Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım ben de pkoluyum ama benimki biraz dirençli, yani üst sınırlarda...Bu benim ilk aşılamam canım.bakalım sonuç ne olacak. Bir de pkolarda troid bezinin az çalışmasından dolayı kilo problemi olabiliyomuş. Umarım troidinde bişi çıkmaz, sıkı bir diyetle kilo verebilirsen hem adetlerin düzene girer canım hem de normal yolla hamile kala şansın artar tatlım.Eşinde problem varmıydı? yeniden spermiogram istedi mi doktor

DEW canım senin için dua ediyorum arkadaşım, umarım yarın herşey yolunda gider de bu hafta sonu gelir miniğin annesinin sıcacık kollarına :) :) Yarın güzel haberlerle gel tatlım...

Landrach canım benim walla bi hamile kalayım kilo alsamda göbeğimi gere gere dolaşıcam ahtım war. şimdi hafif bir göbek var bende hep içime çekiyorum :) ama bi hamile kalayım salcam gidicek walla :) Şaka bi yana aşırı olmadıktan sonra kilo hamilelerde çok sevimli duruyo ya ne diiiim wallaiçok tatlı gözüküyolar koca göbekleriyle.

canım günaydın
benim son 4-5 aydır adet düzenimde pek sorun yok maşallah , önceleri çok sorun yaşadığım zamanlar oldu ama.
eşim de proglem yok canım, daha önce aşılamlarda ve haricen yaptırdığımız test ile birlikte 3 tane spermiogram sonucumuz vardı , gayet güzel sorun yok dedi dr ama yinede takviye olsun diye eşimede ilaç vericekmiş

sen sonucunu ne zaman alıcaksın , inşallah aşılaman işe yaramıştır güzel sonuclar alırsın.
nasılsın peki nasıl hissediyorsun kendini , yaa çok heyecanlı ve stresli bekleyiş gerçekten, bize güzel haberler ve lütfen

gülemcim canım teşekkür ederim , o hormaonlar beni mahfetti zaten uçan balona döndüm off offf.

canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah genetikde bir sorun çıkmayacak hayırlısıyla başlayacaksın tedavine
genetikle ilgili açıkcası pek ilgim yok , yorum yapamıyorum ama inanıyorumki güzel sonuçlar alıcan.
birde çok dip köşe düşünmemek lazım öyle olunca işin içinde n çıkamıyoruz inan , benimde kafamda bikaçşey var ama düşünmüyorum su akar yolunu bulur

Günaydın canım,ii hadi eşinde problem olmamasına çok sevindim, senin probleminde bence yüzeysel yani sters yapmayıp doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandığında normal yolla gelicek meleğin, ben ona inanıyorum.
benim kasık ağrılarım ara ara devam ediyo, mesela bugün hiç kasık ağrım olmadı ama dün akşam bel ve kasık ağrısından öldüm, çantamda ped taşıyorum her an olcakmışım gibi. Başka bilmiyorum bana mı öle geliyo ama her sabah kalktığımda ağzımda acı bir tat oluyo,hiç böle olmazdı belki ilaçlardandır.Başkada hiç bir belirtim yok canım, göğüsler aynı hala minicik ara sıra sızlıyo hemen geçiyo.İşte böyle, pek kendimi dinlememye çalışıyorum ama ne mümkün. Testim cuma günü. Sanırım saat 13.00 e kadar sonucumu almış olurum

kızlar selam aksam eve gec gidecegim size hemen su arada yazmak istedim doktora gittim cok sukur dkp ve burun spreyi ise yaramis hic yumurta uretmemisim bu ay rahim temiz yumurtaliklar temiz cok sukurrrrrrr :))) bugun estrofem diye bir ilaca baslatiyor beni 6 saatte bir alinacak bir ilac... haftaya persembe tekrar kontorlum var simdiye kadar olan kisimyumurta uretmemek icindi simdi rahim kalinlasmasina basladik artik doktor kadar bilgi sahibi olduk vallaha:)

crinone jel ve igne yazdi transfer ile brilikte baslayacagim kullanmaya yani artik her ilacim receteye yazilmis durumda tahminim 2 hafta icinde transfer olacak ayyyy nasil heyecanliyim anlatamam kizlarrrrrrrrrr...

dualariniz icin cok tesekkur ederim sizlere...hepinizi cok opuyorum..

piraye cok az kaldi canim test gunune dualarimiz seninle...

Ahhh canım çok sevindim yaaa, herşey yolunda çok şükür, ne mutlu sana :) hadi bakalım miniklerin için sıcacık yuvalarını hazır etsin annesi, yumuşacık tam kararında olsun herşey da gelsinler artık :)

dew çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.inş. hep böyle devam eder taaaki kucağına alana kadar kuzunu..dr.unada bravo gerçekten benim iki arkadaş donudurulumuş transferi yaptırıcaktı hoppala bi adet sonraki dönemde oldu bitti..senin ki ne güzel tüm ayrıntıları önceden düzene koymuş.hadi cnm pirayeden sonra senin heyecanın başlıyo... gerçekten çok umutluyum senin için..

Canm cok cok cok sewindim ne guzel herşey yolundaymış tertemiz, şimdi sıra bebişe mis gibi temiz olan yatakta yumuşacık yastık yorgan hazırlamakta.. sonra ohhhh 9 ay yan gelip yatacak, ekmek elden su gölden :))))))) dularımız seninle canm inşallah herşey hep böle yolunda devam edeccekkk

buarada 3 lü test sonuçlarım çıkmış, derin bir ohhh dedim yine cok şükür bir problem gözükmüyor.. siz hep söylediniz ama ne bileyim işte hep endişe hep endişe var bende

maşallah maşallah
herşey yolunda olması çok güzel , dr unada maşallah çok itinalı titiz , allah inşallah emeklerinin karşılığını vericek , yüzdün yüzdün kuyruguna geldin canım dualarımız seninle

gözün aydın olsun cnm .çok şükür yavaş yavaş stresli kısımlar bitiyo artık daha rahat olursun ...şimdi keyfini çıkar az kaldı kokusunu içine çekmene ..ohh mis gibi süt kokan bir melek..Allahım ikinizide korusun...

süt hergün 150 cc ortalama bir su bardağından 1 parmak eksik
sarımsakla beklettiğin alkolü süzüp şişede ağzı kapalı(açık olması mümkün değil zaten kokudan:))) buzdolabında bekliyor
hergün damlalıkla bardağa damlatılıp üzerine süt ekleniyor. bana verilen reçete 5 kür aralarda 2 hafta boşluk toplam 160 gün sürüyor.

Ohhh çok şükür canım, artık şööle bi derin nefes al ve hamileliğinin tadını çıkart, fazla endişe edip hem oğlumuzu hem de kendini gereksiz yere hırpalama, gerçi ii hoş şimdi sölemesi kolay tabi ama kim bilir bizler hamile kaldığımızda nasıl oluruz.Ben de normalde çok evhamlıyımdır, başak burcuyum zaten kimsenin aklına gelmeyen benim aklıma gelir, herşeyi takarım kafaya:) :) Ahhh ahhh bi o günleri görsek stresi bile güzel olur onun :) Canım keyfini çıkart, naz yap bol bol :) :) her anının tadını çıkart oğluşunla çok yakında dünyaya gelince daha zor olcak. Arkadaşım var oğlu 7 aylık, hamile kaldığımda ya da doğum yaptığımda kendimi anne gibi hissediyodum diyor ama asıl o büyüyünce anne oluyorsun diyor, hala daha oğluna bakıp bakıp ağlıyormuş, çok hoşuma gitmişti onun yaşadığı annelik duygusu. Allah hepimize nasip etsin

Piraye panelde en son senin msj yazdığını görünce ''kesin dayanamadı erkenden test yaptı hamileyim diye müjde veriyo''diye seviniyorum:)))bu ikinci hevesle bakışım topice 3.de tutturucam inş..:)))

haklısınız kızlar, hamile kaldığımdan beri hep bişeylerden endişe duydum. birini halletsem önümde başka acabalar oldu, yok kese gözükecek mi yok kalp atışı duyulcakmı 2 li 3 lü test derken illaki strese giriyor insan. hatta hamile kalmadan once aren ve meldi nin hamileliğinde stres yapmalarını eleştiriyordum sonuçta hamilesinin hepimizin endişerinden 1-0 ondesiniz diyordum. ama anladım ki bizim gibiler normal sıradan hamile gibi olmamız imkansız. benm ortağım 3 lü test sonucunu almayı günlerce unutmuştu düşünebiliyormusunuz ben ise her gun aradım çıktı mı çıkmadı mı diye..
inşallah hepimizin sonuçlarını heyecanla bekliicez strese girip bizim bebekler strese alışık olcak yapcak bişey yok )) bubus cum eskiden özenerek baktığım hamile t-shirt lerine nedense kendime yakıştıramıyorum. sanki ben giyersem komik olcakmış gibi geliyor, hatta bunu daha once de sizinle paylaşmıştım.. sanki onca tedavileri unutmuş gibi, o zor gunleri ben yaşamamış gibi nasıl giyerim o laylamlom t-shirtleri diye düşünüyorum. belki saçma ama.. ole işte bubus cum ewet hatırlıyorum bana sözün vardı çünkü o kadar hevesim vardı ki sürekli hamile t-shirtü sayıklayıp duruyordum ) benm için en guzel hediye sizin enerjiniz, guzel dilekleriniz. bide bi bebek haberi patlasa şu günlerde oooooohhh keyfimize tam olur. bubus cum gözüm üstünde, piraye seninde )

slm...
landarch gözün aydın canım.zaten biliyorduk bişey olmadığını ama bunun onaylanması ayrıca içimizi rahatlattı..ki sen bi annesin artık..onun için endişelenmen çok doğal tabiiki.kokusunuda içine çektinmi hepsini unutacaksın inşallah..artık keyfine bak,içinde kalmasın hiç bişey,takılma ayrıntılara,istediğini giy,ye:)

dew canım benimmmmmm maşallah diyorum sana..hani esaretin bedeli diye bi film vardı ya o geldi aklıma:))) sende ordaki adam gibi gram gram kazıdın yolundaki engelleri..hep dualarımdasın canım..

Piraye panelde en son senin msj yazdığını görünce ''kesin dayanamadı erkenden test yaptı hamileyim diye müjde veriyo''diye seviniyorum:)))bu ikinci hevesle bakışım topice 3.de tutturucam inş..:)))

Canım benim İnşallah o güzel haberi veririm. Ama bilemiyorum sonuç negatif çıkarsa çökerim diye düşünüyorum. o yüzden de test yapmaya cesaretim yok daha, cuma günü nasıl gidicem bilemiyorum.Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…