kızlar merhaba
şükürler olsun keseciği bugün gördükYeri de iyiymiş darısı 5+2 haftalığız darısı kalp atışını duymaya inşallah .
darısı kızlar tez zamanda hepinize inşallah
landarchım la geçen hafta konuşmuştum operasyon geçireceğini söylemişdi , canım benim şükürler olsun yapılımış çok çok geçmiş olsun , son geçmiş olduğu sıkıntılar olsun inşallah ,annesine babasına bağışlasın ..amin...
kızlar merhaba
şükürler olsun keseciği bugün gördükYeri de iyiymiş darısı 5+2 haftalığız darısı kalp atışını duymaya inşallah .
landarchım la geçen hafta konuşmuştum operasyon geçireceğini söylemişdi , canım benim şükürler olsun yapılımış çok çok geçmiş olsun , son geçmiş olduğu sıkıntılar olsun inşallah ,annesine babasına bağışlasın ..amin...
kızlar merhaba
Ahhh canım benim yaaaaa, maaşallah size maaşallah. Kalp atışlarını da duyacaksınız Allahın izniyle, sonra tüm testlerinizde temiz çıkacak :) Sonra başlıcaksınız alışveriş telaşına... bi bakmışsın geçivermiş 9 ay, alıvermişsin miniğini kucağına sağlıkla :) :) darısı başımıza Yarabbim :) Canım tüm rutin kontrollerini Erbil Bey mi yapacak canım, ne düşünüyosun,rutin kontrollerden falan da ücert alıyomu acaba? ayyyy ben şimdiden nelerin peşine düştüm, sen hamile kaldın ya sanki ben de kalcakmışım gibi :) Sanki göbeklerimiz bir kesilmiş hahahahaha bana neoluyosa böööle :) sen hamile kaldın ben de kalcam, sen 5+2 de keseyi gördün ben de görcem... Ayyy çok komiğim :) :) :)
Hadi hayirlisi olsun,yeni maraton baslayacak desene canim bak ilaclarini duzgun kullan burun spreyi filan cok onemli bu sprey yumrutlamani baskilayici kesinlikle saatini gecirme olurmu hadi ben az yumrutluyorum ama sen iyi yumurta uretiyorsun eger yumurtlarsan tedavin ertlenir aman cnm lutfen umutsuzluga kapilipta tedavini ciddiye almamazlik etme hep soyluyorum tekrar soyleyecegim ben tek embriyo ve dondurulmus tedavisi ile hamile kaldim...
hayirlisi olsun cnm...
kızlar merhaba
Darısı kızlar tez zamanda hepinize inşallah
kızlar merhaba
kızlar merhaba
canııım, tebrik ederim, süpper nasıl rahatlamışsındır kimbilir
Beni de cuma çağırdı doktor bugünki hsg 440 çıktı
Inşallah cuma biz de görürüz keseyi, kesyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum
Kalp atışını da duymayı nasip etsin allahımmm
merhaba,
bana 2 kutu menogon, vajinal jel ve bir de otriville vermis doktor. ama bizim eczaci otriville'i de 2 tane vermis. 2 kere catlamayacak ya bu yumurtalar. yanlıs degil mi? parasini odedim, o sorun degil de, yarin oburgun ceza filan cikmasin niye 2 tane aldiniz diye ?
nasıl yani?
piraye,melodi,bade,zrda ve ben mi kaldık:)))))
bekleyen varmı ya...
kızlar iyi gidiyoruz bu ara....hadi bu ayda biri tuttursun ya..fire vermeyelim...
benim yarın romatoloji randevum var..kontrollü olmak lazım..15 gündür bileklerim şiş kızlar yaa..Allah sağlık versin
merhaba,
bana 2 kutu menogon, vajinal jel ve bir de otriville vermis doktor. ama bizim eczaci otriville'i de 2 tane vermis. 2 kere catlamayacak ya bu yumurtalar. yanlıs degil mi? parasini odedim, o sorun degil de, yarin oburgun ceza filan cikmasin niye 2 tane aldiniz diye ?
evet çok şükrü listemiz hamiş listesine dönüyo bubuş ve lee yi saymıyoruz çünkü onlar kendiliğinden kalıcak inş:) birde cerenm var oda tedavide şimdi:) s
sana da geçmiş olsun güzelim ya aksatma git dr.a dondurulmuş öncesi bir bakım yap bakalım:)
cnm ilacı 2 tane yazmış olmasın .çünkü ben aşılama için giderken yanımdaki kadın 3. iğnesini vurduruyodu yumurtalardan bri ikisini daha büyütmek istemiş dr. onları bekleyene kadarda iğne yapmış kadın yani bir kaç tane vurulabiliyo.ama yazmamışsa sorun olurmu onu bilmiyorum cnm ..
evet çok şükrü listemiz hamiş listesine dönüyo bubuş ve lee yi saymıyoruz çünkü onlar kendiliğinden kalıcak inş:) birde cerenm var oda tedavide şimdi:) s
sana da geçmiş olsun güzelim ya aksatma git dr.a dondurulmuş öncesi bir bakım yap bakalım:)
guleeeeeeeeeem nasılsıııııııııın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?