Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bade moralın duzelmıs ne guzel ınsallah dıleklerın kabul olur canım bende gecen sene tutmustum dılek ve tesaduf test gunum 5 mayıs eger tutunmazsa busenede dılıycem tutarsa bızde araba ıstıyoruz araba dılerız:) ıstekler bıtmıyo gercı bebıs gelsınde araba cok acıl degıl

canımmmm daha iyi olmana sevindim)) yaaa bende isterim bir düzine olmasada 2 tane bir kız bir erkek bebek çiz.kız çocuğu biraz büyük olabilir bizim sabırsızlıkla beklediğimiz kızımız. diğeride ona gelecek erkek kardeş 3. ve son tüple kavuşacağımız bebeğimiz.ben başka birşey istemiyorum.allah hepinizin gönlüne göre verir inşaallah))

ohhh ohhh maşallah.desene sayılı gün az kaldı..herşey yolunda gidecek canım hiiiç merak etme sende olumsuz birşey görmüyorum.inşaallah istanbuldan bebişlerini alıp geleceksin)

merhaba canım gözün aydın testlerin iyi çıkmış.inşaallah diğer sorununda önemli birşey değildir.allerjik bir durumdan ibarettir.güzel kafanı boşu boşuna yorma.biz buradan senin negatifliğini atıp pozitif bir gülem yapacağız)

beni de unutma badecimmmmmm olur muu o gün benim toplama işlemi var büyük ihtimal yapamam ki ben

dew gözün aydın) kocişine kavuşacaksın.ayyyy kıyamam bence en heyecanlısı eşin şuan kızına kavuşacak.allahım mutlu ve mesut yapsın daim sizleri) bade yaa ben düşündümde 2 çocuk bunlara araba lazım ben birde araba istiyorum.sonra şöyle denizi yukarıdan gören bahçeli küçük bir ev lütfen bunlarıda ekle benim için)
zrda canım seni neden aramıza almayalım arkadaşım hepimiz aynı şeyler için mücadele veriyoruz.ben seni merak etmiştim acaba nerede başladın diye ? demekki ankaradan vaz geçtin.sanırım anatoliayı düşünüyordun değilmi? orada benim arkadaşım 2003 te tüp denemiş ve negatifle sonuçlanmış.fakat oradan bebeğiyle ayrılanlar çokmuş.arkadaş sadece yakın zamanda yapmış olduğu testleri tekrar kendi merkezlerinden ısrarla istemelerinden şikayetciydi.
bence evine yakın olmak daha iyi olacak inşaallah herşey yolunda gider canım.
kızlar kısa kesiyorum mutfakta acıkmış biri bana sesleniyor.sizleri öpüyorum.

hamdolsun cnm mecburen toparlıyoruz lee nin kaşarlandım lafını çok iyi anlıyorum galiba bende kaşarlandım bu konuda:)inş. olur cnm inş. tüm dileklerimiz kabul olur...

tamam cnm yaparım inş. dileklerimiz gerçek olur..Allahım acır halimize de kabul eder:))şu deli kullarımın aklı yerindeyken vereyim bebeklerini diye:))

beni de unutma badecimmmmmm olur muu o gün benim toplama işlemi var büyük ihtimal yapamam ki ben

tamamdır cnm guleme üçüz ,melodiye ikiz (kendimce yapıyorum istemezsen yaz melodi:)),lee ye 3 tane ayrı ayrı,sanada ikiz çizimmi :))kendime önce bir kız sonra ikiz bir erkek bir kız sonrada bir erkek çizicem ohhh bir yığın olmuşken bol bol olsun:))))

canım benim bana tek de yeter kız olsun yaaa sağol canım benim araba istemem yeni jetta aldım ben bebişimi istiorum sadece bir de huzuurrrr harikasın sen yaaa

Canım ben opuda bütün ücreti ödedim, onun içinde transfer parası da vardı evet. Haaaaa tamam anladım 1 yıl ücretsiz dondurcaklar o zaman, ya da 200 tl civar tamam, o kadarcıktan bişi olmaz artık. Ben de 500-700 falasa hazırlayalım şimdiden dicektim. hadi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.İnşallah bebeğim beni bırakmaz

tamamdır günah benden gitti:)
ayy benim gözü gönlü tok aradaşım 3 tane sıpayı hangi serçeye sığdırıcan sana 4x4 çizeyim:))))

yaz valla pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:)
e madem gönlünden koptu yaz 4x4 ü...ben öle serçeye falan kanarım,acık safmıyım neyim:)
istemişken 4x4 olsun dimi ama:))

da...senin bu liste pek bi uzun,karıştırma bak sonra benim üçüzler sana gelir falan hahahaaaa:)
ya cidden yapcanmı? ben karşı binanın altında gördüm bi dal gül...o olurmuki? ya orda görünürsem çok utanırım ben yaaaa

canım sizin işlem ücretiniz ne kadar? ben dondurulmuş için 300 lira verdim...tabii dondurulmuş transferi için 1400 lira ödeyeceğim birde..

canım sizin işlem ücretiniz ne kadar? ben dondurulmuş için 300 lira verdim...tabii dondurulmuş transferi için 1400 lira ödeyeceğim birde..

yapıcam gül aldım ayol bu iş için özel..vallahi yazıcam işte 3 er 4 er kime ne denk gelirse:))hehe yok yok kağıtlara çizdim yapınca foto çeker atarım buraya:)amaaan umut fakirin dünyası işte yapalım ne zararı var dedim ya Allahım acır belki yazık artık saçmaladılar vereyim murtalarını diye...bellimi olur..arabayıda çizicem sana şoför koltuğunada seni çizicem:)))))))))))

ee saksıyamı dikcen gülü:) ayy ayrıntılara takıldım..ben yapmiim o zaman bende 3 çizersem 6 eder :)) bişey değil valla olsada hayır demem de(aştım artık:)

tamam şoferrrrr şoferrrr...farketmez şekerim şapkalı bi şofer de çizebilirsin arkada otururum ben

yok ya hazır dikili fide aldım ben garanticiyim:)) çiz yaa hızır a.s belki bana gelmez sana gelir sende çiz gerçi etrafa yakalanırsan bişey diyemem:)))sanki garantili bişey yapıyoruz heyecana bak.dr.dan tekmeyi ye ağlaya zırlaya umutsuz vaka gibi eve dön bi güle beşik bağlayınca için kıpır kıpır olsun hahahhahah ay çok yazık bana ...ağlanıcak halime gülüyorum ..ama yok çok ağladım hakkımı yemem:)

............................................................

Son düzenleme:

Canım ben 4000 tl verdim ilaçlar hariç. dondurmak için henüz para istemediler. 4000 in içinde transfer bedeli de var ama ben transfer olamadığım için para ödemem herhalde yeniden. Benim aklıma şimdi geri kalanları yeniden donduracaklar ya, onlar için para alıp almayacakları takıldı. Bazı merkezlerde 1 yıl bedava saklıyolarmış falan. Ama kekecbin dediğine göre bizimkilerde 1 yıl beleş :) :) ya da 200-300 falan herhalde

Kızlar gül muhabbeti koyulaşmış :) badezuzum bana da yapsana bi kızçe :) ben de burda gül dalı bulursam yapıcam mutlaka hepimiz için, amaaaaan kim görürse görsün gülemcim, artık saklayacağımız bişi kalmadı, olmuyo işte bebeğimiz, bizde böle yollara başvurduk deriz. Kızlar bir de bugün benim frigoların hepsini çözüyorlar ve kuluçka makinasına alıyorlar. Haber verecekler durumları hakkında çok heycanlıyım. Hepsini çözecekleri için de biraz gerginim. Umarım ilk zorlu sınavlarından geçerler.

vayyy akıllı...hiç aklıma gelmedi fide almak..evde kimsecikler görmez o zaman,saksıya diktiririm bende,bu hafta pazara gidip alcam:)
bende çizeyim dediğin gibi belli olmaz:)

sabah sabah bi tuhaf uyandım kızlar..gece yatmadan namaz kıldım,dua ettim...böyle içimde tuhaf hisler var falan...dedim Allahım bana bi işaret ver ben ne olcam bu yolda...bu merak nasıl bişeydir yaaa..rüyamda adet oluyorum,sonra eşimle yuvaya gidiyoruz,bebek alıyoruz..bebeğin adı aliymiş...off komik valla da ben ne biçim uyandım yaaa...neyse özenti bu ya emzirmeye çalışyorum tabi süt yok..(hep aynı rüya benimki) sonra bebeği uyutmaya çalışıyorum,çok yaklaşıp öpüyorum o sırada kim bilir kimin çocuğusun falan diyorum ağlayarak.................................offf kızlar bu fikre saplandım kaldım sanırım ben...böyle uyanıncada nasıl kötü oldum sabah sabah..neyse hayır olsun diyorum..yine negatif olmak sitemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…