canım sende mi pcoluydun , bilmiyordum inan.benim bir önceki dr aynı şeyi söylemişdi yelpazenin en alt sırasındasın demişdi yani çok basit vakasın demişdi ama bir türlü bende tadamadim hamişliği.evet falza kilom var , bu kilolarıda tedavi sürecinde aldım ama pcodan dolayı bir türlü veremiyorum ,istediği test sonucundan sonra diyetisyene yönlendireceğini söyledi, inşallah kilo veriminden sonra doğal yolla gelir bebişim. ebn iki aşılama geçirdigimden dolayı 3 aşılamaya açıkcası pek sıcak bakmadı normal birlektelikten çok farklı değil dedi, olaki bu tedadi sürecinden sonra sonuc alamazsak tüp ün oranı %50 olumlu dedi hayırlısı bakalım.
pirayecim sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?
evet canım ben de pkoluyum ama benimki biraz dirençli, yani üst sınırlarda...Bu benim ilk aşılamam canım.bakalım sonuç ne olacak. Bir de pkolarda troid bezinin az çalışmasından dolayı kilo problemi olabiliyomuş. Umarım troidinde bişi çıkmaz, sıkı bir diyetle kilo verebilirsen hem adetlerin düzene girer canım hem de normal yolla hamile kala şansın artar tatlım.Eşinde problem varmıydı? yeniden spermiogram istedi mi doktor
kekecb canım çok sevindim..hem doktorunu sevmene hemde doktorunun söylediklerine..
ne mutlu sana bak tüp bebeğin adınımı bile anmamış:) hormonu basıp işlem yapmayı hepsi yapıyo,ama seni çeşitli şekillerde ele alması çok önemli bu bile yeter canım..hadi hayırlı olsun..
bubuş canım çok ilginç bi tariif..hemen not alıyorum.ben sütüde sarımsağıda severim ama hergün içince kokarca gibi gezmiim ortalarda:))))))))
canım günaydın
benim son 4-5 aydır adet düzenimde pek sorun yok maşallah , önceleri çok sorun yaşadığım zamanlar oldu ama.
eşim de proglem yok canım, daha önce aşılamlarda ve haricen yaptırdığımız test ile birlikte 3 tane spermiogram sonucumuz vardı , gayet güzel sorun yok dedi dr ama yinede takviye olsun diye eşimede ilaç vericekmiş
sen sonucunu ne zaman alıcaksın , inşallah aşılaman işe yaramıştır güzel sonuclar alırsın.
nasılsın peki nasıl hissediyorsun kendini , yaa çok heyecanlı ve stresli bekleyiş gerçekten, bize güzel haberler ve lütfen
kızlar selam aksam eve gec gidecegim size hemen su arada yazmak istedim doktora gittim cok sukur dkp ve burun spreyi ise yaramis hic yumurta uretmemisim bu ay rahim temiz yumurtaliklar temiz cok sukurrrrrrr:))) bugun estrofem diye bir ilaca baslatiyor beni 6 saatte bir alinacak bir ilac... haftaya persembe tekrar kontorlum var simdiye kadar olan kisimyumurta uretmemek icindi simdi rahim kalinlasmasina basladik artik doktor kadar bilgi sahibi olduk vallaha:)
crinone jel ve igne yazdi transfer ile brilikte baslayacagim kullanmaya yani artik her ilacim receteye yazilmis durumda tahminim 2 hafta icinde transfer olacak ayyyy nasil heyecanliyim anlatamam kizlarrrrrrrrrr...
dualariniz icin cok tesekkur ederim sizlere...hepinizi cok opuyorum..
piraye cok az kaldi canim test gunune dualarimiz seninle...
kızlar selam aksam eve gec gidecegim size hemen su arada yazmak istedim doktora gittim cok sukur dkp ve burun spreyi ise yaramis hic yumurta uretmemisim bu ay rahim temiz yumurtaliklar temiz cok sukurrrrrrr:))) bugun estrofem diye bir ilaca baslatiyor beni 6 saatte bir alinacak bir ilac... haftaya persembe tekrar kontorlum var simdiye kadar olan kisimyumurta uretmemek icindi simdi rahim kalinlasmasina basladik artik doktor kadar bilgi sahibi olduk vallaha:)
crinone jel ve igne yazdi transfer ile brilikte baslayacagim kullanmaya yani artik her ilacim receteye yazilmis durumda tahminim 2 hafta icinde transfer olacak ayyyy nasil heyecanliyim anlatamam kizlarrrrrrrrrr...
Canm cok cok cok sewindim ne guzel herşey yolundaymış tertemiz, şimdi sıra bebişe mis gibi temiz olan yatakta yumuşacık yastık yorgan hazırlamakta.. sonra ohhhh 9 ay yan gelip yatacak, ekmek elden su gölden :))))))) dularımız seninle canm inşallah herşey hep böle yolunda devam edeccekkk
buarada 3 lü test sonuçlarım çıkmış, derin bir ohhh dedim yine cok şükür bir problem gözükmüyor.. siz hep söylediniz ama ne bileyim işte hep endişe hep endişe var bende
süt hergün 150 cc ortalama bir su bardağından 1 parmak eksikcnm ilgimi çekti ama son kısmı anlayamadım 150 cc olan süt aynı miktar kalıyo diğer sarmısaklı olan artıyo dimi..bende de var şu tüp tıkanıklığı yapayım sadece bir keremi yapılıyo yani bitince tekrar başlanıyomu.. bide buzdolabında felanmı saklanıyo kavanoz hani karanlık soğuk farkediyomu ay ne çok sordum:)şimdiden sağol cnm
valla cnm bende senden cok umutluyum. belirtilerin adet belirtisi gibi olacak biliyosun değilmi??
sakın strese girme. hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle.
sağol tatlım. ben çok yoğunlaşmadım bu aralar olacakmı diye su yaptığım bitkisellerin sonucunu görmek akıntı vs. cok rahatladım.
eğer vücudum hazırsa zaten gelecektir diye düşünüyorum. bekleyelim bakalım neler olacak. benimde dualarım seninle cnm. hadi bakalım geri sayım başladı:))))
QUOTE]
herkes adet belirtisine çok benziyo diyo tabi, walla canım ben hiç hamile kalmadım ki hayatımda ne bileyimumarım yaşadığım belirtiler adet belirtisi değil de meleğimin işaretidir.
tatlım ılık süt sarımsağın kokusunu bırakmıyor merak etme. içtiğinde ilk 10 dak içinde rahatlıyorsun. bende ilk başta çok tereddüt etmiştim ama ilk günlerde baktım etrafıma sordum hiç koku olmadı çok şükür.kekecb canım çok sevindim..hem doktorunu sevmene hemde doktorunun söylediklerine..
ne mutlu sana bak tüp bebeğin adınımı bile anmamış:) hormonu basıp işlem yapmayı hepsi yapıyo,ama seni çeşitli şekillerde ele alması çok önemli bu bile yeter canım..hadi hayırlı olsun..
bubuş canım çok ilginç bi tariif..hemen not alıyorum.ben sütüde sarımsağıda severim ama hergün içince kokarca gibi gezmiim ortalarda:))))))))
hadi bakalım cnm allah yar ve yardımcın olsun. herşey kolaylaşıyor artık bak ne kadar olumlu ilerliyor.
moralini yüksek tut. hayırlısıyla olacak bu sefer ben inanıyorum...
Canm cok cok cok sewindim ne guzel herşey yolundaymış tertemiz, şimdi sıra bebişe mis gibi temiz olan yatakta yumuşacık yastık yorgan hazırlamakta.. sonra ohhhh 9 ay yan gelip yatacak, ekmek elden su gölden :))))))) dularımız seninle canm inşallah herşey hep böle yolunda devam edeccekkk
buarada 3 lü test sonuçlarım çıkmış, derin bir ohhh dedim yine cok şükür bir problem gözükmüyor.. siz hep söylediniz ama ne bileyim işte hep endişe hep endişe var bende
bak gördünmü bosuna geriyosun kendinide oğluşuda maaşallah ona allahım hep böyle sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin.
tshirt ü hakettin artık göbüşünde çıktı artık normal üst bedenini ve adresini özelden atarmısın bana.
sözümü unutmadım :))))
Piraye panelde en son senin msj yazdığını görünce ''kesin dayanamadı erkenden test yaptı hamileyim diye müjde veriyo''diye seviniyorum:)))bu ikinci hevesle bakışım topice 3.de tutturucam inş..:)))
kızlar bende randevumu 30 kasıma erteledim..
adet olduktan sonra gitmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?