ne guzel saglikla almissin kucagina bebegini cok sevindim senin adina saglikli omru olsun anali babali olsun insallah....sen o zaman hamile kaldiginda benim asilamaya olan inancsizligimi bir nebze duzeltmistin simdi aramizda piraye var o asilama yaptriyor dilerim seninki gibi tutarda mutlu eder bizi....
o zamanki gruptan kimseyi hicbiryerde goremedim bende istersen onlara ozelden yaz belki ulasirsin...bilmiyorum o gruptamiydi ama avci diye bir kiz vardi sanirim o da hamile simdi boyle guzel haberler alinca cok seviniyorum darisi tum isteyenlerin basina...
bencede kızlar yapalım böyle birşey.
piraye dualarım seninle cnm. inş bu sefer kavusursun meleğine.
dew sakın umudunu yitirme ben inanıyorummmmm sen yalnız dönmeyeceksin amerikaya..
badezuzum benimde sözüm ona herşeyim yolundaydı sonra bir gittim dr a lap masasında buldum kendimi.
oda olmadı enerji uzmanının karşısındayım ve bana sağ tarafın tıkalı olduğunu söyledi. şimdi acayip şeyler kullanıyorum.
25 adet tampon vermişti dün gece bitti sonuncusu.
inşallah bu emeklerimizin sonucunu alacağız. dua etmeye devam kızlar pes etmek yokk:))
DEW canım aşılama ile mi hamile kalmıştı arkadaş. İlk aşılamasımıydı hatırlayabiliyormusun. Beni stres basmaya başladı canım. Ya tutmazsa diye. bir de bizim sperm yapımız yani morfolojimiz ii değildi, sayımızda sınırdaydı.Acaba diyorum tutarda düşük olur mu, ya da ne bileyim aklıma saçma sapan şeyler geliyo. Moralimi bozmak istemiyorum ama işte napiiim aklıma böle saçma sapan fikirler üşüşüyo şu aralar.Herşeyin hayırlısı tabi. Benimde çevremde hiç aşılama ile hamile kalan olmadığı için yüzdesi düşük bir ihtimal olduğunu hatırlatıyorum kendime sık sık. Amaaaaaan işte böle :) :) :)
bubuşcuğum tıpın bazan yapamadığını alternatif tedaviler başarıyor. sanki içimden bir ses bu tedaviyle hamile kalacakmışsın gibi sesleniyor...
canım ya nasıl tampon?çok ilginç:) hadi inşallah doğal yoldan gelecek bebeğin canım..
bende çok inanırım bitkisel takviyelere,meditasyon, akapunktur,vücut enerjsisnin yönetilmesi,bunlarla ilgili çok şey araştırdım ve sadece yoga ve bitkiler den faydalanmıştım tabi bekarken..evlendikten sonra çocuk için çabalamaya başlayınca tekrar bi araştırayım dedim ama her defasında bişey yaşadım iki yıllık evliyim inan hiç nefes alamadım ..ya hamileydim:)ya düşük, kürtaj sonucu korunuyodum...senin için umarım faydalı olur cnm...evet Allahım güç verdiği sürece pes etmiycez tabi burda birbirimize verdiğimiz desteği de unutmayalım:))
canım benım yazdıkların çok duygulandırdı benı bızler burda yakınlarımızdan bıle daha yakınız bırbırımıze sevınclerımızle huzunlerımızle desteğiz. avcı yı hatırlıyorum tabı hayırlısıyla sağlıkla kucagına almasını dılerım bebeğini rabbım sızlerede ısteyen herkeze dayanma gucu versın sabır versın inş cnm
günaydın kızlar dün size yazarken müşteri sonra yazıllanlar boşa gitti
piraye cim lütfen pozitif ol, aşilama ile hamile kalan çok kişi var neden sen onlardan olmayasın? kızlar da dediği gibi kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. düşünme kötü şeyler
bubus cum doğal tedavilerine ben çok güveniyorum, inşallah yakında emeklerinin karşılığını alacaksın. bizim şu ilacı da kullansaydın bi yandan takviye olurdu..
dew cim bende bi dönem doğum kontrol hapı kullanmıştım yeni ewliyken, hatırlıyorum da yüzümde sivilcelenme, vucutta şişlik, akşam işten gelir gelmez uyyya kalırdım gecenin bi yarısı hortlak gibi geziyordum bide ara kanamalarım olmuştu. hiç hoşlanmamıştım o dönemde ve sonra bırkamıştım. inşallah bidaha kullanmayacaksın tatlım artık mutlu sona yaklaştın
dün sabah dew e de anlattım biraz endişeli uyandım, biliyorsunuz bulantılarım gecti ohhh yeniden doğdum derken bu sefer acaba benimle mi kuruntusu başladı bende :)) biliyorum yersiz kuruntular ama beynime düştü mü yapcak bişey yok, randevum bayramadan sonra.. bu bayram bana zehir olmasın deyip dün eşime de ısrar ettim dr a gittik. dr beni görünce hemen takvime baktı bende biliyorum erken geldim ama biraz huzursuzum dedim. güldü ve yandık der gibi başını salladı. çoook kısa süre bebeği gösterdi kalp atışı falan.. kontrolumuz bayrmadan sonra o zaman detaylı inceleriz dedi için rahat olsun bir porblem yok dedi. bende bi yandan kendimi savunmaya çalışıyourm işte hareketlerini hisetsem daha rahat olurum ama bulantı yok kıpırtı yok acaba iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum dedi. dr da hareketlerini hisedince daha fena olacak bir saat kımıldamasa soluğu burda alacaksın dedi çok utandım(( o kadar yaşadıklarımdan sonra benm normal sırzadan bir hamile olmamı bekliyorlar, tamam hep hayırlısı için dua ediyorum ama ne bileyim.. galiba ben pimprikli biryim ((
günaydın kızlar dün size yazarken müşteri sonra yazıllanlar boşa gitti
piraye cim lütfen pozitif ol, aşilama ile hamile kalan çok kişi var neden sen onlardan olmayasın? kızlar da dediği gibi kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. düşünme kötü şeyler
bubus cum doğal tedavilerine ben çok güveniyorum, inşallah yakında emeklerinin karşılığını alacaksın. bizim şu ilacı da kullansaydın bi yandan takviye olurdu..
dew cim bende bi dönem doğum kontrol hapı kullanmıştım yeni ewliyken, hatırlıyorum da yüzümde sivilcelenme, vucutta şişlik, akşam işten gelir gelmez uyyya kalırdım gecenin bi yarısı hortlak gibi geziyordum bide ara kanamalarım olmuştu. hiç hoşlanmamıştım o dönemde ve sonra bırkamıştım. inşallah bidaha kullanmayacaksın tatlım artık mutlu sona yaklaştın
dün sabah dew e de anlattım biraz endişeli uyandım, biliyorsunuz bulantılarım gecti ohhh yeniden doğdum derken bu sefer acaba benimle mi kuruntusu başladı bende :)) biliyorum yersiz kuruntular ama beynime düştü mü yapcak bişey yok, randevum bayramadan sonra.. bu bayram bana zehir olmasın deyip dün eşime de ısrar ettim dr a gittik. dr beni görünce hemen takvime baktı bende biliyorum erken geldim ama biraz huzursuzum dedim. güldü ve yandık der gibi başını salladı. çoook kısa süre bebeği gösterdi kalp atışı falan.. kontrolumuz bayrmadan sonra o zaman detaylı inceleriz dedi için rahat olsun bir porblem yok dedi. bende bi yandan kendimi savunmaya çalışıyourm işte hareketlerini hisetsem daha rahat olurum ama bulantı yok kıpırtı yok acaba iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum dedi. dr da hareketlerini hisedince daha fena olacak bir saat kımıldamasa soluğu burda alacaksın dedi çok utandım(( o kadar yaşadıklarımdan sonra benm normal sırzadan bir hamile olmamı bekliyorlar, tamam hep hayırlısı için dua ediyorum ama ne bileyim.. galiba ben pimprikli biryim ((
canlarım merhaba
çok isterdim çok güzel haberler vermeyi ama sonuç yine aynı bende neyse uzatmamayım canım istemiyor bunları yazmak artık .
hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kafam o kadar karışıkki toparlayamıyorum bir türlü , biliyor ve inanıyorumki hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz bir gün
ben size bişey danışmak istiyorum ; aşılama düşünüyorduk ama eşimle konuştuk acaba direkt tüp e mi geçsek diye yada 3 aşılamamı tüp merkezinde mi yaptıralım diye ?Tüpde nereyi tercih etmeliyim hiçbir fikrim yok , bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinicem neresi olması hakkınd hiçbir fikrim yok .
ne yapayım uzaktıkça uzattım tüp işini , doğal olur dedim , takiple olur dedim , kürlerle olur dedim en son landarchımın getirtiği ilacı kullandım ama malesef o da bende işe yaramadı , artık bu yolada girmeliyim ne olur bana ışık olun kızlar yarıdmlarınıza ihtiyacım var
canm demek ilac işe yaramadı(( hayırlısı olsun tatlım.. canm sana daha once önerdimmi hatırlamıyorum ama tüpe gecmeden once bir fak. hastanesinde bir muane ol, tüp tedavini yada takiplerini orda yap demiyorum çünkü fak. hastaneleri insan sabrını dener cinsten.. ama detaylı muane ol, yapılmadıysa rahim filmi çektir falan. bunu tavsiye etmemin sebebi şu, tüp bebek merkezleri nedense nasıl olsa tüp yapılcak deyip bazı ufak tefek sorunları gözardı ediyorlar. ama fakülte hastaneleri sorunun kökenine inip ona göre değerlendiriyorlar. bide ben tedaviye başlama veya ara verme konularında kalbimin sesini dinledim hep, canım tedavi olmak istediği zamanlar kar kış demedim tüp yaptırdım, kılımı kıpırdatmak istemediğim zaman deil dr a gitmek lafını bile ettirmedim. yoksa diğer türlü eziyetten başka birşey olmuo. içindeki sesi dinle, eger içindeki ses çok ara verdin hadi biraz harekete gecme vakti diyorsa hiç vakit kaybetme..
canlarım merhaba
çok isterdim çok güzel haberler vermeyi ama sonuç yine aynı bende neyse uzatmamayım canım istemiyor bunları yazmak artık .
hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kafam o kadar karışıkki toparlayamıyorum bir türlü , biliyor ve inanıyorumki hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz bir gün
ben size bişey danışmak istiyorum ; aşılama düşünüyorduk ama eşimle konuştuk acaba direkt tüp e mi geçsek diye yada 3 aşılamamı tüp merkezinde mi yaptıralım diye ?Tüpde nereyi tercih etmeliyim hiçbir fikrim yok , bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinicem neresi olması hakkınd hiçbir fikrim yok .
ne yapayım uzaktıkça uzattım tüp işini , doğal olur dedim , takiple olur dedim , kürlerle olur dedim en son landarchımın getirtiği ilacı kullandım ama malesef o da bende işe yaramadı , artık bu yolada girmeliyim ne olur bana ışık olun kızlar yarıdmlarınıza ihtiyacım var
PİRAYE selam canımben hem ılac tedavısı hamde aşılama ıle hamıle kaldım klomene kaldım ama düşük oldu daha sonra aşılama yaptırdım ama şöyle benım asılamam olmuyodu yanı sağlıklı yapılamıyodu şöyleki; benım rahım agzı çok dar ve alınan spermler katater yardımıyla yerleştırılemıyordu en ınce katatter bıle rahım agzında ıcerı gıremıyodu ılk aşılamamda zorlamadan kanamm oldu asılama sırasında ama yınede yerlestırıldı ama tutmadı bır ay sonra 2. asılamamı oldum ondada yıne katater ıcerı gırmedı tekrar yırtılmadan korktu drum ve alınan spermlerı rahım agzına bıraktı yanı asılama yıne tam yapılamadı ama yınede hamıle kaldım dr normalı kaldım yoksa yapılan işlemlemı bılemeyız dedı yanı sakın umıdını yıtırme etrafıda bosver sen sadece dua et ve moralını yuksek tut cnm
Kızlar herkese merhaba; aşılamamı oldum geldim. Herşey yolunda gitti :) :) ekrandan yumurtalarla spermlerin kavuşma anını bile izledim :) :) :) gerçi yumurtanın dibinde değillerdi ama yine de yakınına kadar getirip bıraktılar, onlarda yumurtaya doğru olanca hızlarıyla yol aldılar. doktorum bundan sonra mucize kavuşmayı beklemek zorundayız dedi. Biz elimizden geleni yaptık dedi, gerisi Allahta ve hayırlısı arkadaşlar. Hakkımda hayırlısını diliyorum Allahtan. Umarım minik bebeğim hayırlısıyla gelir. !8 Kasımda test yapıcam :) :) Çok heycanlı...
Kızlar herkese merhaba; aşılamamı oldum geldim. Herşey yolunda gitti :) :) ekrandan yumurtalarla spermlerin kavuşma anını bile izledim :) :) :) gerçi yumurtanın dibinde değillerdi ama yine de yakınına kadar getirip bıraktılar, onlarda yumurtaya doğru olanca hızlarıyla yol aldılar. doktorum bundan sonra mucize kavuşmayı beklemek zorundayız dedi. Biz elimizden geleni yaptık dedi, gerisi Allahta ve hayırlısı arkadaşlar. Hakkımda hayırlısını diliyorum Allahtan. Umarım minik bebeğim hayırlısıyla gelir. !8 Kasımda test yapıcam :) :) Çok heycanlı...
Canım moral bozmak yok, yola devam aynı hızla, ben bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum, çok memnunum, sgk anlaşması yok ne yazık ki ama tam tedbil tüm muayeneler araştırmalar yapılıyor canım. Fakülte hastanelerinde gerçekten insanın sabrı sınanaıyor, acil dr randevusu almaya çalışıyo bi arkadaşım balıkesirde yaklaşık 3 ay sonraya randevu veriyomuş... Çok fena. İstersen imkanın varsa İstanbulda bahçeciye gelebilirsin canım, hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?