Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selamlar

gulem tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun. kararını vermiş
büyük yükten kurtulmuşsun.

landarch hamilelerin şişmanlığı göze çok tatlı görünüyor
hiç dert etme, ben şişko bi hamile olmak isterim tabi sağlık sorunu olmadıktan sonra canım.

piraye bende umutluyum senden bakalım heyecanla bekliyorum sonucunu.

arkadaşlar işlerim o kadar yoğun ki geçmişi doğru dürüst okuyamıyorum
bir türlü.
dew taransferin gerçekleş ti mi? hadi hayırlısı
umutla bekliyoruz seninle birlikte..

kızlar merhaba ben geldim
evet nihayet kontrolümü oldum ve geldim.pireycim gerçekten çok samimi bir dr , sıcak samimi ortamda çok rahat .
herşey çok güzel geçti , bildiginiz gibi ben pco hastasıyım , geçmişi dr anlattık daha doğrusu sıra ile o sordu ben cevap verdim.
alttan muayene etti , görünen şekliyle pco endişe edicek durumda değil , çok hafif seviyede dedi
şeker yüklemesi istesi , guatıra bakılmasını istedi , bunların sonucunda 3 aylık bir tedavi süreci uygulayacakmış ilaçlarla gerekirse diyetisyenede yönlendirecek , bunların neticesindede kendiliğinden 3 ayın sonuna hamiş kalabilirsinde dedi ama tüp bebek en son sırada hemen tüp istemiyor dr.hayırlısı bakalım şimdi istemiş olduğu testleri yaptırıcam ona göre yönlendiricek beni.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

gülemcim seninde hayırlı olsun tadavin , gerçekten vardır herşeyde bir hayır eşlerimiz malesef bazen ısrarcı olabilir bende bu noktalarda sıkıntı çektiğim zamanlar oldu .ama bu sefer eşimde dr dan memnun kaldı.

dewwcim senin transfer günü netleştimi? merak ediyorum senide.
pireyecim heyecanla senden gelicek güzel haberleri bekliyoruz.
bubuş cnım sende süpriz yao ne olur güzel haberler ver bize.

Kızlar yeni bir yola başladım , hayırlısı inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz

umut ile , sevgiyle kendinize çok ii bakın

Tatlım hadi hayırlisi olsun harika seyler yazmissin hem doktorunu sevmen hem pconunda iyi cıkmasına sevındım..hemen tup bebek dememeside sevindirici canim...insallah basladigi gibi gider dualarimiz seninle..
Ben doktora yarin gidiyorum cunku dun aksam regli oldum cok sukur yarin gidecegim bakalim neler soyleyecek bazen cok korkuyorm okuduklarimdan hernagi bir folikul olusumunda transfer yapmiyorlarmis dilerim ki artik bir engel ile karsilasmam hersey yolunda gider...

yarin doktordan gelir gelmez sizlere yazacagim kizlar....dualarınızı eksik etmeyin...

valla cnm bende senden cok umutluyum. belirtilerin adet belirtisi gibi olacak biliyosun değilmi??
sakın strese girme. hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle.

ay cnm pek sanmıyorum neden bilmiyorum gecen ayki adetim cok rahat gectıya şimdide olucammı gecikecekmi hiç bir fikir vermiyor belirtiler :))) hala gelmedi bişey bakalım yarında geçsinde belki test yaparım.
ne güzel artık hiç korkmuyorummmmm adet olmaktan..
ayyy neler yiyip içiyorum bi görseniz ama değer. o kadar ağrımdan sonra..oh be dünya varmıs....

kekecb cok sevindim eşininde seninde rahat ettiğin bi dr bulmanız süper olmuş.
inşallah sonucu hemen alırsın..

kızlar size bir tarif veriyorum şimdi. tüpleri tıkalı olduğundan şüphelenen yada vücudunda iltihap parazit mantar varsa temizlemek isteyenlere..
eczaneden 200 cc etil alkol
içine 5 baş sarımsak doğranacak
kavanozun içinde ağzı kapalı 72 saat bekleyecek
sonrasında süzülecek. bir şurup şişesine süzebilirsiniz.
eczaneden damlalık alınacak

kullanımı
herhangi bir günde başlanabilir.
1. gün 150 cc ılık sütün içine 1 damla
her gün 1 er damla arttırarak 16 damlaya çıkılacak
sonraki gün tekrar 16 damla
devamında hergün bir damla azaltarak 1 damlaya düşülecek tekrar.

1,2,3,4,......16 damla,16 damla,15 damla,14,13,12.............3,2,1 şeklinde

ben bunu bu ay yaptım acayip beyaz renkli bazen hafif sarı akıntım oldu. resmen temizlendiğini hissediyosun.

cnm ilgimi çekti ama son kısmı anlayamadım 150 cc olan süt aynı miktar kalıyo diğer sarmısaklı olan artıyo dimi..bende de var şu tüp tıkanıklığı yapayım sadece bir keremi yapılıyo yani bitince tekrar başlanıyomu.. bide buzdolabında felanmı saklanıyo kavanoz hani karanlık soğuk farkediyomu ay ne çok sordum:)şimdiden sağol cnm

Canım çok sevindim, hem doktorunu sevmene hem de direk tüp bebek dememesine. Bak mesela bana çok dirençli bir pko demişti.öle hafif falan değil yani :) Ne güzel senin pkoda gayet normalmiş. kilo fazlan varsa mutlaka ver canım bizim gibi pko olanlarda acayip etkili.kilo vererk hamile kalan pko hastası çok fazla kişi var, bakarsın sen de normal takiple aşılama bile gerektirmeden hamile kalıverirsin canım.bak mesela bizi gördüğünde değerlerimize baktığında hemen aşılama demişti.demekki sizde normal yolla olma olasılığı görmüş. Ayyyy çok sevindim walla... Hadi hayırlı olsun canım

piraye cnm ben iki defa hamile kaldım ikisindede bütün belrtileri yaşadım özellikle bel ağrısından duramıyodum belirtilere bakma cnm gününü bekle sadece..benim içime doğuyo hamile olduğun hatta cinsiyeti bile :)sanki minik bir kız var göbişinde ...umarım içimize doğduğu gibidir cnm

Canım benimçok teşekkür ederim , hepimiz birbirimizin duaları ile güzel sonuçlar alıcaz inşallah

sende sakın kötü şeyler düşünme senin bu son tedavinde herşey çok güzel gitti maşallah , transferinde sonrasıda çok güzel olucak inşallah .
sendende güzel haberler beklkiyoruz , seni bekleyen bebişin tez zamanda sana gelsin , hepimize gelsin inşallah

canım bencede bakılmalı..bu saatten sonra acabalarla başlamak istemedim.internetten bakmazdım aslında eşim aklıma soktu..morfoloji sorunu varya,sanırım endişeleniyo.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.kendimi accayip hazır hissediyorum:) çünkü vaktimi boş geçiriyorum böyle:)

canım ben 1 kere hamile kaldım..adetime 5-6 gün vardı daha ve bel ağrım oldu çok fazla..ertesi gün kanamam oldu..dedim adet olacakmışım belim ondan ağrımış..ama normalde öle belim ağrımaz..ayrıca eğilip kalkmaklada bişey olmaz canım..genede yorma kendini.canınıda sıkma..

Son düzenleme:

canım sende mi pcoluydun , bilmiyordum inan.benim bir önceki dr aynı şeyi söylemişdi yelpazenin en alt sırasındasın demişdi yani çok basit vakasın demişdi ama bir türlü bende tadamadim hamişliği.evet falza kilom var , bu kilolarıda tedavi sürecinde aldım ama pcodan dolayı bir türlü veremiyorum ,istediği test sonucundan sonra diyetisyene yönlendireceğini söyledi, inşallah kilo veriminden sonra doğal yolla gelir bebişim. ebn iki aşılama geçirdigimden dolayı 3 aşılamaya açıkcası pek sıcak bakmadı normal birlektelikten çok farklı değil dedi, olaki bu tedadi sürecinden sonra sonuc alamazsak tüp ün oranı %50 olumlu dedi hayırlısı bakalım.

pirayecim sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?

evet canım hatırlıyorum..bizim merkezde de ücret 300 gibi bişeydi..bi daha sormadım artık..canım istanbul teklifin aklımda:) çok sağol yinede:)
demek karnın belli oluyo..ayy süper..tayt ve tunik güzel bi seçim..sen yakıştırırsın kendine zaten.diyorum ya kış geliyo artık evinde takılırsın:) eşyalar bakarsın nette:) kan ilaçları iştah bi tarafa kabızlık yapabilir canım.dikkat et beslenmene..bu arada bi macun almıştım 40 çeşit baharat içeriyo..içinde kedi otu köküde varmış:)
ayrıca relax diye sallama çayı aldım,siyah çayı azaltmak için çeşit çeşit alıyorum..içinde sarı kantaron varmış..sakinleşiyorum:)))

canım sağol..bi adım attım en azından:) karar vermek başarmanın yarısıymış:))
inşallah bu sefer olur..dew adetini bekliyo canım,transfere daha var..

hadi gözün aydın canım..bende adet bekliyo diye yazmıştım..dularımız seninle zaten:) hemen yaz tamammı..

kekecb canım çok sevindim..hem doktorunu sevmene hemde doktorunun söylediklerine..
ne mutlu sana bak tüp bebeğin adınımı bile anmamış:) hormonu basıp işlem yapmayı hepsi yapıyo,ama seni çeşitli şekillerde ele alması çok önemli bu bile yeter canım..hadi hayırlı olsun..

bubuş canım çok ilginç bi tariif..hemen not alıyorum.ben sütüde sarımsağıda severim ama hergün içince kokarca gibi gezmiim ortalarda:))))))))

kızlar bende cumartesiye randevumu aldım,sanırım genetik için kan alacaklar birde muayene olcam..doktora endişelerimi anlatırken polipler falan varmış bende alınmış ama onların tkrarlayıp tekrarlamadığına bakın,gerekirse ameliyat olurum dedim,kendiside biz rahmin içini yıkayarak inceliyoruz zaten muayene sırasında da anlarız polipleri vs.yi dedi..şimdi ben öbür hafta salı gibi adet olcam..belki size saçma gelebilir bilmiyorum..fikrinizi açıkça söyleyin lütfen;adetimi bi olsamıydım acaba?hani özellikle adetten sonraki günlerde yapılır ya.....of ne biliim gereksiz bi düşüncemi bilemedim:)

selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ..ne güzel heyecanlı bekleyişler başlamış.pirayecimmmmm inşallah hamilesindir tatlım dua ediyorum inan :)herkesin tedavisi hayırlı olsunnnnnnnn inşallah allah yüzümüzü güldürür.bende şuan bitkisel haplar vs..ve romanyadan gelen ilacı denemekteyim umarım fayda görürüüm.bir de akapunktura başladım .birisinden birisi fayda etse kurban keseceğim :)bu ayda olmazsa aralık ayında aşılama yolları ..hayırlısı oolsun ne diyim ama şöyle söyliyeyim yorgunummmmmmmmmmmmmm çokkk yorgunum ....sevgilerrrrrrrrrrrr

Ahhhh canım benim ağzından bal damlamış walla....İnşallah canım güzel gönlünden geçenler gerçekleşir tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…