Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba;
hepinize teşekkürler,moral oldunuz walla. Gezdim diye kendime çok kızıyodum.Dediğiniz gibi olacağı varsa zaten olur, Rabbimden hayırlısını diliyorum. Gülemcim benim aşılamam ayın 3.ündeydi, tam 15 gün sonra testimi yapıcam yani ayın 18inde nasipse. Acaba önce evde idrardan baksam mı diyorum. İstanbuldayken pek rahattım, buraya gelince yine bebek fikri aklımdan hiç çıkmıyor, sürekli acaba hamilemiyim diye yiyorum kendimi. Landarch canım walla ne güzel soğuk falan dinleme keyfin yerindeyse İstanbulun tadını çıkart :) tabi kendini ve oğlumuzu fazla yorma arkadaşım. DEW seni merak ediyorum canım yaaa, ne zamandı transfer, 1 ay var mı yoksa daha mı az kaldı hatırlayamadım.Kendine çok dikkat et sende bu ay çok önemli çünkü... Sen sağlıklı ol ki gelecek miniğimizde sağlıklı olsun.Şimdilik bu kadar... Hepinizi öpüyorum.

kızlarrr selammm,
bayramınız inşallah güzel geçmiştir. benim cok yoğun geçti aile kalabalık sen bana ben sana derken tatil bitti((
cok üzgünüm işe gelmek nasıl zor oldu anlatamam.
neyse allah tekrarına erdirsin inş. ve kucağımızda bebişlerimizle ev gezmelerine gidelim.
piraye az kalmış tahlile hadi bakalım hayırlı haberini ver bize.
benimde az kaldı günüme 4-5 gün var. cok şükür hiç bir sıkıntım yok.bakalım bu ayda kolay gececekmi??

Canim bayramin iyi gecmesine sevindim minik oglumuz iyi ha cok sukur yarin kontrol gunu eminim hersy yolunda hic suphem yok haklisiniz vallaha pimpirik olmaya cunku daha oncede yazdim ya bir bzi biliriz ne kiymetli o cocuklar kizim gecen gun annemin komusu soyledi sok oldum 3 oglu var 6 kurtaj ohaaa dedim yaaaa kocasi ceketini atmis kadin hamie kalmis heheeee :))))

Vallaha canim Izmir'in cevresinde gorulecek cok yer var ve bizim belli yerlerimiz var her sene mutlaka gittigimiz bayramin ilk gunu anneannemde toplandik suru sepet :))) ikinci gun kayinvalidemlerle Urla Ozbek koyune gittik,3.gun de Tire'ye gittik Kaplan dag restaırant var dagin tepesinde super bir yer oraya gittim :) dunde bir arkadasimla bornova forum var buyuk bir alisveris merkezi oraya gittik havada nefisti evde durmadik vallaha varya zaten evde otursam sureki transferi dusunuyorum gezmek bana iyi geldi yemin ederim...

Spreyime cumartesi basladim gunde 3 kez sabah 7 oglen 3 aksam 23de sIkılıyor cok yan etkisi olan bri ilac degil azcik uyku yapiyor o kadar bu ay hic folikul olusmamasi lazim...dogum kontrol hapim bitti yarin yada cumartesi reglimi bekliyorum regli 3.gun doktor beni gormek istedi kismetse pazartsiye denk geliyor pazartesi itibariyle rahim kalinlasmaya baslayacak iste o gunde sanirim hizli kalinlsamasi icin bir ilac verecek bana tabi bende nar suyu ve adacayina baslayacagim cumartesi regli ile birlikte :))) iste kizlar bende son durum bu umarim hayirlisi bakalim...
Istanbul programi super kafayi mesgul etmek sart sen mutlu bebek mutlu :)

Mrb kızlar epeydir giremedim nete. Topikte bazı değişilikler olmuş. Pirayecim aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunuyordur sana .Bol bol dua et bırakmasın seni. Dew'i merak ediyordum ama transfer daha olmamış hayırlısı olsun vallahi aklıma geldikçe isimlerinizi bilmiyorum ama nicklerinize göre dua ediyorum.
Bizimki şuan yaklaşık 12 haftalık çok şükür gelişiyor ellerinizden öper.Malum uzuvları oluşmaya başladı Rabbimin izniyle.
Bi de girip nette uzun uzun hamilelik hakkında konuşmak istemiyorum .Şuan bebek bekleyen arkadaşların yerine kendimi koyuyorum. Ne kadar çok istediklerini biliyorum ama inşallah teker teker buradakiler hamile kalacaklar.Buna inanıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ne güzel maaşallah, Allah tamamınada erdirir inşallah, kucağına sağlıkla almakta nasip olsun :) Darısı bizim başımıza. Ben tam hatırlayamadım canım senin nasıl olmuştu gebelik, normal mi? tedaviylemi?

merhaba kızlar..
evet tatil bitti,döndük yuvaya:)
herkes iyi görünüyo..landarch canım sen gez çünkü artık ağırlaşacaksın,bu kadar gezemezsin:) ana oğul tadını çıkarın..
dew az kaldı desene..gezip tozarak geçirdin sende vaktini..inşallah herşey yolunda gider canım..dualarımdasın:)
pirayecim doğru tam 15.gün oluyomuş,bana çok fazla gelmiş niyeyse..sular seller gibi geçsin vaktin,şurda avaz avaz bağırırsın inşallah hamileliğini:)
bubuşcum sen nasılsın?çalışmak zor geliyo diimii..off aynen banada zor geldi valla..neyse aman,çalışmayınca kafayı yiyorum ben,böyle iyi:))
kızlar bende delirmiş gibi merkez bakıyorum.çikolatalarımın olduğu taraftan hiç rahaatım yok,ve ben ağrısı çektim hep tatilde..bi doktora gitcem ama nereye gideceğime bi karar versem..neyse bakıyorum daha..eşimle çatışıyoruz bol bol..onun işine gelmiyo antalya dışında biyer ama onu falan düşünecek halim yok vallahi:)

Allah bağışlasın canım...maşallah:) darısıda izlere inşallahhhhh

tbik hosgeldin canim ne iyi yaptin geldin, sakin gelipte hamileliginden bahsediyorsun diye bizi sıkacagını dusunme bak landarchta hamile ne guzel o hep yaziyor bize umut oluyorsunuz inan o yuzden sakın bu sebeple gelmemezlik etme demek uzuvlari olusmaya basladi haaa ne guzel n ebuyuk heyecan insallah harkia gitsin hamileligin...
benim transfer henuz olmadi ne transfermis be 1 aydir bayilcam yani :)))) agir ilerliyoruz ama saglam adimlarla diyerek avunuyorum....

hep guzel haberlerini duymak dilegiyle...

ay canim ya demek agrin var kiyamam ben sana bence bir an evvel bir karar ver yavrum en kotusu kararsizlik karar ver ve kurtul derim ben :)))verdigin her kararda yanindayiz eger buraya gelmek istersen biliyorsun seve seve eslik ederim sana...hayirlisi canim...

ah canım bi kısır döngü içinde dönüp duruyorum:) bugün ege ünv.ne gidenleri okudum,raporla 1050 liraymış işlemler..çok uygun geldi..bizim için maddiyatta çok önemli çünkü kredi çekicez..neyse hemen daha dikkatli okumaya başladık,accayip bi araştırmadan sonra başlanıyomuş işlemlere..istenen tahlilleri tamamlamak 1 ayı buluyomuş zaten.bakteriyolojiye bile yolluyolarmış:).spermi bozuk erkeklere 2 aylık tedavi verdikleride oluyomuş(kesin eşimede verirler)..sabah gidip öğleden sonraya kadar orda olmayı göze alın falan yazıyolar..o sorun değil aslında ve benim istediğimde bu,akla gelebilecek herrrrşşşeeye bakılsın istiyorum ben..mıncık mıncık incelenmek istiyorum:) eşim sen sabredemezsin oraya 2 gün sonra mızıklamaya başlarsın diyo:)) sonra eşim kendisi bakına bakına erol tavmergeni bulmuş nette..bu doktorla başlayalım belki fakültedeki işlemlerimize faydası olur dedi,onuda aradık:):) sekreteri muyane olmanız lazım ,ayrıca işlemleri(hsg,lap.vb..)şifada yapıyo,tüp gerekirse fakülteye yönlendirebiliyo dedi..onun içinde 2 ayını gözden çıkar dedi..bilmiyorum yaniiii:))) şu genetiği bari aradan çıkarsak iyiydi..
ağrımda belim,kasıklarım,kalçam gibi tuhaf gıcık bi ağrı..ama sol tarafım yürürken bile ağrıyo..
mmmm doktor bulmam lazımmmmmm:) izmiri düşünüyorum ama eşim antalya ya takılmış durumda..

canım sen işlem için kente ne kadar ödeyeceksin? evet karar verince rahatlycam:)

kızlar benim bu ayki ağrılarım bitmek bilmedi dr.antibiyotik verdi bitirdim ama devam ediyo .galiba bu ayıda erteliycem çünkü tuhaf bi şekilde kasıklarımda ağrılar kasılmalar var..şu tüpte kolay bişey olsa ''hadi deneyeyim diycem''ama riske atılacak gibi değil...maddi olarakta maşaallahı var zaten öff çok daraldım ...dr. 6000 civarı bi fatura çıkardı fazla geldi bana.. eşim olsun diyo ama ben bitürlü ikna olamadım..daha uygun olan yerler var düşün düşün kafam şişti içinden çıkamıyorum..eşimde ısrarla bu dr. iyi diyo ..çok sıkıntıdayım kızlar yaaaa.

arkadaşlar merhaba
geçmişi henüz okuyamadım hemen yazmak istedim.
dün ilacım elime ulaştı.
anneme bırakmışlar.
kutusunu görünce şok oldum çok utandım yaa.
inşallah yanlış birşey anlamamışlardır.
bir dahaki adetimden sonra içmeye başlayacağım.
hem tablet var hemde tenktür var.
kutuyu görünce annemde kızdı bir daha insanlardan böyle
şeyler isteme diye ama nerden bilebilirdim.

gulem merhaba bizde ege üniversitesini istiyoruz.
bizede cazip gelen tarafı fiyattan ziyade araştırmaları.
bana doktorum tavsiye etti.
özel merkezler için önemli olan maddiyattır dedi.
rutin bir şekilde tüp bebek yaparlar dedi.
ama ege üni.hastanesinde dipten araştırırlar dedi.
benim içinde önemli olan bu araştırma çünkü
herşey normal olsa 3,5 yıldır olurdu.
biz mart gibi tedaviye başlayacağız allah nasip ederse.

Bugun GULEM'in dogum gunu kizlar.....İYİKİ DOGDUN GULEM IYIKI DOGDUN GULEM IYIKI DOGDUN IYIKI DOGDUN IYIKI DIGDUN GULEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canim dilerim ki bu yeni yasin bugune kadar yasadiklarinin en guzeli olur ..dilerim ki bu yasinda bebegini saglikla kucagina almak nasip olur...,

AAA aslinda gulem cok iyi dusunmussun ege universitesi son derece iyi bir arastirma hastanesidir ve devlet guvenceside var bildigim kadariyla nedne olmasin bende ilk arastirirken orayla ilgili cok olumlu seyler duymustum kesin bir gitmelisin canim bak bunu iyi bulmussun....ben nedne gitmedim zamaninda onu sana soyleyeyim ege univeristesindeki doktor erol tavmergene muayne olmustum cok meshurdur izmirde onunla elektriklerimiz tutmadi o yuzden yoksa o da cok iyi bak meldinin doktoru Rafael Levi ve erol bey birlikte sanirim ege univeristesinde ekipleri var istersen sana ozelden meldini cebini yazarim o da ayrintili biliyor ona danisirsin meldinin tum tahliller sifada yapildi yani iyi fikir derim....

canım sen işlem için kente ne kadar ödeyeceksin? evet karar verince rahatlycam:)

vallaha gecen gidisimde sordum daha erken bir karar verelim tranfer gunune oyle odeme aliriz dedi bende ne kadar diyemedim utandim pazartesi tekrar soracagim sana bilgi veririm canim.

vizontele cok sekersin sabah sabah guldurdun beni demek annen kizdi haaaa ? :))) aaa ne var canim bunda bosver iyi gelecek sana sen onu dusun :))))

Gülem canım iyiki doğdun, mutlu yıllar sana :) :) umarım yeni yaşında hediyelerin en güzelini, bebeğini kucağına almak nasip olur arkadaşım... Sağlıklı mutlu ve huzurlu nice yeni yaşlara...

canım benzerini de ben yaşamıştım :) İlaç yanlışlıkla iş yerinde ambara gitmiş ve ambardaki işçiler açmıştı kutuyu... Ne rezillik ama. Ben de çok utanmuştım. Amaaaaan boşver canım,umarım ilaç sana faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…