Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm belli olmuş günün.herşey yolunda gider umarım..bebişini alır gelirsin cnm..canı gönülden dua ediyorum inş. hemen alırsın pozitif sonucu ..

piraye tedavin hayırlı uğurlu olsun ayın 28i bebeğinin göbüşüne kondugu gün olsun daim olsun inş.benimde her tedavimde engeller çıktı her tedaviye bir hafta kala ailenin başına bişeyler geliyordu ve biz gidemiyorduk ve bir gün zamanı var o zamanın gelmesi gerektiğini düşünüyordum ve bu tedavimde de ilginçti ama ilk defa engel çıkmamıştı demekki zamanıydı artık.seninkide öyle umarım ayın 28i bebeğine kavuştugun gün olur.allah yardımcın olsun cnm

Canım yaa sağolasın bilgi için, evet jel biraz pahalı, bizde burda tanıdık bir eczane var ona sormuştuk sgk karşılar dedi, bende yazdırıcam bugün doktora. İnşallah sorun çıkmazda alırım yoksa gerçekten pahalı bir ilaç. Ben de hicrana bayılıyorum, onun bir kızı var biliyomusun, adı Fulya :) çok şeker bi kız.Ben öğrendiğimde çok şaşırmıştım :) Kekecb ücreti öğrenince özelden bana da bilgi verirmisin. Zaman zaman benim de aklımdan geçiyor orda doğum yapmak :) :) sanki hamileyimde doğumu düşünüyorum :) :) Bu arada desteklerin için çok sağol :)

Benimde hep bir engel çıktı şimdiye kadar, aslında ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlayacaktık,bak mayıs ayı geldi ben ancak transferimi olabilecem. Demekki herşeyin bir zamanı var. Umarım bu zaman benim için doğru zamandır ve miniklerime kavuşurum. Çok garip ben de her defasında bir sorunla karşılaştım, tam regli oldum 40 derece ateşle yattım, tam regli oldum kistim çıktı, tam regli oldum tedaviye başladık ohss riski nedeniyle taze transferi yapamadık falan... Çok ilginç ama ben hiç bir zaman neden diye sitem etmedim. Dediğin çok doğru arkadaşım, herşeyin bir vakti zamanı var şu dünyada. Umarım bizim için en hayırlı zamanda gelicem miniklerimiz. Benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım için içten diliyorum kızlar. Hayırlısıyla gelsin meleklerimiz, hepimiz için doğru yer ve zamanda bizimle olsunlar :)

yok canım inşallah bir sorun çıkmaz .
Hicranın kızı olduğunu biliyordum da adının fulya olduğunu bilmiyordum , tesadüf mü olmuş acaba enteresan gerçekten:)
tamam canım öğreneyim yazarım sana , inana çok merak ediyorum , inşallah ucuk kaçık fiyatlar çıkmaz karşımıza , allah yardımcımız olsun.
Düşüneceksin tabiki hayırlısıyla seninle günleri bile sayıcaz , hayatta herşey bizim için bütün güzelliklerde bizim için .
İsim konusunda inan eşim ilk zeynep olsun demişdi , bende severim zeynep ismini ama net olamıyorum bir türlü , bakalım zaman ne göstericek ...

Piraye canim bende merak ediyordum ne zaman transfer diye buyuk gun 28'i demek ki:) insallah senden guzel haberler alacagiz,dualarimiz seninle canim...bu hafta guzel bir hafta gecir,kafani rahat tut bak yedigin ictiginden daha onemlisi mutlu olman ve psikolojin guzelim...mutlu olmaya calis seni mutlu eden seyleri ye,sohbetinden keyif aldigin insanlarla ol ne bileyim kocanada soyle sana negatif hicbirseyi aktarmasin ben varya haberleri bile izlemiyordum sevmedigim insanlari gormeyeyim diye :)
Crinone jel ilk gunlerde guzel emiliyor canim fakat bir sure sonra vucuda fazla gelmeye basliyor o zaman geri akiyor ben pedsiz kesinlikle yasayamiyordum yoksa camasir hep islak olur minik gunluk pedler sIk degistiridigin surece rahat oluyor,simdi beyaz tortu olarak geri gelir sonra pembe olur bazen kahverengi benim bir defasinda mor bile geri geldi o yuzden bunlara endise etme ve kekecbnin dedigi gibi kasiklarda muthis sanci yapiyor her zaman degil bazi gunler cok rahatsiz edici.Hadi bakalim guzel haberler olsun insallah bak bu arada evde dinlenmeyi ihmal etme lutfen ve kekecbnin dedigi gibi ayaginin altinda yumurta var gibi dolanma tabiri super bende aynen oyleydim herkes tarafindan dalga konusu olmustum ulen bu daha hamile kalmadan hamile gibi hareket ediyor diye ama ben kizimi o dikkatlerime borcluyum bence :)

birkac gun once yazdim yazdim, silindi. oncelikle melodi cok uzgunum sonucuna. bade, ertelenmesine uzuldum ben de, ama saglik olsun.
gulem ne durumda kırmızılıklar, gorundun mu doktora; kızıl filan dokmuyorsun degil mi? dew bebek ve sen iyisiniz ?
bende 2 gundur korkunc agri var, adetimle birlikte. su an halsizlikten bacaklarim tutmuyor. bir usuyorum, bir soguk terliyorum. hic boyle olmazdi, bir asilama tedavisi benim dengemi bozdu. dun de bu haldeydim, dun tutturdu esim sinema diye bir de sinemaya gittik, ama o saate azalmisti, 2. yari azdi yine. eve gidip sıcak dusa girecegim. cok moralim bozuldu, bu ne boyle dogrulamiyorum yerimden bile.

kızlar ben geldim :)yaralı bir ceylan gibi dolaşıyorum :)ama moralim yerinde allahın izni ile olacağına inanıyorum zamanı geldiğinde ...

pirayecim canım benim benim çok az kalmış allahım inşallah bebişlerini nasip etsin güzelim sana dualarımız seninle..lütfen kafana birşey takma rahat ol.ben çok tatktım bak sen sakın öyle yapma..hem ne güzel blast transferi olacak maşallah ..herşey güzel olacak inşallah ..

kızlar sizelrde iyisiniz inşallah çok takılamıyorum attım kendimi sokaklara ne yapayım ..arkadaşlarla geziyoruz iyi hoşta ay hep konu çocuğa geliyor başka konu yok sanki..mileletin 1 ,2 olunca bitmiyor bebek mevzu bezan daralsam da iyi idare ediyorum durumu ..sürekli olarak ay senin çocuğun yok la başlayan cümleler kurmasalar daha iyi olcak ..sanki ben bilmiyorum çocuğum olmadığını ..of ve pof..birde yakın arkadaşımın 7 sene sonra çocuğu oldu halimden anlamsı gerekirken nispet yapar gibi bebğini ay nasıl güel brşey biliyormusun her gece ona sarılarak yatıyorum vs..gibi şeyleri ballandıra ballandıra anlatması tepemi attırıyor .resmen beni üzemek için yapıyor diycem nasıl debelendiğimi biliyor bebek için kendi çekmemeiş gibi ..

artılk bende kadere bıraktım kendimi inanın.daha ne yapabilirim ki..2 yıl içinde 1 hsg 1 laparoskopi 2 aşılama 1 tüp bir de dondurulmuş tüp yaptım daha ne olabilir ki..gelmiyor işte olmuyor ..istediğim kadar yırtayım olmayınca olmuyor ..çok acı bir gerçek ama işte gerçek olan bu...çocukluğumdan beri en büyül hyalim anne olmak tı ..in"şallah bir hayal olarak kalmaz.................

canım iyi olacaksın tabii..insanız biz dayanıklı varlıklarız..Allah en büyük dertleri dağlara vermişte dağlar çatırdamış,sonra insana vermiiş insan iki gün ağlamış sonra tebessüm etmiş..haaa demiş bu bunu kaldıracak:) biz maalesef çevremiz yüzünden böyleyiz canım..istemeden de olsa kendimizi kıyaslamaktan alıkoyamıyoruz..iyi haldeysekte kötünün halinden anlamıyoruz.tabii çeken bilir.arkadaşına edecek bi söz bulamıyorum.bende yakın zaman içinde anlatmıştım arkadaşımı nasıl gözyaşı döktürdü bana inanamadım..4 yıl oldu alışmam lazımdı ama özellikle 7 yıl snra bebeğine kavuşmuş ve halimi en iyi bileen kişiden duyduklarım çok dokundu..bende dişimi sıktım.darıldığımı hissettirsem kıskandı olacaktı adı..saldım gitti vallahii..dışarda en pis en sümüklü çocuğa bile bayılarak bakıyorum..nasıl seviyorum çocukları..bugün bi tanesinin ağlayışına dayanamayıp kucağıma alasım geldi..duraklarda hamilelere bakıp bakıp dular ettim ama gerçekten yırtınsakta vakti gelince olacak bu iş..bende 2 yılın içinde aynen senin yaşadıklarını yaşadım,hatta fazlası var...yinede duadan başka,yakarmaktan başka elimden bişey gelmiyo..hayat bu zaten..yaşamadan bilemeyiz...kendini nerde iyi hissediyosan orda bulun canım...inşallah bu yaz bize iyi gelir:)

kızlar ben fakülteden geldim..fmf ile ilgili en ayrıntılı testler yapıldı.genler incelendi.fakat bişey çıkmadı..nadir vakalarda benim gibi ilaç işe yararmış ama testlerde bişey çıkmazmış..neyse ilacına devam et dedi doktor.bu bakımdan iyiyim..ama lökositim düşük çıktı.cildimdeki lekerde duruyo.hatta sivilce sıkar gibi sıkınca kan çıkıyo içinden..böyle anlatında hematolojiye gönderdi beni..mayısa gün verdi onlarda...neden bilmiyorum ama için sıkıldı biraz.okudum yine internetten..gerçekten kafam beynim bir gün bile boş değil..çok yorucu yaa..inşallah herşey sağlıkla olur...

kızlar merhaba ben geldim bilgisayarım yoktu yeni geldi gerçi kimsenin ilgisini çekmez biliyorum gülemdenb başka yazdıklarımda görmüşsünüzdür tedavi için yana ykıla fikir aradım sağosu gülemcim çok fikir verdi iyi ki varsın canım kimse ilgilenmese de duvara yazıyormuş gibi yazıcam sadece rahatlamak için çünkü bugünden sonra çok ihtiyacım var buna bugün ben de tedaviye başladım gülemcim kayseride evimde başladım bu sefer doktorumu çok sevdim bir arkadaşım oraya gitmişti onun yönlendirmesiyle bir de Rabbime sığındım neresi olursa kaderim de olanı yaşayacağım dedim herşey çok güzelmiş iğnelerim başladı sonu iyi olsun diyorum hepinizin güzel haberlerine sevindim tek tek yazsamda okumayacaksınız biliyorum ama siz bilmeseniz de ben sizi takip ediyorum hepinize dua ediyorum

cnm şu sıralar herkes kendi haline düştü..bende ve melodide durumlar kötü pirayenin filan kendi telaşı..niye okumayalım niye ilgilenmeyelim..hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. merkezin, dr.un çok iyi olurda bebişini sana kavuştururlar.önce Alla nasip eder tabi.burası kimseye ait değil cnm hepimiz dertleşiyoruz..hepimizin ağlama duvarı bazende halay meydanı oluyo tabi:)ne zaman sıkılırsan moralin düşerse yaz ben kendi adıma elimden geldiğince yanındayım cnm..inş.herşey sorunsuz geçer de müjdenede seviniriz...

ya gulem şu netten okuyup durma lütfen.orda grip olsan iki dakkaya cenazeni teslim alırsın...şu lekeleride sıkma cnm iz kalır.. muayene işini anlamadım niye o kadar geç verdiki..sen o zamana kadar kurup duracaksın bişey de yok ortada..keşke daha erken verselerdi..fmf yi pek bilmiyorum cnm ama sadece taşıyıcı olunca bazı hastalıklar genlerde çıkmıyo galiba..yani çok şükür aktif bir hasta değilsin ilaçlarına devam et şifa olsun cnm..Allah başka dert vermesin...

dün eşimle dolaştık güyya. merkezin önünden geçtik mecburen, ağla ağla günün içine ettim..sonrada iğne vurulduğum saat cepte alarmı kurmuştum boş boş çalınca ayy delirdim.niye bu kadar abarttım bilmiyorum.nolucam ben böyle pis ağlak bişeymişimde haberim yokmş derken bu gün bir arkadaşın düşük haberini aldım kızı benden iyi ,moralli görünce tamam dedim bitti bu zırlak hal.Allah başka dert vermesin ne yapalım kaderde ne varsa onu yaşıyorum...mübarek bir zat var burda o hep iyi gelir bana gittik eşimle türbeye dua ettim hepimizin isimleriyle..inş. Allahım dualarımı kabul eder......

Cerenm gecmis olsun cnm herhangi bir tedavi sonrasi bu tarz seyler oluyor ne olursa olsun ilac aliyoruz vucuda cok normal bir sonraki aya duzelirsin merak etme...bende karyada cok sukurler olsun iyiyiz bol bol dinleniyorum cokda eve kapanmiyorum denge kurdum kendime oyle takiliyorum sordugun icin sagol guzelim....haaa birde en guzel haber kocam geliyor mayis 12de ucuyorum sevincten nasil ozledim onu birde tek basima yasiyorum hamileligi o gelince paylasimimiz artacak o da yasayacak biraz bebegimizi mutlu oluyorum...

Zrda canim gereksiz alinganlik yapmissin bak biz elimizden geldigince birbirimize ilgi gostermeye calisiyoruz mesela ben hic hatirlamiyorum tedavinle ilgili birseyler sordugunu gorsem kesin yazardim,birde zaman zaman herkes kendi hayatina dusuyor dogal olarak belki oyle bir doneme denk geldin belki kirildin ama sen yinede yaz bize olurmu madem tedaviye basladin hayirlisi olsun dualarimiz seninle....

Gulem merak ediyordum bende seni arayacaktim bugun genel olarak iyi olmana sevindim fmfmden guzel haber almak onemlydi oyle degil mi?derideki kirmizi olan hersey icin seni hamatolojiye gondermeleri cok dogal lutfen interneti okuma bir ara o hataya dustum dusuk yapcam diye iki goz iki cesme aglarken buldum kendimi inan...okuma guzelim git guzelce tahlillerini ol allah korusun canim gayet sagliklisin bunu aklindan cikartma...mayista trasnfer yok mu ona sevinelim bence...

Canim ne kadar uzulsen haklisin abartmak degil ki bu son derece dogal tepkiler,eger icinden aglamak geliyorsa agla ne mahsuru varki icindeki zehiri akitirsin gider kurtulursun...bak bu arada kizlar unutmayin 5 mayis hidrellez yaklasiyor hazirlayin dileklerinizi besikleri edinin bir gul agaci ona gore....

yeni okudum canım herkesin derdi kendine ağlama duvarı demişsin ya öyle oldu korkuyorum bu sefer çok yabancı bir şehirde tek başıma uğraşıyorum ama böylesi daha iyi evim burda laf yok söz yok ama bazen konuşmak istiyo işte kimselere söylemedim bu sefer bakalım.. sıkmayın çok olumsuzluklar yaşadım 7 yıldır sağlığımız yerinde olsun da eşimiz yanımızda olsunda herşeyin üstesinden geliriz bu yola baş koyduk bizz sonuna kadar...

canım adet ağrısının lafı bile yüzümü ekşitmeye yetiyo,kıyamam..sıcak duş iyi gelmiştir umarım..geçmiş olsun..ben anlattığım durumdayım,daha iyiyim..kafa beyin kalmıyo fakülteler bildiğin gibi...

canım hayırlı olsun tedavin,iyi yapmışsın,evinin olduğu yer,git gelli kolay,yol çekmeyeceksin.doktoru sevdiğine ayrıca sevindim onların kaşı gözü bile önemli bizim için..canım darılma kimseye..tam yoğunlaştınız ya arka arkaya tedavilere koptuk hepimiz..inan biri bişey yazıyo bu ne ara oldu diyoruz bazen..bi daha bi daha anlattırıyoruz:) hepimize her zaman açık burası,işte ara ara kafalar meşgul olunca kaçıyo bazı şeyler..sen tedavinde burda ol bak iyi gelir burası,inşallah tutarda kurtulursun bu dertten...

ya ne bileyim elim durmadı gene..hemen bi paragraf okuyup kapattım..eşimde çok kızıyo..canım fakültede olunca böyle oluyo..hoca muayenesi yok ya artık normal polkliniğe gitmez zorunda kalıyorum..neyse yaaa mayısın 8 nde randevum bekleyip görücez..daha iyiyim ama,valla:) aminnn canım benim:)

sağol güzelim iyiyim..öle nette bakınca falan hematoloji ıvır zıvır kafam karıştı ama bu yaşıma kadar ve 4 yıllık çektiklerimden anladığım yaşayıp görücez,olacağa çare yok vss vsvss:))))) fazlaca kaderci arkadaşın artık..fmf le aram sandığımdan daha iyiymiş,tabii fakülteler bile değişiyo ben ege ünv.den başka yere güvenmiyorum nerdeyse:) neyse sonu güzel olsun her adımıımızın:) bu arada eşinin geleceğine çok sevindim,valla iyi sıktınız dişinizi..hele ona ne zor olmuştur..kızı gelinlik kız oldu ayol:) evet benim mayısta tranferim var dimi:) ben şimdiden fakülteye ayarladım kendimi..uumutta yok umutsuzlukta yok...dondurulmuşlarımı kemal beyin gül yüzü için denicem heheheheeee:)))

Canım yaaa yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inan, hepimiz ara sıra kendi derdimize düşüyoruz farketmiyoruz başka larını, gülemcim herzamanki gibi herkesin derdine yetişiyo ama biz onun kadardert dinleyici olamıyoruz bazen. Kusura bakma canım, sen ne zaman istersen yaz biz hepimiz burdayız, sonuçta burada dertlerimizi paylaşmak sorunlarımıza çare bulmak akıl alıp akıl vermek için burdayız, lütfen kendini yalnız hissetme. tedavin hayırlı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…