kızlar ben fakülteden geldim..fmf ile ilgili en ayrıntılı testler yapıldı.genler incelendi.fakat bişey çıkmadı..nadir vakalarda benim gibi ilaç işe yararmış ama testlerde bişey çıkmazmış..neyse ilacına devam et dedi doktor.bu bakımdan iyiyim..ama lökositim düşük çıktı.cildimdeki lekerde duruyo.hatta sivilce sıkar gibi sıkınca kan çıkıyo içinden..böyle anlatında hematolojiye gönderdi beni..mayısa gün verdi onlarda...neden bilmiyorum ama için sıkıldı biraz.okudum yine internetten..gerçekten kafam beynim bir gün bile boş değil..çok yorucu yaa..inşallah herşey sağlıkla olur...
Cerenm gecmis olsun cnm herhangi bir tedavi sonrasi bu tarz seyler oluyor ne olursa olsun ilac aliyoruz vucuda cok normal bir sonraki aya duzelirsin merak etme...bende karyada cok sukurler olsun iyiyiz bol bol dinleniyorum cokda eve kapanmiyorum denge kurdum kendime oyle takiliyorum sordugun icin sagol guzelim....haaa birde en guzel haber kocam geliyor mayis 12de ucuyorum sevincten nasil ozledim onu birde tek basima yasiyorum hamileligi o gelince paylasimimiz artacak o da yasayacak biraz bebegimizi mutlu oluyorum...
Zrda canim gereksiz alinganlik yapmissin bak biz elimizden geldigince birbirimize ilgi gostermeye calisiyoruz mesela ben hic hatirlamiyorum tedavinle ilgili birseyler sordugunu gorsem kesin yazardim,birde zaman zaman herkes kendi hayatina dusuyor dogal olarak belki oyle bir doneme denk geldin belki kirildin ama sen yinede yaz bize olurmu madem tedaviye basladin hayirlisi olsun dualarimiz seninle....
Gulem merak ediyordum bende seni arayacaktim bugun genel olarak iyi olmana sevindim fmfmden guzel haber almak onemlydi oyle degil mi?derideki kirmizi olan hersey icin seni hamatolojiye gondermeleri cok dogal lutfen interneti okuma bir ara o hataya dustum dusuk yapcam diye iki goz iki cesme aglarken buldum kendimi inan...okuma guzelim git guzelce tahlillerini ol allah korusun canim gayet sagliklisin bunu aklindan cikartma...mayista trasnfer yok mu ona sevinelim bence...
Canim ne kadar uzulsen haklisin abartmak degil ki bu son derece dogal tepkiler,eger icinden aglamak geliyorsa agla ne mahsuru varki icindeki zehiri akitirsin gider kurtulursun...bak bu arada kizlar unutmayin 5 mayis hidrellez yaklasiyor hazirlayin dileklerinizi besikleri edinin bir gul agaci ona gore....
Piraye canim bende merak ediyordum ne zaman transfer diye buyuk gun 28'i demek ki:) insallah senden guzel haberler alacagiz,dualarimiz seninle canim...bu hafta guzel bir hafta gecir,kafani rahat tut bak yedigin ictiginden daha onemlisi mutlu olman ve psikolojin guzelim...mutlu olmaya calis seni mutlu eden seyleri ye,sohbetinden keyif aldigin insanlarla ol ne bileyim kocanada soyle sana negatif hicbirseyi aktarmasin ben varya haberleri bile izlemiyordum sevmedigim insanlari gormeyeyim diye :)
Crinone jel ilk gunlerde guzel emiliyor canim fakat bir sure sonra vucuda fazla gelmeye basliyor o zaman geri akiyor ben pedsiz kesinlikle yasayamiyordum yoksa camasir hep islak olur minik gunluk pedler sIk degistiridigin surece rahat oluyor,simdi beyaz tortu olarak geri gelir sonra pembe olur bazen kahverengi benim bir defasinda mor bile geri geldi o yuzden bunlara endise etme ve kekecbnin dedigi gibi kasiklarda muthis sanci yapiyor her zaman degil bazi gunler cok rahatsiz edici.Hadi bakalim guzel haberler olsun insallah bak bu arada evde dinlenmeyi ihmal etme lutfen ve kekecbnin dedigi gibi ayaginin altinda yumurta var gibi dolanma tabiri super bende aynen oyleydim herkes tarafindan dalga konusu olmustum ulen bu daha hamile kalmadan hamile gibi hareket ediyor diye ama ben kizimi o dikkatlerime borcluyum bence :)
Kızlar iyiki varsınız yaaaa, yoksa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum, aklıma takılan herşeyde mutlaka biriniz çıkığ yardımcı oluyor yol gösteriyor :) İlaç yavaş yavaş falzla gelmeye başladı sanırım, pedsiz ben de duramıyorum hiç, sürekli bir ıslaklık. Bİr de mantar olmayayım diye kafayı yiyorum, sürekli oramı kurulama halindeyim :) :) kuku manyağı oldum hehehehehehe. Şu ayağın altında yumurta varöış yürüyüşüne bende eklenecem sanırsam :)
günaydın kızlar...
işe gitmeden bi uğriim dedim..
evet pirayecim iyiki varsınız gerçekten..ben dahada rahatım dediğin takmıyorum canım..neyseki bu günlere yoğunum,evde değilim..yoksa kafayı yerdim yani..ben çok negatifim aslında bakmayın size moral verdiğime:))) kendime dair olumlu bişeyler düşünemiyoum hiç..napiiim yapım bu..hep böyleydim ben
neyse öpüyorum hepinizi..
bahar geldiii gerçekten havalar iyice ısındıı :)ben çiçekler açamadım ama inşallah pirayecim o gzel haberi getirecek..ardında gülemcim ...zrda..yelizz.inşallah sıra sizde güzel haberlerinizi duymak nasip olsun..
bedezuzum lütfen kendini kahredip üzme artık..olacakla öleceğe çare yok derler..:)bende sürekli sorgulayıp yedim bitirdim kendimi herşey bu kadarsorunsuz giderken neden olmuyor diye..düşünki bende hiç tutunma bile olmadı..kimyasal bile olsa sevineceğim nerdeyse..o derece artık..yavaş yavaş kabullenme modundayım ama insan panik oluyor elimden geleni yaptım tıbbın en son imkanlarını kullandım olmadı..heralde olmayacak benim çocucuğuma sürüklüyor bu negatifler insanı...sen sonuçta hamile kalan bir insansın şimdi değil belki ama inanıyorum kısa bir süre sonra güzel haberlerini alacağız lütfen canım olumlu düşün hep..inancını kaybetme..hee bu arada benim için de bebiş yaparmısın gül ağacının altına :)ben o tarihlerde nerde olacağım belli değil çünkü :)
dew canım hadi gözünaydın kociş geliyormuş :)bol bol hasret giderip tadını çıkartın bu güzel bahar ayının:)kız babasını özlemiştir hem yaa:)
piraye heyecan dorukta değil mi?:)yavruna kavuşmana az kaldı allahın izniyle olacak bu iş :)
gülemcimm canımmm:)bu internet adama kafayı yedirir kuzum bak sürekli okuyup okuyup sarıcan daha çok ..hem bak ilaçlar işe yaraıyormuş ne güzel..o lekelrde alerjik olabilir.herşeyin başı stres inan..benimde azdı alerjiler üzüntülerden valla bende doktora gidicem önlem almam lazım..mayıs da transefr var frigolara güven sen tatlım ben onların güçlü olduklarını düşünüyorum inşallah bu sefer dananın kuyruğunu kopartacaksın :)bak benim bu frigolar biraz serseri çıktı bıraktı beni ama daha bekleyen iki dondurma bebiş var :)pes etmek yok hiçbirimize ona göre :)
Kızlar iyiki varsınız yaaaa, yoksa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum, aklıma takılan herşeyde mutlaka biriniz çıkığ yardımcı oluyor yol gösteriyor :) İlaç yavaş yavaş falzla gelmeye başladı sanırım, pedsiz ben de duramıyorum hiç, sürekli bir ıslaklık. Bİr de mantar olmayayım diye kafayı yiyorum, sürekli oramı kurulama halindeyim :) :) kuku manyağı oldum hehehehehehe. Şu ayağın altında yumurta varöış yürüyüşüne bende eklenecem sanırsam :)
KEKECB canım bişi sorucam, dondurulmuşlar için ne kadar para ödedin, yani dondurmak için para alıyormu merkez. Walla paralar suyunu çekti bizim iyice, bu gittiğimizde kaç para vericez dondurulmuşlar için ona göre tedarikli gidelim de kalmayalım dımdızlak ortalıkta.Benim de transferden sonra geri kalanlar dondurulacak yeniden, bu sefer para istiyecekler diye tahmin ediyorum. İlk dondurmada istemediler çünkü.
Kızlar selam herkese hepınızın ayrı ayrı dertlerı cıkmıs badezuzum hala aglıyomusun cok yıprattın kendını pıraye bırak artık su kukuyu bıktı senden garıbım:) cumartesı trasferın varmıs hayırlısı olsun canım 1 hafta arayla ogrencez sonucları ınsallah kavusuruz bebıslırımıze dew esın gelıyomus ne guzel onlarsız hayat zor gercekten bana gelınce ev kusu oldum valla butun gun yatıyorum kalkıyorum dınlenıyorum ustume tıtrıyo herkes sımardım bıraz:) bende cok yavas yuruyorum nıyeyse ıcımden oyle gelıyo sankı yavas yuruyunce tutcak gıbı benım hıc agrım olmadı ıyı bıseymı acaba Rabbım hakımızda hayırlısını versın
badeeee; benim adımıda yazzz...üçüz falan çiz banabu kadar bekledim aşağısı kurtarmaz...ya arabadamı çizdin:) yuhhh insanoğlu işte onuda iliştiririz illa...ee bende isterim o zaman..zaten arabaya kilitlenmiş durumdayım bu günlere:)
melodi canım havalar süper gerçekten..bizede yansısın inşallah..kıştan beri bu mayıs gelmez diye öfledim pöfledim geldi bile..gerçi mayısın sonuna denk gelecek transfer..benim frigolar yaşarsa:) bu tedaviler sağlıklı oldukça bana vızzzzzzzzzz gelir valla..hiç üşenmiyorum,gücüm var ama işte sağlık meseleleri çökertiveriyo beni..
piraye dew in dediği doğru bak kurcalayıp durma yahune çekti senden kuku
lee;canım yazdıklarından aklıma geldi size dün yazmayı unuttum..benim D VİTAMİNİM çok düşük çıktı ve iğne verdiler..birde tablet..ne kadar önemliymiş aslında...hemen bu gün başlıycam...
tamam bir dalda sana ayrıdım:))vallahi çizerim bak. 2 tane etekli bi tane pantolonlu:)arabayı çizmedim kızım direk resmini bıraktım istediğim modelden başkası gelir ..bak aynen bu resmi bıraktım:)))
ay bide ev resmimi koysam şöyle deniz kenarında:)
Eki Görüntüle 399855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?