kızlar merhaba ben geldim
evet nihayet kontrolümü oldum ve geldim.pireycim gerçekten çok samimi bir dr , sıcak samimi ortamda çok rahat .
herşey çok güzel geçti , bildiginiz gibi ben pco hastasıyım , geçmişi dr anlattık daha doğrusu sıra ile o sordu ben cevap verdim.
alttan muayene etti , görünen şekliyle pco endişe edicek durumda değil , çok hafif seviyede dedi
şeker yüklemesi istesi , guatıra bakılmasını istedi , bunların sonucunda 3 aylık bir tedavi süreci uygulayacakmış ilaçlarla gerekirse diyetisyenede yönlendirecek , bunların neticesindede kendiliğinden 3 ayın sonuna hamiş kalabilirsinde dedi ama tüp bebek en son sırada hemen tüp istemiyor dr.hayırlısı bakalım şimdi istemiş olduğu testleri yaptırıcam ona göre yönlendiricek beni.
kızlar çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
gülemcim seninde hayırlı olsun tadavin , gerçekten vardır herşeyde bir hayır eşlerimiz malesef bazen ısrarcı olabilir bende bu noktalarda sıkıntı çektiğim zamanlar oldu .ama bu sefer eşimde dr dan memnun kaldı.
dewwcim senin transfer günü netleştimi? merak ediyorum senide.
pireyecim heyecanla senden gelicek güzel haberleri bekliyoruz.
bubuş cnım sende süpriz yao ne olur güzel haberler ver bize.
Kızlar yeni bir yola başladım , hayırlısı inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz
umut ile , sevgiyle kendinize çok ii bakın
Kızlaaaarrr beni de heyecan bastı :) Son 4 günüm var. Hiç bir farklı belirtim yok. yani evet kasıklarım ağrıyo kramp şeklinde, evet göğüslerim ara sıra sızlıyo sızım sızım ama şişmediler. Kaldıki progestan kullandığım için progestanın yan etkisi olma ihtimali çok fazla. Akşamları hiç uyku uyuyamıyorum, erkencikten uyanıyorum sabah saat 6 gibi falansonra kabuslar başladı.... akıntım var klasik... ama bunların hiç birisi hamilelik değil ki, yani ben bunları zaten her ay yaşıyorum nerdeyse...Haaaa bir de tansiyonum düşüyor akşamları ciddi anlamda, ama onuda progestan yapıyormuş, yan etkilerinde yazıyo. İşte böyleeee
ay cnm pek sanmıyorum neden bilmiyorum gecen ayki adetim cok rahat gectıya şimdide olucammı gecikecekmi hiç bir fikir vermiyor belirtiler :))) hala gelmedi bişey bakalım yarında geçsinde belki test yaparım.merhaba kızlar..
piraye beni bu kadar heyecan basıyo,bilmiyorum sen ne haldesindir:) sabah ilk aklıma gelen bugün ayın kaçıydı oldu:)) canım inşallah bebeğin seninledir..
dewww canım bende d.k.h.nı bitirince 4-5.gün adet olurdum..eli kulağında merak etme..hadi bismillah..hep dua edicem canım.inşallah bu sefer olacak..
landarchhh yahu gezme artık..hadi geziyosunda uyku düzeni çok önemli,normalde bile..siz çocuğu kucakladığınız gibi soluğu sokakta alacaksınız heralde:)) seni çok merak ediyorum bu arada..aldınmı kıyafet? bu arada bende senin gibi düşünüyorum canım..bu kadar beraber günümüz geçti,birbirimizin pozitif sonuçları bence umut verir bana..asla başka türlü düşünemem..ama fazla hassas düşünen arkadaşlarımızda olabiliyo..kendine dikkat et artık..öpüyorum..
bubuşş inşallah gebesindir canım..bi bomba at şu ortaya hadi)
valla cnm bende senden cok umutluyum. belirtilerin adet belirtisi gibi olacak biliyosun değilmi??
sakın strese girme. hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle.
ay cnm pek sanmıyorum neden bilmiyorum gecen ayki adetim cok rahat gectıya şimdide olucammı gecikecekmi hiç bir fikir vermiyor belirtiler :))) hala gelmedi bişey bakalım yarında geçsinde belki test yaparım.
ne güzel artık hiç korkmuyorummmmm adet olmaktan..
ayyy neler yiyip içiyorum bi görseniz ama değer. o kadar ağrımdan sonra..oh be dünya varmıs....
kekecb cok sevindim eşininde seninde rahat ettiğin bi dr bulmanız süper olmuş.
inşallah sonucu hemen alırsın..
kızlar size bir tarif veriyorum şimdi. tüpleri tıkalı olduğundan şüphelenen yada vücudunda iltihap parazit mantar varsa temizlemek isteyenlere..
eczaneden 200 cc etil alkol
içine 5 baş sarımsak doğranacak
kavanozun içinde ağzı kapalı 72 saat bekleyecek
sonrasında süzülecek. bir şurup şişesine süzebilirsiniz.
eczaneden damlalık alınacak
kullanımı
herhangi bir günde başlanabilir.
1. gün 150 cc ılık sütün içine 1 damla
her gün 1 er damla arttırarak 16 damlaya çıkılacak
sonraki gün tekrar 16 damla
devamında hergün bir damla azaltarak 1 damlaya düşülecek tekrar.
1,2,3,4,......16 damla,16 damla,15 damla,14,13,12.............3,2,1 şeklinde
ben bunu bu ay yaptım acayip beyaz renkli bazen hafif sarı akıntım oldu. resmen temizlendiğini hissediyosun.
kızlar merhaba ben geldim
evet nihayet kontrolümü oldum ve geldim.pireycim gerçekten çok samimi bir dr , sıcak samimi ortamda çok rahat .
herşey çok güzel geçti , bildiginiz gibi ben pco hastasıyım , geçmişi dr anlattık daha doğrusu sıra ile o sordu ben cevap verdim.
alttan muayene etti , görünen şekliyle pco endişe edicek durumda değil , çok hafif seviyede dedi
şeker yüklemesi istesi , guatıra bakılmasını istedi , bunların sonucunda 3 aylık bir tedavi süreci uygulayacakmış ilaçlarla gerekirse diyetisyenede yönlendirecek , bunların neticesindede kendiliğinden 3 ayın sonuna hamiş kalabilirsinde dedi ama tüp bebek en son sırada hemen tüp istemiyor dr.hayırlısı bakalım şimdi istemiş olduğu testleri yaptırıcam ona göre yönlendiricek beni.
kızlar çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
gülemcim seninde hayırlı olsun tadavin , gerçekten vardır herşeyde bir hayır eşlerimiz malesef bazen ısrarcı olabilir bende bu noktalarda sıkıntı çektiğim zamanlar oldu .ama bu sefer eşimde dr dan memnun kaldı.
dewwcim senin transfer günü netleştimi? merak ediyorum senide.
pireyecim heyecanla senden gelicek güzel haberleri bekliyoruz.
bubuş cnım sende süpriz yao ne olur güzel haberler ver bize.
Kızlar yeni bir yola başladım , hayırlısı inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz
umut ile , sevgiyle kendinize çok ii bakın
valla cnm bende senden cok umutluyum. belirtilerin adet belirtisi gibi olacak biliyosun değilmi??
sakın strese girme. hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle.
QUOTE]
herkes adet belirtisine çok benziyo diyo tabi, walla canım ben hiç hamile kalmadım ki hayatımda ne bileyimumarım yaşadığım belirtiler adet belirtisi değil de meleğimin işaretidir.
Tatlım hadi hayırlisi olsun harika seyler yazmissin hem doktorunu sevmen hem pconunda iyi cıkmasına sevındım..hemen tup bebek dememeside sevindirici canim...insallah basladigi gibi gider dualarimiz seninle..
Ben doktora yarin gidiyorum cunku dun aksam regli oldum cok sukur yarin gidecegim bakalim neler soyleyecek bazen cok korkuyorm okuduklarimdan hernagi bir folikul olusumunda transfer yapmiyorlarmis dilerim ki artik bir engel ile karsilasmam hersey yolunda gider...
yarin doktordan gelir gelmez sizlere yazacagim kizlar....dualarınızı eksik etmeyin...
ikiden fazla düşük olduğunda direk istedi dr.özellikle kimyasal olunca genetik geliyo akla dedi..bende dr.cuğumun 1aylık izni yüzünden ertelemiştim aşılamamı zaten olamadı oda başka .eğere sende maddi ve fiziksel olarak hazırsan beklemenin anlamı yok cnm çünkü ruhsal olarak hazır olduğunu görüyorum benim gibi bişeylere başlamak için sabırsızlanıyosun...embiryolarda bu defa umarım şöyle 10- 15 tane en kalitelisinden olurda ilkini doğurduktan sonra ikinci için deep frize atarlar kalanı:)))zaten kaçtane olursa olsun inceliyolar embiryo zarar görmüyo bu işlemden ..sende benim gibi daha başlamadan son aşamaları düşünüyosun aslında yıpratıyoruz kendimizi ama ne yapalım yine girdik nu yola Allahım yüzümüzü güldürsün...
Kızlar herkese merhaba; bugün acayip kasık ağrım ve bel ağrım var. regli olacakmış gibi çok korkmaya başladım. Bir dedaha önce çatlatma iğnesinden sonra tam 18. gün regli olmuşum hep. Aşılama için yapılan iğneden sonra cuma tam 18. günüm olacak, yani ya sabah regli olucam ya da hastanede güzel haberi alıcam.Korkuyorum. Kasığımda ciddi kramplar var.Bir de hafta sonu temizlik yaptım evde baya eğilip kalktım, offfff.... Canım sıkkın.
KEKECB canım seni çok merak ediyorum, bugün mutlaka doktor notlarını bize ilet canım, LANDRACH canım test sonuçların çıktı mı, umarım herşey yolundadır.Aklıma geldi LEE nerelerde, bi süredir gözükmüyor, en son baya toplamıştı kendini, napıyor acaba merak ettim.
Canım çok sevindim, hem doktorunu sevmene hem de direk tüp bebek dememesine. Bak mesela bana çok dirençli bir pko demişti.öle hafif falan değil yani :) Ne güzel senin pkoda gayet normalmiş. kilo fazlan varsa mutlaka ver canım bizim gibi pko olanlarda acayip etkili.kilo vererk hamile kalan pko hastası çok fazla kişi var, bakarsın sen de normal takiple aşılama bile gerektirmeden hamile kalıverirsin canım.bak mesela bizi gördüğünde değerlerimize baktığında hemen aşılama demişti.demekki sizde normal yolla olma olasılığı görmüş. Ayyyy çok sevindim walla... Hadi hayırlı olsun canım
canm genetik test için kan aldılar ikimizden de, yaklaşık üç hafta sonra sonuçları çıktı. ben bişey çıkacağından o kadar emindim ki telefonda nasıl yaani bişey yokmu hiç mi bişey yok diye sorular sormuştum. hamile olduğumu öğrendiğim gun çıkmıştı sonuçlar. canm yaptırmakta fayda var tabiki ama büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacak bak gör. pgt yi de araştırmıştım o dönem, eger genetik testte bir sorun çıksaydı emriyoları pgt yöntemiyle seçmeleri gerekecekti diye.. ama sen bunları şimdiden düşünme once kan verin ikinizde sonuçları bi çıksın. biz ikimiz içnde 250 tl ödedik aslında 500 tl idi ama pazarlık yapmıştık.
canm sana istanbulda tedavi ile ilgili bir teklifte bulunmuştum bu hep gecerli unutma tamammı?
buarada valla bazen kendimi suçlu hisediyorum şu gezmeler konusunda ama ewde hiç iş yapmıyorum ew işine gelince birden hamile moduna giriyorum. karnım artık belli olmaya başladı, giysilerim zaten ilk aydan beri dar geliyor crinone jel yüzünden hep şiş gezdim ilk aylar şimdide kilo aldığım için dar geliyor. en yegane giysim tayt üstüne tunik :) 3 lü test sonuçlarını cuma gunu alıcaz 1 haftada çıkıyormuş, hemogram sonuçlarım çıktı birtek hgb değerim biraz düşük o yüzden kan hapına başlattı drartık kan hapları da iştah açar kapılardan gecemem heralde
herkese selamlar
gulem tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun. kararını vermiş
büyük yükten kurtulmuşsun.
landarch hamilelerin şişmanlığı göze çok tatlı görünüyor
hiç dert etme, ben şişko bi hamile olmak isterim tabi sağlık sorunu olmadıktan sonra canım.
piraye bende umutluyum senden bakalım heyecanla bekliyorum sonucunu.
Tatlım hadi hayırlisi olsun harika seyler yazmissin hem doktorunu sevmen hem pconunda iyi cıkmasına sevındım..hemen tup bebek dememeside sevindirici canim...insallah basladigi gibi gider dualarimiz seninle..
Ben doktora yarin gidiyorum cunku dun aksam regli oldum cok sukur yarin gidecegim bakalim neler soyleyecek bazen cok korkuyorm okuduklarimdan hernagi bir folikul olusumunda transfer yapmiyorlarmis dilerim ki artik bir engel ile karsilasmam hersey yolunda gider...
yarin doktordan gelir gelmez sizlere yazacagim kizlar....dualarınızı eksik etmeyin...
piraye cnm ben iki defa hamile kaldım ikisindede bütün belrtileri yaşadım özellikle bel ağrısından duramıyodum belirtilere bakma cnm gününü bekle sadece..benim içime doğuyo hamile olduğun hatta cinsiyeti bile :)sanki minik bir kız var göbişinde ...umarım içimize doğduğu gibidir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?