gülemcim çok geçmiş olsun parça temin çıkmış çok şükür , çok çektin mideden sende , bende stres yaptığımda midem çok kötü oluyor o nedenle kafaya bişeyi takmamaya çalışıyorum, çok sevindim senin adına.
badezuzum sanada geçmiş olsun sisrit illetini bilirim başa bela bişey ilk yaşadığımda ölüyorum dedim , bolbol su iç ayaklarını üşütme sakın , antibiyotiğine abartma sakın ben abarttım sonra mantar belasıyla uğraştım çok dikkat et kendine canım
:)) hadi inşallah inşallah :)) ee tedavi derken, dondurulmuş transferimi - tüp mü nedir?
badezuzum seni görüyorum)) geçmiş olsun canım .ayaklarını sıcak tut bol bol su iç canım .haa birde şu adına bayıldım ) ne demiştiniz kuku o çok önemli sakın onu üşütme )) tahlillerinde kan pıhtılaşmasımı çıktı? üzülme sonuçta sorun bulunmuş oldu onunda çaresi var inşaallah tedavine hayırlısıyla başlarsın ve bebeğine kavuşursun canım.
arkadaşlar merhaba
beni hep unuttunuz sanırım.
selam bile yazmıyorsunuz bana.
ben sizleri hiç unutmadım dualarımdasınız.
ben zırlak bir hamile oldum.
bazen sizin yazılarınızı okurken, yaşadıklarımı düşünürken
reklamlara falan herşeye gözlerim doluyor.
oğlum olacak teyzeleri.
zamanı gelince sizde beni teyze yapacaksınız
bundan çok eminim.
benim yaşadıklarımıda biliyorsunuz.
doktorun normal yolla olması zor dediği, 4 negatif aşılaması olan biriryim.
ben bile size umut olmak için yeterim değilmi.
hepinizi çok öpüyorum.
lütfen hep mutlu olun.
kızlarrrrrrrrr selamm :)şöyle bir geçmişi okudumda kırıldım gülmekten yahu çok alemsiniz vallahi :)pirayecim bende anlamadım 2 yıldır hiç korunmadım ama spermenler bir tane yumurtayı döllemeyi başaramadı :)haylaz spermenler bunlar ..gerçi döllenmiş cillop gibi 8 hücreli embriyoyu kaoydularda ne oldu diyceksin o da bölünmeye devam etmedi hain bunlar valla hain :)önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ne yapalım.badezuzum canım ne güzel herşeyine baktırıyorsun inşallah tedavinde sorunsuz geçecek tatlım herşey çok güzel olsun ..bende son 1 yıldır kuku profu oldum gerçekten neden olmaz neden tutunamaz embriyo kafayı yicem artık hahaha:)
vizontele tamda bugün aklımdan geçiyordun ne yaptı bu kız acaba nasıl gidiyor hamişlik diye düşünüyordum ..senden de güzel bir haber aldık maşallah bir tane daha oğluşumuz oluyor süper vallahi :)oğlanları kızları 2 ledik bakalım kekecb ne müjdeleyecek bize ..
gülem sakın tedavinden vazgeçme kuzum totomuzu motomuzu yırtıcaz bu bebişleri kapacaz başka yolu yok..:)çok üstüne düşmek yıpratıyor bizi ama mücadele etmeden de olmuyor be güzelim yaş geçiyor yumişlerin kalitesi azalıyor mecburen çabalıyoruz başkaları anlamaz bizi hiç takma sen onları ..
dewcim sen nasılsınn tatlım karyacık orda olduğunu hissettiriyormu sana :)
kekecb canım taze annemiz inşallah süper sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın dualarımız tüm hamişlerimize onlar bizim kıymetlimiz..inşallah bizde aranıza katılıcaz günün birinde :)
bu arada daha önceki yazılarınızı okudum da aren diye bir arkadaşınız varmış ne oldu hiç haber alıyormusunuz ondan ?
landarrch canım umzrım herşey yolundadır ve kuzeyimiz yakında evinizde neşe saçmaya başlar ..çok özledik senii..
ve çidooo inşallah yarın değerin katlanır güzelim bu sefer o seferdir inşallah ..sanada dualarımız :)
kızlar hastnaden geldim ben bu arada..midemden alıınan parça temiz çıkmış:))))
çok mutlu oldum..içime soğuk soğuk sular serpildi resmen:) önce kendi sağlığım değilm
badenin dediği gibi aburcuburu bile kesmiştim ben yaaa.sigarayı bıraktım zaten :/
ot gibi yaşıyorum valla:)
kızlar burada dışarısı felaket sözde cemre düştü deniliyor nereye düştü acaba bizim buralara pek uğramamış dışarısı tipi ve fırtına. gülemciğim midenden parça aldırmışsın sonucun temiz çıkmasına sevindim hadi gözün aydın. bakıyorum aşıklar gibi şarkı sözleriyle karşılıklı atışıp durmuşsunuz.hafta sonu ben hiç bilgisayar görmek istemiyorum.eşimle dışarılara takılıyoruz.hafta sonu nefis bir senfoni vardı.bu şehri kültürel etkinliklerinden dolayı çok seviyorum.birde soğuk olmasa daha çok seveceğim))
dew kardeşinin ve senin bebişlerinize maşallah diyorum.bakıyorum anne kız geziyorsunuz.inşallah elinden tutup da gezmelerinizide görürüsünüz.o zaman gelince biz teyzelerine el öpmeye getirirsin değil mi?)
vizonteleciğim oğluşun oluyormuş allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.karyaya bodyguard lar geliyor desene))
çido canım sanada hayırlı olsun sakın üzülme değerin düşük olmasına inşaallah yükselecektir moralini yüksek tutki bebişin sana sıkı sıkı sarılsın.
piraye yazdıklarına gülmekten kırıldım.spermler ve yumurtalar bizimkiler nerelere gidiyorlar anlamıyorum.bence de her gün her gün olayı en istekli adamı bile evden kaçırır.ve bizimkiler hergün de olsa maalesef birtürlü yolda çarpışmıyorlar.)) kamera konulabilse de kameradan bizim serseriler içeride ne yapıyorlar görebilsek )
kızlar 2 aydan fazladır bendede idrar sonrası yanma vardı offf dayanılır gibi değildi hemen dr.a gittim .idrar tahlili yapıldı temiz çıktı.bu arada dr.rahim ve yumurtalara baktı allaha şükür her şey temiz (sanırım kum döküyorum)
ve 3tane yumurtan var 15.5 diğeri17.5 ve bir taneside çap olarak daha küçük dedi.biliyorsunuz ben şu Ankarada ki dr.un tedavisini uyguluyorum.ertesi gün çatlatma iğnemi yaptırmam gerekiyordu.bu arada yumurta çaplarını da öğrenmiş oldum. sonra gelsin yumurta ve sperm buluşmaları umarım serseriler buluşmuştur)) şimdi beklemedeyim )) allahım bizide görecektir dularımızı kesin duyuyor ve hepimizi teker teker anne yapacak buna çoook inanıyorum.birkaç ay sonra evliliğimizin
10.yılına gireceğiz gerçi bizim için daha dün gibi ama) ve şu kuzulama mevsiminde bizlerde hamile kalalım. ))ALLAHIM BENİ VE BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMI BEBEKSİZ BIRAKMA AMİİİİİN!!!!!!!
ve bir şey daha diyeceğim size dr.a sordum ; bana tüp bebekte günlük doz 425 ünite gonalf + menegon uygulamasına rağmen 3 tane yumurta oluşmuştu ve 6 günde bu çapa getirilmişti bu kadar yüksek dozla kısa sürede geliştirilen yumurtalar kalite olarak bozulabiliyor mu dedim ve evet kalitesi düşer dedi.ve ben bu tedavide gördüm ki basit bir beş günlük aldığım tabletle bile benim yumurtalığım cevap verebiliyor 3 tane yumurta oluşmuş.tüp bebekteki dr. Bana yumurta rezerv azlığı yaşıyorsun diye canımı sıkmıştı. Badezuzumun dediği gibi şu dr.lara akıl sır ermiyor.kendileri bir yerde bir şeyi eksik veya yanlış yapıyorlar sonrada bizim moralimizi bozuyorlar.ve ben şimdi dew in dr.unu daha çok takdir ediyorum.gereksiz yere yüksek doz ilaç yüklemeden de yumurta oluşabiliyormuş.
Sevgiyle kalın kızlar.kendinize dikkat edin parolamız ‘’moralimiz her zaman yüksek olacak’’))))
kızlar yarın çapaya gidiyorum kalan tahlillerimi yaptırmak için dua edin de kıllık yapmasınlar vallahi acayip bilenmişim bu dr.lara orda devletin dr.u demem dalarım kafa göz :))))
ahahaha, al benden de o kadar, wallaa yokki birbirimizden farkımız, işten bi geliyoz, yemek yiyoruz, atıyoruz kanepelere kendimizi, bi süre öyle takılıyoruz sonra o öbür odaya maç seyretmeye ben dizilere, internete... öööle ömür geçiriyoz falla :)
yarın bakılacak canım, çok heyecanlıyım yaa zaman geçmek bilmiyor, inşallah artar değerim
sende bayaa çekmişsin bu bebek mevzuundanbiz de 5,5 yıllık evliyiz 4 yıldır istiyoruz, başta bende bi sorun yoktu eşimde sperm sorunları vardı, eşim varikosel ameliyatı oldu, 1 aşılama denendi, sonra ben de de endometriozis çıktı, polip aldırdım sonra tüp denedik 1 embriyo konuldu, 4 embriyoyu dondurttuk, negatifi görünce bi sene ara verdik, geçen ay dondurulmuşları koyduralım dedik bu sefer troidim az çalışıyomuş, endometriozis almış yürümüş falan, neyse işte dondurulmuş koyuldu bu sefer iki tane, 3. gün embriyosu... 13 martta 35 yaşını doldurucam bu arada...
gözün aydın :) ben de sigarayı bıraktım, alkol yok sigara yok ama ne vaaar sağlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?