Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaa..hep aynıyız..artık akraba ortamlarına falan girmiyorum ben..geçen haftalarda toplandılar gitmedim..hamile olmaları bi yerde,hep sana dua ediyoruz vs..demeleri çığrıman çıkarıyo beni..ve seyrek görüşmek daha iyi canım..istemiyosan girme öyle ortamlara..kayınvalidene de kibarca söyle gerekirse..ne bileyim yada eşin uyarsın..o ne öyle..hem insann evi gibisi yok,tadını çıkar kendini üzmeden..
inşlllah güzel şeyler olacak canım..

merhaba kızlar
kendimi tanıtayım ilk önce 36 yaşındayım ve 5 seneden beri evliyim ve hiç hamile kalamadım…gecen sene branca ursului kullandım ama hamile kalamadım çünkü tüplerim tıkalıydı…. bu sene ocak ayında laparaskopi ameliyatı yaptım...tüplerim açıldı ama tık yok aralık ayında aşılama yapıcam…ara sıra bu forumu okuyorum ve gördüm ki bazı kızlar bu ilacı kullandıktan sonra hamile kaldılar…. ben Romanya da büyüdüm… ailem hala orda yaşıyor, annem bana yeni geldi ve bana bu ilaçtan getirdi…. yeniden kullanmaya başladım.
Sizin için bu siteden bir şeyler tercüme ettim kızlar, ilaç nasıl kullanılıyor ve neye yarıyor, Türkçe çok iyi bilmiyorum ama umarım anlaşılır.
"Miracolul" romanesc: BRANCA-URSULUI - Medicina naturii - Numarul 906 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS

1.Hormon iktidarsızlık - bir yıl içinde 4 sefer ilacı tablet olarak kullanabilirsiniz, her seferde tedavi 60 sürmelidir ve günde 4-6 hap alabilirsiniz. 60 gün kullandıktan sonra 20-30 gün ara vermelisiniz. Bu tedavi çok erken Andropoz durumlarında çok iyi bir çaredir. Ayrıca anti-depresan etkisi vardır ve hormonal iktidarsızlığın duygusal (psikolojik iktidarsızlık) ile eşleşen vakaların tedavisinde çok faydalıdır.

2. Damarlarda iktidarsızlık – 10 – 30 dakika cinsel ilişkiye girmeden önce alabilirsiniz. Önerilen dozsu ve tercihen aç karnına sulandırılmış 1-3 çay kaşığı (4-12 ml yani) tentür. Bu ilaç hormon iktidarsızlık olan erkeklerde çok yardımcı olduğunu kanıtlamaktadır.

3. Over yetmezliği - tedavi 28 gün için yapılır ve günde 4 tablet alabilirsiniz.
4. Düzensiz adet - 14 gün boyunca aç karnına Branca ursului günde üç tablet alıyorsunuz, geri kalan diğer 14 gün ara veriyorsunuz. Bu tedavi adetin son gününde başlamalısınız. Branca-ursului yumurtalıkları düzenler canlandırır, adetiniz çok gecikiyorsa veya yumurtlama olmuyorsa yardımcı olur. Adet bozukluğu ve yumurtalarda kistler olan kadınlarda ahududu tomurcukları (Rubus idaeus) ile ek bir tedavi olarak alabilirler.

Kadın infertilitesi

Bu bitkinin etkinliği gerçekten şaşırtıcı. Bir gazeteci olarak yaptım araştırmalara göre, şu anda ülkemizde başarılı bir şekilde bu ilacı kullanan ve hamile kalan yüzlerce kadın olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. İnternette forumlarda tüm klasik tedavi formlar denenmiş ve başarısız olduğu ve branca ursului kullandıktan sonra hamile kalan mutlu anne ile doludur. Âdetinizin son gününden kullanmaya başlayabilirsiniz günde 4-6 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentür, âdetin 14 gününe kadar.

Erkek infertilitesi

En iyi etki, oligospermi ve astenospermi ile ilişkili infertilite gözlendi. Tedavi 6-24 ay sürer ve 3 ay boyunca günde 4-8 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentur uygulanır, 6 hafta ara verilir ve sonra yeniden 3 ay için tedavi uygulanır.
Branca ursului tedavisi sperm miktarını artıyor ve doğurma şansını arttırır....

merhaba...öncelikle aramıza hoşgeldin..burda landarch arkadaşımız var kullanıp faydaasını gördüğüne inanıyoruz..şimdi oğluşuna hamile..ve diğer arkadaşlarda kullanıyo..tabletini bilmiyorduk,anlattıklarından anladığım kadarıyla fonksiyon olarak tentürle tablet arasında bi fark yok öylemi? bu ilacı alamayan bi ben kaldım,eşim inatla istemedi..ki kendisinde de morfoloji bozukluğu var.bende yumurta az gelişiyo,yumurtlama olmuyo,ve endometriozis var...şimdi sen yazınca heyecanlandım,eğer temin edebilecek olursan bizlere çok sevinirim.direk böyle atladım ama:)) inşallah çözümü buluruz..nerde tedavi oldun?hiç tüp bebek yaptırdınmı?

merhaba...hoşbulduk :)... tablet ve tentür arasında hiç bir fark yok, tentürun tadı biraz ekşi...tentür içmezsen tablet kullanabilirsin.....maalesef şu an ilaçı hiç bir yerden alamam ve getiremem... sadece laparaskopi ameliyatı yaptım ve adetimin 2 günü akdeniz üniversite hastanesine gidiceğiz aşılama tedaviyi başlamak için.

anladım canım..bende akdeniz ünv.de laparoskopi oldum.2010 martta..operasyondan sonra hemen aşılama yapıldı tutmadı,sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalbi atmadı kürtaj oldum..ben ömür taşkının hastasıydım..(yaşananları duymuşsundur basından.).maalesef devam edemedim sonrasında..özel antalya tüp bebekte tüp bebek yaptık olmadı..şimdi ikinci deneme için yer arıyorum..sana bol şans..

dewwww seni görür gibi oldum,bakıp kaçtınmı:) nasılsın canımmm?
senin doktoru aramdım henüz..eşim beni ikna etmeye çalışıyo..hemen merkez değiştirmemek en doğrusuymuş ama doktorunda ''neden'' leri araştırması gerekiyomuş(eşim okuyo internetten bunları,ben zaten biliyorum da...) tamam dedim antalyayla konuşmayı kabul ettim..öncesinde akla gelebilecek herşeye bakın dicem..gerek yok gibi davranırsa tekrar başka biyere yönleniycem..yarın arıyiim diyorum..şubat tatiline kadar ön araştırmaları bitirmem gerekiyo..

bende ocak 2010 da laparoskopi oldum doktorum munire erman akar .... ama hamile kalamadım.. ameliyattan sonra çalışmaya başladım ve aşılamayı erteledim ... kürtaj için üzüldüm ... bir arkadaşım Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptı ve hamile kaldı bu yeri veya gelecek tüp bebek merkezini deneyebilirsin... sana da bol şans :)

aramiza hosgledin canim ne guzel bilgiler vermissin bizlere tesekkurler...dilerim sende en kisa zamanda hamile kalirsin canim...

tatlim evet bir ara geldim okudum ve hemen ciktim disarda isim vardi o ara gordun belki...canim bence esin sana bu kadar israr ediyorsa dinle onu cunku sen baska yer diye inat edersen daha tedavinin basinda gerilmis olacaksin onun istemdigi yer oldugu icin belki sana vidividi yapacak bazen erkekler boyle dırdır yapar ya, tedavi oncesi ve tedavi sirasinda en istenmeyen durum bence bu guzelim....

inşallah ilkinde tutturursun..akdeniz tıp iyi bi hastane ama ömür beye gitmem hastanede rezil olmama sebep oldu..eski ssk hastanelerindeki muameleyi gördüm resmen ve para olayı ayrı bi vaka..ki yargıda olay..aman neyseki endo ağrılarım çözümlendi,çünkü 4.evredeymişim..doktorluğuna kötü diyemem asla...anadolunun tüp bebek merkezi kapandı diye biliyorum..sanırım kemal beyle başlycam..

canımcım benim eşim sabit fikirlidir orası ayrı..birde benim isteklerime gereksiz muamelesi yapıyo..tam adamını bulmuşum canım:) soğukkanlı diyebilirim:) ben araştırılayım falan dedikçe neyin var senin,ameliyat oldun,iyisin artık falan diyodu..dün oturup bikaç sayfaya takılmış,ben yemek hazırlarken geldi evet sen haklıymışsın,en azından ilkinin neden tutmadığını araştırması gerekiyo gittiğimiz yerin dedi..yarın telefon edicem doktora..insan amelayt olmak istemez durduk yere ama gerekiyosa onuda yaptırcam:)

kızlar gunaydin herkese iyi haftalar olsun persembe dogum kontrol hapim bitti hala regli olmadim bugun doktora randevu almistim ama actim ertledim bugun regli olursam ki belirtiler var yarin yada carsamba gorecegim kismetse doktoru...nazli regli normalde kut diye gelir bekliyorum ya simdi nazlanasi tuttu :)))

olsamda bir an evvel konntrole gitsem ve baslasa surec heyecanliyimmmmm :))))

cnım günaydın
inan hep aklımdasın ne yaptı ne zaman başlayacaksın diye , allahın izniyle başlasın canım inşallah , herşey çok kolay rahat olsun .dediğin gibi heyecan yapmamak mümkün değil ki .
bende yarın gidicem kontrole yaklaşık 4 aydır gitmiyorum dr a hayırlısı bakalım yeni bir yer yeni bir dr ,inşallah güzel gelişmeler olur bende heyecanlıyım , birazda stresli

ne guzel dewcim yuzup kuyruguna geldin neredeyse, ha gayret bu isleri de bitir de guzel bir haber alalim senden.
gulemcim bence de bu sefer esini dinle. bazen erkekler israrci oluyor, kadinlarin sagduyusuna guvenmeyebiliyor; simdi onun gonlunu et; insallah bu sefer olur sen de izmirde yorulup telas yapmadan kavusursun bebegine.
yeni arkadaslar gelmis, hosgelmisler.
kekecb sen de basliyorsun demek tedaviye.
biz de dun kocamla epey bisiklete bindik; dizlerim agriyor, bugun de misafirim var. pazar oturmaya geleceklerdi, yemege gelin madem dedim, program degisti; yok p.tesi yemege gelelim diyorlar. nasil alayim hafta içi yemekli misafir? isin yoksa işten cikip kostur dur. hafta içi alamam yemekli dedim, kestirdim attim. bilmem ayip oldu mu ?

Canım hadi çok az kaldı :) Benim dkh bittikten sonra tam 5. gün gelirdi, senin de gelir bugün yarın hiç merak etme. bu hafta sanırım netleşir seninde ne zaman transfer olacağı. Allah hayırlısını versin canım, Allah gönlüne göre versin. Walla ben de çok heycanlıyım senin gibi :) :)

AY tatlım sagol iyi dileklerin icin heyecan var vallaha elimde degil endise olmasinda biraz heyecan iyidir oyle degil mi?:)))hadi senin icinde hayirlisi olsun cani dilerim ki doktorunu coks eversin guzel seyle rduyarsind oktordan ve hersey iyi baslar canim....

Canım umarım içine siner yeni doktorun :) heycanlı olmamak mümkün değil elbette seni çok ii anlıyorum. Tüm dosyalarını yanına almayı unutma, kullandığın ilaçlara kadar hepsini not al canım, gerçi biliyorsundur mutlaka ama bi de ben hatırlatayım istedim. Napiiim ben de sizin adınıza burda heycanlanıyorum. Gelişmelerden bizi de haberdar et tatlım. Hadi herşey gönlünüzce olsun İnşallah

cerenm & pirayecim cok sagolun kizlar...eksik olmayin...piraye vallaha 4 gun kaldi testine bende seni acayip merak ediyorum nedir son durumlar birsey hissediyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…