Kızlar herkese günaydın, yaaa ben size haber vermedim mi transfer günümü :) :) 28inde transfer olucam nasipse, perşembe günü hepsini çözüp kuluçka makinasına koyacaklarmış, en iyisini transfer edecekler geriye kalanlardan en iyilerinide donduracaklar, hepsini donduramayız dediama en az 5-6 tane kalır merak etme dedi. Blastokist transferi olacak, şimdi sabırsızlıkla perşembe günü gelecek güzel haberi bekliyorum, tüm değerlerim kan tahlillerim rahim kalınlığı normal dedi. Heycanlıyım umutluyum :) progesteron takviyesi için crionine jel verdi. İğneden çok korkmuştum,verseydi kullanırdım elbet ama şimdilik iğne yok bakalım. Herşeyin hayırlısı. Kaç aylardır bu günü beklemiştim, şimdi o günün gelmesini ne kadar da az kaldı.Pazartesiden itibaren ilaç kullanımı arttı. Bu hafta benim için çok önemliymiş. Herşeyime özel ihtimam gösteriyorum :) Umarım herşey yolunda gider kızlar
Kızlar herkese günaydın, yaaa ben size haber vermedim mi transfer günümü :) :) 28inde transfer olucam nasipse, perşembe günü hepsini çözüp kuluçka makinasına koyacaklarmış, en iyisini transfer edecekler geriye kalanlardan en iyilerinide donduracaklar, hepsini donduramayız dediama en az 5-6 tane kalır merak etme dedi. Blastokist transferi olacak, şimdi sabırsızlıkla perşembe günü gelecek güzel haberi bekliyorum, tüm değerlerim kan tahlillerim rahim kalınlığı normal dedi. Heycanlıyım umutluyum :) progesteron takviyesi için crionine jel verdi. İğneden çok korkmuştum,verseydi kullanırdım elbet ama şimdilik iğne yok bakalım. Herşeyin hayırlısı. Kaç aylardır bu günü beklemiştim, şimdi o günün gelmesini ne kadar da az kaldı.Pazartesiden itibaren ilaç kullanımı arttı. Bu hafta benim için çok önemliymiş. Herşeyime özel ihtimam gösteriyorum :) Umarım herşey yolunda gider kızlar
fotokopisini verirler ..
sağol canım.ben o zaman arayayım söyleyeyim de alıyım bi ara.teşekkür ederim...
canım jeli kullandıktan sonra bende 15 dk kadar yürüyordum ( hatta transferden sonra ayağımın altında yumurta var gibi yavaş yavaş yürüyordum eşim ne dalga geçiyordun benimle) aynen dediğin gibi sıvı halindede geri geliyor , ilerleyen zamanlarda kullanım artınca topak topak da geliyor , sarı renkte , bazen pembe renkde gelir canım son ayımda benim kahverengi geldi , erbil bey çok doğal diyor zaten endişe etme , bana kullanmamı anlatan hemşire birazı tüpde kalıcak , birazda akıntı olarak gelicek merak etme demişdi ,ben transferden sonrada halen daha günlük ped kullanıyorum akıntı devam ediyor. canım bu arada bilgi olsun diye söylüyorum ben jeli aile hekimine yazdırdım , yani sigorta karşılıyor , fiyatı biraz yüksek inşallah sende uzun süre kullanacağın için bence bir sonraki seferde aile hekimine yazdır ama şuna dikkat edin dr günde iki kullan diyorsa , o şekilde sisteme girmesini isteyin bizimki bir girilmişdi biraz sıkıntılı olmuşdu , umarım bu bilgi işine yarar.
hicranda ne tatlı değil mi , çok hoşuma gidiyor o hemşire çok naif , çok tatlı.
Hiç merak etme kuzucuklarım sapasağlam çözülücekler herşey yolunda gidicek .
bende yarın dr konuşmaya gidicem malum doğum ücreti mevzularını henüz çok erken ama önümü görmem gerekiyor, inşallah herşey yolunda gider.
kafana takılan bişey olunca mutlaka sor canım benim.
piraye tedavin hayırlı uğurlu olsun ayın 28i bebeğinin göbüşüne kondugu gün olsun daim olsun inş.benimde her tedavimde engeller çıktı her tedaviye bir hafta kala ailenin başına bişeyler geliyordu ve biz gidemiyorduk ve bir gün zamanı var o zamanın gelmesi gerektiğini düşünüyordum ve bu tedavimde de ilginçti ama ilk defa engel çıkmamıştı demekki zamanıydı artık.seninkide öyle umarım ayın 28i bebeğine kavuştugun gün olur.allah yardımcın olsun cnm
Canım yaa sağolasın bilgi için, evet jel biraz pahalı, bizde burda tanıdık bir eczane var ona sormuştuk sgk karşılar dedi, bende yazdırıcam bugün doktora. İnşallah sorun çıkmazda alırım yoksa gerçekten pahalı bir ilaç. Ben de hicrana bayılıyorum, onun bir kızı var biliyomusun, adı Fulya :) çok şeker bi kız.Ben öğrendiğimde çok şaşırmıştım :) Kekecb ücreti öğrenince özelden bana da bilgi verirmisin. Zaman zaman benim de aklımdan geçiyor orda doğum yapmak :) :) sanki hamileyimde doğumu düşünüyorum :) :) Bu arada desteklerin için çok sağol :)
Canım benim çok sağol, inan her an aklımdasın bu aralar. Seni düşünerek umut buluyorum kendime. herşeyin güzel olacağına inandırıyorum kendimi. Umutluyum ben, hatta nasıl desem garip bir heycan bir mutluluk var :) ben hala yumurta yiyemiyorum, ama badem yiyorum,ceviz yiyorum :) jel konusunda kafam karıştı benimde kimi topak topak kahve rengi akıntı olarak gerş gelir demiş, benim ki normal beyaz bir şekilde geri geliyo, hatta sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, iyice gitmiyomu acaba içeriye diye endişe ediyorum. Hicran jeli uyguladıktan sonra ayağa kalk 10 dk hareket et demişti öle yapıyorum ben de ama umarım dğru uyguluyorumdur. Kasık ağrısıda hiç yapmadı şuana kadar ama umarım yapmaz.Şimdi önceliğim perşembe günü güzel haberler almak, umarım miniklerim sapasağlam çözünürler :) Sen de kendine ve bebeğine dikkat et canım.Bir de kız ismi olarak Zeynep nasıl :) Ben hep beğenmişimdir Zeynep ismini, ya da Eylül :)
kızlar ben geldim :)yaralı bir ceylan gibi dolaşıyorum :)ama moralim yerinde allahın izni ile olacağına inanıyorum zamanı geldiğinde ...
pirayecim canım benim benim çok az kalmış allahım inşallah bebişlerini nasip etsin güzelim sana dualarımız seninle..lütfen kafana birşey takma rahat ol.ben çok tatktım bak sen sakın öyle yapma..hem ne güzel blast transferi olacak maşallah ..herşey güzel olacak inşallah ..
kızlar sizelrde iyisiniz inşallah çok takılamıyorum attım kendimi sokaklara ne yapayım ..arkadaşlarla geziyoruz iyi hoşta ay hep konu çocuğa geliyor başka konu yok sanki..mileletin 1 ,2 olunca bitmiyor bebek mevzu bezan daralsam da iyi idare ediyorum durumu ..sürekli olarak ay senin çocuğun yok la başlayan cümleler kurmasalar daha iyi olcak ..sanki ben bilmiyorum çocuğum olmadığını ..of ve pof..birde yakın arkadaşımın 7 sene sonra çocuğu oldu halimden anlamsı gerekirken nispet yapar gibi bebğini ay nasıl güel brşey biliyormusun her gece ona sarılarak yatıyorum vs..gibi şeyleri ballandıra ballandıra anlatması tepemi attırıyor .resmen beni üzemek için yapıyor diycem nasıl debelendiğimi biliyor bebek için kendi çekmemeiş gibi ..
artılk bende kadere bıraktım kendimi inanın.daha ne yapabilirim ki..2 yıl içinde 1 hsg 1 laparoskopi 2 aşılama 1 tüp bir de dondurulmuş tüp yaptım daha ne olabilir ki..gelmiyor işte olmuyor ..istediğim kadar yırtayım olmayınca olmuyor ..çok acı bir gerçek ama işte gerçek olan bu...çocukluğumdan beri en büyül hyalim anne olmak tı ..in"şallah bir hayal olarak kalmaz.................
kızlar merhaba ben geldim bilgisayarım yoktu yeni geldi gerçi kimsenin ilgisini çekmez biliyorum gülemdenb başka yazdıklarımda görmüşsünüzdür tedavi için yana ykıla fikir aradım sağosu gülemcim çok fikir verdi iyi ki varsın canım kimse ilgilenmese de duvara yazıyormuş gibi yazıcam sadece rahatlamak için çünkü bugünden sonra çok ihtiyacım var buna bugün ben de tedaviye başladım gülemcim kayseride evimde başladım bu sefer doktorumu çok sevdim bir arkadaşım oraya gitmişti onun yönlendirmesiyle bir de Rabbime sığındım neresi olursa kaderim de olanı yaşayacağım dedim herşey çok güzelmiş iğnelerim başladı sonu iyi olsun diyorum hepinizin güzel haberlerine sevindim tek tek yazsamda okumayacaksınız biliyorum ama siz bilmeseniz de ben sizi takip ediyorum hepinize dua ediyorum
kızlar ben fakülteden geldim..fmf ile ilgili en ayrıntılı testler yapıldı.genler incelendi.fakat bişey çıkmadı..nadir vakalarda benim gibi ilaç işe yararmış ama testlerde bişey çıkmazmış..neyse ilacına devam et dedi doktor.bu bakımdan iyiyim..ama lökositim düşük çıktı.cildimdeki lekerde duruyo.hatta sivilce sıkar gibi sıkınca kan çıkıyo içinden..böyle anlatında hematolojiye gönderdi beni..mayısa gün verdi onlarda...neden bilmiyorum ama için sıkıldı biraz.okudum yine internetten..gerçekten kafam beynim bir gün bile boş değil..çok yorucu yaa..inşallah herşey sağlıkla olur...
birkac gun once yazdim yazdim, silindi. oncelikle melodi cok uzgunum sonucuna. bade, ertelenmesine uzuldum ben de, ama saglik olsun.
gulem ne durumda kırmızılıklar, gorundun mu doktora; kızıl filan dokmuyorsun degil mi? dew bebek ve sen iyisiniz ?
bende 2 gundur korkunc agri var, adetimle birlikte. su an halsizlikten bacaklarim tutmuyor. bir usuyorum, bir soguk terliyorum. hic boyle olmazdi, bir asilama tedavisi benim dengemi bozdu. dun de bu haldeydim, dun tutturdu esim sinema diye bir de sinemaya gittik, ama o saate azalmisti, 2. yari azdi yine. eve gidip sıcak dusa girecegim. cok moralim bozuldu, bu ne boyle dogrulamiyorum yerimden bile.
kızlar merhaba ben geldim bilgisayarım yoktu yeni geldi gerçi kimsenin ilgisini çekmez biliyorum gülemdenb başka yazdıklarımda görmüşsünüzdür tedavi için yana ykıla fikir aradım sağosu gülemcim çok fikir verdi iyi ki varsın canım kimse ilgilenmese de duvara yazıyormuş gibi yazıcam sadece rahatlamak için çünkü bugünden sonra çok ihtiyacım var buna bugün ben de tedaviye başladım gülemcim kayseride evimde başladım bu sefer doktorumu çok sevdim bir arkadaşım oraya gitmişti onun yönlendirmesiyle bir de Rabbime sığındım neresi olursa kaderim de olanı yaşayacağım dedim herşey çok güzelmiş iğnelerim başladı sonu iyi olsun diyorum hepinizin güzel haberlerine sevindim tek tek yazsamda okumayacaksınız biliyorum ama siz bilmeseniz de ben sizi takip ediyorum hepinize dua ediyorum
kızlar ben fakülteden geldim..fmf ile ilgili en ayrıntılı testler yapıldı.genler incelendi.fakat bişey çıkmadı..nadir vakalarda benim gibi ilaç işe yararmış ama testlerde bişey çıkmazmış..neyse ilacına devam et dedi doktor.bu bakımdan iyiyim..ama lökositim düşük çıktı.cildimdeki lekerde duruyo.hatta sivilce sıkar gibi sıkınca kan çıkıyo içinden..böyle anlatında hematolojiye gönderdi beni..mayısa gün verdi onlarda...neden bilmiyorum ama için sıkıldı biraz.okudum yine internetten..gerçekten kafam beynim bir gün bile boş değil..çok yorucu yaa..inşallah herşey sağlıkla olur...
dün eşimle dolaştık güyya. merkezin önünden geçtik mecburen, ağla ağla günün içine ettim..sonrada iğne vurulduğum saat cepte alarmı kurmuştum boş boş çalınca ayy delirdim.niye bu kadar abarttım bilmiyorum.nolucam ben böyle pis ağlak bişeymişimde haberim yokmş derken bu gün bir arkadaşın düşük haberini aldım kızı benden iyi ,moralli görünce tamam dedim bitti bu zırlak hal.Allah başka dert vermesin ne yapalım kaderde ne varsa onu yaşıyorum...mübarek bir zat var burda o hep iyi gelir bana gittik eşimle türbeye dua ettim hepimizin isimleriyle..inş. Allahım dualarımı kabul eder......
cnm şu sıralar herkes kendi haline düştü..bende ve melodide durumlar kötü pirayenin filan kendi telaşı..niye okumayalım niye ilgilenmeyelim..hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. merkezin, dr.un çok iyi olurda bebişini sana kavuştururlar.önce Alla nasip eder tabi.burası kimseye ait değil cnm hepimiz dertleşiyoruz..hepimizin ağlama duvarı bazende halay meydanı oluyo tabi:)ne zaman sıkılırsan moralin düşerse yaz ben kendi adıma elimden geldiğince yanındayım cnm..inş.herşey sorunsuz geçer de müjdenede seviniriz...
birkac gun once yazdim yazdim, silindi. oncelikle melodi cok uzgunum sonucuna. bade, ertelenmesine uzuldum ben de, ama saglik olsun.
gulem ne durumda kırmızılıklar, gorundun mu doktora; kızıl filan dokmuyorsun degil mi? dew bebek ve sen iyisiniz ?
bende 2 gundur korkunc agri var, adetimle birlikte. su an halsizlikten bacaklarim tutmuyor. bir usuyorum, bir soguk terliyorum. hic boyle olmazdi, bir asilama tedavisi benim dengemi bozdu. dun de bu haldeydim, dun tutturdu esim sinema diye bir de sinemaya gittik, ama o saate azalmisti, 2. yari azdi yine. eve gidip sıcak dusa girecegim. cok moralim bozuldu, bu ne boyle dogrulamiyorum yerimden bile.
ya gulem şu netten okuyup durma lütfen.orda grip olsan iki dakkaya cenazeni teslim alırsın...şu lekeleride sıkma cnm iz kalır.. muayene işini anlamadım niye o kadar geç verdiki..sen o zamana kadar kurup duracaksın bişey de yok ortada..keşke daha erken verselerdi..fmf yi pek bilmiyorum cnm ama sadece taşıyıcı olunca bazı hastalıklar genlerde çıkmıyo galiba..yani çok şükür aktif bir hasta değilsin ilaçlarına devam et şifa olsun cnm..Allah başka dert vermesin...
Cerenm gecmis olsun cnm herhangi bir tedavi sonrasi bu tarz seyler oluyor ne olursa olsun ilac aliyoruz vucuda cok normal bir sonraki aya duzelirsin merak etme...bende karyada cok sukurler olsun iyiyiz bol bol dinleniyorum cokda eve kapanmiyorum denge kurdum kendime oyle takiliyorum sordugun icin sagol guzelim....haaa birde en guzel haber kocam geliyor mayis 12de ucuyorum sevincten nasil ozledim onu birde tek basima yasiyorum hamileligi o gelince paylasimimiz artacak o da yasayacak biraz bebegimizi mutlu oluyorum...
Zrda canim gereksiz alinganlik yapmissin bak biz elimizden geldigince birbirimize ilgi gostermeye calisiyoruz mesela ben hic hatirlamiyorum tedavinle ilgili birseyler sordugunu gorsem kesin yazardim,birde zaman zaman herkes kendi hayatina dusuyor dogal olarak belki oyle bir doneme denk geldin belki kirildin ama sen yinede yaz bize olurmu madem tedaviye basladin hayirlisi olsun dualarimiz seninle....
Gulem merak ediyordum bende seni arayacaktim bugun genel olarak iyi olmana sevindim fmfmden guzel haber almak onemlydi oyle degil mi?derideki kirmizi olan hersey icin seni hamatolojiye gondermeleri cok dogal lutfen interneti okuma bir ara o hataya dustum dusuk yapcam diye iki goz iki cesme aglarken buldum kendimi inan...okuma guzelim git guzelce tahlillerini ol allah korusun canim gayet sagliklisin bunu aklindan cikartma...mayista trasnfer yok mu ona sevinelim bence...
Canim ne kadar uzulsen haklisin abartmak degil ki bu son derece dogal tepkiler,eger icinden aglamak geliyorsa agla ne mahsuru varki icindeki zehiri akitirsin gider kurtulursun...bak bu arada kizlar unutmayin 5 mayis hidrellez yaklasiyor hazirlayin dileklerinizi besikleri edinin bir gul agaci ona gore....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?