyken biraz zor oluyor sanırım inşaallah aldığın vitaminlerle bebişinde sende rahata kavuşursunuz. zor ayları allahın izniyle atlattın canım.rabbim oğluşunu kucağına almak nasip etsin inşaallahbizlerede bu güzelliği yaşatacağına inanıyorum))
badezuzum canım üzülme rabbim dualarımızı alıyor ve yaşadıklarımızı görüyor bizleride bebişsiz bırakmayacaktır.canım benim kıyamam sana üzme tatlı canını..
gülemciğim ilaçları bırakmışsın sanırım.bu günleri ilaçsız atlatacağına inanıyorum canım.keşke birbirimizin yanında olsak depresif anlarımızda bizden iyi ilaç olmaz sanırım)) ben hafta sonu duramadım.Ankaradan bir tanıdığın ısrarı üzere yine Ankaradan çok eski tontiş bir dr.a gittim.neredeyse 80 yaşlarında ama oldukça dinç bir bayan dr. eski usul muayene ve eski usul ultrasonla muayene) inanmayacaksınız ama tanıdığım kişinin söylediğine göre
tüp tedavisinden sonuç alamayan ve artık vazgeç denilen 2 arkadaşı bu dr.un tedavisiyle hamile kalmışlar.ve çocukları şuan kendileriyle. dr. beni muayene etti ve olmayacak diye birşey yok.hiçbir problem göremiyorum. ve gereksiz yere neden histereskopi yapıp sizleri kurcalıyorlar dedi. benden hsg ve eşimdende kruger olarak sperm tahlili istedi. dün hsg çektirdim.offffff canım çoook yandı.olsun biz nelere katlanmadık ki değilmi)
birde sevgili kocacığım inşaallah dr. gidip şu testi yaptırırsa tekrar dr. gideceğim bakalım ne diyecek.şu erkeklere çooook kızıyorum.herşey bizim üzerimizde deneniyor birde o kadar acı çekmemize rağmen şikayet etmiyoruz ama onlara şu testi yaptırmak ölüm oluyor en moderni ve eşini çok düşündüğünü söyleyeni bile aynı şekilde davranıyor ne var nazlanmadan gitseler off ya offfffff
moral bozmak yok neyse .... kızlar ben şu bizim meşhur ilacada başladım bakalım inşaallah bendede işe yarar ve tüpe gerek kalmaz...

slm kızlar dr.dan yeni geldim..muayene felan herşey yolunda görünüyo dedi..kürtaj sonrası rahim filmi istedi tüpüme bakıcak açıksa aşılama değilse tüp dedi..hayırlısını istiyorum sadece hakkımda hayırlısını..araya bayram girdiği için bu ay geçicek diğer aya herşey netleşir umarım..şimdilik bu kadar..dua edin lütfen bir sorun çıkmasın bu defa çıkmasın..

Canım hadi hakkında hayırlısı inşallah.Rahim filminden hiç korkma ben de çektirdim, herşeye değer bebek için :) hadi hayırlısı bakalım, tüp te olsa aşılama da olsa sonu güzel olsun inşallah, bu arada ben hala mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum. İlaçlar ne yazık ki ağır geldi, ama şikayet etmicem, sonu güzel olsun hepimiz bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla...

merhaba kızlarrrr...
yine yoğun günler bizleri beklyo desenize..sizleri heyecanla takip ediyorum.bütün gün akşam olsada çayımı alıp kızlara yazsam diyorum:)
pirayecim kullandığın ilaçları hiç bilmiyorum,ama antidepresanın yan etkiside bende aynı olmuştu.çok zordur bilirim.inşallah sonucu alınca hepsini unutacaksın canım..
dewww yarınmı randevun? e ilacın bitmedi ama?belki takviye falan verir.canım heyecanını çok iyi anlıyorum.hemen yaz tamammı..canım benim ilaç anca etkileyecekti zaten..erken bi bırakış oldu ama daha fazla dayanamayacaktım..günlerim çok yoğun geçiyo,inan ikinci kez bile gidemedim,çarşıya bile çıkamıyorum..kaldı bakalım şimdilik iyiyim canım:)
lee canım demek hsg çekildin.gittiğin doktor anlattığına bakılırsa epey deneyimli:)) ben hep inanmışımdır öyle doktorlara..yeniler belirli kalıplarla konuşmayı biliyo anca,ama onlar neler görmüş geçirmişlerdir kim bilir...ben doktoruna inanıyorum canım,eşini düşünme,alıştı artık onlar,mırın kırın yapa yapa veriyolar spermi,ama nazlanmalarına bende sinir oluyorum,asıl canı yanan biziz..neyse bebek olsunda sonra hesaplaşırız)

canım hadi bakalım hayırlısı..bence herşey normal çıkacak ve inşallah sapasağlam bi bebeğin olacak..bayramıda rahat rahat geçirirsin,sonra bismillahhhhh)

Son düzenleme:
bende adet oldum şimdi:) yine 25.gün oldum,geçen ayda 25.günde olmuştu.hep 28 gündü döngüm o da şaştı:))neyse gecikmesinde..
okulda bi çocuk var,bugün konuştuk baya..7 kardeşlermiş ve çadırda yaşıyolarmış.çok etkilendim ya..7 tane doğurmuş bir kadın düşündüm.......düşündümmm..düşündüm.
canım arkadaşlarım yolunuz açık olsun hepinizin.hepiniz için dua ediyorum.inşallah anne oluruzzzzzzzz:)

Lee canım bende Ankaradayım.Senin gittiğin doktoru çok merak ettim.Bana dr ismini verebilirmisin?
Bir de o kullandığınız ilaç nedir?Çok sordum galiba.Bu arada piraye femara klomenden daha iyi yanıt veren ve yumurta kalitesini arttıran bir ilaç.Diğer kullandığın ilaç diabet ilacı.İnsülin direnci için verilen bir antidiabetik.
Gulem antideprasan ilacı bırakman iyi olmuş.Çünkü o tür ilaçlar kadınlık hormonlar dahil çok hormonları olumsuz etkiliyebiliyormuş.Gereksiz ilaç kullanmayın derim.Depresyon için ben yogaya başladım.
Dew bebişlerine kavuşman az kaldı.İnşallah bebişlerinle dönersin Amerikaya.
Bende cuma günü kontrolum var dr gideceğim.Hayırlısı bakalım...

hadi gözün aydın adet olmuşsun)) düzenli adet olmak olmamaktan çok daha iyidir biliyorsun.benimde 28 günde bir oluyordu ama tedavilerden dolayı bu bazan birkaçgün önce veya sonraya sarkabiliyor buna kafanı takma.
o çocuğa çok yakın örnek benim annem ve babam bizde kalabalık aile sayılırız) hani derler ya çeketini attı hamile kaldı aynen bizimkiler öyle))) ama ben o konuda anneme çekmemişim demekki)) belkide eşim ve ben ilk zamanlar çocuk istemiyorduk ondan dolayımı bu yaşadıklarımız.....
birde şu dizilere sinir oluyorum; kadın birgünlük bir kaçamak ilişki yaşar aradan zaman geçer birgün yemek yerken müthiş bir mide bulantısı ve koşarak banyoya gider sonra 1 tek hamilelik testiyle çift çizgiyi görür eyvah der hamileyim veya yolda yürürken yada alışveriş mağazasında gezinirken birden başı döner pat diye yere düşer ,acilen dr.a götürülür aaaaa birde bakmışsın hamile.
arkadaş ben 7 yıldır istekli isteksiz ilişki, olmadı tedavi şu çift çizgiyi iki kez gördüm ama oda olmadı:-(((( ))) valla şuan hep çooook istekliyim ama birtürlü şu meşhur çift çizgiyi göremedim...inşaallah rabbim bizede görmeyi nasip edecek duam hep bunun için)))

badezuzum, herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.önceki gün bende rahim filmi çektirdim. adettin başlangıcından 7. veya 8. gün çekiliyor.biraz acı çekiyorsun ama kısa sürüyor.oda tedavinin akışı için olması gerektiğinden bu acıya değer.belkide arkasından kanallar tamamen açıldığı için kendiliğinden hamile bile kalabiliriz. hadi hayırlısı canım)

canım özelden yazdım sana

canım hadi bakalım hayırlısı..bence herşey normal çıkacak ve inşallah sapasağlam bi bebeğin olacak..bayramıda rahat rahat geçirirsin,sonra bismillahhhhh)

inş. cnm hepimiz hakkında hayırlısı sende adet olmuşsun :)bazen gelmesin diye uğraşırız bazende dört gözle bekleriz ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .

sağol canım bu ikinci hsg olucak benim kürtaj olduğum için kontrol amaçlı yapıcak dr. ilaçların yan etkileri fazla evet ama biz neler atlatmıyoruz ki bunlar vız gelir :) inş. sonucunda bebeğini kucağına alınca hiçbirini hatırlmazsın..

teşekkürler cnm evet biraz zordu ilk çektiğimde ama şimdi o kadar korkmuyorum yani ne kadar ağrı olduğunu biliyorum en azından:)benim tek tüpüm tıkalıydı zaten cnm şimd,i diğerine bişey olmuşmu diye bakıcak dr...allahım hepimize yaşatsın hayırlısıyla anne olmayı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…