cerenm & pirayecim cok sagolun kizlar...eksik olmayin...piraye vallaha 4 gun kaldi testine bende seni acayip merak ediyorum nedir son durumlar birsey hissediyormusun?
merhaba kızlarrrrr,
yorucu bir haftasonundan sonra herzaamanki gibi işe gelmek işkence oldu, anca ofise gelebildim..
dew cim bugun yarın adet olursun merak etme, artık sonlara yaklaştın canm sabırsızlanman çok doğal.. adet olunca adaçayı ve nar suyuna başla rahim bebişe rahat bir yatak hazırlasın
kekecb canm inşallah dr randevun iyi gecer, dr un içine siner.. mutlaka bize yaz görüşmenin detaylarını
pirayecim o kadar heyecanlıyım ki sana anlatamam, içimdeki ses bebek var diyor, hayırlısıyla inşallah..
bubus cum sende ne var ne yok? inşallah adet olmamışsındır..
vizontele inşallah ilaclar işe yarar ama sizde yanlış hatırlamıyorsam erkek infertilitesi vardı o yuzden eşine baskın kullansın sende yandan adet düzenleyici olarak daha düşük dozda kullan, hadi inşallah şifa olur size de
romanyadaki adama toplanan paranın tamamını teslim ettik, adam gelirken ilac getirmemiş parayı alırken de bu fazla demiş ama ben aracı kadını tembihlemiştim eger ilac getirmemiş olsa bile sen paranın tamamını ver bir sonraki gelişinde o fazla para kadar ilac getirsin dedim. emrivaki yaptım ama ne yapayım :)))
cuma gunu dr randevum vardı, üçlü test için kan verdim sonuçlar haftasonuna doğru çıkacak inşallah bir problem yoktur. hafta sonu bebeği biraz yordum galiba, cuma akşamı sinema gece gezmesi, cumartesi nev konseri derken iki gece resmen sabahladık ertesi gun öğlene kadar uyuduk haşatımız çıktı. anladım ki yaşlanmışım :) ne yapalım her yaşın farklı tadı var deyip avutcaz kendimizi.
gecen gun cepten kimler ne yazmış diye bakarken hamile bir arkadaşın yazısını okudum, buraya bebekle ilgili bişeyler yazmaya çekiniyorum demiş. hatta sizlerde yorum yapmışsınız çekinmene gerek yok bize umut oluyor falan diye. çekiniyor olması aşırı hassasiyetten kaynaklanıyor anlıyorum fakat burda hiçbirimiz umudumuzu yitirmediğimiz için çekinilecek bişey yok. çünkü hepimiz ortak paydada buluşuyoruz, hamile kalamama, zor hamile kalma.. ve içimizden birinin sewindirici haberi resmen yüreklere su serpiyor.. çünkü aynı şeyin bize de olma ihtimali yükseliyor, ben hep böle hisettim..
merhaba kızlarrrrr,
yorucu bir haftasonundan sonra herzaamanki gibi işe gelmek işkence oldu, anca ofise gelebildim..
dew cim bugun yarın adet olursun merak etme, artık sonlara yaklaştın canm sabırsızlanman çok doğal.. adet olunca adaçayı ve nar suyuna başla rahim bebişe rahat bir yatak hazırlasın
kekecb canm inşallah dr randevun iyi gecer, dr un içine siner.. mutlaka bize yaz görüşmenin detaylarını
pirayecim o kadar heyecanlıyım ki sana anlatamam, içimdeki ses bebek var diyor, hayırlısıyla inşallah..
vizontele inşallah ilaclar işe yarar ama sizde yanlış hatırlamıyorsam erkek infertilitesi vardı o yuzden eşine baskın kullansın sende yandan adet düzenleyici olarak daha düşük dozda kullan, hadi inşallah şifa olur size de
romanyadaki adama toplanan paranın tamamını teslim ettik, adam gelirken ilac getirmemiş parayı alırken de bu fazla demiş ama ben aracı kadını tembihlemiştim eger ilac getirmemiş olsa bile sen paranın tamamını ver bir sonraki gelişinde o fazla para kadar ilac getirsin dedim. emrivaki yaptım ama ne yapayım :)))
cuma gunu dr randevum vardı, üçlü test için kan verdim sonuçlar haftasonuna doğru çıkacak inşallah bir problem yoktur. hafta sonu bebeği biraz yordum galiba, cuma akşamı sinema gece gezmesi, cumartesi nev konseri derken iki gece resmen sabahladık ertesi gun öğlene kadar uyuduk haşatımız çıktı. anladım ki yaşlanmışım :) ne yapalım her yaşın farklı tadı var deyip avutcaz kendimizi.
gecen gun cepten kimler ne yazmış diye bakarken hamile bir arkadaşın yazısını okudum, buraya bebekle ilgili bişeyler yazmaya çekiniyorum demiş. hatta sizlerde yorum yapmışsınız çekinmene gerek yok bize umut oluyor falan diye. çekiniyor olması aşırı hassasiyetten kaynaklanıyor anlıyorum fakat burda hiçbirimiz umudumuzu yitirmediğimiz için çekinilecek bişey yok. çünkü hepimiz ortak paydada buluşuyoruz, hamile kalamama, zor hamile kalma.. ve içimizden birinin sewindirici haberi resmen yüreklere su serpiyor.. çünkü aynı şeyin bize de olma ihtimali yükseliyor, ben hep böle hisettim..
merhaba kızlarrrrr,
merhaba kızlar..
piraye beni bu kadar heyecan basıyo,bilmiyorum sen ne haldesindir:) sabah ilk aklıma gelen bugün ayın kaçıydı oldu:)) canım inşallah bebeğin seninledir..
dewww canım bende d.k.h.nı bitirince 4-5.gün adet olurdum..eli kulağında merak etme..hadi bismillah..hep dua edicem canım.inşallah bu sefer olacak..
landarchhh yahu gezme artık..hadi geziyosunda uyku düzeni çok önemli,normalde bile..siz çocuğu kucakladığınız gibi soluğu sokakta alacaksınız heralde:)) seni çok merak ediyorum bu arada..aldınmı kıyafet? bu arada bende senin gibi düşünüyorum canım..bu kadar beraber günümüz geçti,birbirimizin pozitif sonuçları bence umut verir bana..asla başka türlü düşünemem..ama fazla hassas düşünen arkadaşlarımızda olabiliyo..kendine dikkat et artık..öpüyorum..
bubuşş inşallah gebesindir canım..bi bomba at şu ortaya hadi)
gulemcim selam canim sagol guzelim iyi dileklerin ve dualarin icin sen nasilsin sende nedir durumlar?varmi gelisme hangi merkez olacagina dair?
kekecb canım inşallah tedavin yolunda gider canım.kusursuz tedaviler diliyorum hepimize..
badezuzum canım eşleri seçmece bulmuşuz o zaman:))) neyse bakalım hayırlısı..
öyle olmuş cnm :)merkeze karar vermişsin hayırlı olsun..genetiği takıyorum demişsin 25 günde almıştım ben çok şükür bişey yoktu.. dr. düşükleri morf.ye bağlamıştı yanılmıyosam sizdede o sorun vardı..bence için rahat olsun genetikte bişey çıkcağını sanmam..ayrıca bazı sorunlar olsa bile dediğin yöntem yani embiryodan hücre alınıp kromozom taraması yapılıyo ve en sağlıklısı transfer ediliyo .herkese yapılan bi uygulamamı bilmiyorum ama bende yapıcağını söyledi dr..hakkımızda hayırlısı..
evet canım karar verdik,eşim baskın geldi yine..ben panik yaptım,olmadı diye önyargılı davrandım ama eşim bi kere konuş doktorla,isteklerini söyle,baktın hala aynı fikirdesin o zaman değiştiririz dedi.doktorda isteklerime karşı çıkmayınca tamam dedim..yalnız şöle bi durum var,ben şubat tatilinde yaptırıcam,doktorda kendi çocuklarıda tatile girince izne ayrılacakmış..10 ocak gibi adet olursam kurtarıyoruz..değilse erkene bile alırım,çünkü başka birileriyle muhattap olmak istemiyorum..
canım sizede genetik tahlil yapıldığını bilmiyodum,kaçırdım heralde..evet canım benim eşimde de morfoloji sırasıyla 2-3-1 çıkmıştı aynı merkezde..ya zaten 2 tane embriyo oluşmuştu bende..hangi biri incelenir gene sayı az olursa..çok erken daha biliyorum ama şimdiden merak ettim:) yaşamadan bilemeyiz..hakkımızda hayırlısı..
kızlar ben biraz bakındım genetik test için.landarch canım sen yaptırmıştın dimi?yardımına ihtiyacım var sanırım;şimdi bizden kan alınacak diye biliyorum ben.bu kardiyotip analizi için mi? 20 günde falan çıkıyomuş..birde tüp bebek sayfalarında pgt diye geçiyo,embriyodan parça alıp inceleniyomuş.eğer kan sonucunda bi bozukluk çıkarsamı pgt yapılıyo? birde pgt de kromozom anomalileri ve genetik hastalıklar teşhis ediliyo,düşüğün ve tüpün tutmayışının sebebi şudur denmiyomu? ayyy anladınızmı yazdıklarımı:) ben pek endişelendim niyeyse..
Kızlar herkese merhaba; bugün acayip kasık ağrım ve bel ağrım var. regli olacakmış gibi çok korkmaya başladım. Bir dedaha önce çatlatma iğnesinden sonra tam 18. gün regli olmuşum hep. Aşılama için yapılan iğneden sonra cuma tam 18. günüm olacak, yani ya sabah regli olucam ya da hastanede güzel haberi alıcam.Korkuyorum. Kasığımda ciddi kramplar var.Bir de hafta sonu temizlik yaptım evde baya eğilip kalktım, offfff.... Canım sıkkın.
KEKECB canım seni çok merak ediyorum, bugün mutlaka doktor notlarını bize ilet canım, LANDRACH canım test sonuçların çıktı mı, umarım herşey yolundadır.Aklıma geldi LEE nerelerde, bi süredir gözükmüyor, en son baya toplamıştı kendini, napıyor acaba merak ettim.
canm ben hamile kaldığım ay 10 gun oncesinden ağrılarım başlamıştı, erken olucam deyip nereye gitsem yanımda pet götürüyordum. ortağım hamileydi neredeyse çantasını bile ben taşıyordum aman sen ağır kaldırma deyip alışveriş torbası ıvır zıvır ağır kaldırcak ne varsa ben kaldırıyordum yaani o kadar emindim regl olacağıma. sen yine de dikkatli ol, inşallah bebeğin seninledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?