Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaaaarrr beni de heyecan bastı :) Son 4 günüm var. Hiç bir farklı belirtim yok. yani evet kasıklarım ağrıyo kramp şeklinde, evet göğüslerim ara sıra sızlıyo sızım sızım ama şişmediler. Kaldıki progestan kullandığım için progestanın yan etkisi olma ihtimali çok fazla. Akşamları hiç uyku uyuyamıyorum, erkencikten uyanıyorum sabah saat 6 gibi falan sonra kabuslar başladı.... akıntım var klasik... ama bunların hiç birisi hamilelik değil ki, yani ben bunları zaten her ay yaşıyorum nerdeyse...Haaaa bir de tansiyonum düşüyor akşamları ciddi anlamda, ama onuda progestan yapıyormuş, yan etkilerinde yazıyo. İşte böyleeee

cerenm & pirayecim cok sagolun kizlar...eksik olmayin...piraye vallaha 4 gun kaldi testine bende seni acayip merak ediyorum nedir son durumlar birsey hissediyormusun?

Dewcim ben de şimdi hissettiklerimi paylaşmıştım :) Ne güzel birbirimizi merak edip heycanlanıyor, birbirimiz için sevinip üzülüyoruz. İyiki varsınız kızlar...

günaydın kızlar ne güzel toplanmışız..
DEW hadi cnm bekledin ama sonucuna değicek inş. cnm az kaldı bebişine kavuşmana ..bebiş dedim ama iki transfermiydi tekmi hatırlayamadım...neyse 1 olsun 2olsun kaç olursa olsun kucağına alacığın sağlıklı yavruların olsun...
PİRAYE ay çok az kaldı tatlım yaaa heyecan sarmıştır seni ben bu kadar heyecanlandığıma göre..sende benim gibi iki gün önceden test yapma sakın gününü bekle cnm:)hadi güzel haberler inş.
KEKECB cnm fulya nın methini çok duyuyoruz (yanlış hatırlamıyorum umarım sen oraya başlıyodun)halit beyi gülemle beraber araştırmıştık ama bu gidişle ikimizde ona gidemiycez:)senin dr.unda umarım çok iyi dir. içine siner ve bebeğine kavuşmana vesile olur.
GULEM cim eşlerimiz ne kadar benziyo 1.5 yıldır adama yapmadığımı bırakmadım..tehdit ,cilve ,küsme ağlama :) yok anacım adam hayran dr.uma illede bu olsun diyo..e bende el mahkum gidiyorum sende ikna edemiyosan boşver vardır herşeyde bi hayır .inş. kendi memelketinde yorulmadan kavuşursun bebeğine cnm
bana gelince dkh ı bitmek üzere tabi çoktan bitmesi lazımdı ama benim unutkanlığımla devam ediyo bu ayın 20 si gibi hastalanınca Allah izin verirse bende başlıycam inş.çok heyecanlıyım şimiden böyleysem transferden sonra baygın gezerim diyorum..hakkımızda hayırlısı..Allahım hepimizin önce göbişini sonra kucağını doldursun yavrularımızla .

merhaba kızlarrrrr,

yorucu bir haftasonundan sonra herzaamanki gibi işe gelmek işkence oldu, anca ofise gelebildim..

dew cim bugun yarın adet olursun merak etme, artık sonlara yaklaştın canm sabırsızlanman çok doğal.. adet olunca adaçayı ve nar suyuna başla rahim bebişe rahat bir yatak hazırlasın

kekecb canm inşallah dr randevun iyi gecer, dr un içine siner.. mutlaka bize yaz görüşmenin detaylarını

pirayecim o kadar heyecanlıyım ki sana anlatamam, içimdeki ses bebek var diyor, hayırlısıyla inşallah..

bubus cum sende ne var ne yok? inşallah adet olmamışsındır..

vizontele inşallah ilaclar işe yarar ama sizde yanlış hatırlamıyorsam erkek infertilitesi vardı o yuzden eşine baskın kullansın sende yandan adet düzenleyici olarak daha düşük dozda kullan, hadi inşallah şifa olur size de

romanyadaki adama toplanan paranın tamamını teslim ettik, adam gelirken ilac getirmemiş parayı alırken de bu fazla demiş ama ben aracı kadını tembihlemiştim eger ilac getirmemiş olsa bile sen paranın tamamını ver bir sonraki gelişinde o fazla para kadar ilac getirsin dedim. emrivaki yaptım ama ne yapayım :)))

cuma gunu dr randevum vardı, üçlü test için kan verdim sonuçlar haftasonuna doğru çıkacak inşallah bir problem yoktur. hafta sonu bebeği biraz yordum galiba, cuma akşamı sinema gece gezmesi, cumartesi nev konseri derken iki gece resmen sabahladık ertesi gun öğlene kadar uyuduk haşatımız çıktı. anladım ki yaşlanmışım :) ne yapalım her yaşın farklı tadı var deyip avutcaz kendimizi.

gecen gun cepten kimler ne yazmış diye bakarken hamile bir arkadaşın yazısını okudum, buraya bebekle ilgili bişeyler yazmaya çekiniyorum demiş. hatta sizlerde yorum yapmışsınız çekinmene gerek yok bize umut oluyor falan diye. çekiniyor olması aşırı hassasiyetten kaynaklanıyor anlıyorum fakat burda hiçbirimiz umudumuzu yitirmediğimiz için çekinilecek bişey yok. çünkü hepimiz ortak paydada buluşuyoruz, hamile kalamama, zor hamile kalma.. ve içimizden birinin sewindirici haberi resmen yüreklere su serpiyor.. çünkü aynı şeyin bize de olma ihtimali yükseliyor, ben hep böle hisettim..

Canım sonuçlar güzel çıkacak Allahın izniyle, sen içini ferah tut. Bebeğin o kadar güçlü ki,hiç ummadığınız bir anda geliverdi, annesine ve hayata sıkı sıkı tutunuverdi.Seninde artık göbeğin iice belirginleşmiştir canım,4 ayı geçtin ne de olsa. Aldın mı kendine hamile t-shitü :) :) Artık kendini ve bebeği fazla yormamaya özen göster tatlım, bebekte büyüyor iice,bu haftalarda bebekte kalsiyum depolanma hızı artıyormuş, bol bol kalsiyum takviyesi al canım çünkü bebek sendeki tüm kalsiyumu emmeye başlayabilir :) :)

şşşşşttt seni hınzır bu kadar niye yoruyosun miniğimizi...:)))
dikkat et cnm bol bol dinlen bu yoğun programın ardından.
cnm şu saat itibariyle henüz adet olmadım.
pek bi sıkıntımda yok biraz gerginim o kadar. oda iş yoğunluğundan.
vücut olarakda rahatım bu bahsettiğim dr a aracı olan kadına anlattım son adetimi ve vücudumun rahatlığını
oda çok güzel vücutta herşey yoluna girmeye başlamış demekki rahimde beslenmeye başladı ve rahatladı dedi.
inş. tez zamanda bebiş gelir

merhaba kızlar..
piraye beni bu kadar heyecan basıyo,bilmiyorum sen ne haldesindir:) sabah ilk aklıma gelen bugün ayın kaçıydı oldu:)) canım inşallah bebeğin seninledir..
dewww canım bende d.k.h.nı bitirince 4-5.gün adet olurdum..eli kulağında merak etme..hadi bismillah..hep dua edicem canım.inşallah bu sefer olacak..
landarchhh yahu gezme artık..hadi geziyosunda uyku düzeni çok önemli,normalde bile..siz çocuğu kucakladığınız gibi soluğu sokakta alacaksınız heralde:)) seni çok merak ediyorum bu arada..aldınmı kıyafet? bu arada bende senin gibi düşünüyorum canım..bu kadar beraber günümüz geçti,birbirimizin pozitif sonuçları bence umut verir bana..asla başka türlü düşünemem..ama fazla hassas düşünen arkadaşlarımızda olabiliyo..kendine dikkat et artık..öpüyorum..
bubuşş inşallah gebesindir canım..bi bomba at şu ortaya hadi)

merhaba kızlar..
piraye beni bu kadar heyecan basıyo,bilmiyorum sen ne haldesindir:) sabah ilk aklıma gelen bugün ayın kaçıydı oldu:)) canım inşallah bebeğin seninledir..
dewww canım bende d.k.h.nı bitirince 4-5.gün adet olurdum..eli kulağında merak etme..hadi bismillah..hep dua edicem canım.inşallah bu sefer olacak..
landarchhh yahu gezme artık..hadi geziyosunda uyku düzeni çok önemli,normalde bile..siz çocuğu kucakladığınız gibi soluğu sokakta alacaksınız heralde:)) seni çok merak ediyorum bu arada..aldınmı kıyafet? bu arada bende senin gibi düşünüyorum canım..bu kadar beraber günümüz geçti,birbirimizin pozitif sonuçları bence umut verir bana..asla başka türlü düşünemem..ama fazla hassas düşünen arkadaşlarımızda olabiliyo..kendine dikkat et artık..öpüyorum..
bubuşş inşallah gebesindir canım..bi bomba at şu ortaya hadi)

canim insallah hayirli haberler alacagiz 3lu testin sonucunda sen hic merak etme tatlim....aslinda gezmek tozmak bence sorun degil soonucta notmal yolla hamile kaldin masallah sagliklisinda ama tabi yinede cok dikkat et guzelim....

gulemcim selam canim sagol guzelim iyi dileklerin ve dualarin icin sen nasilsin sende nedir durumlar?varmi gelisme hangi merkez olacagina dair?

kekecb canım inşallah tedavin yolunda gider canım.kusursuz tedaviler diliyorum hepimize..
badezuzum canım eşleri seçmece bulmuşuz o zaman:))) neyse bakalım hayırlısı..

gulemcim selam canim sagol guzelim iyi dileklerin ve dualarin icin sen nasilsin sende nedir durumlar?varmi gelisme hangi merkez olacagina dair?

canım bende merkezi aradım,doktor az önce aradı beni..aklımda ne varsa söyledim. o da araştırma yapmalıyız zaten,gereken ne varsa yapalım,aklında bişey kalmaz dedi..ocağın ilk haftası adetimle başlayacağız..ama öncesinde muayene olcam.araştırmalar için..genetik test 20 günde falan çıkıyomuş.valla hemen bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.karar verince hafifledim..hemen merkez değiştirmeyelim diye çok ısrr etti eşim,vardır bi hayır dedim:)
bu arada bana fikir verin canım..yarın adetimin 21.günü..progesteronumu merak ediyorum..kafama göre baktırayımmı?merakım gider:)
birde eşimde bende şu genetik muhabbetinden dolayı endişelendik..sonuçları nasıl çıkabiliyo? tamamen vazgeçin falan denebilirmi yani(Allah korusun)

kızlar ben biraz bakındım genetik test için.landarch canım sen yaptırmıştın dimi?yardımına ihtiyacım var sanırım;şimdi bizden kan alınacak diye biliyorum ben.bu kardiyotip analizi için mi? 20 günde falan çıkıyomuş..birde tüp bebek sayfalarında pgt diye geçiyo,embriyodan parça alıp inceleniyomuş.eğer kan sonucunda bi bozukluk çıkarsamı pgt yapılıyo? birde pgt de kromozom anomalileri ve genetik hastalıklar teşhis ediliyo,düşüğün ve tüpün tutmayışının sebebi şudur denmiyomu? ayyy anladınızmı yazdıklarımı:) ben pek endişelendim niyeyse..

kekecb canım inşallah tedavin yolunda gider canım.kusursuz tedaviler diliyorum hepimize..
badezuzum canım eşleri seçmece bulmuşuz o zaman:))) neyse bakalım hayırlısı..

öyle olmuş cnm :)merkeze karar vermişsin hayırlı olsun..genetiği takıyorum demişsin 25 günde almıştım ben çok şükür bişey yoktu.. dr. düşükleri morf.ye bağlamıştı yanılmıyosam sizdede o sorun vardı..bence için rahat olsun genetikte bişey çıkcağını sanmam..ayrıca bazı sorunlar olsa bile dediğin yöntem yani embiryodan hücre alınıp kromozom taraması yapılıyo ve en sağlıklısı transfer ediliyo .herkese yapılan bi uygulamamı bilmiyorum ama bende yapıcağını söyledi dr..hakkımızda hayırlısı..

evet canım karar verdik,eşim baskın geldi yine..ben panik yaptım,olmadı diye önyargılı davrandım ama eşim bi kere konuş doktorla,isteklerini söyle,baktın hala aynı fikirdesin o zaman değiştiririz dedi.doktorda isteklerime karşı çıkmayınca tamam dedim..yalnız şöle bi durum var,ben şubat tatilinde yaptırıcam,doktorda kendi çocuklarıda tatile girince izne ayrılacakmış..10 ocak gibi adet olursam kurtarıyoruz..değilse erkene bile alırım,çünkü başka birileriyle muhattap olmak istemiyorum..
canım sizede genetik tahlil yapıldığını bilmiyodum,kaçırdım heralde..evet canım benim eşimde de morfoloji sırasıyla 2-3-1 çıkmıştı aynı merkezde..ya zaten 2 tane embriyo oluşmuştu bende..hangi biri incelenir gene sayı az olursa..çok erken daha biliyorum ama şimdiden merak ettim:) yaşamadan bilemeyiz..hakkımızda hayırlısı..

ikiden fazla düşük olduğunda direk istedi dr.özellikle kimyasal olunca genetik geliyo akla dedi..bende dr.cuğumun 1aylık izni yüzünden ertelemiştim aşılamamı zaten olamadı oda başka .eğere sende maddi ve fiziksel olarak hazırsan beklemenin anlamı yok cnm çünkü ruhsal olarak hazır olduğunu görüyorum benim gibi bişeylere başlamak için sabırsızlanıyosun...embiryolarda bu defa umarım şöyle 10- 15 tane en kalitelisinden olurda ilkini doğurduktan sonra ikinci için deep frize atarlar kalanı:)))zaten kaçtane olursa olsun inceliyolar embiryo zarar görmüyo bu işlemden ..sende benim gibi daha başlamadan son aşamaları düşünüyosun aslında yıpratıyoruz kendimizi ama ne yapalım yine girdik nu yola Allahım yüzümüzü güldürsün...

Kızlar herkese merhaba; bugün acayip kasık ağrım ve bel ağrım var. regli olacakmış gibi çok korkmaya başladım. Bir dedaha önce çatlatma iğnesinden sonra tam 18. gün regli olmuşum hep. Aşılama için yapılan iğneden sonra cuma tam 18. günüm olacak, yani ya sabah regli olucam ya da hastanede güzel haberi alıcam.Korkuyorum. Kasığımda ciddi kramplar var.Bir de hafta sonu temizlik yaptım evde baya eğilip kalktım, offfff.... Canım sıkkın.
KEKECB canım seni çok merak ediyorum, bugün mutlaka doktor notlarını bize ilet canım, LANDRACH canım test sonuçların çıktı mı, umarım herşey yolundadır.Aklıma geldi LEE nerelerde, bi süredir gözükmüyor, en son baya toplamıştı kendini, napıyor acaba merak ettim.

canm genetik test için kan aldılar ikimizden de, yaklaşık üç hafta sonra sonuçları çıktı. ben bişey çıkacağından o kadar emindim ki telefonda nasıl yaani bişey yokmu hiç mi bişey yok diye sorular sormuştum. hamile olduğumu öğrendiğim gun çıkmıştı sonuçlar. canm yaptırmakta fayda var tabiki ama büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacak bak gör. pgt yi de araştırmıştım o dönem, eger genetik testte bir sorun çıksaydı emriyoları pgt yöntemiyle seçmeleri gerekecekti diye.. ama sen bunları şimdiden düşünme once kan verin ikinizde sonuçları bi çıksın. biz ikimiz içnde 250 tl ödedik aslında 500 tl idi ama pazarlık yapmıştık.

canm sana istanbulda tedavi ile ilgili bir teklifte bulunmuştum bu hep gecerli unutma tamammı?

buarada valla bazen kendimi suçlu hisediyorum şu gezmeler konusunda ama ewde hiç iş yapmıyorum ew işine gelince birden hamile moduna giriyorum. karnım artık belli olmaya başladı, giysilerim zaten ilk aydan beri dar geliyor crinone jel yüzünden hep şiş gezdim ilk aylar şimdide kilo aldığım için dar geliyor. en yegane giysim tayt üstüne tunik :) 3 lü test sonuçlarını cuma gunu alıcaz 1 haftada çıkıyormuş, hemogram sonuçlarım çıktı birtek hgb değerim biraz düşük o yüzden kan hapına başlattı dr artık kan hapları da iştah açar kapılardan gecemem heralde

canm ben hamile kaldığım ay 10 gun oncesinden ağrılarım başlamıştı, erken olucam deyip nereye gitsem yanımda pet götürüyordum. ortağım hamileydi neredeyse çantasını bile ben taşıyordum aman sen ağır kaldırma deyip alışveriş torbası ıvır zıvır ağır kaldırcak ne varsa ben kaldırıyordum yaani o kadar emindim regl olacağıma. sen yine de dikkatli ol, inşallah bebeğin seninledir..

Ayyy canım yaaa walla içime hamile olduğum doğuyor :) Ne bileyim, öle olmak istediğim için kendimi hamile sanıyorum. Aslında seninde dediğin gibi tutacak olsa ağır iş yapsakta tutar, gezip tozsakta... Herşey olacağına varıyor aslında düşünüpta kafayı yememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…