keyfiniz yerinde yani:) inşallah böyle devam eder canım..ilaçların etkisiyle olabilir,ben progesteron fitil kullandım ama bende göğüs hassasiyeti falan olmadı,herkeste değişik oluyo sanırım..ama tutacağı yönünde pozitif belirtiler olduğunu düşünüyorum ben,kendimde olmadı ve hep negatifti çünkü..senden umutluyum yani:)
canım kalan yumurta olunca kanaman erken olabilir,giderek normal bi kanamaya dönüşebilir yani..öyle olursada adet günün ileri atar..doktor normal gününü bekle dememiş normal kanamaya dönmesi olası demekki..adet gibi düşüneceksin anlaşılan,kanama başlayıncada ilaca başlarsın..benim anladığım bu..senin vücut hızlı aslında,bi an önce yapıyo yapması gerekeni,çok bekletmeyecek seni:)))
anlamadım bende bu ne saçma bişey ..ya bildiğin neyse iğrençleşmiyeyim :)).ama kanamaya dönmedi iki günüdr akıntı şeklinde ..
Kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım :) haber veriiim dedim size, herşey yolunda, meleğim benimle. umarım bu zorlu sınavı vericez ikimizde. test günün ayın 12si.yürürken uzay yürüyüşşü yapıyorum sanki, herbir adımı 10 sn de atıyorum.çok komik :) sürahiyi bile kldırmıyorum ağır diye heheheeeehe :):) her gün konuşuyorum yavrumla, Allah hayırlısını nasip etsin.İstanbuldayım hala yarın dönüyorum evime ve rapor alıyorum. İşe gitmicem bi süre. Herkesi öpüyorum çok.Kendinize dikkat edin.Dualarınızı eksik etmeyin...
badecim ben doktorumu değiştirecektim fakat dondurulmuşları kullanırsam gerek kalmayacak ..izmirde alternatifte yok açıkçası yazılanlara bakıyorum kimse memnun değil irenbe vs..başka merkezlerden heralde yine en iyisi kent diye düşünüyorum belki onları deneyip inşallah ki tutar bu sefer daha sonra olmazsa ankaraya giderim gürgan klinik var ya timur gürgan prof.gebelik aşı diye birşeyden bahsediyorlar denemek lazım işte böyle..zor çok zor bu durumlar ben de yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun için sevindim tabii ama kendimi düşündükçe de kahroldum herkes benden sonra evlendi ya hamile ya doğuruyorlar ..maşallah şöyle bir saydım geçen gün oturup 20 den fazla hemile haberi almışım çocuk istediğimden beri tesadüf mü yoksa gerçekten evrenin çarkları dönüyor mu?bekarken de hep evlilik haberi alırdım ve hiç evlenemicekmişim gibi gelirdi :)evliliğimde süpriz oldu belki bebeğim de süpriz olacak bilemiyorum ki..inşallah anne olamayı nasip eder güzel allahım hepimize:)
Ay bade sen cok yasa emı cok komıksın ya valla bız pırtlıyomuzya senın degımınle tuhaf gelıyo deme benım kardesım evlenmeden hamıle bıraktı kızı doktorlar aldırmayın bıdaha cocugu olmaz dedı ama kızın annesı dınlemedı aldırdılar neyse ama bızım gelın 2 ayda tekrar hamıle kaldı guler mısın aglarmısın bılemedık evlendırdık artık nasıpse onumuzdekı ay dogurcak bız 2 senedır ugrasıyoruz olmuyo
badecim ben doktorumu değiştirecektim fakat dondurulmuşları kullanırsam gerek kalmayacak ..izmirde alternatifte yok açıkçası yazılanlara bakıyorum kimse memnun değil irenbe vs..başka merkezlerden heralde yine en iyisi kent diye düşünüyorum belki onları deneyip inşallah ki tutar bu sefer daha sonra olmazsa ankaraya giderim gürgan klinik var ya timur gürgan prof.gebelik aşı diye birşeyden bahsediyorlar denemek lazım işte böyle..zor çok zor bu durumlar ben de yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun için sevindim tabii ama kendimi düşündükçe de kahroldum herkes benden sonra evlendi ya hamile ya doğuruyorlar ..maşallah şöyle bir saydım geçen gün oturup 20 den fazla hemile haberi almışım çocuk istediğimden beri tesadüf mü yoksa gerçekten evrenin çarkları dönüyor mu?bekarken de hep evlilik haberi alırdım ve hiç evlenemicekmişim gibi gelirdi :)evliliğimde süpriz oldu belki bebeğim de süpriz olacak bilemiyorum ki..inşallah anne olamayı nasip eder güzel allahım hepimize:)
dediğiniz yapıyorum kızlar içmedim ilacı ama devam ediyo yani..umarım normal adet zamanımı geri atmaz bu durum..
CERENM cnm havuza sıcak bakmıyorum ben biliyosun zaten mantar ,enfeksiyon ne ararsan var deniz olsa hadi neyse ama onun içinde soğuk halen..sen bilirsin ama ertele biraz derim..çok aşerirsen kovaya su doldur ayaklarını sok:)))
DEW cnm kızını görücekmişisn tatlı prenses..iyice büyümüş ne güzel..benim ilk burada yazıştığım bir arkadaşım vardı bir hafta sonra için doğuma gün almış zaman ne çabuk geçiyo ben bir arpa boyu yol alamadım..hayırlısı artık.maaşallah seninde büyüdü bak kıprtılarını hissediyosun gerçi bizim için öyle nasıl geçtiğini sana sormak lazım:).neyse kızını benim yerimede sev göbüşünümü deseydim :)
GULEM ne zaman gidiyosun muayeneye hadi bakalım bu defa herşey çok güzel olsun canım:)
YELİZ nasılsın sıkılmışsındır ama olsun az kaldı biraz daha keyif yap nasılsa doğumdan sonra oturcak zaman bulamazsın:)
MELODİ cnm dr.u değiştiricem demiştin eğer yeni dr.un gerek görürse yaparsın his. ama adet azlığıyla bağdaştırma cnm senin rahim kalınlığın ölçülüyo tedavi sırasında onda sorun yoktu..eğer rahim yeterince kalınlaşmazsa kanamalr az olabiliyo..benim annemin hep iki gün sürermiş gençken bi sürü çocuğu var:)belki zamanı değilmibelkide dediğin gibi rahimde sorun var..yeni dr.unla karar verin cnm.
PİRAYEEEEE ya kuzucuğun seninle şimdi ne güzel umarım müjdeyle gelirsin buraya cnm...
ZRDA sen başladınmı tedaviye nasıl gidiyo??
LEEE sen ne yaptın cnm en son ne aşamadasın kararını verdinmi merkez konusunda....
bana gelince kendimi alışverişe verdim temizliğe verdim bakıma verdim deli danalar gibi ne görsem atlıyorum hani biraz durup kendimi dinlesem moral olarak dipteyim ama kulaklarımı tıkadım içimdeki sesi duymak istemiyorum..dün eşimin arkadaşının 3. bebeği olmuş kutlamak için aradı arkadaşı sizde yokmu daha diye sorynca benim ki yok yaa bilmiyorum yok hayırlıs diye geçiştirmeye çalıştı tabi ben anladım ..kıyamamben hadi çirkefleşebiliyorum soranlara onda öyle bi şansta yok..offf Allahım yardım et bize...hayırlısyla bizleride anne baba yap sağlıkla huzurla çoluk çocuk ömrümüzü geçirelim şu fani dünyada....bak küçük emraha bağlıyorum yine gidip fayansa ovayım biraz:)
kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım ve forumu okurken çok keyif aldım.inşallah uzun süre bende sizinle olmayı istiyorum.tüm yazılanları okuyamadım tabi ama ...ben bişey soracağım eminim bana yardımcı olabilecek akıl verebilecek biri vardır.ben 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım 4-5 aydır bebek düşünüyoruz ama ben bir türlü hamile kalamıyorum.nedenini bilmiyorum doktora henüz gitmedim biraz daha geçsin biraz daha deneyelim diyoruz ama bu arada geç kalmaktan da korkuyorum.etrafımda kimseye de bişey söylemek istyemiyorum anneme falan söylesem panik olur şimdi diye...ne yapabilirim ne dersiniz...
kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım ve forumu okurken çok keyif aldım.inşallah uzun süre bende sizinle olmayı istiyorum.tüm yazılanları okuyamadım tabi ama ...ben bişey soracağım eminim bana yardımcı olabilecek akıl verebilecek biri vardır.ben 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım 4-5 aydır bebek düşünüyoruz ama ben bir türlü hamile kalamıyorum.nedenini bilmiyorum doktora henüz gitmedim biraz daha geçsin biraz daha deneyelim diyoruz ama bu arada geç kalmaktan da korkuyorum.etrafımda kimseye de bişey söylemek istyemiyorum anneme falan söylesem panik olur şimdi diye...ne yapabilirim ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?