Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim günaydın , iyiyim çok şükür , alıştın mı dersen herhalde ultrasonda görmeden tam olarak algılayamayacağım , pazartesi gidicez ilk kontrole , gün geçmek bilmiyor sanki .İnşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız ,Allah herkesin bebeğini bağışlasın tamamına erdirsin inşallah.

canım çok teşekkür ederim , darısı tez zamanda başınıza inşallah .

10. yılınızı dolduruyormuşsunuz öncelikle tebrik ederim inşallah eşinle birlikte 50 . yılınızı kutlarsınız bebişlerinizle birlikte ,3 yumaş vermış inanıyorum ki spermle yumoşlar buluşucak bu sefer , güzel haberler alıcaz inşallah , bahar ayı geliyor inşallah , doğa uyanırken herkezin bebişlerinide getirir birlikte

Tatlim sagol iyi dileklerin icin dilerim gecer su bulantilar dort gozle bekliyorum o gunu yani eskisi gibi degilim tabi ama tamda gecti diyemem,kilo konusuna gelince malesef daha 1 kilo aldim buda iyi degil biliyorum ama 13.hafta boyleydi son 3 haftadi daha cok yiyorum bakalim haftaya sali doktor kontorolumuz o zaman kilo almis olacakmiyim cok merak ediyorum..umarim almisimdir...

38,7 den 62,6 ya çıkmış?????
Cidoooo harika bu sonuc duzgun yukselme gostermis insallah bak gor artacak :))) bakalim doktorlar nasil yorumlayacak dualarimiz seninle...

Canım benim demek başladın tedaviye sen de, tüp bebek için demi menagon, yoksa aşılama falan mı? unuttum canım yaaa kusura bakma walla, umarım tedavin ne şekilde olursa olsun sonucun pozitif olur.

38,7 den 62,6 ya çıkmış?????

Canım benim değerin 2 katına çıkmış ne güzel işte, korkma stres yapma lütfen, çocuğu da strese sokacaksın. Hadi inşallah daha da katlanır değerin, sen bol bol dikkat et kendine, hatta belki dinlenmek evde yatmak falan işe yarayabilir. İstersen işten bir ikigün izin al tatlım. Hayırlısı diyelim. Umarım bebeğin hayata tutunmaya devam eder tatlım.

sağol DEW :)))

walla çok sevindim doktorumu aradım hemen,

dur bakalım 200 leri görelim cuma bi daha test yaptır dedi

işyerindeyim bi de ayy sevinemedim bile işler öyle yoğunki
ama sevincem yaa banene ben hamilyeim işteeeee :26:

kızlaaaaaaaaaar inanamıyorum
kekecb ve cido hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun
rabbim tamamnına erdirir inşallah çok çok çok sevindm.

hadi bakalım topikte bereket var.
ben inanıyorum zaten 2012 yılında hepinizden mutluluk haberleri alacağıma.

lee canım bu arada msn ekledim seni.

seneye topiğimiz ismi umudumuzun bebekleri olarak değişecek hadi bakalım.

slm kızlar ben geldim kocaaa çapada benim testlerim yapılmıyomuş.amh ı ücretli yaptırabildim birtek aptal kız damarlarımı patlattı bir kan alamadı zar zor verdim..öfff gül artık yüzüme şans güüüüüüüüülllll

slm kızlar ben geldim kocaaa çapada benim testlerim yapılmıyomuş.amh ı ücretli yaptırabildim birtek aptal kız damarlarımı patlattı bir kan alamadı zar zor verdim..öfff gül artık yüzüme şans güüüüüüüüülllll

hadi bakalım gözünaydın inşallah daha katlanacak canım bence geç yerleşme oldu o yüzden değerler böyle çıkıyor ..güzel şeyler düşün güzel olsun :)

sağolun kızlar eksik olmayın :)) inşallah böyle devam eder, 1000 leri görüp keseyi görene kadar hop oturup hop kalkıcaz artık :)

haydaaa ( kıyamam yaaa
üsülme sen her gecenin vardır bir sabahı allah tüm bu sıkıntılarımızın mükafatını verir inşallah

teşekkür ederim piraye :) keşke izin alabilsem ama mümkün değil malesef (( artık allahın takdirine bırakıyorum inşallah yiyecek ekmeği vardı :)

canım hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider canım..biz arada kafayı böyle dağıtıyoruz..gülmek iyi geliyo ama dimi:)
ilk muayene arası uzun olabiliyo ksen kafana takma..daha başındasın..önümüzdei günleri değerlendirmen bi işe yaramaz zaten canım..çatlamaz çünkü daha.ihtimal olarakmı gördün bilmiyorum ama.kaçırdım falan diye düşünme diye yazdım..sen büyüt yumişlerini eşine sıra gelince gelir nasılsa:) hadi bakalım bebek gelsin dört bi taraftan:)))))))))))

canım hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider canım..biz arada kafayı böyle dağıtıyoruz..gülmek iyi geliyo ama dimi:)
ilk muayene arası uzun olabiliyo ksen kafana takma..daha başındasın..önümüzdei günleri değerlendirmen bi işe yaramaz zaten canım..çatlamaz çünkü daha.ihtimal olarakmı gördün bilmiyorum ama.kaçırdım falan diye düşünme diye yazdım..sen büyüt yumişlerini eşine sıra gelince gelir nasılsa:) hadi bakalım bebek gelsin dört bi taraftan:)))))))))))

Canim ya cok gecmis olsun bu beceriksizler nasil hemsire oluyor yaaaaa!!!!

çido;gözün aydın canım..ikiye katlanmış tahlilin,inşallah cuma günü sevincin ikiye katlanır,gönlün rahat eder..

piraye;kendine nazar etcen yine,sakin ol canım,abartma beslenmeyi falan,aç kalma,yoğrudunu,meyveni güzel ye,güzel uyu,üşütm yeter..stressss yok:)

badecim valla ne diim güzelim pek şanslısın:))))) neyse eksiğin kalmadı ama dimi?amh ye ne kadar verdin? sonuçları güzel olsun canım,sabırrrrr:)

ee bende bişey yok tabii..aradan diş kontrolümü çıkartayım dedim dolgu çıktı başıma..yarın dişçideyim..

sorma sorma sinirim tepemde vallahi yok cnm 5 6 tne daha var onları çalışmıyolarmış artık özele kaldı işim ordanda bir 500e çıkarım heralde.amhı yaptırdım birtek 35 lira aldılar cnm..sabır evet rabbim hepimize hamile olana da çocuğu olana da çocuk için uğraşana da sonsuz sabır versin....bu arada cumartesiye dr.görüşmem var tabipler odası olarak gidip görüşeyim bir ora kalmıştı heralde:)))inş. adam akıllı bir yerdir. benim için en hayırlı en iyi yer neresiyse oarası olsun :)kendime de dua edeyim :))

Allah kolaylık versin canım..iyi sinir var bizde,valla.. eee hangi merkeze gideceksin? şanslı doktorumuz kim:))))))))
hadi bakalım inşallah elektrik alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…