Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oh oh maşallah tatlım çok sevindim önce bizim sağlımız sonra sağlıklı bebişler :)bende dietisyene gittim eşimle anacım rejime girdik ama açlıktan ölecem sevdiğim hiçbirşeyi yiyememek mutsuz ediyor beni yahu ..şöle 5,6 kilo versem tamamdır bu iş ama anladım ki sevdiğim şeyleri yemek beni acayip mutlu ediyormuş bu bir gerçek ..tatlı yok et yok vs..sebze ve .çorba aallahım sana geliyorum :)hehehee

canım vazgeçermiyim hiç...umut fakirin ekmeği:) o beni anlamayan arkadaş 7 yılın sonunda gebe kaldı,aşılamayla:) neden dinlen deyip duruyo anlamadım,ben kendime aferin bana be yılmıyorum deyip duruyordum halbuki:))))))))))
dinlenemem ki zaten kafam sürekli bu konuyla meşgul..

Bende yenı uyeyım kızlar bende 1 senedır denıyorum ne tedavıye baslamadım sorun yok ne de boyle kurlere aslında olanların var boyle deneyıp ne bıleyım oda allahtan dıyorum

evet oydu galiba esra eroldu..biticek inaş. cnm bizimde evde anneeeee diye civildeyen sıpalarımız olucak rabbaim nasip etmiş olsun bende ceren gibi hiç ilkini düşünmedim hep üçüncüyü kaç yıl arayla yapsam deyip düşünüyrum:)

arada bende kendimi şarkılarala gaza getitiryorum iyi oluyo bu gün vallahi ferdi tayfur dinledim :))))))hiiç sevmem ama izlediğim dizide şarkıları var hoşuma gittir bu gün evin içinde sananeee gönül benim diye dolanıp durdum hehe..

gözün aydın cnm çok sevindim ama lütfen stres yapma artık parça felan almasınlar daha kötü oluyo..çok şükür kötü bişey yok stres üzüntü elinden geldiğince yapma.baharatlı asitli şeyleri kes ot gibi olalım boşver sağlık için yapıyoruz...

sağol canım.iki yıl önce bakılmıştı ve beni çok korkutmuştu doktor..o zamandan beri bu korkuyla yaşıyordum..kontrol amaçlı tekrar yapıldı şükür temiz çıktı..
canım diyetmi?off kolay gelsin..kilon varmı gerçekten? olsun canım hem bedene iyi geliyo biraz nadas gibi oluyo:) dedimya ot gibi yaşıyorum bende..yani kola falan da yok..alkol yok sigara yok..yeşilaycı oldum..

Son düzenleme:
doymadım sana,ağlarım..
ah ederek yana yana..
geç buldum,çabuk kaybettim hicran oldu haya bana..
aldı felek çaresi yok acısın Allah bana...

buda benim şarkı sözlerim:)))))))))))))))

gülemcim canım benim hadi gözün aydın, midenden alınan parça temiz çıkmış. Bak kafanı takacak bişi yok tatlım, herşey yolunda :) Ben de kahve bile içemez oldum, ne içki ne bişi... sürekli otlar meyveler modundayım :) kendimize dikkat edelim önce biz sağlıklı olucaz sonra meleklerimiz gelicek. Bunun en güzel örneği kekecb. nasıl tırnaklarıyla kaza kaza geldi, adım adım, kavuştu sonunda meleğine. Bizimde öle olcak, öncelikle sağlıklı bir beslenme ve sağlıklı bir vücut, sonrasında sağlıklı bir hamilelik Allahın izniyle :) :) gerçi benim bu aralar şekerim acayip düşüyo, sürekli b aşım dönüyo, bişiler atıştırma gereksinimi hissediyorum. Yanımda elma ve light süt getiriyorum işe arada onları atıştırıyorum ama, her akşam eve giderken serviste acayip midem bulanıyo tansiyonum düşüyo... Acayip çok acıkıyorum ama bişi yiyemiyorum... Napsamki bu konuda acaba,

cnm senle ne kadar benziyoruz yıllar önce kaybettiğim kardeşim çıkarmışın :))))bende de sürekli yerlerde tansiyon ve yemek yerim yarım saat sonra içim geçer ellerim titrer ama miğdem bulandığından bişeyde yiyemem. komşum sabah kahvaltıdan sonra bir tane haşlanmış patatesi ye birde akşama doğru ye demişti ibrahim saraçoğlundan dinlemiş oda benim gibi havada kurumuş işe yarıyo ben hep haşlıyorum bi yere giidceksm sabahtan 1 tane yiyirum yok evdeysem bir taneyi gelip gidip tırtıklıyorum....tavs,iye ederim:)

sağol canım benim..içim rahatladı..şüphesi bile yetti Allah korusun..
canım ben ot gibi yaşıyorum ama aç kalmıyorum maşallah:) sigaradan boşalan elim meyveyle doldu resmen ama aç geziyosun sen anladığım kadarıyla..yemeye yemeye miden küçülür..güzelce doyur karnını yaa...

Sağolasın canım, eksik olmayın inşallah bu sefer o seferdir, popomdaki iğne acıları bi işe yarasın artıkın... hepiniz zor yollardan geçmişsiniz belliki, ne diyim allah dualarımızı kabul etsin...

Sağolasın canım, eksik olmayın inşallah bu sefer o seferdir, popomdaki iğne acıları bi işe yarasın artıkın... hepiniz zor yollardan geçmişsiniz belliki, ne diyim allah dualarımızı kabul etsin...

bu sabah bir ağrıyla uyandım kızlar sistitimin azacağı tuttu antibiyotik içtim şimdide belim ağrıyo inş. benim kırmızılar bu antibiyotik sayesinde 3 4 gün daha geç olurum gelecek ay hastalığımı yakalarım ehe ehe ama belim çok ağrıyo geldi gelicek.anaaaaaaam düdüklü tencerem çıldırdı buda ayrı bir deli:)) gidip ayar çekip geleyim şuna

canım yaa off..bi yerimizde durmuyo ki..bol su iç canım..

ahahaha, al benden de o kadar, wallaa yokki birbirimizden farkımız, işten bi geliyoz, yemek yiyoruz, atıyoruz kanepelere kendimizi, bi süre öyle takılıyoruz sonra o öbür odaya maç seyretmeye ben dizilere, internete... öööle ömür geçiriyoz falla :)

yarın bakılacak canım, çok heyecanlıyım yaa zaman geçmek bilmiyor, inşallah artar değerim

sende bayaa çekmişsin bu bebek mevzuundan biz de 5,5 yıllık evliyiz 4 yıldır istiyoruz, başta bende bi sorun yoktu eşimde sperm sorunları vardı, eşim varikosel ameliyatı oldu, 1 aşılama denendi, sonra ben de de endometriozis çıktı, polip aldırdım sonra tüp denedik 1 embriyo konuldu, 4 embriyoyu dondurttuk, negatifi görünce bi sene ara verdik, geçen ay dondurulmuşları koyduralım dedik bu sefer troidim az çalışıyomuş, endometriozis almış yürümüş falan, neyse işte dondurulmuş koyuldu bu sefer iki tane, 3. gün embriyosu... 13 martta 35 yaşını doldurucam bu arada...

gözün aydın :) ben de sigarayı bıraktım, alkol yok sigara yok ama ne vaaar sağlık var

geçmiş olsun badezuzum, gelecek ay hastalığında ne olacakki

canım yaa off..bi yerimizde durmuyo ki..bol su iç canım..

içiyorum bu defada wc den çıkamıyorum laptopu yanıma alıcam oo olucak:))))))

geçmiş olsun badezuzum, gelecek ay hastalığında ne olacakki

hamile kalıcam inş canım:)şehir dışında olucam dönüşümle adet tarihim çakışıyo geç olursam belki tedaviye o ay başlarım diye umut ediyorum..

:)) hadi inşallah inşallah :)) ee tedavi derken, dondurulmuş transferimi - tüp mü nedir?

canım benim kesinlikle dediğin gibi sağlıklı olmamız başlıca şart gerçekten buna inandım benim , biliyorsun biz pkoların şeker direnci düşük oluyor bundan kaynaklı karın kazıntılarımız çok fazla olup baş dönmelerimiz oluyor öncelikle ben diyete başlamadan önce şeker yüklemesi ile açlığa kaç saat dayanabildigime baktı dr 3 saat bigi bir süre aç kalabiliyormuşum bunun iyi olduğunu belirtmişdi , sana fazladan külfet gibi gelebilir ama pko direncini kırmak için şeker kontrol altında tutmak gerekiyormuş , senin kilo surunun yoktu hatırladığım kadarıyla ,keşke bu süreçde bunlarla ilgilenebilseydin.Çok ac kalmamamaya çalış ,ana ve ara ögünler yap kendine süt tükettirmedi dr bana biliyorsun yoğurt tüket ,keten tohumu ile karışırarak ( öğütülmüş olsun ), bedem ceviz ayran , meyve mutlaka ye ihmal etme,pek biskivi tarzı hazır gıdalardan uzak dur olurmu ?umarım canım bunlar işe yarar ,, bende uzman kesildim heee :))

gülemcim çok geçmiş olsun parça temin çıkmış çok şükür , çok çektin mideden sende , bende stres yaptığımda midem çok kötü oluyor o nedenle kafaya bişeyi takmamaya çalışıyorum, çok sevindim senin adına.

badezuzum sanada geçmiş olsun sisrit illetini bilirim başa bela bişey ilk yaşadığımda ölüyorum dedim , bolbol su iç ayaklarını üşütme sakın , antibiyotiğine abartma sakın ben abarttım sonra mantar belasıyla uğraştım çok dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…