Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benım yazdıkların çok duygulandırdı benı bızler burda yakınlarımızdan bıle daha yakınız bırbırımıze sevınclerımızle huzunlerımızle desteğiz. avcı yı hatırlıyorum tabı hayırlısıyla sağlıkla kucagına almasını dılerım bebeğini rabbım sızlerede ısteyen herkeze dayanma gucu versın sabır versın inş cnm

bende çok inanırım bitkisel takviyelere,meditasyon, akapunktur,vücut enerjsisnin yönetilmesi,bunlarla ilgili çok şey araştırdım ve sadece yoga ve bitkiler den faydalanmıştım tabi bekarken..evlendikten sonra çocuk için çabalamaya başlayınca tekrar bi araştırayım dedim ama her defasında bişey yaşadım iki yıllık evliyim inan hiç nefes alamadım ..ya hamileydim:)ya düşük, kürtaj sonucu korunuyodum...senin için umarım faydalı olur cnm...evet Allahım güç verdiği sürece pes etmiycez tabi burda birbirimize verdiğimiz desteği de unutmayalım:))

PİRAYE selam canımben hem ılac tedavısı hamde aşılama ıle hamıle kaldım klomene kaldım ama düşük oldu daha sonra aşılama yaptırdım ama şöyle benım asılamam olmuyodu yanı sağlıklı yapılamıyodu şöyleki; benım rahım agzı çok dar ve alınan spermler katater yardımıyla yerleştırılemıyordu en ınce katatter bıle rahım agzında ıcerı gıremıyodu ılk aşılamamda zorlamadan kanamm oldu asılama sırasında ama yınede yerlestırıldı ama tutmadı bır ay sonra 2. asılamamı oldum ondada yıne katater ıcerı gırmedı tekrar yırtılmadan korktu drum ve alınan spermlerı rahım agzına bıraktı yanı asılama yıne tam yapılamadı ama yınede hamıle kaldım dr normalı kaldım yoksa yapılan işlemlemı bılemeyız dedı yanı sakın umıdını yıtırme etrafıda bosver sen sadece dua et ve moralını yuksek tut cnm

bubuşcuğum tıpın bazan yapamadığını alternatif tedaviler başarıyor. sanki içimden bir ses bu tedaviyle hamile kalacakmışsın gibi sesleniyor...

valla tatlım ne yalan söyleyim banada öyle geliyor. inş. öyle olur.:)))

canım ya nasıl tampon?çok ilginç:) hadi inşallah doğal yoldan gelecek bebeğin canım..

çinden geliyor cnm tamponlar. durumuna göre dr sayısını belirliyor. 60 tane verdiğide oluyormuş. bana 25 tane verdi. adetken kullanmıyorsun. benimde sonuncusu dün gece bitti. bu tamponun içinde bitkisel bişeyler var yağlı kokulu birşey sargı bezinin içine rahime yerleştirilecek formda akşam yatarken koyuyorsun sabaha kadar duruyor.
ped koyuyorum içi yağ doluyor resmen kokusu kötü değil. tarçınımsı bir koku.
bu tampon kist,miyom,tüplerde tıkanıklık vs. var ise onları temizliyormuş.bakalım inş. faydasını görmüşümdür.
çinde bir kadın jinekolog kendi hazırlayıp geönderiyor.

evet cnm bende içine girdikçe inancm artıyor hiç bilmediğim seylerle karşılasıyorum. şubata kadar bu bitkisel kürlere devam o arada hamile kalırsam zaten gerek kalmayacak eğer olmazsa 1 ay boyunca hergün 1 saat enerji ve akupunktur uygulamasına gidicem. bu arada da ist da olacağım. sizlerden ist da olanınız varsa buluşuruz bakarsınız:)))

bu arada landarch cnm verdiğin hesaba 9 şişe karşılığı 180 tl gönderdim. bilgin olsun. öptm cnm hakkını helal et sayende ilacı aldık. öptm cnm.

Kizlar herkese selam,

Bugun gelemedim buralara annem ve anneanemle anadolu kartallari diye bir flme gittik tavsiye ederim super filmdi...
Kizlar vallaha benden bugun akinti gibi degil dmla damla kan geldi bu defa doktorumu aradim onunla konustuk korkma dedi bu tarz ara kanamalar olurmus dkh yuzunden regli olsanda ilaca devam dedi...burun spreyni sormussunuz gunde 3kez kullanacagim yumurtlamayi baskiliyormus ilacin adi Suprefact...nerde ilginc iac benim doktorumda mevcut :)

Piraye bak begumm yazmis o kadar zor asilama gecirmis ona ragmen bebegi kucaginda insallah seninde iyi olacak..
Lee canim dogal yollara dikkat guzelim ben bazen korkuyorum bu dogal yollardan....
Gulemcim canim eger huzurssuzsan ve zaanin aleyhinde isledigini dusunuyorsan bence hemen esaviye yonlen canim...benim doktoruma gelmek istersen seve seve yardimi olurum tamam mi?telf numaram sende var ara konusalim...
Bubus hayanim senin azmine bu kadar cabalarin insallah yerini bulur dogal yolla hamile kalirsin canim
Kzlar yarin oglen Meldiye gidecegim bilyrsunz hala yatiyor yavrum....selaminzi iletirim...sglicakla kalin kizlar...

Begumcum seninde buraya gelisin rastlanti degil bizlere moral oluyor bebek haberleri...dilerim pirayeninde senin gibi olumlu olur sonucu..tabi bizlerinde....arada gel bizleri unutma....

günaydın kızlar dün size yazarken müşteri sonra yazıllanlar boşa gitti
piraye cim lütfen pozitif ol, aşilama ile hamile kalan çok kişi var neden sen onlardan olmayasın? kızlar da dediği gibi kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. düşünme kötü şeyler
bubus cum doğal tedavilerine ben çok güveniyorum, inşallah yakında emeklerinin karşılığını alacaksın. bizim şu ilacı da kullansaydın bi yandan takviye olurdu..
dew cim bende bi dönem doğum kontrol hapı kullanmıştım yeni ewliyken, hatırlıyorum da yüzümde sivilcelenme, vucutta şişlik, akşam işten gelir gelmez uyyya kalırdım gecenin bi yarısı hortlak gibi geziyordum bide ara kanamalarım olmuştu. hiç hoşlanmamıştım o dönemde ve sonra bırkamıştım. inşallah bidaha kullanmayacaksın tatlım artık mutlu sona yaklaştın
dün sabah dew e de anlattım biraz endişeli uyandım, biliyorsunuz bulantılarım gecti ohhh yeniden doğdum derken bu sefer acaba benimle mi kuruntusu başladı bende :)) biliyorum yersiz kuruntular ama beynime düştü mü yapcak bişey yok, randevum bayramadan sonra.. bu bayram bana zehir olmasın deyip dün eşime de ısrar ettim dr a gittik. dr beni görünce hemen takvime baktı bende biliyorum erken geldim ama biraz huzursuzum dedim. güldü ve yandık der gibi başını salladı. çoook kısa süre bebeği gösterdi kalp atışı falan.. kontrolumuz bayrmadan sonra o zaman detaylı inceleriz dedi için rahat olsun bir porblem yok dedi. bende bi yandan kendimi savunmaya çalışıyourm işte hareketlerini hisetsem daha rahat olurum ama bulantı yok kıpırtı yok acaba iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum dedi. dr da hareketlerini hisedince daha fena olacak bir saat kımıldamasa soluğu burda alacaksın dedi çok utandım (( o kadar yaşadıklarımdan sonra benm normal sırzadan bir hamile olmamı bekliyorlar, tamam hep hayırlısı için dua ediyorum ama ne bileyim.. galiba ben pimprikli biryim ((

cnm bu kadar çabadan ,gözyaşından ,zorluklardan sonra kavuştuğun bebeğini kaybetme korkunun olması çoooook normal hep söylerim dr.lar yüzlerce binlerce bebeğin doğumuna şahitlikte etselerde bu duygunun binde birini anlayamazlar..boşver sen en iyisini yapmışsın..ayrıca bu pimpirikliliğin doğumdan sonrada devam edicek haberin olsun:) benim arkadaşım doğum sonrası sürekli gidip bakın nefes alıyomu yaşıyomu diye delirmişti:)olsun çok şükür seninle ya varsın dr. gülsün haline...

Son düzenleme:

Bizi bizden baska kim anlayabilirki kim yasadiki bizim yasadiklarimizi..o kadar zor elde edilmis birsey icin insan endiselenmez mi hic?cok iyi yapmissin canim doktora gitmekle hic olmazsa rahat bir bayram gecireceksin aklınla bin yasa ayrica hicde utanma ne munasebet utanılacak bir durum yok...demek minigimiz iyiymis cok sevindim :)

landarch cnm hiçç utanma..sen sahip olduğun değerli şeyi kaybetmekten yada bir aksaklık olmasından ne kadar korkuyorsun bizler bunu anlayabiliyoruz. dr için çok normal hamile kalırsın ve doğurursun. bu kadar basit onun bunu anlamasını bekleme boşver. ne zaman aklın karıssa git senin sorularına cevap vermek zorunda. onun işi bu.
minik delikanlımada maasallah
bayram şekerinle sana sağlıklı,mutlu bayramlar dilerim.

canlarım merhaba
çok isterdim çok güzel haberler vermeyi ama sonuç yine aynı bende neyse uzatmamayım canım istemiyor bunları yazmak artık .

hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kafam o kadar karışıkki toparlayamıyorum bir türlü , biliyor ve inanıyorumki hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz bir gün

ben size bişey danışmak istiyorum ; aşılama düşünüyorduk ama eşimle konuştuk acaba direkt tüp e mi geçsek diye yada 3 aşılamamı tüp merkezinde mi yaptıralım diye ?Tüpde nereyi tercih etmeliyim hiçbir fikrim yok , bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinicem neresi olması hakkınd hiçbir fikrim yok .

ne yapayım uzaktıkça uzattım tüp işini , doğal olur dedim , takiple olur dedim , kürlerle olur dedim en son landarchımın getirtiği ilacı kullandım ama malesef o da bende işe yaramadı , artık bu yolada girmeliyim ne olur bana ışık olun kızlar yarıdmlarınıza ihtiyacım var

canm demek ilac işe yaramadı (( hayırlısı olsun tatlım.. canm sana daha once önerdimmi hatırlamıyorum ama tüpe gecmeden once bir fak. hastanesinde bir muane ol, tüp tedavini yada takiplerini orda yap demiyorum çünkü fak. hastaneleri insan sabrını dener cinsten.. ama detaylı muane ol, yapılmadıysa rahim filmi çektir falan. bunu tavsiye etmemin sebebi şu, tüp bebek merkezleri nedense nasıl olsa tüp yapılcak deyip bazı ufak tefek sorunları gözardı ediyorlar. ama fakülte hastaneleri sorunun kökenine inip ona göre değerlendiriyorlar. bide ben tedaviye başlama veya ara verme konularında kalbimin sesini dinledim hep, canım tedavi olmak istediği zamanlar kar kış demedim tüp yaptırdım, kılımı kıpırdatmak istemediğim zaman deil dr a gitmek lafını bile ettirmedim. yoksa diğer türlü eziyetten başka birşey olmuo. içindeki sesi dinle, eger içindeki ses çok ara verdin hadi biraz harekete gecme vakti diyorsa hiç vakit kaybetme..

canım benim aynen dediğin gibi içimdeki ses hadi artık harekete geç diyor , şuan araştırıyorum , hatırlıyorum canım daha öncede bahsetmişdin bana fak.hastanesine gitme meselesini ,hatırlıyorsan canım ben pkoluyum , rahim filmi çekildi , horman testleri falan yapıldı ama dediğin gibi farklışeylerde çıkabilir çünkü düşünüyorumda yumurta büyüyor çatlıyor ama sonuç alınamıyor acaba başka şeyler varda biz mi farkına varamıyoruz , peki fak.has.için senin tavsiyen ne oluur canım?

Canım moral bozmak yok, yola devam aynı hızla, ben bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum, çok memnunum, sgk anlaşması yok ne yazık ki ama tam tedbil tüm muayeneler araştırmalar yapılıyor canım. Fakülte hastanelerinde gerçekten insanın sabrı sınanaıyor, acil dr randevusu almaya çalışıyo bi arkadaşım balıkesirde yaklaşık 3 ay sonraya randevu veriyomuş... Çok fena. İstersen imkanın varsa İstanbulda bahçeciye gelebilirsin canım, hakkımızda hayırlısı

Canım nasıl moral oldun bana anlatamam. Arada böle hamile arkadaşlar gelip bizlari ziyaret etse bizlere umut olsa ne güzel olur, umarım ben de ve bizler de hamile kaldığımızda hikayelerimizi umut olsun diye başka arkadaşlarla paylaşabiliriz.

Kızlar herkese merhaba; aşılamamı oldum geldim. Herşey yolunda gitti :) :) ekrandan yumurtalarla spermlerin kavuşma anını bile izledim :) :) :) gerçi yumurtanın dibinde değillerdi ama yine de yakınına kadar getirip bıraktılar, onlarda yumurtaya doğru olanca hızlarıyla yol aldılar. doktorum bundan sonra mucize kavuşmayı beklemek zorundayız dedi. Biz elimizden geleni yaptık dedi, gerisi Allahta ve hayırlısı arkadaşlar. Hakkımda hayırlısını diliyorum Allahtan. Umarım minik bebeğim hayırlısıyla gelir. !8 Kasımda test yapıcam :) :) Çok heycanlı...

hayırlı olsun cnm .inş. pozitif sonucunu alırsın ..şimdi çok stres yapma düşünmemeye çalış diycem ama elde değil biliyorum.ama en azından kafanı meşgul edecek bişeylerle uğraş ve kendini çok yorma ..hadi sırayla sevinelim artık...

canım benim hayırlı olsun aşılaman inşallah 18 kasımda çok güzel haberler alıcaksın,mucizen şuan içinde gerçekleşiyordur , pozitif düşünki mucizen mutlulukla gelsin sana

ben iki sefer aşılama oldum ama spermleri yumurtanın yanına bıraktıklarını görmeyi bırak yumurta çatlamışmı ona bile bakmadı muhteşem prof dr ...ünal bey ... allaha havale ediyorum

canım bende açıkcası biraz araştırınca bahceci fulya tüp e gitmek daha kafama yatmışdı , senin oraya gitdiğini duymakda içimi rahatlatdı , dr kimdi , aşılama için ne ödediniz , iğne mi kullandın canım ? nasıl soruları dizdim ama
bayram tatili araya girdiğinden bu ay tedaviye başlama zamanını kaçırdım , olmazsa bayramdan sonra randevu alayım kontrole gideyim , ondan sonra bakalım nasıl gelişecek olaylar değilmi ? bende aşılama istiyorum çünkü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…