kızlar şööle merkezlerin sayfalarını geziniyorum,bahçeci halit fırat erdene giden aarkdaşların yazışmalarını okudum..ya takip boyunca bakılan e2 tahlilleri için her seferde para alıyolarmış.65 lira..ya adamı çok övüyolar,ama çok garibime gitti ya..zaten işlem parası veriyosun birde her takipte tahliller için para..kekecb düşünüyosan önce herşeyi sor canım:)
kızlar şööle merkezlerin sayfalarını geziniyorum,bahçeci halit fırat erdene giden aarkdaşların yazışmalarını okudum..ya takip boyunca bakılan e2 tahlilleri için her seferde para alıyolarmış.65 lira..ya adamı çok övüyolar,ama çok garibime gitti ya..zaten işlem parası veriyosun birde her takipte tahliller için para..kekecb düşünüyosan önce herşeyi sor canım:)
Kızlar walla ben hiç orda kan tahlili yaptırmadığım için bilmiyorum canlarım, belki de para alıyordur gerçekten. Telefonla konuştuğunuzda genel bilgi almak istiyorum dediğinizde herşeyi anlatoyorlar. Ama şöyle söliiim eğer tüp bebek tedevisine ya da aşılama tedavisini başladıysanız tedavi süresince oluşan muayene ya da kan tahlilinden ekstra para almıyorlar. Ama tedaviye başlamadan önce kontrol ve muayene için gitmişseniz ve doktorunuz kan tahlili istediyse onu dışardada yaptırabilirsiniz.Benden ilk gittiğimde yani 1,5 ay önce TSH ve bir takım troid hormon tahlili istemişti, ben balıkesire gidince anlşamalı hastanede yaptırdım, sonucu da maille gönderdim. Bu da bir çözüm tabi. Aklınızda bulunsun
:) ne tesadüf cnm bende buraya bakmadan halit beyle ilgili yorumları okuyodum...benim dikkatimi çekense galiba yurt dışında faal birisi genelde gidenler başka dr.a yönlendirdi felan yazmışlar..ve hastalarının fazlalığından beklemelerin, muayene iptallerinin olabildiğinin yazmışlar...yaa bende dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum..umutta süleyman bey var ama bana uzak kalıyo yani hamile kalana kadar eyv.ta ben sonuna kadar gittiğim dr.un takibinde olmak isterim..ve muayene ücretleri biraz fazla geldi bana......
canım sende istanbuldaydın dimi..seçenek çok aslında.ben antalyada yaptıracağım 2.yi ama merkez konusunda acabalarım var,kendi kendime merkezlere bakınıyorum..dew in doktoru 1.seçeneğim çünkü izmir şansım var,istanbulu imkansız gibi düşünüyordum,dün eşimle konuştuk..onun kurumunun misafirhanesi var istanbulda,fulya ya yakınmış..telefon ettik fiyatlar çok uygun geldi..eşimde illaki orayı isterim dersen napalım biraz daha fazla harcarız dedi..kredi çekeceğiz o yüzden maddiyatı düşünmek zorundayım..halit bey anladığım kadraıyla çok iyi bi doktor..bazılarını tedaviye alması ayları bulmuş,önce düzeltmeler yapmış.her türlü tahlili yaptırmış.bu yönü çok ilgimi çekti..zaten zaman sayıyoruz en azından sağlam yol almak istiyorum ben..yoğunluğuna bişey diyemem,çünkü çok ilgili görünenleride gördüm..ne bileyim ya...kafam karştı..araştırmalarından banada bilgi ver..benin napacağım belli olmaz çünkü:)
kelin ilacı olayına döndü:)ben hepten karışığım ..dün eşime söyledim gidip bir ön görüşme yapalım aklına yatmazsa devam ederim bu dr.a diye...bu hafta bayram sonu arıycam eğer ücretliyse görüşme, gitmem heralde..çünkü eşimin pek niyeti yok gibi boşuna o kadar para vermem (geçen yıl muayenesi 200 liraymış).ama okuduğum kadarıyla senin de deiğin gibi iyi bir dr.ben sadece yoğunluğuna takıldım bana uzak, randevu iptali felan uzayan bekleme saatleri olursa zorlanırım..bu gidişle kendi dr.uma devam edicem..senin böyle bir imkanın varsa değerlendir cnm ama gerçekten dediğin gibi çok masraflı yani ayrıca yapılan testleri devlet hastanesinde felan yaptırırsın olmazsa..hakkımızda hayırlısı cnm..
Kızlar vallaha tatile kaptırdınız kendinizi yazmaz oldunuz....Piraye tahlil gunune az kaldı seni merak ettim nasılsın diye?
Opuyorum bayanlar
canım ben varım:) arada bakıp çıktım hep..nasılsın?
kızlar herkese merhaba, bayram bitti tatil bitti, yarın mesai başlıyowalla çok zor geliyo yarın sabah işe gitmek, tatile alışmıştım çok... Umarım yarın çabuk geçer.
Dew canım beni merak etmişsin, iiim tatlım, kasıklarım ara sıra çok fena sancıyo korkuyorum. Adet sancısı gibi değil ama. Walla ben aşılamadan sonra çok dinlenemedim, çok gezdim :) :) :) İstanbulun altını üstüne getirdim.SAdece ağır iş yapmayıp ağır kaldırmamaya dikkat ettim o kadar. Umarım herşey yolundadır. Beklemeye devam :) Umarım zaman çabuk geçer de ayın 18inde süprüz haberi veririm kızlar :)
Iyiyim guzelim napayim gunu birlik geziler yapiyoruz ailemle saga sola...sen nasilsin kocanin yanina gittin diymi?
kızlar herkese merhaba, bayram bitti tatil bitti, yarın mesai başlıyowalla çok zor geliyo yarın sabah işe gitmek, tatile alışmıştım çok... Umarım yarın çabuk geçer.
Dew canım beni merak etmişsin, iiim tatlım, kasıklarım ara sıra çok fena sancıyo korkuyorum. Adet sancısı gibi değil ama. Walla ben aşılamadan sonra çok dinlenemedim, çok gezdim :) :) :) İstanbulun altını üstüne getirdim.SAdece ağır iş yapmayıp ağır kaldırmamaya dikkat ettim o kadar. Umarım herşey yolundadır. Beklemeye devam :) Umarım zaman çabuk geçer de ayın 18inde süprüz haberi veririm kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?