günaydın kızlarr, inşallah bayram iyi gelmiştir.. guzel havalardan sonra bugun baya kasvetli geldi bana, yağmur, puslu hava bide ata mızın ölüm yıldönümü derken biraz duygusalım galiba. hepinizi özledim..
pirayecim demek 18 kasımda mutlu haberi alıcaz, hadi inşallah..
dew cim sen ne durumdasın burun spreyi kullanmaya devam mı? nereleri gezdin anlat bize de gözümüz gönlümüz açılsın. ben bayramda pek bişey yapamadım ama yarın istbla gidiyoruz eşim milli maça gidecek bizde alışveriş falan cumartesi gecesi de nev in konserine gitmeyi planlıyoruz. guzel havaları kaçırdık şimdi üşüye üşüye yapıcaz bişeyler
melodiii guzel dileklerin için çoook tesekkur ederim inşallah o takviyeler işe yarar tatlım
yarın dr randevum var, eşim bu sabah randevuyu bugune alsana dedi :) galiba bu sefer eşimde paranoya başladı :)))) zavallı bebeğimiz haberi yok, annesi babası biraz çatlak, pamprikli .. çekeceği var bizden haberi yok :)
Mrb kızlar epeydir giremedim nete. Topikte bazı değişilikler olmuş. Pirayecim aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunuyordur sana .Bol bol dua et bırakmasın seni. Dew'i merak ediyordum ama transfer daha olmamış hayırlısı olsun vallahi aklıma geldikçe isimlerinizi bilmiyorum ama nicklerinize göre dua ediyorum.
Bizimki şuan yaklaşık 12 haftalık çok şükür gelişiyor ellerinizden öper.Malum uzuvları oluşmaya başladı Rabbimin izniyle.
Bi de girip nette uzun uzun hamilelik hakkında konuşmak istemiyorum .Şuan bebek bekleyen arkadaşların yerine kendimi koyuyorum. Ne kadar çok istediklerini biliyorum ama inşallah teker teker buradakiler hamile kalacaklar.Buna inanıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Mrb kızlar epeydir giremedim nete. Topikte bazı değişilikler olmuş. Pirayecim aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunuyordur sana .Bol bol dua et bırakmasın seni. Dew'i merak ediyordum ama transfer daha olmamış hayırlısı olsun vallahi aklıma geldikçe isimlerinizi bilmiyorum ama nicklerinize göre dua ediyorum.
Bizimki şuan yaklaşık 12 haftalık çok şükür gelişiyor ellerinizden öper.Malum uzuvları oluşmaya başladı Rabbimin izniyle.
Bi de girip nette uzun uzun hamilelik hakkında konuşmak istemiyorum .Şuan bebek bekleyen arkadaşların yerine kendimi koyuyorum. Ne kadar çok istediklerini biliyorum ama inşallah teker teker buradakiler hamile kalacaklar.Buna inanıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.
merhaba kızlar..
evet tatil bitti,döndük yuvaya:)
herkes iyi görünüyo..landarch canım sen gez çünkü artık ağırlaşacaksın,bu kadar gezemezsin:) ana oğul tadını çıkarın..
dew az kaldı desene..gezip tozarak geçirdin sende vaktini..inşallah herşey yolunda gider canım..dualarımdasın:)
pirayecim doğru tam 15.gün oluyomuş,bana çok fazla gelmiş niyeyse..sular seller gibi geçsin vaktin,şurda avaz avaz bağırırsın inşallah hamileliğini:)
bubuşcum sen nasılsın?çalışmak zor geliyo diimii..off aynen banada zor geldi valla..neyse aman,çalışmayınca kafayı yiyorum ben,böyle iyi:))
kızlar bende delirmiş gibi merkez bakıyorum.çikolatalarımın olduğu taraftan hiç rahaatım yok,ve ben ağrısı çektim hep tatilde..bi doktora gitcem ama nereye gideceğime bi karar versem..neyse bakıyorum daha..eşimle çatışıyoruz bol bol..onun işine gelmiyo antalya dışında biyer ama onu falan düşünecek halim yok vallahi:)
ay canim ya demek agrin var kiyamam ben sana bence bir an evvel bir karar ver yavrum en kotusu kararsizlik karar ver ve kurtul derim ben :)))verdigin her kararda yanindayiz eger buraya gelmek istersen biliyorsun seve seve eslik ederim sana...hayirlisi canim...
ay canim ya demek agrin var kiyamam ben sana bence bir an evvel bir karar ver yavrum en kotusu kararsizlik karar ver ve kurtul derim ben :)))verdigin her kararda yanindayiz eger buraya gelmek istersen biliyorsun seve seve eslik ederim sana...hayirlisi canim...
ah canım bi kısır döngü içinde dönüp duruyorum:) bugün ege ünv.ne gidenleri okudum,raporla 1050 liraymış işlemler..çok uygun geldi..bizim için maddiyatta çok önemli çünkü kredi çekicez..neyse hemen daha dikkatli okumaya başladık,accayip bi araştırmadan sonra başlanıyomuş işlemlere..istenen tahlilleri tamamlamak 1 ayı buluyomuş zaten.bakteriyolojiye bile yolluyolarmış:).spermi bozuk erkeklere 2 aylık tedavi verdikleride oluyomuş(kesin eşimede verirler)..sabah gidip öğleden sonraya kadar orda olmayı göze alın falan yazıyolar..o sorun değil aslında ve benim istediğimde bu,akla gelebilecek herrrrşşşeeye bakılsın istiyorum ben..mıncık mıncık incelenmek istiyorum:) eşim sen sabredemezsin oraya 2 gün sonra mızıklamaya başlarsın diyo:)) sonra eşim kendisi bakına bakına erol tavmergeni bulmuş nette..bu doktorla başlayalım belki fakültedeki işlemlerimize faydası olur dedi,onuda aradık:):) sekreteri muyane olmanız lazım ,ayrıca işlemleri(hsg,lap.vb..)şifada yapıyo,tüp gerekirse fakülteye yönlendirebiliyo dedi..onun içinde 2 ayını gözden çıkar dedi..bilmiyorum yaniiii:))) şu genetiği bari aradan çıkarsak iyiydi..
ağrımda belim,kasıklarım,kalçam gibi tuhaf gıcık bi ağrı..ama sol tarafım yürürken bile ağrıyo..
mmmm doktor bulmam lazımmmmmm:) izmiri düşünüyorum ama eşim antalya ya takılmış durumda..
ah canım bi kısır döngü içinde dönüp duruyorum:) bugün ege ünv.ne gidenleri okudum,raporla 1050 liraymış işlemler..çok uygun geldi..bizim için maddiyatta çok önemli çünkü kredi çekicez..neyse hemen daha dikkatli okumaya başladık,accayip bi araştırmadan sonra başlanıyomuş işlemlere..istenen tahlilleri tamamlamak 1 ayı buluyomuş zaten.bakteriyolojiye bile yolluyolarmış:).spermi bozuk erkeklere 2 aylık tedavi verdikleride oluyomuş(kesin eşimede verirler)..sabah gidip öğleden sonraya kadar orda olmayı göze alın falan yazıyolar..o sorun değil aslında ve benim istediğimde bu,akla gelebilecek herrrrşşşeeye bakılsın istiyorum ben..mıncık mıncık incelenmek istiyorum:) eşim sen sabredemezsin oraya 2 gün sonra mızıklamaya başlarsın diyo:)) sonra eşim kendisi bakına bakına erol tavmergeni bulmuş nette..bu doktorla başlayalım belki fakültedeki işlemlerimize faydası olur dedi,onuda aradık:):) sekreteri muyane olmanız lazım ,ayrıca işlemleri(hsg,lap.vb..)şifada yapıyo,tüp gerekirse fakülteye yönlendirebiliyo dedi..onun içinde 2 ayını gözden çıkar dedi..bilmiyorum yaniiii:))) şu genetiği bari aradan çıkarsak iyiydi..
ağrımda belim,kasıklarım,kalçam gibi tuhaf gıcık bi ağrı..ama sol tarafım yürürken bile ağrıyo..
mmmm doktor bulmam lazımmmmmm:) izmiri düşünüyorum ama eşim antalya ya takılmış durumda..
canım sen işlem için kente ne kadar ödeyeceksin? evet karar verince rahatlycam:)
arkadaşlar merhaba
geçmişi henüz okuyamadım hemen yazmak istedim.
dün ilacım elime ulaştı.
anneme bırakmışlar.
kutusunu görünce şok oldum çok utandım yaa.
inşallah yanlış birşey anlamamışlardır.
bir dahaki adetimden sonra içmeye başlayacağım.
hem tablet var hemde tenktür var.
kutuyu görünce annemde kızdı bir daha insanlardan böyle
şeyler isteme diye ama nerden bilebilirdim.
arkadaşlar merhaba
geçmişi henüz okuyamadım hemen yazmak istedim.
dün ilacım elime ulaştı.
anneme bırakmışlar.
kutusunu görünce şok oldum çok utandım yaa.
inşallah yanlış birşey anlamamışlardır.
bir dahaki adetimden sonra içmeye başlayacağım.
hem tablet var hemde tenktür var.
kutuyu görünce annemde kızdı bir daha insanlardan böyle
şeyler isteme diye ama nerden bilebilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?