Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anlamadım bende bu ne saçma bişey ..ya bildiğin neyse iğrençleşmiyeyim :)).ama kanamaya dönmedi iki günüdr akıntı şeklinde ..

bekle badecim. ara kanama gibi birseydir. dkh alıp hormon dengeni alt-ust etme.
gulemcim ben yazını okuyamadan dkhya basladım. bir-iki kisiyle gorustum, zaten kullandırıyorlarmıs tup oncesi. rapor yetismezse 2 ay kullanmıs olurum, yetısırse bu ay kullanırım, erkenden baslar. hic ertelemek, gun kaybetmek istemiyorum; ben 3 cocugu ne zaman doguracagim daha ?
17sinde genetik testi verdik. 30 gunde cıkıyormus. 10 gun de heyet surse, mayıs sonu rapor tamam olur. hazıranda da tupe girerim.
doktorunuz havuzu yasaklıyor mu tedavide ? benim bu sene aklim, fikrim denizde guneste. nasil icim gidiyor gidip kendimi kuma gunese teslim etmeyi. ki normalde denizi severim de guneslenmekten hazetmem. lekelenirim cunku, ama bu gunlerde aklim sıcak olsunda, yanayım kavrulayımda. hamile kalmadan gunese, denize aserdim galiba.
denize goturemem kocami daha bu mevsimde ama havuza izin varsa gideyim diyorum. benim miskinlik damarim tum benligimi ele geciriyor, sabah uyanamıyorum, aklim fikrim uyumakta, calisamiyorum aklim hep havada. depresyona mi girdim ben acaba ?

Cerencım selam bence depresyonda degılsın sende baharın akımına ugrayanlardansın uyunmak gercekten zor oluyo ben cok evcımenım normalde ama cıkıp gezesım var hep bu mevsımde normal yanı bende cok severım denızı havuzu ama bu sene bızede yok galıba tedavılerle ugrasıcaz bu asılamam tutarsada hamılelıgın ılk ayları olacagı ıcın gıdemem heralde aman bebıs gelsınde ben razıyım

Kizlar herkese selam,

Haftasonu cok gelemedim yogun gecti benim icin :) ama okudum simdi badecim canim bekle biraz bu tarz dengesizlikler cok normal dilerm en kisa zamanda regli olursun buyuk rahatlama oluyor cunku o reglide...bu tarz bozulmalar kalici degil kafana takma..
Cerenm dilerim raporu en kisa zamanda alirsin cnm...ya gecen yaz tedavim sirasinda ben hep denize girdim yanliz usutmemek gerekiyro birde havuz degilde deniz daha az riskli sanirim...
Gulem pirayeden haber getirmissin sagol guzelim dilerim guzel haberler aliriz 12 gun sonra...yelizz sanirim seninde test gunun cumartesi diymi?
Hepinizden guzel haberler almak dilegim...

Gulemmm mayis geldi catti ilk gun muayneye gitme olayini kafana bu kadar takma nolur...iyi olacak insallah guzelim...

Biz iyiyiz kizlar cok sukur karya fikir fikir yarin seker yuklemem var kismetse biraz tatliya duskunluk var bende dilerim hamilelik sekeri degildir gorcez bakalim....yarin kizim gorecegim umarim hersey yolunda gider size yazarim doktor sonrasi....

Opuldunuz,

kızlarrrrrrr selamm..o kadar şey yazdım hepsi gitti neyse sağlık olsun :)

cerenm bahar yorgunluğu bende de var uyanasım gelmiyor bir miskinlik üstümde sorma gitsin :)deniz kum güneş ohhhhhhhhhh aynen bekliyorum büyük bir hevesle..

amma velakin beni bekleyen iki tane frigo sıpam daha var :)ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası ..histereskopi yaptırmayı düşünüyorum ..embriyoların tutunamama sebebi bence rahim içinde..önceden geçirilmiş bir kürtajım var..gerçi rahim filmi laparoskopi oldumm..aama bazen filmde gözükmeyebiliyormuş ..adet kanamalrım da az oluyor benimm..doktorların gözden kaçırdığı birşey olduğunu düşünüyorum bakalım arttıkk..sizce ne yapmalıyım yahu..

frigoları mı denesem yoksa sil baştan tedaviye mi başlasam tekrrar..of of kafaları yiyeceğim..

dew canım yarın karya hanıma sevgilerimizi ilet teyzoşlarından ..gülemcim rahat ol stres yok tamammıı keyfin yerinde olsun lütfen.bu kocişler böylee..bazen gırtlağına yapışasım geliyor ama ne yapalım kociş sonuçta :)badecim inşşşah normal regliye dönerde rahatlarsın kuzum..yelizzz sende inşallah pozitif haberler alıcaz..

pirayecim şimdi bebişiyle inşallah hiç ayrılmazsınız canım :)
sanırım zrda tedaviye başladı bol şans inşallah sende kavuşacaksın minik yavruna :) lee şu gebelik aşısını araştırıyorsan bana da bilgi verirsewn sevinirim ..öpüyorum sizlerii.

Son düzenleme:
dediğiniz yapıyorum kızlar içmedim ilacı ama devam ediyo yani..umarım normal adet zamanımı geri atmaz bu durum..
CERENM cnm havuza sıcak bakmıyorum ben biliyosun zaten mantar ,enfeksiyon ne ararsan var deniz olsa hadi neyse ama onun içinde soğuk halen..sen bilirsin ama ertele biraz derim..çok aşerirsen kovaya su doldur ayaklarını sok:)))
DEW cnm kızını görücekmişisn tatlı prenses..iyice büyümüş ne güzel..benim ilk burada yazıştığım bir arkadaşım vardı bir hafta sonra için doğuma gün almış zaman ne çabuk geçiyo ben bir arpa boyu yol alamadım..hayırlısı artık.maaşallah seninde büyüdü bak kıprtılarını hissediyosun gerçi bizim için öyle nasıl geçtiğini sana sormak lazım:).neyse kızını benim yerimede sev göbüşünümü deseydim :)
GULEM ne zaman gidiyosun muayeneye hadi bakalım bu defa herşey çok güzel olsun canım:)
YELİZ nasılsın sıkılmışsındır ama olsun az kaldı biraz daha keyif yap nasılsa doğumdan sonra oturcak zaman bulamazsın:)
MELODİ cnm dr.u değiştiricem demiştin eğer yeni dr.un gerek görürse yaparsın his. ama adet azlığıyla bağdaştırma cnm senin rahim kalınlığın ölçülüyo tedavi sırasında onda sorun yoktu..eğer rahim yeterince kalınlaşmazsa kanamalr az olabiliyo..benim annemin hep iki gün sürermiş gençken bi sürü çocuğu var:)belki zamanı değilmibelkide dediğin gibi rahimde sorun var..yeni dr.unla karar verin cnm.
PİRAYEEEEE ya kuzucuğun seninle şimdi ne güzel umarım müjdeyle gelirsin buraya cnm...
ZRDA sen başladınmı tedaviye nasıl gidiyo??
LEEE sen ne yaptın cnm en son ne aşamadasın kararını verdinmi merkez konusunda....
bana gelince kendimi alışverişe verdim temizliğe verdim bakıma verdim deli danalar gibi ne görsem atlıyorum hani biraz durup kendimi dinlesem moral olarak dipteyim ama kulaklarımı tıkadım içimdeki sesi duymak istemiyorum..dün eşimin arkadaşının 3. bebeği olmuş kutlamak için aradı arkadaşı sizde yokmu daha diye sorynca benim ki yok yaa bilmiyorum yok hayırlıs diye geçiştirmeye çalıştı tabi ben anladım ..kıyamam ben hadi çirkefleşebiliyorum soranlara onda öyle bi şansta yok..offf Allahım yardım et bize...hayırlısyla bizleride anne baba yap sağlıkla huzurla çoluk çocuk ömrümüzü geçirelim şu fani dünyada....bak küçük emraha bağlıyorum yine gidip fayansa ovayım biraz:)

Kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım :) haber veriiim dedim size, herşey yolunda, meleğim benimle. umarım bu zorlu sınavı vericez ikimizde. test günün ayın 12si.yürürken uzay yürüyüşşü yapıyorum sanki, herbir adımı 10 sn de atıyorum.çok komik :) sürahiyi bile kldırmıyorum ağır diye heheheeeehe :):) her gün konuşuyorum yavrumla, Allah hayırlısını nasip etsin.İstanbuldayım hala yarın dönüyorum evime ve rapor alıyorum. İşe gitmicem bi süre. Herkesi öpüyorum çok.Kendinize dikkat edin.Dualarınızı eksik etmeyin...

slm kızlar tdavim gayet iyi gidiyo 175 mg pregon vuruldum şimdi orgalutron vuruyorum 24 nisanda başladım 2 mayısta çatlatma iğnem var sanırım cuma da toplama işlemi olacak neden bilmem bu sefer bir umarsızlık sanki başakasının tedavisi kafam çok dağınık herşeyi zor anlar oldum halbu ki ben zehir gibiyimdir hafıza konusunda sizce toplama işlemi erken mi yoksa normalmi daha önce 14. günde toplanırdı şimdi 12i gün oluyor dozum 150ydi o zaman ama bilmem amannn nolcaksa olcak zaten diyorum ya umarsızım bu sefer yelizz haberini merakla bekliyorum
gülem hadi sen de başlıyosun hayırlısı bakalım bana gelince tevekkül edip Allah2a bıraktım pek de olcak gibi gelmiyo zatenkendi merkezimde yapmıyorum değişikli nasıl olacak bakalım bekleyelim görelim

dualarım seninle ve meleğinle sizi okuyunca stres oldum yahu ben ne yaapacğım nasıl geçecek bu günler...:2:

döküldünüz hepiniz maşallah...:)
bende adet oldum,merkezi aradım.5 günlük estroderm bant verdi ve coraspin vitamin..c.tesi gidicem..anlamadığım bu e2 tbletler 2 mg. yazıyo bu bant 100 mg mmı?fazlasımı anlamadım? neyse amannnnnn...hadi şekerler gidiim alayım ilacımı..eczacıda aaa ikinciyemi hazırlık demesinmi:)))))))) yavrum ya oluveriyo sanıyo garipler:)

badecim ben doktorumu değiştirecektim fakat dondurulmuşları kullanırsam gerek kalmayacak ..izmirde alternatifte yok açıkçası yazılanlara bakıyorum kimse memnun değil irenbe vs..başka merkezlerden heralde yine en iyisi kent diye düşünüyorum belki onları deneyip inşallah ki tutar bu sefer daha sonra olmazsa ankaraya giderim gürgan klinik var ya timur gürgan prof.gebelik aşı diye birşeyden bahsediyorlar denemek lazım işte böyle..zor çok zor bu durumlar ben de yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun için sevindim tabii ama kendimi düşündükçe de kahroldum herkes benden sonra evlendi ya hamile ya doğuruyorlar ..maşallah şöyle bir saydım geçen gün oturup 20 den fazla hemile haberi almışım çocuk istediğimden beri tesadüf mü yoksa gerçekten evrenin çarkları dönüyor mu?bekarken de hep evlilik haberi alırdım ve hiç evlenemicekmişim gibi gelirdi :)evliliğimde süpriz oldu belki bebeğim de süpriz olacak bilemiyorum ki..inşallah anne olamayı nasip eder güzel allahım hepimize:)

anladım cnm hakkında hayırlısı olsun..artık inş. nerde kavuşacaksan orda ol tedavi için cnm. hadi inş. bebeşin süpriz yapsın sana nede olsa sen kendiliğinden hamile kalabiliyosun...etraf hep öyle yaa ne yapsakta gözümüzün içine giriyo ya bebek ya bir hamile.. algıda seçicilikmi oldu bilmiyorum ama herkes pırtlıyo resmen:)düşünsene annemin komşusunun gelini 35 yaşında 6.çocuğa hamileymiş ve isteyerek hani kaza filan değil..şaka gibi istiyorum pırtlıyorum ohh nasıl bi duygu bu acaba hiç yaşıyamadım içime dert oldu:)))

Ay bade sen cok yasa emı cok komıksın ya valla bız pırtlıyomuzya senın degımınle tuhaf gelıyo deme benım kardesım evlenmeden hamıle bıraktı kızı doktorlar aldırmayın bıdaha cocugu olmaz dedı ama kızın annesı dınlemedı aldırdılar neyse ama bızım gelın 2 ayda tekrar hamıle kaldı guler mısın aglarmısın bılemedık evlendırdık artık nasıpse onumuzdekı ay dogurcak bız 2 senedır ugrasıyoruz olmuyo

al işte bak oda pırtlamış..komşum işe girmeye çalışıyodu bu ay da iş bulamazsam ikinciyi doğurucam dedi.işe giremedi hop hamile kaldı:))hahah bilmedik evlendirdik demene de koptum yaa..

benim duygularımı yazmışsın 7 yılda ben sayamadım aldığım haberleri .... benim de evliliğim süpriz oldu ben de olmayacakmış sanırdım bebeğim de süpriz olur mu bilmem ama doğrusunu istersen hiç zannetmiyorum keşke amaaa.....

yaa bade var ya küçük emrah kurban olsun sana kızz doğru diyon gerçekten erkeklerin işi zor valla sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün Hay Allah iyiliğini versin yaa

kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım ve forumu okurken çok keyif aldım.inşallah uzun süre bende sizinle olmayı istiyorum.tüm yazılanları okuyamadım tabi ama ...ben bişey soracağım eminim bana yardımcı olabilecek akıl verebilecek biri vardır.ben 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım 4-5 aydır bebek düşünüyoruz ama ben bir türlü hamile kalamıyorum.nedenini bilmiyorum doktora henüz gitmedim biraz daha geçsin biraz daha deneyelim diyoruz ama bu arada geç kalmaktan da korkuyorum.etrafımda kimseye de bişey söylemek istyemiyorum anneme falan söylesem panik olur şimdi diye...ne yapabilirim ne dersiniz...

slm hoşgeldin bende yeni sayılırım arada yazıyorum dertleşiyorum sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.bende 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve bebeğim yok.bence doktora gidin biranönce yaş itibariyle geç kalmamış olursunuz bir sorun varsa.

slm .eğer bebek isteme süreciniz 1 yılı geçtiyse dr.lar hadi bir bakalım diyolar neden olmuyo diye...ama sizin 5 ay olmuş ..kenidiniz bişeyler deneyin ovulasyon testleri alın ,ateş ölçme yolunu deneyin yumruta takibi için bunları yapın filan..eğer çok geç kalmayalım diyosanızda dr.da yumurta takibi yaptırın...sonrasına gerek klamadan olur inş. yok olmazsa zaten dr.un yönlendirecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…