Delirdin sen basima benim :) evet insan guvenini yitirince goresi gelmiyor doktorlari amerikadaki doktorun agzina yuzune etmistim birde ingilizce ettim tabi esim diyork i kizim harbi dilinin kemigi yok bende dedim ki yumusak sekilde turkce olsa hallederim ama ingizlice olunca yumusatamiyorum tabi gebermistik gulmekten ohhh iyide oldu...merkezini ara ilaclarini yazdirsinlar evet ord abir doktora gorun bosuna yorulma o kadar yol....bak bun akatiliyorum iste....
Hatirliyoruz canim uzulme benzer seyler hepimizin basina geliyor sevineyim mi halime uzuleyim mi diyro insan....seninde bebegjn olacak hic merak etme....bizim diger insanlardan hicbir farkimiz yok....
Badezuzum inan bende merak ediyordum o fazl ayumrutalar nasil yok olacak diye sukur bir yontem belirlemisler...insalah iyi olacka guzelim bu arada dozu arttitmamislar dusurmusler diymi?
Melodi daha iyi gibisin hala dondurulmuslarin var guzelim onlarida degerlendir eger baska bir merkeze gitmek istiyorsan o embriyolarid akullan oyle git yoksa hep aklin kalir benden soylemesi....
Kızlaaar çok heycanlıyım, ağlamak istiyorum böğüre böğüre sonra kahkahalarla gülmek, ama ne gülem böööleeee altıma yapasıya kadar :) :) :) sanki kalbim ağzımın içinde, sürekli de çişim geliyo :) :) heycandan tutamıyorum da. Bİlmem çok karışık duygular içindeyim. sevinçliyim,heycanlıyım üzgünüm endişeliyim pimpirikliyim düşüncelikim karmakarışığım. Bugün saat 3 gibi yola çıkıcaz. Allahım hakkımda hayırlısını versin, mucizem ilk seferinde bana gelsin. İçimden kopuyo bişiler bunları düşününce. Nasıl içten istiyorum beni en iyi siz anlarsıznız. Her duamda Allahım hakkımda hayırlısı diyorum. Sen hayırlı olanı ver.
birkaç hafta önce yazmıştım bu sayfada hatırlar msınız bilmem,bebeğim olmuyor ve eşim destek vermiyor bir çok sorun yaşıyorum diye...bugün öyle bir haber aldım ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ve sabahtan beri ağlıyorum.benden 10 yaş büyük olan ablam hamileymiş ve 4 ay bitmiş ben yeni öğrendim tesadüfen,bana söylemiyorlar üzülürüm diye demek ki durumum o kadar vahimarkasından regli oldum ve bir şok daha yaşadım böylelikle bu ayda gebelik yok...
bizim apartmanda da bebek dogdu, arada sesi geliyordu, icimiz burkuluyordu nasil agliyor. dun gordum ilk kez. uffacık birsey, aglamis gozleri kıpkırmızı, bir de guzel oglan cocugu. bayıldım, bayıldım. hala gitmiyor gozumun onunden. benim de fena gelmis bebek ozlemim. cok yalniz hissettim kendimi.
benim adetim bugun yarin bitecek. ama esimin spermiyogrami ayın 6sı. ve o tarihten sonra heyete girecegiz. acaba heyet raporu kac gune cıkar bılgınız var mı ?
ben birkac gune baslasam mi dogum kontrol hapına ? 3 senedir olmuyor zaten, bu ay baslasam dogum kontrole ne olacak ? diger turlu hem bu ay yani mayısta bekleyecegim, bir de hazirana dogum kontrol hapı verırse temmuzda olacak tup bebek. ben de bu aydan yani mayısta dogum kontrol kullanayım dıyorum, bir ihtimal belki hazirana baslar tedavim ? 1 ay erken olsun iste.
siz tup oncesi dkh kullandınız mı ? kullanmadınız degil mi ?
Kızlaaar çok heycanlıyım, ağlamak istiyorum böğüre böğüre sonra kahkahalarla gülmek, ama ne gülem böööleeee altıma yapasıya kadar :) :) :) sanki kalbim ağzımın içinde, sürekli de çişim geliyo :) :) heycandan tutamıyorum da. Bİlmem çok karışık duygular içindeyim. sevinçliyim,heycanlıyım üzgünüm endişeliyim pimpirikliyim düşüncelikim karmakarışığım. Bugün saat 3 gibi yola çıkıcaz. Allahım hakkımda hayırlısını versin, mucizem ilk seferinde bana gelsin. İçimden kopuyo bişiler bunları düşününce. Nasıl içten istiyorum beni en iyi siz anlarsıznız. Her duamda Allahım hakkımda hayırlısı diyorum. Sen hayırlı olanı ver.
bu arada ben nasıl olsa tedavi iptal oldu diye abur cuburun dibine vurdum.yüzüme renk geldi :)))))yumurta yemekten sararıp soldum ohh gelsin cipsler gitsin çikolatalar hayatımın anlamıymış bu zararlı maddeler yaa:)))))
slmmm kızlar...
piraye uçmuş gitmişşşşş...bişey diyimmi aramızda heralde piraye kadar heyecan yapan olmadı..hele ben..kendimi düşündümde ben nasıl bi insanım yaaa..üzülüyorum artık kendime:) dew in transferinde bile kendiminkinden daha çok heycanlanmıştım..çünkü yeni bir tedaviydi vs..kendiminkinde yine bütün negatif düşüncelerim benimleydi..neyse...ben pirayenin tutturacağından nerdeyse eminim kızlar...bütün dualarım onunla..Allah ikiletmesin inşallah tutsun...
dew canım doktor kendisi söylemişti bi ara..buraya gelmedende dondurulmuş için start veriyoruz hastalara diye..acayip işime geldi bu iş..burda da hikayemi bilen tatlı bi doktor var,ona giderim diye düşnüyorum ama devlet hastanesi olduğu için çekiniyorum biraz,ona denk gelmezsem diye..yinede oraya kadar yorulmaktan iyidir..sadece transfer günü gitsem ne güzel olur..hatta gözüme siyah bant takıp kkimseyi görmeden çıkıp gelesim var:))))))))))
cerencim;bence hastaneden bi doktorla telefonda da olsa konuş..yada kendin git..d.k.hapını herkese başlamıyolar çünkü...gerçi sen geç kalmadınmı?adetim bitmek üzere demişsin? neyse rapor işi uzamaz bence..sen kendini hazırlasan iyi edersin canım..bana 1.de bir ay önce d.k.hapı kullan gel demişti tedavide yuumurtalar cvp vermedi hatta iptal edelim dedi..ikincide başlatmadı ve açıklaması rezervin az d.k.hapı başlamakla iyi etmedik birincide oldu...sende görüşmeden başlama...
lee;gül işine sende el attın demek..iyi iyi sağlama alalım:) bende yapcam canım...haftaya alcam gülü..seninkidemi saksıda?
bade sen nasılsın canımcım? hazırmı bebekler? bak çizme haa yamuk yumuk bişey çizersin bide:) baya şöööleee biblo gibi bişey bul:)
ohhh sefan olsun ötür gitsin enerji yükle kendine arkadaşım
Sagol canım merak etmıstım cok sevındım ınsallah dedıgın gıbı olur Allah hepımıze nasıp etsın ben ıyıyım kocamla guzel bı kahvaltı keyfı yaptık sahılde cok ıyı geldı agrım cok az kasıklarımda var ama goguslerım cok sızlıyo progestandan kaynaklanıyo galıba test gunum 5 mayıs canım Rabbım hakımızda hayırlısını versın
kızlar yaa şimdi normalde benim adetim mayıs 10da ..ama ben ilaçların etkisiyle sanırım dünden beri kahverengi akıntı görüyorum..bu gün dahada arttı afedersiniz ama bayağı çamur gibi.yani hem günüm değil hem normal kanama değil..dr.u aradım dkh.ına başlayayımmı diye normal kanamaya dönünce başla dedi.acaba ben günümde normal adetimi görürmüym???çok kafam karıştı..bu böyle gidicek gibi ne ağrı ne şişlik hiç adet belirtiside yok..pöööf vücudumun dengesi şaştı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?