kızlar nasılsınız?dew i çok merak ediyoruuummmm..
lee canım bu arada kaç gündür yazcam unutuyorum,antalya memorial hastanesi açılmış biliyosundur,tüp bebek merkezide varmış.hatta yeniymiş diye kampanya yapmışlar diye duydum.telefonunu aldım internetten ama elim eripte bi arayamadım.tabii inşallah gerek kalmaz demektende kendimi alamıyorum:)
ayy kızlar gene rüya gördüm:)))) bktınız dimi.valla bende bi bilinçaltı var..film çeviyorum uykumda:)
neyse hayır olsun,gündüz niyetiyle;
rüyamda leğenin içinde bi bebek,çıplak hatta..yanımdaki biri bi lavabonun altına koyuyo leğeni,sonra ordan su akıyomuş,bi bakıyoruz bebek suyun içinde kalmış..ölmüş gibi.dar bi yerdeyiz ayrıca..nasıl çekiyorum bebeği,kollarından,boynundan.sonra suyu çıkarttırıyorum içinden,ilk yardım yapıyorum..bi taraftan yalvarırım ölme falan diyorum....o anda ağlamaya başlıyo:) vee bi adam geliyo babasıymış..veriyorum bebeği... :)
nasıl???
kizlar selam,
beni merak etmissiniz ancak geldim yaziyorum kusura bakmayin...ya ben bugun cok bozuldum cunku ben saniyordum ki bayram oncesi transfer olacak megersem oyle degilmis 21 gun dogum kontrol hapi kullanacakmisim sonra regli olunca tekrar muayne olacakmisim o arada bir ilac ekleyecekmis ondan sonra transfere hazir olacakmisim ya ben yanlis anladim yada farkinda olmadan yanlis birsey soyledi bugun baka kaldim doktora :) o da guldu e iyide sen dogum kontrol hapi bitmeden nasil baslayacagiz diye dusundun ki dedi yani oyle kizlar her iste bir hayir var tabi ama ben kocamdna ayriyim bir an evvel olsun evime doneyim dedikce kalakaliyorum burda elbet vardir bununda bir sebebi diymi?!!!!simdilik program su 10 kasim ilac bitiyor 12 ksim regli muayne ve o gun yeni bir ilac ve 20lerine dogru sanirim trasfer...
hayirlisi kizlar....diyecek baska birsey yok....
kizlar selam,
beni merak etmissiniz ancak geldim yaziyorum kusura bakmayin...ya ben bugun cok bozuldum cunku ben saniyordum ki bayram oncesi transfer olacak megersem oyle degilmis 21 gun dogum kontrol hapi kullanacakmisim sonra regli olunca tekrar muayne olacakmisim o arada bir ilac ekleyecekmis ondan sonra transfere hazir olacakmisim ya ben yanlis anladim yada farkinda olmadan yanlis birsey soyledi bugun baka kaldim doktora :) o da guldu e iyide sen dogum kontrol hapi bitmeden nasil baslayacagiz diye dusundun ki dedi yani oyle kizlar her iste bir hayir var tabi ama ben kocamdna ayriyim bir an evvel olsun evime doneyim dedikce kalakaliyorum burda elbet vardir bununda bir sebebi diymi?!!!!simdilik program su 10 kasim ilac bitiyor 12 ksim regli muayne ve o gun yeni bir ilac ve 20lerine dogru sanirim trasfer...
vizontele den ve bubuştan ses seda çıkmıyor ne yaptılar acaba?
kizlar selam,
dew cim aman ilaclar seni guzelce hazırlasın da varsın iki hafta gec olsun.. biran once eski düzenine kavuşmak istiyorsun bundan eminim ama bu çabanın sonu coook guzel olacak. senin icin yepyeni bir sayfa açılacak
kızlar herşeyin başı sağlık diyoruz ya hep, bazen bu söz laftan ibaret geliyor insana taa ki yakınımzda birinde bir sağlık problemi duyana kadar.. eşimin bir kuzeni taşca bizden buyuk iki cocuk annesi yıllardır hastane kapılarında geziyor hastalığın çare bulabilmek için. toksoplazma gözünün arkasına yerleşmiş, olabilecek en tehlikeli yerde duruyormuş ve ilaclar kontrol altına alınmazsa buyuyerek gözünün alınmasına sebep olabilirmiş. ben ewleneli 6 yıl oldu kadın hala uğraşıyor, çaresi yok tek tedavi gözüne iğne yapılarak buyumeği engellemek. Allah korusun.. bu sabahta yeni ewli bir arkadaşımdan bir haber aldım, bebek bekliyor kendisi ama genital siğil ortaya çıkmış. cok cok üzgündü. şimdi mecburen sezeryan doğum ypacak
pirayecim tedavin başlamış, hayırlı olsun.. femara yan etki yapmış galiba, ne yapalım herşey bebek icin deyip katlanıcaz. istanbulda hava guneşli olduğu bir gun eşinle felekten bir gun gecir. boğaz turu, piyer lotide simit çay keyfi, galatada balık sefasıvalla özledim istanbulu deniz kokusunu
kızlar bana gelince, sanırım tombik bir hamile olucam :)) ne yapalım herşey bebek için diyemiiicem cunku bu benimle ilgili.. her konuda oldukça disiplinli olan ben şu yeme içme konusunda çaktımm valla. normalde ekmeği ağzıma sürmezdim çorba içerken bile sadece kızarmış kepek ekmeği yerdim ama şimdi yiyorum. dr um hamur işi yeme demişti ama önüme geldi mi yuvarlıyorum. belki bana şuan kızıyorsunuz bu mevzu yapılcak şey mi diye ama dr um bebekle ilgili 10 dk konuşuyorsa kilomla ilgili 20 dk konuşuyor. gebelik şekeri ortaya çıkmasına sebebp oluyormuş alınan fazla kilolar falan filan.. böyle konuşunca da beni strese sokuyor dikkat edeyim derken sanki daha beter yiyorm.
kızlar aklıma bişey geliyor her seferinde söyliicem ama unutuyorum. face te dışarıya kapalı bir grup kursak nasıl olur? orda daha dinamk takip ederiz gibi geliyor birbirimizi.. paylaşımlarda bunuruz falan .. hıı nasıl olur sizce?
kızlar nasılsınız?dew i çok merak ediyoruuummmm..
lee canım bu arada kaç gündür yazcam unutuyorum,antalya memorial hastanesi açılmış biliyosundur,tüp bebek merkezide varmış.hatta yeniymiş diye kampanya yapmışlar diye duydum.telefonunu aldım internetten ama elim eripte bi arayamadım.tabii inşallah gerek kalmaz demektende kendimi alamıyorum:)
ayy kızlar gene rüya gördüm:)))) bktınız dimi.valla bende bi bilinçaltı var..film çeviyorum uykumda:)
neyse hayır olsun,gündüz niyetiyle;
rüyamda leğenin içinde bi bebek,çıplak hatta..yanımdaki biri bi lavabonun altına koyuyo leğeni,sonra ordan su akıyomuş,bi bakıyoruz bebek suyun içinde kalmış..ölmüş gibi.dar bi yerdeyiz ayrıca..nasıl çekiyorum bebeği,kollarından,boynundan.sonra suyu çıkarttırıyorum içinden,ilk yardım yapıyorum..bi taraftan yalvarırım ölme falan diyorum....o anda ağlamaya başlıyo:) vee bi adam geliyo babasıymış..veriyorum bebeği... :)
nasıl???
merhaba arkadaşlar,
işlerim çok yoğun kaç zamandır giremedim.
lee26 bizi düşünmüşsün sağol. dün girdim birşeyler yazdım
ama internetimde sorun vardı, yazdıklarımı göndremedim.
yeni doktorun hayırlı olsun canım, tedavi aşamalarını paylaşmanı bekliyoruz.
piraye tedavin hayırlı olsun canım.
dew bence üzülme senin doktoruna güveniyoruz
demekki rahmini tutumanın iyi olması için güçlendirecek
geç olsun ama inşallah olumlu olsun canım.
landarch geçmiş olsun gribi atlattın sanırım.
ben de hep tombik hamile olmak istiyorum.
gulem canım dün yazmıştım gönderemedim ama
antidepresan ilacını bırakmakla iyi yapmışsın.
sen bitkilere inanıyorsun bende sinirlerimi üzerimdeki kaygyı atmak içim
kantaron çayı içiyorum. gerçektende sakinlik veriyor.
ayrıca mide ülserine de yararlı daha pek çok faydası var. dene istersen.
diğer bütün arkadaşlara da selamlar.
benden haberler ben artık
şubata kadar hiç birşey yapmayacağım.
şubat yada martta ege üniversitesi tüp bebek bölümüne gideceğim
fikirlerinizi bekliyorum.
doktorum ege üniversitesini önerdi.
çok iyi araştırma yapıyorlar imkanları geniş dedi.
inşallah o zamana kadar kafama takmamayıda öğrenirim.
kizlar selam,
dew cim aman ilaclar seni guzelce hazırlasın da varsın iki hafta gec olsun.. biran once eski düzenine kavuşmak istiyorsun bundan eminim ama bu çabanın sonu coook guzel olacak. senin icin yepyeni bir sayfa açılacak
kızlar herşeyin başı sağlık diyoruz ya hep, bazen bu söz laftan ibaret geliyor insana taa ki yakınımzda birinde bir sağlık problemi duyana kadar.. eşimin bir kuzeni taşca bizden buyuk iki cocuk annesi yıllardır hastane kapılarında geziyor hastalığın çare bulabilmek için. toksoplazma gözünün arkasına yerleşmiş, olabilecek en tehlikeli yerde duruyormuş ve ilaclar kontrol altına alınmazsa buyuyerek gözünün alınmasına sebep olabilirmiş. ben ewleneli 6 yıl oldu kadın hala uğraşıyor, çaresi yok tek tedavi gözüne iğne yapılarak buyumeği engellemek. Allah korusun.. bu sabahta yeni ewli bir arkadaşımdan bir haber aldım, bebek bekliyor kendisi ama genital siğil ortaya çıkmış. cok cok üzgündü. şimdi mecburen sezeryan doğum ypacak
pirayecim tedavin başlamış, hayırlı olsun.. femara yan etki yapmış galiba, ne yapalım herşey bebek icin deyip katlanıcaz. istanbulda hava guneşli olduğu bir gun eşinle felekten bir gun gecir. boğaz turu, piyer lotide simit çay keyfi, galatada balık sefasıvalla özledim istanbulu deniz kokusunu
kızlar bana gelince, sanırım tombik bir hamile olucam :)) ne yapalım herşey bebek için diyemiiicem cunku bu benimle ilgili.. her konuda oldukça disiplinli olan ben şu yeme içme konusunda çaktımm valla. normalde ekmeği ağzıma sürmezdim çorba içerken bile sadece kızarmış kepek ekmeği yerdim ama şimdi yiyorum. dr um hamur işi yeme demişti ama önüme geldi mi yuvarlıyorum. belki bana şuan kızıyorsunuz bu mevzu yapılcak şey mi diye ama dr um bebekle ilgili 10 dk konuşuyorsa kilomla ilgili 20 dk konuşuyor. gebelik şekeri ortaya çıkmasına sebebp oluyormuş alınan fazla kilolar falan filan.. böyle konuşunca da beni strese sokuyor dikkat edeyim derken sanki daha beter yiyorm.
kızlar aklıma bişey geliyor her seferinde söyliicem ama unutuyorum. face te dışarıya kapalı bir grup kursak nasıl olur? orda daha dinamk takip ederiz gibi geliyor birbirimizi.. paylaşımlarda bunuruz falan .. hıı nasıl olur sizce?
Dew ben de hiç anlamadım.Senin zaten embriyoların var neden DKH kullanıyorsun.Sonraki vereceği ilaç neymiş.Keşke sen daha önce mini tüp bebek yatıranlarla konuşsaydın onlara da butür tedavi olmuşlarmı yani opu sonrası.Belki de bu şekilde rahme tutunm ihtimalimi artıyordur.Sonuç iyi olsun zaman problem değil.Çalışıyormusun bilmiyorum ama ben bu bebek yüzünden işten ayrıldım.Önceliğim bebekte.
Lee canım sen adetin 3. günümü gittin o dra.Çocuğu orda çok olan varmıydı.Garip bir dr benziyor.Nasıl tedavi yaptığını çok merak ediyorum.Bakalınm hayırlısı olsun.
merhaba canım) rüyan hayırlara vesile olsun. gerçekten çok enteresan bir rüya ) gerçekten iyi bir film seneryosu oluşturulabilir ))ama biliyorsun ki rüyalar bilinç altımızdakileri yansıtıyorlar.benimde evlendiğimden beri ara ara gördüğüm bir rüyam var.ve bunu değişik şekillerde görüyorum. ve uyandığım zaman resmen kalbimin ağrıdığını hissediyorum:-(( biliyorum ki babamın vefatından sonra bilinç altımdaki yaşadığım bir türlü atamadığım sevdiğimi kaybetme korkusu.
memorial hastanesinin afişlerini görmüştüm ben.ama dr.u ve tedavi başarısını vede fiyatını bilemiyeceğim. benim eşimde 2.tedavinin de aynı merkezde olmasını istiyor.indirim olayı ve aynı zamanda merkez ve dr.iyi diyor.
ben şuan için zaten biraz oluruna bıraktım.şu ankaradaki dr.ne diyecek bakalım.hsg.yi çektirdim.inşaallah eşimde tahlillerini yaptırırsa tekrar gideceğim.ne bileyim o kadar son teknolojiyle donatılmış dr. muayenelerinden tedavilerinden sonra eskilerin bu dr.u onların bulamadığını bulur):-(( şu meşhur ilacımızı şuan kullanıyorum.inşaallah sebep olurda tüp derdinden kurtulurum. olmazsa artık tekrar zaman geçirmeden tüp:-( -))
eğer tüp olursa antalya olursa bakarsın birlikte başlarız) izmirde olabilir bakalım kısmet ))
merhaba arkadaşlar,
işlerim çok yoğun kaç zamandır giremedim.
lee26 bizi düşünmüşsün sağol. dün girdim birşeyler yazdım
ama internetimde sorun vardı, yazdıklarımı göndremedim.
yeni doktorun hayırlı olsun canım, tedavi aşamalarını paylaşmanı bekliyoruz.
piraye tedavin hayırlı olsun canım.
dew bence üzülme senin doktoruna güveniyoruz
demekki rahmini tutumanın iyi olması için güçlendirecek
geç olsun ama inşallah olumlu olsun canım.
landarch geçmiş olsun gribi atlattın sanırım.
ben de hep tombik hamile olmak istiyorum.
gulem canım dün yazmıştım gönderemedim ama
antidepresan ilacını bırakmakla iyi yapmışsın.
sen bitkilere inanıyorsun bende sinirlerimi üzerimdeki kaygyı atmak içim
kantaron çayı içiyorum. gerçektende sakinlik veriyor.
ayrıca mide ülserine de yararlı daha pek çok faydası var. dene istersen.
diğer bütün arkadaşlara da selamlar.
benden haberler ben artık
şubata kadar hiç birşey yapmayacağım.
şubat yada martta ege üniversitesi tüp bebek bölümüne gideceğim
fikirlerinizi bekliyorum.
doktorum ege üniversitesini önerdi.
çok iyi araştırma yapıyorlar imkanları geniş dedi.
inşallah o zamana kadar kafama takmamayıda öğrenirim.
Kızlar selam hepinize,
Tesekkurler hepiniz moral dolu seyler yazmissiniz eksik olmayin......piraye daha iyi olmana sevindim insallah daha da iyi olacaksin...
kızlar biliyorsunuz mide agrilarim vardi reflu gastrit arasi birsey ilac kullaniyorum 1 aydir doktorum kullan bir zarari yok dedi hadi dedim gecen gun birakayimda bakalim ne olacak ayni agrilar geri geliyor daha demek ki ilaci kullanmam lazim ancak tabinereye kadar hamile kalirsam herseyi kesecegim ya diyorum hamilelikte beter olursa o kadar esndiseleniyorum ki simdi birde kudret nari denicem hucre yeniliyormus Landarch aslinda sen iyi bilirsin bu bitki islerini baska ne kullanabilirim?hatta hamilelikte bile kullanabilecegim bitki tedavi yontemi biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?