Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Selam canım daha dun gecirdim aklimdan seni hatta Meldi ile kulaklarini cinlattik bu ara cok gelmiyor topige dedim meldiye ...canim gelmissin moraller bozuk...tup bebek yada asılama karari almak sizleri uzmemeli bence sukurki sorunumuzun cozumu var diye bakmalisiniz olaya gecen gun badezuzumada soyledim tedavi karari almak daha sizi basta bu kadar uzerse tedavinizide olumsuz etkiler moral bozacak birsey yok bunda bak hepimizin basindan gecti geciyor...o yuzden moral en onemli sey...
nerde yaptiracagin konusunda birsey diyemiyorum nerde yasiyorsun guzelim daha cok ona bagli bu is...herseyin hayirlisi guzelim moralini yuksek tut lutfen....

Pirayecim superrrrrr herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim benim yaaaa bak gor o hizla yumurtalara kosan spermler insallah bebege donucecek dort gozle guzel haberlerini bekliyoruz...biraz dinlen ama piraye tamam mi bu aralar kendine dikkat et lutfen....
18 kasimi dort gozle bekliyoruz insallah....

Kızlar selam tekrar..dun meldideydim size coookk selam soyledi yine yatiyor kiyamam sadece yemek icin kalkti beni kapiya kadar gecirdi o kadar 7 aylik guzel bir karni var cokda yakismis..masallah...dilerim esma sag salim dogar ben meldiyi yilin annesi sectim simdiden boyle milim milim yasayan boyle dirayetli bir anne adayi gormedim kizlar dusunsenize 7 aydir evde bir tek doktor kontrolleri icin cikiyorlar allah guc sabir versin diyorum yinede nesesinden birsey kaybetmemis sen sakrak bayildim allah nazardan kosurun esmacigi kucagina saglikla alsin insallah dilegim bu....

Arenle konusmus dun, arende iyiymis ama hala ne yapacagini bilmiyormus..dilerim o da en kisa zamanda bebeginekavusur...

kizlar hepinizi opuyorum....

canımsınız , çok sevindim meldicimizde iyi olmasına ,o gerçekten yılın annesi , sende görüştüğünde bolbol selam söyle , inşallah tamamına erdiricek hamileliğini , bebişi doğduktan sonra kuşlar gibi hafif olucak inşallah

dewcim ne bileyim moral bozmak değilde , hep farklı hayaller kuruyoruz ya , olmayınca çok üzüyor.ben istanbul avrupa yakasındayım bahceci fulya olabilir bakalım hayırlısı .

canım sen nasılsın kendine çok çok iyi bak öpüyorum

cnm meldiye cokk selamımızı ilet tekrar görüştüğünde. bencede bu yılın annesi o. sonuna kadarda hakediyor.
allahım sağlıkla mutlulukla kucağına versin yavrusunu bu kadar emeğini boşa çıkarmasın inş.
arenin son durumu hakkında bilgim yok ne durumdaydı hatırlayamadım. hamile olduğunu hatırlıyorum sadece.

tekrar giremezsem hepiniizn bayramı mübarek olsun. dilerim bir sonraki bayrama kucaklarımız dolu olur.
kendinize iyi bakın. öptm

canım inşaallah ayın 18inde hayırlı haberini alırız.bu arada sakın kendini yoracak işler yapma evde bol bol dinlen.bebişlerinin seninle olduğunu unutma. dualarımız seninle. bak göreceksin çifte bayram yaşayacaksın ve bizlerede yaşatacaksın))
ya gerçekten tıp çok hızlı ilerliyor.aşılama esnasındada tüp bebekte olduğu gibi yerleştirme işlemini ekrandan görmek çok güzel.benim aşılamalarda böyle birşey olmamıştı. canım rabbim inşaallah seni bebeklerine kavuşturacak))

canım arkadaşlarım yakın zamanın anne adayları))) herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.rabbim inşaallah bir dahaki yıllarda bayramımızı çocuklarımızla kutlamayı nasip edecek inşaallah. dualarım sizlerle. en kötü gününüz bayram sevinciyle dolsun.görüşmek üzere))))))

minnacık bir can için hayatımızı değiştiriyoruz:)...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok zor ..hepsini unutturur yavrusu ona, bi kere kokusunu çektimi içine biter gider inş.
KEKECB cnm sende benim gibi kendi yaptığın planların bozulmasıyla boşluğa düşmüşsün ben halen öyleyim ne yapacağımı bilmiyorum ..yani görünen tüp ama ne zaman bilmiyorum..cnm sende önce iyi bir dr. bul bahçeci iyidir, aret kamar iyidir ,engin enginsu iyidir,diye biliyorum tabi benim dr.um bunlardan hiçbiri:) nasipte varsa heryerde olur.. biz sadece kendimizi toparlayıp durumu kabul etsek işi kolaylamış oluruz:)umarım senin için en hayırlı olanı bulursun.

dew cnm aren hamile değilmiydi? en son öyle hatırlıyorum ama karıştırmışta olabilirim...

pirayecim hayırlı olsun canım sağ salim atlattın bak..demek büyük buluşmayı gösterdiler ha? ya ne güzel şeyler oluyo hakkaten tıp ta..canım bi kaç gün dinlen bencede.zamanın hızla geçmesini diliyorum senin için,inşallah pozitif sonucunu bildirirsin bize:) bu arada canım hep istanbuldamı kaldın,çok sık gitmedin sanırım takibe? ne kadara maloldu,doktorun kimdi?
kekecb canım bende seninle aynı durumdayım,şubata kadar bekleyecek sabrım kalmadı sanki,hemen bi yer bulup kendimi teslim edesim geliyo kendimi..bende nette bahçeci tüp bebeğe bakmıştım geçen gün,istanbulda olsam değerlendirirdim,hem bak pirayede memnun..canım landarchın ilacının belki etkisi olmuştur,hemen o ay sonuç alacağını düşünme,faydalı olduğunu düşünüyorum ben..inşallah doğru adresleri buluruz canım..
landarch canım çok çok iyi yapmışsın muayene olmakla..heralde ben olsam haftada bir giderdim:))) az kaldı hareketlerinide hissedersin canım..oğluşunla güzel bi bayram geçirin..ohh besle güzelce onu

sağol canım,seninde bayramın kutlu olsun..inşallah çoluklu çocuklu bayramlar geçiririz:))

canım o kdar çok istiyorumki doğru yer ve doğru dr bulmayı , hamile kalıp kalmamanın stresini yaşarken bir yandada hastane ve dr uğraşmak çok yoruyor insanı, canım ya hayırlısı ile başlayalım artık güzel sonuçlar alalım hadi hep birlikte ilk güzel haberi pirayecimden bekliyoruz.
bu arada ilacım olumlu etkisine çok inandım ben bende olamdı yine başkasında da olmayack diye bişey yok kesnlikle ,inşallah kullanan diğer arkadaşlarda işe yarar

pirayecim aşilaman hayırlı olsun, ,inşallah o müthiş buluşma da mucize gerçekleşmeye başlamıştır dua etmediğim gün yok resmen, artık rituelleşti sırayla tanıdığım herkesin ismini- nickini sayıyorum sonra tanımadığım ama bebek hasreti çeken tüm kadınlara, hamile olup bebeğine endişe duyanlara, doğum yapanlara.. bayram oncesi şu gunler de çok önemliymiş dilekler dualar kabul ediliyormuş. kekcb canm pirayenin tedavi gördüğü yeri düşün derim gerçekten hep olumlu şeyler duyuyorum, aret kamar benim dr umdu kendisi iyi bir dr ön görüşme yapabilirsin.
bugun biraz keyifsizim, bize nerdeyse 1 yıldır ödeme yapmayan biri vardı, aradım kibarca ödeme yapıp yapamayacağını sordum. adam yüksek sesle söylenip telefonu yüzüme kapattı :))) şaka gibi.. ve adım gibi eminim bu adam dini görevini yerine getirip kurban kesiyordur, ailesine cocuklarına giysiler ayakkabılar alıyordur bayram gunu de akrablarıyla mutlu mesut tüm vecibelerini yerine getirmiş olmaktan gururla vakit gecirecektir. maalesef böle insanlar çevremizde çok var, Allah affetsin ne diiim..
dew cim meldi benim resmen idölüm, onu düşündükçe anneliğin ne kadar kutsal olduğunu birkez daha anlıyorum. inşallah esmacık annesine laik bir kız olur. ben dün gece rüyamda oğlumu gördüm, ilkokul çağında bir çocuktu ve bana cok benziyordu. hayır olsun.. yarın arife günü annemle beraber börek tatlı yapıcaz pazara gidicez o yuzden nete giremem. şimdiden hepinizin bayramını kutlarım, inşallah sağlıklı, mutlu, bebekli ve boll paralı nice bayramlar görürüz hep birlikte hepinizi çoooook öptümmm

canım şimdi bahçeci grubun sayfasını inceledim.bahçeci fulya nın sgk anlaşması varmış anladğım kadarıyla,anlamadığım neden sadece o,diğerlerinin yok...ve bi mail attım.ücretleriniz nedir,ne kadara malolur gibi.sende bi yaz belki ilgilenirler..ben cevap gelirse aktarırım..ben antalyayla kısıtlamıycam kendimi,dew in doktoruna muayene olmayı düşünüyorum ama bakalım eşimle konuşmam lazım..
eşim antalyada yaptıralım yine,hemen doktor değiştirilmez,bikaç defa daha deneriz olmazsa istediğin yere gideriz diyo..bikaç defa daha hormon alıp vücuduma kıyamayacağım(erkek işte...) zaten iki yıl beni oyaladılar diye soğudum ordan.iiçimin ısınmasını istiyorum..

canım canını sıkma hiç..çok var öyle insanlardan.sonra afedersin müslüman geçinirler.sende kanuni yoldan alırsın paranı..
bu arada ortağın nasıl?aklıma geldi:)
canım sizede şimdiden iyi bayramlar..kendini çok yorma.öpüyorum..

canım benim haklısın bayramdan sonra bir ön görüşme yapmak iyi olur

canım sende ödemesini yapmayan adam için sakın canını sıkma , elbet bir gün o para ondan çıkar ve emin ol durup düşünür vicdanı varsa tabi , allahından bulsun.

ohhh ne güzel bayram hazırlıları değilmi , tatlılar böğrekler misssss , kızlar ya keşke aynı şehirlerde olsaydık bayramlarımız beraber geçseydi ama nerde olursak olalım hepimizin gönlü bir.

Hepinizin bayramını kutluyorum , mübarek olsun , rabbim herkezin dualarını kabuletsin, herkezin gönlüne göre versin

herkeze iyi bayramlar
sağlıcakla kalın
öpüyorum
( bayramdan sonra gelebilcem artık )

arkadaşlar merhabalar
işleri bayrama yetiştirme telaşından pek forumu takip edemedim
pirayecim aşılaman hayırlı olsun canım
ne güzel seyretmişsin
diğer bütün arkadaşlarada selamlar
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
ve bu bayramın hepimizie uğur getirmesini diliyorum.
topiğimiz şenlensin istiyorum artık ya.

Merhaba canım, benim doktorum Erbil Yağmur. Çok çok şeker bi doktor ve bana inanaılmaz güven veriyo. Ben de erbil beyi tevsiye üzerine buldum, yaklaşık 12 yıldır bebeği olmayan ve 3 defa tüp deneyen bi komşumuza ilk denemesinde bebek sahibi yaptı sağolsun. 2. ebmiriyosuda transfer edildi ne şans ki o da tuttu. Şimdi 2. bebeğine hamile :) ben iğne kullanmadım canım, sadece femara diye bir ilaç. 60 TL verdim. Ovitralle çatlatma iğnesine 67 TL verdim ve aşılama için de 1000 TL. SGK anlaşması yok.Ama ben çok memnun kaldım. Umarım pozitif sonucu alırım. Alamasam bile artık benim doktprum Erbil Bey. Bahçeciyi kolay kolay bırakmam :)

Canım çok fazla gitmedim doktora ama evet hep İstanbuldaydım. Yıllık iznim vardı 16 gün, hepsini bi seferde harcadım :) şimdi şöyle oldu. İlk muayenem ayın 22sindeydi. İlaç verdi femara ve 23ünde ilaca başladım. 27.sinde ilaç bitti. 28.inde muayeneye gittim. 31.inde tekrar gittim ve ayın 1.inde ovitralle çatlatma iğnemi yaptım. Ayın 3.ünde de aşılamam oldu :) :) femara ilaç 60 TL, ovitralle 67 TL ve aşılamda 1000 TL'ye geldi. hayırlısıyla bebeğimde gelir umarım :)

canlarım benim iyiki varsınız,hepinizin iyi dilekleri için çok çok teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.
Yarın ben de giremem nete, şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.Allah tüm dualarımızı kabul eder inşallah kızlar.
tanımasamda Meldi ve minik Esmacikta benim idolüm. Allah anne kızı irbirine bağışlasın, bir ömür mutlu sağlıklı bir hayat nasip etsin. Darısı bizim de başımıza İnşallah.
ve bir de topiğimiz biricik erkeğini ve annesini de bu ilk bayramlarında kocaman kocaman öpüyorum. Allah sağlıklı doğum nasip etsin ikinize de kızlar.
HAYIRLI BAYRAMLAR...

iyi akşamlar kızlar..nasılsınız bakalım topicte yine hareketlenmeler yeni umutlar başlıyo ne güzel..şimdilik haber beklediğimiz piraye sonrada dew var geriside gelir inş.yarına tatlılar börekler yapılıcak şimdiden yoruldum :) bu arada yarın arefe ve duaların makbul olduğu bir zaman ben herzaman olduğu gibi dua edicem hepimize sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen ...şimdiden iyi bayramlar hepinize.. seneye bu bayramda hepimiz ya hamile ya kucağında bebişiyle yazışırız umarım ..herkesi çoook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…