Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
Badecim yaaa walla gözlerimin ucunda yaşlar, b,r, dokunsa ağlıcam o kadar gerildim bugün. İşe başladım güya ama kendimi veremiyorum bir türlü.Acaba yarın gidip test mi yaptırsam diyorum.Offf içime kurt düştü çok fena... Allahım sabır ver bana, bebeğimede sıkı sıkı tutunma gücü
Canım benimki de 5. gün embriyosu. 3. gün dondurdular 2 günde kuluçka makinasında büyüttüler balstokist olsun diye :) kalitesine de 5BB demişlerdi. dondurulmuş embriyo transferinde daha mı geç belli oluyo acaba? Yaaa kasıklarım çok ağrıyo sanki çok korkuyorum canım.
Herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı mümkün olduğunca en başından okumaya çalıştım ama çok fazla olduğu için son olarak yakın tarihlere geldim.lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugün Kent hastanesine gittim ve mayısın 22 sinde Dr.İsrael Aruh dan randevu aldık.Sorularım aslında çok.Kendimi önce özetliyim sonra sorularımı sorayım:) 10 senelik evliyim.RA hastasıyım(eklem romatizması)çok ağır ilaçlar kullanıyorum ve tüp bebek için 7 aydır ilaçlarımı bıraktım.Evliliğimin 3. ayı çikolata kisti ameliyatı oldum.O zaman doktorum kanallarımın tıkalı olduğunu ve tek yolun tüp bebek olduğunu söyledi.Hastalığımın müsâde etmemesinden dolayı 10 sene bekledik ve kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta da bu evreye girmeye karar verdik.Yaşım 36 ve benim hem yaşımdan hemde hastalığımdan dolayı zaman kaybetme lüksüm yok.(hastalığım eklemlerimi vuruyor ve şişlik ardından da eklemlerde deforme meydana geliyor)Bundan dolayı bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Yazılarınızı okudukça içim umutla doldu.İnşallah Rabbim hepimizin herşeyi gönlüne göre versin ve teşekkürler...
Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)
arkadaşlar ben ağlıcam yaa bu sitede yeniyim ama moralım çok bozuk 6 aydır diane 35 kullandım. bittikten sonra ilk ay düzenli oldum ikinci ay olamadım 10 gün geçti test yaptırdım yok hamilede değilim.ne yapacağımı bilemedim valla doktora gitti gayet herşey normal dedi. adet söktürücü farlutal yazdı,ama ben kullanmak istemedim. çünkü yeniden düzensizlik devam eder diye.kendiliğinden olmasını bekliyorum. çok kötüyüm nolur bu konu da bilgisi olanlar yazsın.
Mutluğun hep katlanarak artsın canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve darısı hepimizin başına..Şuan hiç istemediğim kadar çok istiyorum bebişim olsun.Umarım senin gibi umut bekleyen herkez aynı sonuca ulaşır.Tekrar ve tekrar tebrikler.
kan tahlili yaptınızmı canım ayyyy inan o kadar işimin arasında sık sık bakıp duruyordum senden haber varmı diye anneler gününe biz anne olarak giremeyeceğiz allahım inşaallah piraye arkadaşımızın mutlu haberini alıriz diye dua ediyordum.sevinçten ağlıyorum inan.allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.hayırlı uğurlu olsun canım.darısı bizlere olsun )
Canım benim yaaa, Allah sizede nasip etsin dilerim, Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün. Ne desem boş. Hepinize duacıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?