kekecb sağol canım çok şükür rahatladım artık.yinede 2 yıla bir bakılacak mideme..sen nasılsın?alıştın dimi:) terfi ettin bak sindire sindire yaşa gebeliğini,sağ salim kucakla bebişini..kendine dikkat et ayrıca..
dew sende sağol canım benim..sağlık olsunda yolumuza engel çıkmasın dimi ama:) e sende yat biraz çok gezdin:) yorma fıstığımızı:)
lee canımmm ohhh 3 taneden biri mutak denk gelir..aman diimmm sıkı çalışş.bak 10.yılın şerefine gelecek bebeğin ben inanıyorum..bu arada sizin aşkınız hepimize örnek olsun valla canım..maşallah size..nicee 10 yıllara...
kekecb canım gözün aydın)) adına çoooook sevindim.allah tamamına erdirsin inşaallah rahat bir hamilelik yaşarsın.ben senden pozitif sonuç geleceğine çook inanmıştım öylede oldu.darısı bizlere. ))
Kızlar herkese günaydın, lee gelmiş uzun uzun yazmış canım benim, çok sevindim 3 tane yumurta geliştirmişsin hem de az dozda ilaçla ne diiiim bence şu sersei spermler mutlaka denk getirecek birini, 10. yıl şerefine :) :) Bu arada ne kadar güzel 10 yıl olmuş haaa, nice 10 yıllara tatlım sevgiyle aşkla.. Badezuzum canım geçmiş olsun, sistit azmış yine, soğuklar tetikliyo tatlım, kendine dikkat et ayaklarını üşütmememye çalış. Umarım bugünkü tahlillerinde tertemiz çıkar.Sonuçlarını bekliyoruz tatlım. Vizontele canım bir oğlan haberi de senden geldi demik, şuraya bakın resmen 2ye 2 yaptık durumu, beşik kertmesi mi yapsak minikleri hehehehe.... DEW canım benim maaşallah sana 4 ay olacak ha, zaman su gibi akıyor, mide bulantıların devam ediyormuş, olsun tatlım. Dİlerim tez zamanda geçerde sende rahat rahat iştahla yemelerine devam edersin canım benim. Bu arada kilo aldın mı, 4 ayda kaç kilo aldın bakalım. Veeee kekecb, taze annemiz :) canım benim beslenme önerilerini dikkate alıyorum inan, walla çok sağol tatlım, demek süt içirmemişlerdi sana, napsam acaba ben de mi içmesemiş yerine yoğurt getireyim bari... bu ay bomba gibi olmam gerek... sapasağlam.... Walla bu ayda bi aksilik çıkarsa kafayı yerim artık benden sölemesi :)
Cidoooo harika bu sonuc duzgun yukselme gostermis insallah bak gor artacak :))) bakalim doktorlar nasil yorumlayacak dualarimiz seninle...38,7 den 62,6 ya çıkmış?????
merhaba kızlar,
ara ara okuyorum sizi, cok guldum yazdiklariniza. herkesin keyifler yerinde galiba, olumsuzluklarla boyle savasıyoruz.
ben dun ilk menogon ignemi oldum, 5 gun kullanacagim; p.tesi doktora gidecegim. gecen sene gun asiri takibe gitmistim folikul uyarici kullanirken; ama bu doktor haftasonu da araya girince 6 gun sonraya gel dedi. esim zaten yok; pazara gelecek; keske pazara kadar degerlendirseydik ama iste son dakika cikan is gezisi. su 2+2 esitsizligi bozmak uzere ben de adayim, bak sonradan soylemedi demeyin :)
38,7 den 62,6 ya çıkmış?????
38,7 den 62,6 ya çıkmış?????
hadi bakalım gözünaydın inşallah daha katlanacak canım bence geç yerleşme oldu o yüzden değerler böyle çıkıyor ..güzel şeyler düşün güzel olsun :)
kızlaaaaaaaaaar inanamıyorum
kekecb ve cido hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun
rabbim tamamnına erdirir inşallah çok çok çok sevindm.
hadi bakalım topikte bereket var.
ben inanıyorum zaten 2012 yılında hepinizden mutluluk haberleri alacağıma.
lee canım bu arada msn ekledim seni.
seneye topiğimiz ismi umudumuzun bebekleri olarak değişecek hadi bakalım.
slm kızlar ben geldim kocaaa çapada benim testlerim yapılmıyomuş.amh ı ücretli yaptırabildim birtek aptal kız damarlarımı patlattı bir kan alamadı zar zor verdim..öfff gül artık yüzüme şans güüüüüüüüülllll
Canım benim değerin 2 katına çıkmış ne güzel işte, korkma stres yapma lütfen, çocuğu da strese sokacaksın. Hadi inşallah daha da katlanır değerin, sen bol bol dikkat et kendine, hatta belki dinlenmek evde yatmak falan işe yarayabilir. İstersen işten bir ikigün izin al tatlım. Hayırlısı diyelim. Umarım bebeğin hayata tutunmaya devam eder tatlım.
merhaba kızlar,
ara ara okuyorum sizi, cok guldum yazdiklariniza. herkesin keyifler yerinde galiba, olumsuzluklarla boyle savasıyoruz.
ben dun ilk menogon ignemi oldum, 5 gun kullanacagim; p.tesi doktora gidecegim. gecen sene gun asiri takibe gitmistim folikul uyarici kullanirken; ama bu doktor haftasonu da araya girince 6 gun sonraya gel dedi. esim zaten yok; pazara gelecek; keske pazara kadar degerlendirseydik ama iste son dakika cikan is gezisi. su 2+2 esitsizligi bozmak uzere ben de adayim, bak sonradan soylemedi demeyin :)
merhaba kızlar,
slm kızlar ben geldim kocaaa çapada benim testlerim yapılmıyomuş.amh ı ücretli yaptırabildim birtek aptal kız damarlarımı patlattı bir kan alamadı zar zor verdim..öfff gül artık yüzüme şans güüüüüüüüülllll
çido;gözün aydın canım..ikiye katlanmış tahlilin,inşallah cuma günü sevincin ikiye katlanır,gönlün rahat eder..
piraye;kendine nazar etcen yine,sakin ol canım,abartma beslenmeyi falan,aç kalma,yoğrudunu,meyveni güzel ye,güzel uyu,üşütm yeter..stressss yok:)
badecim valla ne diim güzelim pek şanslısın:))))) neyse eksiğin kalmadı ama dimi?amh ye ne kadar verdin? sonuçları güzel olsun canım,sabırrrrr:)
ee bende bişey yok tabii..aradan diş kontrolümü çıkartayım dedim dolgu çıktı başıma..yarın dişçideyim..
sorma sorma sinirim tepemde vallahi yok cnm 5 6 tne daha var onları çalışmıyolarmış artık özele kaldı işim ordanda bir 500e çıkarım heralde.amhı yaptırdım birtek 35 lira aldılar cnm..sabır evet rabbim hepimize hamile olana da çocuğu olana da çocuk için uğraşana da sonsuz sabır versin....bu arada cumartesiye dr.görüşmem var tabipler odası olarak gidip görüşeyim bir ora kalmıştı heralde:)))inş. adam akıllı bir yerdir. benim için en hayırlı en iyi yer neresiyse oarası olsun :)kendime de dua edeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?