Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülemcim çok geçmiş olsun parça temin çıkmış çok şükür , çok çektin mideden sende , bende stres yaptığımda midem çok kötü oluyor o nedenle kafaya bişeyi takmamaya çalışıyorum, çok sevindim senin adına.

badezuzum sanada geçmiş olsun sisrit illetini bilirim başa bela bişey ilk yaşadığımda ölüyorum dedim , bolbol su iç ayaklarını üşütme sakın , antibiyotiğine abartma sakın ben abarttım sonra mantar belasıyla uğraştım çok dikkat et kendine canım

gülemcim çok geçmiş olsun parça temin çıkmış çok şükür , çok çektin mideden sende , bende stres yaptığımda midem çok kötü oluyor o nedenle kafaya bişeyi takmamaya çalışıyorum, çok sevindim senin adına.

badezuzum sanada geçmiş olsun sisrit illetini bilirim başa bela bişey ilk yaşadığımda ölüyorum dedim , bolbol su iç ayaklarını üşütme sakın , antibiyotiğine abartma sakın ben abarttım sonra mantar belasıyla uğraştım çok dikkat et kendine canım

sağol cnm geçmeyen bişey evet soğuk havalarda hatırlatır sağolsun ...antibiyotik 1 günlük doz alıp bırakıyorum geçiriyo çok şükür...

:)) hadi inşallah inşallah :)) ee tedavi derken, dondurulmuş transferimi - tüp mü nedir?

:)yok cnm dr. bile bulamadım ki dondurulmuşum olsun:)) tüp inş. burda gördüğün herkes tüp yaptırıyo başlık aşılama ama biz level atladık:)

merhaba kızlar ayyyy kırkyılın başında ohhh ne güzel müsaidim herkese ayrı ayrı yazayım dedim yazdım ve yazdıklarımın hepsi gitti:-(((((

kekecb canım gözün aydın)) adına çoooook sevindim.allah tamamına erdirsin inşaallah rahat bir hamilelik yaşarsın.ben senden pozitif sonuç geleceğine çook inanmıştım öylede oldu.darısı bizlere.))

badezuzum seni görüyorum)) geçmiş olsun canım .ayaklarını sıcak tut bol bol su iç canım .haa birde şu adına bayıldım ) ne demiştiniz kuku o çok önemli sakın onu üşütme )) tahlillerinde kan pıhtılaşmasımı çıktı? üzülme sonuçta sorun bulunmuş oldu onunda çaresi var inşaallah tedavine hayırlısıyla başlarsın ve bebeğine kavuşursun canım.

kızlar burada dışarısı felaket sözde cemre düştü deniliyor nereye düştü acaba bizim buralara pek uğramamış dışarısı tipi ve fırtına. gülemciğim midenden parça aldırmışsın sonucun temiz çıkmasına sevindim hadi gözün aydın. bakıyorum aşıklar gibi şarkı sözleriyle karşılıklı atışıp durmuşsunuz.hafta sonu ben hiç bilgisayar görmek istemiyorum.eşimle dışarılara takılıyoruz.hafta sonu nefis bir senfoni vardı.bu şehri kültürel etkinliklerinden dolayı çok seviyorum.birde soğuk olmasa daha çok seveceğim))
dew kardeşinin ve senin bebişlerinize maşallah diyorum.bakıyorum anne kız geziyorsunuz.inşallah elinden tutup da gezmelerinizide görürüsünüz.o zaman gelince biz teyzelerine el öpmeye getirirsin değil mi?)
vizonteleciğim oğluşun oluyormuş allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.karyaya bodyguard lar geliyor desene))
çido canım sanada hayırlı olsun sakın üzülme değerin düşük olmasına inşaallah yükselecektir moralini yüksek tutki bebişin sana sıkı sıkı sarılsın.
piraye yazdıklarına gülmekten kırıldım.spermler ve yumurtalar bizimkiler nerelere gidiyorlar anlamıyorum.bence de her gün her gün olayı en istekli adamı bile evden kaçırır.ve bizimkiler hergün de olsa maalesef birtürlü yolda çarpışmıyorlar. )) kamera konulabilse de kameradan bizim serseriler içeride ne yapıyorlar görebilsek)
kızlar 2 aydan fazladır bendede idrar sonrası yanma vardı offf dayanılır gibi değildi hemen dr.a gittim .idrar tahlili yapıldı temiz çıktı.bu arada dr.rahim ve yumurtalara baktı allaha şükür her şey temiz (sanırım kum döküyorum)
ve 3tane yumurtan var 15.5 diğeri17.5 ve bir taneside çap olarak daha küçük dedi.biliyorsunuz ben şu Ankarada ki dr.un tedavisini uyguluyorum.ertesi gün çatlatma iğnemi yaptırmam gerekiyordu.bu arada yumurta çaplarını da öğrenmiş oldum. sonra gelsin yumurta ve sperm buluşmaları umarım serseriler buluşmuştur)) şimdi beklemedeyim)) allahım bizide görecektir dularımızı kesin duyuyor ve hepimizi teker teker anne yapacak buna çoook inanıyorum.birkaç ay sonra evliliğimizin
10.yılına gireceğiz gerçi bizim için daha dün gibi ama) ve şu kuzulama mevsiminde bizlerde hamile kalalım.))ALLAHIM BENİ VE BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMI BEBEKSİZ BIRAKMA AMİİİİİN!!!!!!!
ve bir şey daha diyeceğim size dr.a sordum ; bana tüp bebekte günlük doz 425 ünite gonalf + menegon uygulamasına rağmen 3 tane yumurta oluşmuştu ve 6 günde bu çapa getirilmişti bu kadar yüksek dozla kısa sürede geliştirilen yumurtalar kalite olarak bozulabiliyor mu dedim ve evet kalitesi düşer dedi.ve ben bu tedavide gördüm ki basit bir beş günlük aldığım tabletle bile benim yumurtalığım cevap verebiliyor 3 tane yumurta oluşmuş.tüp bebekteki dr. Bana yumurta rezerv azlığı yaşıyorsun diye canımı sıkmıştı. Badezuzumun dediği gibi şu dr.lara akıl sır ermiyor.kendileri bir yerde bir şeyi eksik veya yanlış yapıyorlar sonrada bizim moralimizi bozuyorlar.ve ben şimdi dew in dr.unu daha çok takdir ediyorum.gereksiz yere yüksek doz ilaç yüklemeden de yumurta oluşabiliyormuş.
Sevgiyle kalın kızlar.kendinize dikkat edin parolamız ‘’moralimiz her zaman yüksek olacak’’ ))))

cnm ben öyle açık bırakıp diğer sitelerde dolanıyorum .görmedim seni cnm. hehe şu kukular söz dinlemeyen kukular pirayenin lafıdır o....üşüttmmü bilmiyorum güyya dikkat ediyorum ama oluyo işte...evet cnm pıhtılaşma çıktı hamdolsun çaresi var ...amiiiiin cnm hepimiz için amin:)
sende de çalışmalar devam ediyo yaa çok gıcık oldum demek o kadar ilaç b hormon boşuna yükleniyo öylemi aynı yumurtalar olmuş işte neyse inş. bu dr.un tedavisyle hormonsuz mis gibi kavuşucaksın bebeğine:))))

kızlar yarın çapaya gidiyorum kalan tahlillerimi yaptırmak için dua edin de kıllık yapmasınlar vallahi acayip bilenmişim bu dr.lara orda devletin dr.u demem dalarım kafa göz :))))

Vizontele canim seni unuturmuyuz ama sen de daha sIk ugra biliyorum mide bulantilarin vardi umarim biraz hafiflemistir,ama bizi ihmal etme...

Canim cok sukur iyiyim bir gun super istah bulanti yok bir gun var bir garip haftaya 4 ay olacak kismetse hala bulantilar koku duyarliligi tam gecti diyemem dilerim 9 ay boyle olmam... karyami henuz hissetmiyorum ama bazen rahatsiz bir pozisyonda durursam kesinlikle rahatsizligini onu sıkıstırdıgımı hissettiriyor serseri :) sukur bugunumuze...seni de enerjik gordum hep boyle olmani diliyorum...

Canim cok sevindim parcanin temiz cikmasina allah korusun zaten aksini dusunmemistim midenin en buyuk dusmani stres be guzelim benim de tedavi oncesi azmisti hatirlarsan o yuzden biraz kendini rahatlatmaya calis arkadasin sana dusunme diyormus da insan cok istedigi birseyi nasil dusunmekten vazgecer ki!!!! bu felsefeye gicik oluyorum ha evet dogrulugu var ama cocuk konusunda bu dusunce mantigi islemez siz en iyisimi vucudunuzun sagligina bakin onemli olan kismi bu bence...gecmis olsun guzelim...

BADEZUZUM cnm sistit bol su ile tedavi edilebiliyor tabi biraz da ilac tedavisi gecmis olsun usttun tabi soguklarda kesin....gecmis olsun...

Lee cnm 2 gun gezdim 3 gun yatiyorum :) havada soguk cikasim olmuyor...hel ebir saglikla zamaninda dogsun kizim gelmezmiyiz hic?:) ama geldigimde sizinkilerle oynama sartiyla getiririm kizimi ona gore teyzesi....bu arada senin doktorununda uyguladigi yontem az cok mini tup bebek sadece sende yumurta toplama filan yok minumum ilac minumu yumurta maksimum kalite benim tarzimda olan bir hastaya yapilmasi gereken bir yondetmdi cok sukur sonucta verdi dilerim senin de bu ay takiplerin sonucssuz kalmaz dualarim seninle cnm...

kızlar yarın çapaya gidiyorum kalan tahlillerimi yaptırmak için dua edin de kıllık yapmasınlar vallahi acayip bilenmişim bu dr.lara orda devletin dr.u demem dalarım kafa göz :))))

Tatlim hadi kolay gelsin dilerim insallaj carcabuk halleder donersin cnm....

aaa gerçektenmi??? bende de polip varmış alınmış laparosopide 2 yıl önce..ve haşimato troidi çıktı günlük 75 mg.ilaç alıyorum..bende dondurulmuşlarla denicem nisan gibi sanırım..önümüzdeki adetle hsg çekilecek sonra transfer..demek olabiliyomuş bak,sen bana moral oldun:)

kekecb sağol canım çok şükür rahatladım artık.yinede 2 yıla bir bakılacak mideme..sen nasılsın?alıştın dimi:) terfi ettin bak sindire sindire yaşa gebeliğini,sağ salim kucakla bebişini..kendine dikkat et ayrıca..
dew sende sağol canım benim..sağlık olsunda yolumuza engel çıkmasın dimi ama:) e sende yat biraz çok gezdin:) yorma fıstığımızı:)
lee canımmm ohhh 3 taneden biri mutak denk gelir..aman diimmm sıkı çalışş.bak 10.yılın şerefine gelecek bebeğin ben inanıyorum..bu arada sizin aşkınız hepimize örnek olsun valla canım..maşallah size..nicee 10 yıllara...

Kızlar herkese günaydın, lee gelmiş uzun uzun yazmış canım benim, çok sevindim 3 tane yumurta geliştirmişsin hem de az dozda ilaçla ne diiiim bence şu sersei spermler mutlaka denk getirecek birini, 10. yıl şerefine :) :) Bu arada ne kadar güzel 10 yıl olmuş haaa, nice 10 yıllara tatlım sevgiyle aşkla.. Badezuzum canım geçmiş olsun, sistit azmış yine, soğuklar tetikliyo tatlım, kendine dikkat et ayaklarını üşütmememye çalış. Umarım bugünkü tahlillerinde tertemiz çıkar.Sonuçlarını bekliyoruz tatlım. Vizontele canım bir oğlan haberi de senden geldi demik, şuraya bakın resmen 2ye 2 yaptık durumu, beşik kertmesi mi yapsak minikleri hehehehe.... DEW canım benim maaşallah sana 4 ay olacak ha, zaman su gibi akıyor, mide bulantıların devam ediyormuş, olsun tatlım. Dİlerim tez zamanda geçerde sende rahat rahat iştahla yemelerine devam edersin canım benim. Bu arada kilo aldın mı, 4 ayda kaç kilo aldın bakalım. Veeee kekecb, taze annemiz :) canım benim beslenme önerilerini dikkate alıyorum inan, walla çok sağol tatlım, demek süt içirmemişlerdi sana, napsam acaba ben de mi içmesem iş yerine yoğurt getireyim bari... bu ay bomba gibi olmam gerek... sapasağlam.... Walla bu ayda bi aksilik çıkarsa kafayı yerim artık benden sölemesi :)

merhaba kızlar,
ara ara okuyorum sizi, cok guldum yazdiklariniza. herkesin keyifler yerinde galiba, olumsuzluklarla boyle savasıyoruz.
ben dun ilk menogon ignemi oldum, 5 gun kullanacagim; p.tesi doktora gidecegim. gecen sene gun asiri takibe gitmistim folikul uyarici kullanirken; ama bu doktor haftasonu da araya girince 6 gun sonraya gel dedi. esim zaten yok; pazara gelecek; keske pazara kadar degerlendirseydik ama iste son dakika cikan is gezisi. su 2+2 esitsizligi bozmak uzere ben de adayim, bak sonradan soylemedi demeyin :)

kızlarr, 8:30 da kan verdim şimdi fax bekliyorum sonucu, gözüm fax makinesinde heyecandan ölebilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…