merhaba aranıza yeni katıldım anne olmak istiyorum tesadüfen bu siteyi buldum sizin gibi morel veren ınsanlarla konuşmak çok güzell...
merhaba,
benim de canim bu aralar epey sıkkındı, su kistim gecmedi vs.
iyice koptum buradan da.
bir de bu soguklar da bana yaramiyor; kisa gecerken hep moralim bozuk oluyor, isten gelir gelmez uyuyup sabah uyanmak istiyorum.
bayramda tatil de yetmedi yani. zaten misafirim hic eksik olmadi.
islerim yogun isyerinde, ama kafami da toplayamiyorum. allahtan bugun cuma. evde de is var ama ben spora gidip dinlenmek istiyorum su 2 gunde. yaa benim kislari gecmek bilmeyen depresyonum basliyor.
landarch senin dedigin ilaci soyledim doktora bu ay orgametril demistin degil mi ? o da progestan, dkhdan farki yok dedi. ve onda da gebe kalirsan risk var; gebelik guvenli degil dedi. dkh verdi bu ay da; ben de eskiden polikistik oldugumu, kistlerin biraz inatci oldugunu soylemistim. muayenehaneden cikinca yaklasik 1 saat sonra aradi, retansiyon kisti olabilir bu, adetin 2. gunu gel, belki tedaviye baslariz dedi. biraz umudum varsa o da bu.
bayramda herkesin bebegi vardi, biri epey ugrasmis cocugu olsun diye, o da samimiyetle ben de bastan istemedim, sonra olmadi, ugrastik ama simdi cok farkli hissediyorum, keske evlenir evlenmez hamile kalsaymisim dedi. insallah olur senin de dedi. kizcagizin samimiyetine guveniyorum da, kayinvalidem sagda solda cocuklari olsa diye konusuyor, bunlarin bile kulagina gitmis diye uzuldum. vallahi misafir bile istemiyorum eve. herkes yap artik diyor. dusunuyoruz biz de vs. deyince olmuyorsa tedavi olun diyorlar. gicik gicik insanlarla muhattap oluyorum, yetmiyor herkes akil veriyor. ya hep ayni seyi konusuyoruz biz de burada don dolas ama oyle boyle degil fena sinir olmus durumdayim. bir cocuk kesmez beni, ilki olsun 2. sene 2.yi yapacagim bak gorun. 3.yu de evlatlik alayim diyorum. evde oturup evden bir is yapacagim. kalabalik bir ailem olsun, yagmurda oglen uykusuna yatayim, cocuklara patik oreyim istiyorum. hic boyle biri olmadigim halde istiyorum hem de. off yaa
canım merhaba bende tanıdık aracılığıyla getirttim ama nasıl kullanılacağını bende bilmiyorum.
tablet kullanan hiç olmadı sanırım.
ayrıca benim eşimde problem eşimin gönlünü edersem ona içireceğim.
bende 1 şişe tenktür var 1 kutuda tablet var.
nasıl kullanacağız bunları.
eşi kullananlar lütfen yazın.
merhaba kızlar
kendimi tanıtayım ilk önce 36 yaşındayım ve 5 seneden beri evliyim ve hiç hamile kalamadım…gecen sene branca ursului kullandım ama hamile kalamadım çünkü tüplerim tıkalıydı…. bu sene ocak ayında laparaskopi ameliyatı yaptım...tüplerim açıldı ama tık yok aralık ayında aşılama yapıcam…ara sıra bu forumu okuyorum ve gördüm ki bazı kızlar bu ilacı kullandıktan sonra hamile kaldılar…. ben Romanya da büyüdüm… ailem hala orda yaşıyor, annem bana yeni geldi ve bana bu ilaçtan getirdi…. yeniden kullanmaya başladım.
Sizin için bu siteden bir şeyler tercüme ettim kızlar, ilaç nasıl kullanılıyor ve neye yarıyor, Türkçe çok iyi bilmiyorum ama umarım anlaşılır.
"Miracolul" romanesc: BRANCA-URSULUI - Medicina naturii - Numarul 906 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS
1.Hormon iktidarsızlık - bir yıl içinde 4 sefer ilacı tablet olarak kullanabilirsiniz, her seferde tedavi 60 sürmelidir ve günde 4-6 hap alabilirsiniz. 60 gün kullandıktan sonra 20-30 gün ara vermelisiniz. Bu tedavi çok erken Andropoz durumlarında çok iyi bir çaredir. Ayrıca anti-depresan etkisi vardır ve hormonal iktidarsızlığın duygusal (psikolojik iktidarsızlık) ile eşleşen vakaların tedavisinde çok faydalıdır.
2. Damarlarda iktidarsızlık – 10 – 30 dakika cinsel ilişkiye girmeden önce alabilirsiniz. Önerilen dozsu ve tercihen aç karnına sulandırılmış 1-3 çay kaşığı (4-12 ml yani) tentür. Bu ilaç hormon iktidarsızlık olan erkeklerde çok yardımcı olduğunu kanıtlamaktadır.
3. Over yetmezliği - tedavi 28 gün için yapılır ve günde 4 tablet alabilirsiniz.
4. Düzensiz adet - 14 gün boyunca aç karnına Branca ursului günde üç tablet alıyorsunuz, geri kalan diğer 14 gün ara veriyorsunuz. Bu tedavi adetin son gününde başlamalısınız. Branca-ursului yumurtalıkları düzenler canlandırır, adetiniz çok gecikiyorsa veya yumurtlama olmuyorsa yardımcı olur. Adet bozukluğu ve yumurtalarda kistler olan kadınlarda ahududu tomurcukları (Rubus idaeus) ile ek bir tedavi olarak alabilirler.
Kadın infertilitesi
Bu bitkinin etkinliği gerçekten şaşırtıcı. Bir gazeteci olarak yaptım araştırmalara göre, şu anda ülkemizde başarılı bir şekilde bu ilacı kullanan ve hamile kalan yüzlerce kadın olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. İnternette forumlarda tüm klasik tedavi formlar denenmiş ve başarısız olduğu ve branca ursului kullandıktan sonra hamile kalan mutlu anne ile doludur. Âdetinizin son gününden kullanmaya başlayabilirsiniz günde 4-6 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentür, âdetin 14 gününe kadar.
Erkek infertilitesi
En iyi etki, oligospermi ve astenospermi ile ilişkili infertilite gözlendi. Tedavi 6-24 ay sürer ve 3 ay boyunca günde 4-8 tablet veya sulandırılmış 1-3 çay kaşığı tentur uygulanır, 6 hafta ara verilir ve sonra yeniden 3 ay için tedavi uygulanır.
Branca ursului tedavisi sperm miktarını artıyor ve doğurma şansını arttırır....
merhaba...öncelikle aramıza hoşgeldin..burda landarch arkadaşımız var kullanıp faydaasını gördüğüne inanıyoruz..şimdi oğluşuna hamile..ve diğer arkadaşlarda kullanıyo..tabletini bilmiyorduk,anlattıklarından anladığım kadarıyla fonksiyon olarak tentürle tablet arasında bi fark yok öylemi? bu ilacı alamayan bi ben kaldım,eşim inatla istemedi..ki kendisinde de morfoloji bozukluğu var.bende yumurta az gelişiyo,yumurtlama olmuyo,ve endometriozis var...şimdi sen yazınca heyecanlandım,eğer temin edebilecek olursan bizlere çok sevinirim.direk böyle atladım ama:)) inşallah çözümü buluruz..nerde tedavi oldun?hiç tüp bebek yaptırdınmı?
merhaba...hoşbulduk :)... tablet ve tentür arasında hiç bir fark yok, tentürun tadı biraz ekşi...tentür içmezsen tablet kullanabilirsin.....maalesef şu an ilaçı hiç bir yerden alamam ve getiremem... sadece laparaskopi ameliyatı yaptım ve adetimin 2 günü akdeniz üniversite hastanesine gidiceğiz aşılama tedaviyi başlamak için.
anladım canım..bende akdeniz ünv.de laparoskopi oldum.2010 martta..operasyondan sonra hemen aşılama yapıldı tutmadı,sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalbi atmadı kürtaj oldum..ben ömür taşkının hastasıydım..(yaşananları duymuşsundur basından.).maalesef devam edemedim sonrasında..özel antalya tüp bebekte tüp bebek yaptık olmadı..şimdi ikinci deneme için yer arıyorum..sana bol şans..
bende ocak 2010 da laparoskopi oldum doktorum munire erman akar .... ama hamile kalamadım.. ameliyattan sonra çalışmaya başladım ve aşılamayı erteledim ... kürtaj için üzüldüm ... bir arkadaşım Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptı ve hamile kaldı bu yeri veya gelecek tüp bebek merkezini deneyebilirsin... sana da bol şans :)
dewwww seni görür gibi oldum,bakıp kaçtınmı:) nasılsın canımmm?
senin doktoru aramdım henüz..eşim beni ikna etmeye çalışıyo..hemen merkez değiştirmemek en doğrusuymuş ama doktorunda ''neden'' leri araştırması gerekiyomuş(eşim okuyo internetten bunları,ben zaten biliyorum da...) tamam dedim antalyayla konuşmayı kabul ettim..öncesinde akla gelebilecek herşeye bakın dicem..gerek yok gibi davranırsa tekrar başka biyere yönleniycem..yarın arıyiim diyorum..şubat tatiline kadar ön araştırmaları bitirmem gerekiyo..
aramiza hosgledin canim ne guzel bilgiler vermissin bizlere tesekkurler...dilerim sende en kisa zamanda hamile kalirsin canim...
bende ocak 2010 da laparoskopi oldum doktorum munire erman akar .... ama hamile kalamadım.. ameliyattan sonra çalışmaya başladım ve aşılamayı erteledim ... kürtaj için üzüldüm ... bir arkadaşım Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptı ve hamile kaldı bu yeri veya gelecek tüp bebek merkezini deneyebilirsin... sana da bol şans :)
tatlim evet bir ara geldim okudum ve hemen ciktim disarda isim vardi o ara gordun belki...canim bence esin sana bu kadar israr ediyorsa dinle onu cunku sen baska yer diye inat edersen daha tedavinin basinda gerilmis olacaksin onun istemdigi yer oldugu icin belki sana vidividi yapacak bazen erkekler boyle dırdır yapar ya, tedavi oncesi ve tedavi sirasinda en istenmeyen durum bence bu guzelim....
kızlar gunaydin herkese iyi haftalar olsun persembe dogum kontrol hapim bitti hala regli olmadim bugun doktora randevu almistim ama actim ertledim bugun regli olursam ki belirtiler var yarin yada carsamba gorecegim kismetse doktoru...nazli regli normalde kut diye gelir bekliyorum ya simdi nazlanasi tuttu :)))
olsamda bir an evvel konntrole gitsem ve baslasa surec heyecanliyimmmmm :))))
kızlar gunaydin herkese iyi haftalar olsun persembe dogum kontrol hapim bitti hala regli olmadim bugun doktora randevu almistim ama actim ertledim bugun regli olursam ki belirtiler var yarin yada carsamba gorecegim kismetse doktoru...nazli regli normalde kut diye gelir bekliyorum ya simdi nazlanasi tuttu :)))
olsamda bir an evvel konntrole gitsem ve baslasa surec heyecanliyimmmmm :))))
cnım günaydın
inan hep aklımdasın ne yaptı ne zaman başlayacaksın diye , allahın izniyle başlasın canım inşallah , herşey çok kolay rahat olsun .dediğin gibi heyecan yapmamak mümkün değil ki .
bende yarın gidicem kontrole yaklaşık 4 aydır gitmiyorum dr a hayırlısı bakalım yeni bir yer yeni bir dr ,inşallah güzel gelişmeler olur bende heyecanlıyım , birazda stresli
cnım günaydın
inan hep aklımdasın ne yaptı ne zaman başlayacaksın diye , allahın izniyle başlasın canım inşallah , herşey çok kolay rahat olsun .dediğin gibi heyecan yapmamak mümkün değil ki .
bende yarın gidicem kontrole yaklaşık 4 aydır gitmiyorum dr a hayırlısı bakalım yeni bir yer yeni bir dr ,inşallah güzel gelişmeler olur bende heyecanlıyım , birazda stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?