çiz valla çiz:))) 3 3 3 3 3 oleyyyyy:))))))
ya bana serçe olsa yeter:))))
DEW cnm ağladım ağlamak ne kelime ciğerlerim ağzımdan çıktı..ama uzattıkça uzattım..neyse daha iyiyim galiba:)bu arada pazardan gül aldım altına beşiği geç kreş kurucam:)))))))))))beşiğim, içine bebeğim hazır ...gülü olmayan söylesin onada yapayım yerimiz bol:)(bide çok istediğim bi araba vardı onunda resmini iliştirdim:))
bu arada kocişin geliyomuş hadi hasret giderin çekirdek aile :)
Kızlar herkese günaydın, yaaa ben size haber vermedim mi transfer günümü :) :) 28inde transfer olucam nasipse, perşembe günü hepsini çözüp kuluçka makinasına koyacaklarmış, en iyisini transfer edecekler geriye kalanlardan en iyilerinide donduracaklar, hepsini donduramayız dediama en az 5-6 tane kalır merak etme dedi. Blastokist transferi olacak, şimdi sabırsızlıkla perşembe günü gelecek güzel haberi bekliyorum, tüm değerlerim kan tahlillerim rahim kalınlığı normal dedi. Heycanlıyım umutluyum :) progesteron takviyesi için crionine jel verdi. İğneden çok korkmuştum,verseydi kullanırdım elbet ama şimdilik iğne yok bakalım. Herşeyin hayırlısı. Kaç aylardır bu günü beklemiştim, şimdi o günün gelmesini ne kadar da az kaldı.Pazartesiden itibaren ilaç kullanımı arttı. Bu hafta benim için çok önemliymiş. Herşeyime özel ihtimam gösteriyorum :) Umarım herşey yolunda gider kızlar
kızlar ben fakülteden geldim..fmf ile ilgili en ayrıntılı testler yapıldı.genler incelendi.fakat bişey çıkmadı..nadir vakalarda benim gibi ilaç işe yararmış ama testlerde bişey çıkmazmış..neyse ilacına devam et dedi doktor.bu bakımdan iyiyim..ama lökositim düşük çıktı.cildimdeki lekerde duruyo.hatta sivilce sıkar gibi sıkınca kan çıkıyo içinden..böyle anlatında hematolojiye gönderdi beni..mayısa gün verdi onlarda...neden bilmiyorum ama için sıkıldı biraz.okudum yine internetten..gerçekten kafam beynim bir gün bile boş değil..çok yorucu yaa..inşallah herşey sağlıkla olur...
tamam bir dalda sana ayrıdım:))vallahi çizerim bak. 2 tane etekli bi tane pantolonlu:)arabayı çizmedim kızım direk resmini bıraktım istediğim modelden başkası gelir ..bak aynen bu resmi bıraktım:)))
ay bide ev resmimi koysam şöyle deniz kenarında:)
Eki Görüntüle 399855
Bade moralın duzelmıs ne guzel ınsallah dıleklerın kabul olur canım bende gecen sene tutmustum dılek ve tesaduf test gunum 5 mayıs eger tutunmazsa busenede dılıycem tutarsa bızde araba ıstıyoruz araba dılerız:) ıstekler bıtmıyo gercı bebıs gelsınde araba cok acıl degıl
canımmmm daha iyi olmana sevindim)) yaaa bende isterim bir düzine olmasada 2 tane bir kız bir erkek bebek çiz.kız çocuğu biraz büyük olabilir bizim sabırsızlıkla beklediğimiz kızımız. diğeride ona gelecek erkek kardeş 3. ve son tüple kavuşacağımız bebeğimiz.ben başka birşey istemiyorum.allah hepinizin gönlüne göre verir inşaallah ))
beni de unutma badecimmmmmm olur muu o gün benim toplama işlemi var büyük ihtimal yapamam ki ben
hamdolsun cnm mecburen toparlıyoruz lee nin kaşarlandım lafını çok iyi anlıyorum galiba bende kaşarlandım bu konuda:)inş. olur cnm inş. tüm dileklerimiz kabul olur...
tamam cnm yaparım inş. dileklerimiz gerçek olur..Allahım acır halimize de kabul eder:))şu deli kullarımın aklı yerindeyken vereyim bebeklerini diye:))
tamamdır cnm guleme üçüz ,melodiye ikiz (kendimce yapıyorum istemezsen yaz melodi:)),lee ye 3 tane ayrı ayrı,sanada ikiz çizimmi :))kendime önce bir kız sonra ikiz bir erkek bir kız sonrada bir erkek çizicem ohhh bir yığın olmuşken bol bol olsun:))))
canım benim direkt transferim olduğu için kalanları dondurmak benden para almadılar yani bilmiyorum inan ne kadar alırlar , alırlarmı ondanda emin değilim , transfer için senden ücret almayacaklar mı ? yada şöyle sorayım geçen ay opu dan önce bütün ücreti ödedin mi ? çünkü onun içinde transfer ücretide oluyor ? bence ara santraldekiler yardımcı olurlar ücret ile ilgili bilgi veriyorlar çünkü.
dondurulmuşlar için 1 yılımız dolunca ücret ödüyecez , en fazla 5 yıl saklıyorlarmış , onunda ücreti 200 tl civarı bişey demişlerdi ,aaa belki o aralıkta bişey isterler.
işin maddi kısmı zor degilmi hazıra dağ dayanmıyor , canım allah yardımcımız olsun , tedavi ücreti , ilaçlar , kontroller , testler falan falan ...
tamamdır günah benden gitti:)
ayy benim gözü gönlü tok aradaşım 3 tane sıpayı hangi serçeye sığdırıcan sana 4x4 çizeyim:))))
Canım ben opuda bütün ücreti ödedim, onun içinde transfer parası da vardı evet. Haaaaa tamam anladım 1 yıl ücretsiz dondurcaklar o zaman, ya da 200 tl civar tamam, o kadarcıktan bişi olmaz artık. Ben de 500-700 falasa hazırlayalım şimdiden dicektim. hadi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.İnşallah bebeğim beni bırakmaz
Canım ben opuda bütün ücreti ödedim, onun içinde transfer parası da vardı evet. Haaaaa tamam anladım 1 yıl ücretsiz dondurcaklar o zaman, ya da 200 tl civar tamam, o kadarcıktan bişi olmaz artık. Ben de 500-700 falasa hazırlayalım şimdiden dicektim. hadi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.İnşallah bebeğim beni bırakmaz
yaz valla pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:)
e madem gönlünden koptu yaz 4x4 ü...ben öle serçeye falan kanarım,acık safmıyım neyim:)
istemişken 4x4 olsun dimi ama:))
da...senin bu liste pek bi uzun,karıştırma bak sonra benim üçüzler sana gelir falan hahahaaaa:)
ya cidden yapcanmı? ben karşı binanın altında gördüm bi dal gül...o olurmuki? ya orda görünürsem çok utanırım ben yaaaa
yapıcam gül aldım ayol bu iş için özel..vallahi yazıcam işte 3 er 4 er kime ne denk gelirse:))hehe yok yok kağıtlara çizdim yapınca foto çeker atarım buraya:)amaaan umut fakirin dünyası işte yapalım ne zararı var dedim ya Allahım acır belki yazık artık saçmaladılar vereyim murtalarını diye...bellimi olur..arabayıda çizicem sana şoför koltuğunada seni çizicem:)))))))))))
ee saksıyamı dikcen gülü:) ayy ayrıntılara takıldım..ben yapmiim o zaman bende 3 çizersem 6 eder :)) bişey değil valla olsada hayır demem de(aştım artık:)
tamam şoferrrrr şoferrrr...farketmez şekerim şapkalı bi şofer de çizebilirsin arkada otururum ben
canım sizin işlem ücretiniz ne kadar? ben dondurulmuş için 300 lira verdim...tabii dondurulmuş transferi için 1400 lira ödeyeceğim birde..
yok ya hazır dikili fide aldım ben garanticiyim:)) çiz yaa hızır a.s belki bana gelmez sana gelir sende çiz gerçi etrafa yakalanırsan bişey diyemem:)))sanki garantili bişey yapıyoruz heyecana bak.dr.dan tekmeyi ye ağlaya zırlaya umutsuz vaka gibi eve dön bi güle beşik bağlayınca için kıpır kıpır olsun hahahhahah ay çok yazık bana ...ağlanıcak halime gülüyorum ..ama yok çok ağladım hakkımı yemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?