Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm en son muayenemde e2 düşünce yumurtalar resmen erimeye başlamış dedi dr...kalanlarıda hap eriticekmiş..hayatımda ilk defa dkh.ını veririken üzülen bir dr. gördüm nerdeyse adamı öpüp ''üzülme cnm benim ben çok içtim bundan''diyesim vardı:)))öncekiler çerez niyetine veiryolardı..yok cnm dozum 150 ydiya iptal olan tedavide bunda 75 le başlıycam yarıyarıya düşmüş olucak..ay şu dr.a küfür etmene de bayıldım hakkaten ingilizce nasıl laf sokulur ki.dümdüz gitmişsin işte iyi olmuş:)))))

ahh cnm ben bile heyecanlıyım senin adına senin böle olman çok normal:)hadi gelin yavrularınız alın gidin (bu arada ikimi birmi?)Allahım hemencicik nasip etsin anne olmanı cnm..hep dua et yol boyu ....bide altına pet koy yolda çişin gelir duracak yer olmaz neme lazım:))))

cnm üzülme hayat bizim için bebekten ibaret oluyo çoğu zaman ama etrafımızda öyle değil insanlar anlayamaz bunu..kendince seni düşünmüşler..bak benim ablamda bu günlerde korunmayı bırakıcak ikinci için aman banane diyorum onun karnını şiş görünce içim burulmuycakmı evet ama yapıcak bişey yok..kim demişti b izim kızlardan yırtınsakta olmuosa olmuyo..sadece elimizde olan dua etmek..sende ferah tut içini reglde olsun bişey olmaz denemeye devam:)bak benim meşhur doping sözüm vardır moralim bozulunca yazarım bi yerlere..burdada kaçıncı yazışım bilmiyorum ama iyi geliyo..
sanmasınlar yıkıldık,sanmasınlar diz çöktük ,bir başak bahar için sadece yaprak döktük (mevlana)

kızlar bu gün gülben ergende mustafa hoca vardı (din görevlisi)bir kadın aradı .tüp bebek yapmışlar ilkinde üçüz karnında ölmüşler.ikincide ikiz tekrara karnında ölmüş.ağlayarak çok itiyorum ama hrdefasında böyle olunca günahamı giriyorum dedi.ayy nasıl içim yandı anlatamam.hoca eğer sağlığın bozuluyosa artık yanlış şeylere yöneliyosan tedavide(donasyon kasteddi sanırım)bir yerde tevekkül etmek gerek dedi.yetimhanelerden alıp o yavrulara annelik yapabilirsin filan dedi..kadına çok üzüldüm daha ikikere denemiş ....Allahım kimseyi bu yolda boynu bükük bırakma..

bizim apartmanda da bebek dogdu, arada sesi geliyordu, icimiz burkuluyordu nasil agliyor. dun gordum ilk kez. uffacık birsey, aglamis gozleri kıpkırmızı, bir de guzel oglan cocugu. bayıldım, bayıldım. hala gitmiyor gozumun onunden. benim de fena gelmis bebek ozlemim. cok yalniz hissettim kendimi.
benim adetim bugun yarin bitecek. ama esimin spermiyogrami ayın 6sı. ve o tarihten sonra heyete girecegiz. acaba heyet raporu kac gune cıkar bılgınız var mı ?
ben birkac gune baslasam mi dogum kontrol hapına ? 3 senedir olmuyor zaten, bu ay baslasam dogum kontrole ne olacak ? diger turlu hem bu ay yani mayısta bekleyecegim, bir de hazirana dogum kontrol hapı verırse temmuzda olacak tup bebek. ben de bu aydan yani mayısta dogum kontrol kullanayım dıyorum, bir ihtimal belki hazirana baslar tedavim ? 1 ay erken olsun iste.
siz tup oncesi dkh kullandınız mı ? kullanmadınız degil mi ?

bana verdi dr. cnm kullanıcam adetimin ikinci günü..eğer yumruta rezervinde sorun yoksa genelde de veriyo dr.lar..hadi hayırlı inş. beklemzsin sende benim gibi...bu arada bizde eşimle benim avatardaki bebeği seviyoruz nasıl içten seviyo eşim içim sızlıyo öyle görünce.....

Pirayecim inan butun dualarim seninle olacak yarin dilerim Allah gonlune gore verir...bu yasadigin duygularin hepsi cok normal ben transfer gunu hastaneye gittigimde kirec gibiydi yuzum acayip bir heyecan o ama bebeginin her asamasini yasamak harika bir duygu kekecbnin dedigi gibi ekranda bebisinin rahime dususunu gormek super duygu tam duserken saatine bak omrum boyunca unutamayacagim bir an benim icin 2 aralik 2011 saat 12:30 da icime dustun diyecegim Karyaya buyuyunce insallah.... dilerim harika bir transfer gecirirsin...bol sanslar guzelim....

Son düzenleme:
piraye, hadi guzelim. seninle biz de cosacagiz burada :)
badecim sen de ne sekersin yahu, bizi guldur guldur doyamadın. hay yarabbim avatar seven deli :)

kızlar herkese merhaba,yaa geçmişi okuyamadım neler kaynattınız acaba merak içindeyim.şuanda yazıp hemen çıkacağım.bugün pazara gittim özellikle gül aldım çıtır birşey üzeri tomurcuk dolu.hıdırellezde bunun altına hepiniz için bebek cizip koyacağım.inşaallah dileklerimiz kabul olur. pirayeciğim anladığım kadarıyla yarın istanbulda olacakmışsın.bak herşey allaha şükür yolunda gidiyor ve öylede olacak.senin bebeğinle döneceğine kalben hepimiz inanıyoruz.dualarımız seninle.kızlar kendinize iyi bakın.en kısa zamanda hepinize ayrı ayrı yazacağım.öpüldünüz.

slmmm kızlar...
piraye uçmuş gitmişşşşş...bişey diyimmi aramızda heralde piraye kadar heyecan yapan olmadı..hele ben..kendimi düşündümde ben nasıl bi insanım yaaa..üzülüyorum artık kendime:) dew in transferinde bile kendiminkinden daha çok heycanlanmıştım..çünkü yeni bir tedaviydi vs..kendiminkinde yine bütün negatif düşüncelerim benimleydi..neyse...ben pirayenin tutturacağından nerdeyse eminim kızlar...bütün dualarım onunla..Allah ikiletmesin inşallah tutsun...

dew canım doktor kendisi söylemişti bi ara..buraya gelmedende dondurulmuş için start veriyoruz hastalara diye..acayip işime geldi bu iş..burda da hikayemi bilen tatlı bi doktor var,ona giderim diye düşnüyorum ama devlet hastanesi olduğu için çekiniyorum biraz,ona denk gelmezsem diye..yinede oraya kadar yorulmaktan iyidir..sadece transfer günü gitsem ne güzel olur..hatta gözüme siyah bant takıp kkimseyi görmeden çıkıp gelesim var:))))))))))

cerencim;bence hastaneden bi doktorla telefonda da olsa konuş..yada kendin git..d.k.hapını herkese başlamıyolar çünkü...gerçi sen geç kalmadınmı?adetim bitmek üzere demişsin? neyse rapor işi uzamaz bence..sen kendini hazırlasan iyi edersin canım..bana 1.de bir ay önce d.k.hapı kullan gel demişti tedavide yuumurtalar cvp vermedi hatta iptal edelim dedi..ikincide başlatmadı ve açıklaması rezervin az d.k.hapı başlamakla iyi etmedik birincide oldu...sende görüşmeden başlama...

lee;gül işine sende el attın demek..iyi iyi sağlama alalım:) bende yapcam canım...haftaya alcam gülü..seninkidemi saksıda?

bade sen nasılsın canımcım? hazırmı bebekler? bak çizme haa yamuk yumuk bişey çizersin bide:) baya şöööleee biblo gibi bişey bul:)

ohhh sefan olsun ötür gitsin enerji yükle kendine arkadaşım

tüm imkanları seferber etmiş durumdayım no panik:))

ohhh sefan olsun ötür gitsin enerji yükle kendine arkadaşım

hehe gözüme ışık girdi vallahi..yaşasın zararlı yiycekler

pirayecimmmmmmmmm canım benim aallahım inşşallah bebişini sana bağışlayacak bu tedavinde :)yolun açık olsun bol şansss:)dualarımız seninle kap gel minik kuzuyu :)

Kızlar kımsecıkler yok bugn pırayeden haberı olan varmı merak ettım bılgısı olan yazsın lutfen

hafta sonu kimse uğramamış gene..
slm herkesee...
yelizcim pirayeyi aradım şimdi..14:15 te yapılmış transferi..herşey yolunda gitmiş.8 tanede blast olarak dondurulmuş geri kalan...önümüzdeki aya hamile gireceksiniz ikinizde inşallah..pirayenin keyfide yerinde..sanırım 1-2 gün istirahat edecek uğramayabilir..slmı var.. sen nasılsın canım? ağrı sızı belirti? iyimisin? test ne zaman?

Sagol canım merak etmıstım cok sevındım ınsallah dedıgın gıbı olur Allah hepımıze nasıp etsın ben ıyıyım kocamla guzel bı kahvaltı keyfı yaptık sahılde cok ıyı geldı agrım cok az kasıklarımda var ama goguslerım cok sızlıyo progestandan kaynaklanıyo galıba test gunum 5 mayıs canım Rabbım hakımızda hayırlısını versın

kızlar yaa şimdi normalde benim adetim mayıs 10da ..ama ben ilaçların etkisiyle sanırım dünden beri kahverengi akıntı görüyorum..bu gün dahada arttı afedersiniz ama bayağı çamur gibi.yani hem günüm değil hem normal kanama değil..dr.u aradım dkh.ına başlayayımmı diye normal kanamaya dönünce başla dedi.acaba ben günümde normal adetimi görürmüym???çok kafam karıştı..bu böyle gidicek gibi ne ağrı ne şişlik hiç adet belirtiside yok..pöööf vücudumun dengesi şaştı yaa

keyfiniz yerinde yani:) inşallah böyle devam eder canım..ilaçların etkisiyle olabilir,ben progesteron fitil kullandım ama bende göğüs hassasiyeti falan olmadı,herkeste değişik oluyo sanırım..ama tutacağı yönünde pozitif belirtiler olduğunu düşünüyorum ben,kendimde olmadı ve hep negatifti çünkü..senden umutluyum yani:)

canım kalan yumurta olunca kanaman erken olabilir,giderek normal bi kanamaya dönüşebilir yani..öyle olursada adet günün ileri atar..doktor normal gününü bekle dememiş normal kanamaya dönmesi olası demekki..adet gibi düşüneceksin anlaşılan,kanama başlayıncada ilaca başlarsın..benim anladığım bu..senin vücut hızlı aslında,bi an önce yapıyo yapması gerekeni,çok bekletmeyecek seni:)))

bende adet belirtilerimle uyandım bugün..ayın 1 i normalde.doktoru arayacaktım eşim aratmadı.adetin olsun ararsın ne acele ediyosun dedi..ilacı temin edecektim halbuki...birde ilk muayeneye gidecekmişim merkeze...olurmuymuş öle şey..ya ben eşimi bi an unutmuşum kızlar.. bu adamla işim zor:/
neyse iyi pazarlar herkese..

Sagol gulemcım bende hep pozıtıf dusunuyorum olumsuz bısey gelmıyo aklıma ınsallahta oyle olur sen adetınle baslıycaksın yanı hemen Rabbım hakımızda hayırlısını versın canım ıyı pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…