Kızlar herkese merhaba;
GÜLEM BADEZUZUM doktora gitmekten bahsetmişsiniz, hadi inşallah herşey tüm tahliller yolunda çıkar da sizde bir an önce tedavinize başlarsınız, bu arada gülemcim ilacı bırakmana çok sevindim. Böle uzun süre kullanılmasından yana değilim ben de depresyon ilaçlarının, hakkımızda hayırlısı.
DEW canım biraz daha iiymişsin, aman kendine dikkat et tatlım. Bol bol C vitamini aldığını sölemişsin ama beslenmenede çok dikkat et canım, protein almak çok önemli, bir de folik asite başlamadıysan istersen doktoruna danışarak bir de folik asite başla güzelim, bebek için.
LANDARCH ne zaman büyüdü bizim oğlanda 3 aylık oldu, yerim ben onu yerim. Çok sevindim kendini toparlamana, umarım bundan sonrası daha da rahat geçer hamileliğinin. Darısı bizlerin de başına İnşallah.
Ben femara diye bi ilaç kullanıyorum. beni mahvetti, nasıl bir mide bulantısı, kusma ishal anlatamam, bol bol gezerim İstanbulda diyodum evden çıkamıyorum walla, hem glukofen hem femara acayip ağır geldi, Ama doktorum biraz dayan dedi, kullanmak zorundasın dedi, napalım şikayet etmicem demiştim. buna da şükür, umarım ilaçlara olumlu tepki veririm de işe yarar çektiğim bulantılar.
Herkese ii geceler...
Canim cok gecmis olsun sanada, nelere katlaniyoruz diymi herkesin cok kolay elde ettigi birsey icin bizim cektiklerimize bak((kiyamam insallah vucut hemen alisir ilacada daha fazla izdirap cekmessin...
ben daha iyiyim nezlem gecti diyebilirim,cok sukur, yarin doktor kontrolum var epey bi heyecanliyim dilerim ki onumuzdeki hafta transferi yapiyoruz der ki bende en azindan bir adim onumu gorurum artik cunku boyle amacsiz beklemek yorucu oluyor ve ne olursa olsun psikolojiyi etkiliyor kizlar...dilerim ki yarin guzel seyler duyarim...
hep yazacagim unutuyorum Gulem ilaci birakmana bende sevindim cnm hele daha iyi hissediyorsan cok daha fazla mutlu olurum ilacsizda iyi olunabiliyormus demek ki...aferin sana arkadasim...
Kızlar herkese merhaba;
GÜLEM BADEZUZUM doktora gitmekten bahsetmişsiniz, hadi inşallah herşey tüm tahliller yolunda çıkar da sizde bir an önce tedavinize başlarsınız, bu arada gülemcim ilacı bırakmana çok sevindim. Böle uzun süre kullanılmasından yana değilim ben de depresyon ilaçlarının, hakkımızda hayırlısı.
DEW canım biraz daha iiymişsin, aman kendine dikkat et tatlım. Bol bol C vitamini aldığını sölemişsin ama beslenmenede çok dikkat et canım, protein almak çok önemli, bir de folik asite başlamadıysan istersen doktoruna danışarak bir de folik asite başla güzelim, bebek için.
LANDARCH ne zaman büyüdü bizim oğlanda 3 aylık oldu, yerim ben onu yerim. Çok sevindim kendini toparlamana, umarım bundan sonrası daha da rahat geçer hamileliğinin. Darısı bizlerin de başına İnşallah.
Ben femara diye bi ilaç kullanıyorum. beni mahvetti, nasıl bir mide bulantısı, kusma ishal anlatamam, bol bol gezerim İstanbulda diyodum evden çıkamıyorum walla, hem glukofen hem femara acayip ağır geldi, Ama doktorum biraz dayan dedi, kullanmak zorundasın dedi, napalım şikayet etmicem demiştim. buna da şükür, umarım ilaçlara olumlu tepki veririm de işe yarar çektiğim bulantılar.
Herkese ii geceler...
slm kızlar dr.dan yeni geldim..muayene felan herşey yolunda görünüyo dedi..kürtaj sonrası rahim filmi istedi tüpüme bakıcak açıksa aşılama değilse tüp dedi..hayırlısını istiyorum sadece hakkımda hayırlısını..araya bayram girdiği için bu ay geçicek diğer aya herşey netleşir umarım..şimdilik bu kadar..dua edin lütfen bir sorun çıkmasın bu defa çıkmasın..
slm kızlar dr.dan yeni geldim..muayene felan herşey yolunda görünüyo dedi..kürtaj sonrası rahim filmi istedi tüpüme bakıcak açıksa aşılama değilse tüp dedi..hayırlısını istiyorum sadece hakkımda hayırlısını..araya bayram girdiği için bu ay geçicek diğer aya herşey netleşir umarım..şimdilik bu kadar..dua edin lütfen bir sorun çıkmasın bu defa çıkmasın..
bende adet oldum şimdi:) yine 25.gün oldum,geçen ayda 25.günde olmuştu.hep 28 gündü döngüm o da şaştı:))neyse gecikmesinde..
okulda bi çocuk var,bugün konuştuk baya..7 kardeşlermiş ve çadırda yaşıyolarmış.çok etkilendim ya..7 tane doğurmuş bir kadın düşündüm.......düşündümmm..düşündüm.
canım arkadaşlarım yolunuz açık olsun hepinizin.hepiniz için dua ediyorum.inşallah anne oluruzzzzzzzz:)
dew cim dr randevun nasıl gecti?
Lee canım bende Ankaradayım.Senin gittiğin doktoru çok merak ettim.Bana dr ismini verebilirmisin?
Bir de o kullandığınız ilaç nedir?Çok sordum galiba.Bu arada piraye femara klomenden daha iyi yanıt veren ve yumurta kalitesini arttıran bir ilaç.Diğer kullandığın ilaç diabet ilacı.İnsülin direnci için verilen bir antidiabetik.
Gulem antideprasan ilacı bırakman iyi olmuş.Çünkü o tür ilaçlar kadınlık hormonlar dahil çok hormonları olumsuz etkiliyebiliyormuş.Gereksiz ilaç kullanmayın derim.Depresyon için ben yogaya başladım.
Dew bebişlerine kavuşman az kaldı.İnşallah bebişlerinle dönersin Amerikaya.
Bende cuma günü kontrolum var dr gideceğim.Hayırlısı bakalım...
canım özelden yazdım sana
canım hadi bakalım hayırlısı..bence herşey normal çıkacak ve inşallah sapasağlam bi bebeğin olacak..bayramıda rahat rahat geçirirsin,sonra bismillahhhhh)
Canım hadi hakkında hayırlısı inşallah.Rahim filminden hiç korkma ben de çektirdim, herşeye değer bebek için :) hadi hayırlısı bakalım, tüp te olsa aşılama da olsa sonu güzel olsun inşallah, bu arada ben hala mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum. İlaçlar ne yazık ki ağır geldi, ama şikayet etmicem, sonu güzel olsun hepimiz bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla...
badezuzum, herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.önceki gün bende rahim filmi çektirdim. adettin başlangıcından 7. veya 8. gün çekiliyor.biraz acı çekiyorsun ama kısa sürüyor.oda tedavinin akışı için olması gerektiğinden bu acıya değer.belkide arkasından kanallar tamamen açıldığı için kendiliğinden hamile bile kalabiliriz. hadi hayırlısı canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?