dew gözün aydın) kocişine kavuşacaksın.ayyyy kıyamam bence en heyecanlısı eşin şuan kızına kavuşacak.allahım mutlu ve mesut yapsın daim sizleri ) bade yaa ben düşündümde 2 çocuk bunlara araba lazım ben birde araba istiyorum.sonra şöyle denizi yukarıdan gören bahçeli küçük bir ev lütfen bunlarıda ekle benim için )
zrda canım seni neden aramıza almayalım arkadaşım hepimiz aynı şeyler için mücadele veriyoruz.ben seni merak etmiştim acaba nerede başladın diye ? demekki ankaradan vaz geçtin.sanırım anatoliayı düşünüyordun değilmi? orada benim arkadaşım 2003 te tüp denemiş ve negatifle sonuçlanmış.fakat oradan bebeğiyle ayrılanlar çokmuş.arkadaş sadece yakın zamanda yapmış olduğu testleri tekrar kendi merkezlerinden ısrarla istemelerinden şikayetciydi.
bence evine yakın olmak daha iyi olacak inşaallah herşey yolunda gider canım.
kızlar kısa kesiyorum mutfakta acıkmış biri bana sesleniyor.sizleri öpüyorum.
Canım ben opuda bütün ücreti ödedim, onun içinde transfer parası da vardı evet. Haaaaa tamam anladım 1 yıl ücretsiz dondurcaklar o zaman, ya da 200 tl civar tamam, o kadarcıktan bişi olmaz artık. Ben de 500-700 falasa hazırlayalım şimdiden dicektim. hadi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.İnşallah bebeğim beni bırakmaz
yapıcam gül aldım ayol bu iş için özel..vallahi yazıcam işte 3 er 4 er kime ne denk gelirse:))hehe yok yok kağıtlara çizdim yapınca foto çeker atarım buraya:)amaaan umut fakirin dünyası işte yapalım ne zararı var dedim ya Allahım acır belki yazık artık saçmaladılar vereyim murtalarını diye...bellimi olur..arabayıda çizicem sana şoför koltuğunada seni çizicem:)))))))))))
Kızlar gül muhabbeti koyulaşmış :) badezuzum bana da yapsana bi kızçe :) ben de burda gül dalı bulursam yapıcam mutlaka hepimiz için, amaaaaan kim görürse görsün gülemcim, artık saklayacağımız bişi kalmadı, olmuyo işte bebeğimiz, bizde böle yollara başvurduk deriz. Kızlar bir de bugün benim frigoların hepsini çözüyorlar ve kuluçka makinasına alıyorlar. Haber verecekler durumları hakkında çok heycanlıyım. Hepsini çözecekleri için de biraz gerginim. Umarım ilk zorlu sınavlarından geçerler.
vayyy akıllı...hiç aklıma gelmedi fide almak..evde kimsecikler görmez o zaman,saksıya diktiririm bende,bu hafta pazara gidip alcam:)
bende çizeyim dediğin gibi belli olmaz:)
sabah sabah bi tuhaf uyandım kızlar..gece yatmadan namaz kıldım,dua ettim...böyle içimde tuhaf hisler var falan...dedim Allahım bana bi işaret ver ben ne olcam bu yolda...bu merak nasıl bişeydir yaaa..rüyamda adet oluyorum,sonra eşimle yuvaya gidiyoruz,bebek alıyoruz..bebeğin adı aliymiş...off komik valla da ben ne biçim uyandım yaaa...neyse özenti bu ya emzirmeye çalışyorum tabi süt yok..(hep aynı rüya benimki) sonra bebeği uyutmaya çalışıyorum,çok yaklaşıp öpüyorum o sırada kim bilir kimin çocuğusun falan diyorum ağlayarak.................................offf kızlar bu fikre saplandım kaldım sanırım ben...böyle uyanıncada nasıl kötü oldum sabah sabah..neyse hayır olsun diyorum..yine negatif olmak sitemiyorum..
vayyy akıllı...hiç aklıma gelmedi fide almak..evde kimsecikler görmez o zaman,saksıya diktiririm bende,bu hafta pazara gidip alcam:)
bende çizeyim dediğin gibi belli olmaz:)
sabah sabah bi tuhaf uyandım kızlar..gece yatmadan namaz kıldım,dua ettim...böyle içimde tuhaf hisler var falan...dedim Allahım bana bi işaret ver ben ne olcam bu yolda...bu merak nasıl bişeydir yaaa..rüyamda adet oluyorum,sonra eşimle yuvaya gidiyoruz,bebek alıyoruz..bebeğin adı aliymiş...off komik valla da ben ne biçim uyandım yaaa...neyse özenti bu ya emzirmeye çalışyorum tabi süt yok..(hep aynı rüya benimki) sonra bebeği uyutmaya çalışıyorum,çok yaklaşıp öpüyorum o sırada kim bilir kimin çocuğusun falan diyorum ağlayarak.................................offf kızlar bu fikre saplandım kaldım sanırım ben...böyle uyanıncada nasıl kötü oldum sabah sabah..neyse hayır olsun diyorum..yine negatif olmak sitemiyorum..
Kızlaaaaarrr 14 frigomun hepsi sapasağlam çözünmüş, hepsini kuluçka makinasına almışlar, azcık daha büyüyeceklermiş. Nasipse blastokist olcaklar teyzeleri :) :) :) hepsi çok kaliteli büyüyemezmiş öle demişti doktor, ama en azıından geriye 4-5 1. kalite yavrum kalsa bana yeter :) Büyüyün kuzucuklarım, sapasağlam gelişin, sistematik bölünmelerinize devam edin :) :) :)
Ahhhh be güzelim ahhh be yavrum, napçaz senin bu negatifliğini,devir değişti, tekneloji çok ilerledi. Bizim gibiler için herhangi bir tüp bebek merkezi değilde dalında uzman ve ileri teknolojiye sahip merkezler gerek. Mutlaka bir doktor vardır derdimize çare olacak ama doğru doktoru bulmak çok önemli. Her doktor ne yazık ki anlamıyo bu işten. Sen de moralini bozma, du bakalım mayıs ayı bi gelsin yeniden transferini ol, belki vakti zamanı şimdidir. Eğer yine yok efendim şimdi gelemicem ben yukarda mutluyum azcık daha bekleyin beni anneciğim derse sinin haylaz o zaman yeni merkez araştırmasına başlarsın canım. Bir daha gitmzsin o gittiğin yere. Ama şimid zaman negatif düşünme zamanı değil tatlım. Bak ben hergün karnımı seviyorum, canım benim diyorum, bebeğim için yeterince yumuşak oldun mu, sıkı sıkı tut bebeğimi tamam mı diyorum sakın bırakma :) :) hergün bebeğim için yeterince sağlıklı olduğumu söylüyorum kendime, jeli her yapışımda çok korkmama rağmen yaparken küçük küçük nefeslerle herşey yolunda kızım diyorum, afferin sana, hiç bir sorun yok. herşey mükemmel :) :) :) hafiften delirmiş olabilirm tabi ama bilmem böle motive oluyorm canım, nooolur sen de uygula şu motivasyon olayını, evrenin enerjisine canı gönülden inan ve güzel şeyler dile, güzel şeyler düşün ve Allaha dua et canım.... Ben inanıyorum, hepimiz anne olucaz öyle ya da böle...
Kızlaaaaarrr 14 frigomun hepsi sapasağlam çözünmüş, hepsini kuluçka makinasına almışlar, azcık daha büyüyeceklermiş. Nasipse blastokist olcaklar teyzeleri :) :) :) hepsi çok kaliteli büyüyemezmiş öle demişti doktor, ama en azıından geriye 4-5 1. kalite yavrum kalsa bana yeter :) Büyüyün kuzucuklarım, sapasağlam gelişin, sistematik bölünmelerinize devam edin :) :) :)
tamam cnm yapıyorum sanada:) frigolar fire vermeden çözülür inş. da bol bol kalır devamınada bebişine kardeş onlar :)hadi hayırlı haberler gelsin inş.
hayırlara çıksın cnm. bizim bilinçaltımız hep çocuk fikriyle dolu..evirip çevirp görüyoruz işte çeşit çeşit..ben eski merkezdeyken Allahım ne olcak bana rüyamda göster diye dua edip yatmıştım.rüyamda o zmaanki dr.um bana doğum yaptırmış simsiyah saçlı bir çocuk dr.un kucağında bende doğum masasında filan görmüştüm.uyandımAllah Allah ne sevinçler oldu bu iş tamam demeler.ee elde var sıfır..yani takılma rüyalara sen kendi çocuğunu bol bol sütünle büyütüceksin inş. :)
slm kızlar :)
ben dr.daydım bu gün durumumu konuşmuşlar.bana dedikleri şu..bu yumurtalarını eritmek için d.k.h.kullanıcakmışım bu ay ..adetimin 21.günü lucrine başlıycakmışım..diğer adetimin 2.günüde 75 lik dozla iğnemi kullanıcakmışım tekrar...artık hakkımda hayırlısı..dra güveniyorum bu defa ..benim gibi hastanız varmı diye sordum..bu ay senle birlikte bir hastanın tedavisinide durdurduk dedi..beraber aşıcaz bu sorunu dedi falan filan....inş. bu defa herşey yolunda gider...
slm kızlar :)
ben dr.daydım bu gün durumumu konuşmuşlar.bana dedikleri şu..bu yumurtalarını eritmek için d.k.h.kullanıcakmışım bu ay ..adetimin 21.günü lucrine başlıycakmışım..diğer adetimin 2.günüde 75 lik dozla iğnemi kullanıcakmışım tekrar...artık hakkımda hayırlısı..dra güveniyorum bu defa ..benim gibi hastanız varmı diye sordum..bu ay senle birlikte bir hastanın tedavisinide durdurduk dedi..beraber aşıcaz bu sorunu dedi falan filan....inş. bu defa herşey yolunda gider...
ee çok iyi,bi kaç ay bekle dememiş ya ona çok sevindim..sen doktora gitcem demişmiydin? kaçırdımmı? neyse umarım moralmanın çökmemiştir canım..anlaşıldı ki hıdırellezi bekliyo senin azgın yumurtaların(bu tabiri kendi vurdumduymaz yumurtalarımı düşününce seninkilere çok yakıştırdım:))))))))))))
75 den giderek düşürecekmi ki acaba? yauvvv iyi yırtıyonuz azcık dozla haaaa...çek ordan duble 550 lilik diyesim geldi:))
vallaha bencede ne güzel yahu bende 250 likle gidiyorum tedaviye hep :)
kızlar dondurulmuş için estrofeme hangi gün başlanıyo? ben hiççç merkeze gitmeyi düşünmüyorumda..kendim başlayıp endometrium kalınlığı için burdan birine uğrayıvercem...merkezi ararım..1.gün başlanıyosa temin edeyim 4 günüm kaldı..doktorun sesini de duyasım yok
eee rekoru kimselere kaptırmıyorum görünen o:) düşünsene 550 liyken bile ilk tedavimde gelimeleri yavaş iptal edelim dedide benim zorumla devam ettik 6 yumurtadan 2 embriyo oluştu(((((( işte benim inancım bunlar yüzünden böle oluyo..herşey olacağa varıyo..
sen nasılsın canım?daha iyisin dimi? seniin embriyolar noolcak? doktoru değiştirecekmisin geerçekten?
ee çok iyi,bi kaç ay bekle dememiş ya ona çok sevindim..sen doktora gitcem demişmiydin? kaçırdımmı? neyse umarım moralmanın çökmemiştir canım..anlaşıldı ki hıdırellezi bekliyo senin azgın yumurtaların(bu tabiri kendi vurdumduymaz yumurtalarımı düşününce seninkilere çok yakıştırdım:))))))))))))
75 den giderek düşürecekmi ki acaba? yauvvv iyi yırtıyonuz azcık dozla haaaa...çek ordan duble 550 lilik diyesim geldi:))
allahın izniyleee bu sfer olacak inşallah güzelim ..ben kalpten inanıyorum yavruna kavuşmana çok az kaldı :)
kızlar dondurulmuş için estrofeme hangi gün başlanıyo? ben hiççç merkeze gitmeyi düşünmüyorumda..kendim başlayıp endometrium kalınlığı için burdan birine uğrayıvercem...merkezi ararım..1.gün başlanıyosa temin edeyim 4 günüm kaldı..doktorun sesini de duyasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?