Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün 12. günüm. Meraktan ölücem sanırım. Çok heycan yaptım. daha çok var. C.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

Piraye ya acaba belli olmusmudur simdi san agit yap deriz yaparsin birde doktor erken der negatif cikar uzuluruz bosuna o yzuden beklesen dah aiyi arkadasim bak o kadar bekledin ne kaldiki sunun surasinda kiyamam ya o kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni sabir guzelim biraz daha sabir....

yok cnm yapma dr.ne dediyse öyle yap..o kadar bekledin bikaçgün daha sabret..inş sonucunu alınca hepsini unutacaksın bu sıkıntıların...

canım düşünme ağrıları falan , dr ne dediyse öyle yap bir bildigi vardır , içini ferah tut , herşey yolunda allahın izniyle , süper haberler bekliyoruz senden , inşallah anneler gününde en güzel hediyeni alıcaksın canım benm

pirayeciğim bende arkadaşların söylediklerine katılıyorum.dr.un ne dediyse onu yap.ben senin anneler gününe bebeğinle gireceğine inanıyorum.içini ferah tut.

canım aramıza hoş geldin) israel bey dew in dr.u inşaallah sana da uğur getirir. benimde aklımdan israel bey geçmiyor değil? ama eşime kabullendiremiyorum.o nedenle ankara ve istanbul dan merkezler arasında tercih yapacağım.
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun canım. evet birde bunlarla uğraşmak zor olacak senin için.inşaallah daha fazla beklemeden bebeklerimize kavuşuruz) hiç olmadık anda ne mucizelerle karşılaşanlar var.inşaallah o mucizeye bizlerde kavuşacağız.yeterki umudumuzu yitirmeyelim.))))

gülem!!!!!!!!!!!!! ne yaptın? tedavin nasıl gidiyor? nerelerdesin topiği yalnız bırakmazdın sen))

Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)

Kızlar az önce bahçeciden aradılar, kan tahlili yap hadi bugün dediler :) kızlaaar yaaaaa, ben hamileyiiim. Ne diicemi bilemiyorum. Hamileyim işte :)

ağlıyorum inan tekrar tebrik ederim , çok çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin çok dikkat et kendine , bunlar senin ve küçük bebişin için darısı kızlar hepinize inşallah

erbil beyide alkışlıyorum harika bir dr pirayecim senin sayende bende gittim erbil beye uğurlu geldi bize alkışlar ona tebrikler sana

Mutluğun hep katlanarak artsın canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve darısı hepimizin başına..Şuan hiç istemediğim kadar çok istiyorum bebişim olsun.Umarım senin gibi umut bekleyen herkez aynı sonuca ulaşır.Tekrar ve tekrar tebrikler.

arkadaşlar ben ağlıcam yaa bu sitede yeniyim ama moralım çok bozuk 6 aydır diane 35 kullandım. bittikten sonra ilk ay düzenli oldum ikinci ay olamadım 10 gün geçti test yaptırdım yok hamilede değilim.ne yapacağımı bilemedim valla doktora gitti gayet herşey normal dedi. adet söktürücü farlutal yazdı,ama ben kullanmak istemedim. çünkü yeniden düzensizlik devam eder diye.kendiliğinden olmasını bekliyorum. çok kötüyüm nolur bu konu da bilgisi olanlar yazsın.

kan tahlili yaptınızmı canım ayyyy inan o kadar işimin arasında sık sık bakıp duruyordum senden haber varmı diye anneler gününe biz anne olarak giremeyeceğiz allahım inşaallah piraye arkadaşımızın mutlu haberini alıriz diye dua ediyordum.sevinçten ağlıyorum inan.allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.hayırlı uğurlu olsun canım.darısı bizlere olsun)

merhaba hoşgeldiniz aramıza ) bizim topikte umutsuzluğa yer yok,ne olursa olsun pozitifliğimizden vazgeçmekte yok) sende üzülme sakın.gelelim senin konuna.neden diane 35 kullanıyorsun adet düzensizliğinmi var?varsa bu düzensizliğin sebebi ne? bende geçen 3 ay dr.kontrollü tablet ve yumurta çatlatıcı iğne ile tedavi oldum ama hamilelikte yok.geçen ay ilaç tedavisini bıraktım.bu ay reglim 2gün gecikti hala olamadım.tahlilde yapmadım.ama kullanılan hormon ilaçları bazan gecikme yapabiliyorlar.sen her ihtimale karşı dr.a bir görün derim.
mesajlarınıda bildirileriniz kısmından takip edebilirsin.

Canım benim güzel dileklerin için çok sağol. Allahım en yakın zamanda sizelere de nasip etsin bu güzel duyguyu hayırlısıyla. Umudunuzu hiç kaybetmeyin ve Allaha dua edin kızlar. Allah her zaman bizim yanımızda.

Canım benim yaaa, Allah sizede nasip etsin dilerim, Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün. Ne desem boş. Hepinize duacıyım.

Canım benim yaaa, Allah sizede nasip etsin dilerim, Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün. Ne desem boş. Hepinize duacıyım.

piraye ciğim seni çok tebrik ediyorum umarım bizde bu günleri görüp bu sevinçleri yaşarız.
allah bebişinle birlikte hayırlı ömürler versin.
sağlıklı sıhatli hayırlı evlatların olur inşallah

canım benim ya çokm sevindim emindim ben senden zaten süper :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum :)maşallah sizeeeeeeeeee:)

ayyy piraye şok oldum ..canım ben.. bu gün beklemiyoduk ay nasıl şaşrıdm ne olduğunu anlamadım bian..ayyyyyy çok mutluyum cnm benim..Allahım tamamına erdirsin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yupippiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
oh ya çok şükür Allhım herkese nasip etsin..herkese bu mutluluğu yaşatsın inş..içim kıpır kıpır oldu:))

Son düzenleme:
pirayeeeee patlatmışsın bombayı:)))))))))))
ah canım benim yaaaa Allah yüzüne güldü bak,çok emindim ben valla hiç şaşırmadık desem yeridir..sonucunu yazmamışsın..tabii olayın şokundasın hala dimi:) mayıs ayı dedin durdun anneler gününe yetişti kuzucuğun:))) ahhh ahhh piraye anneee:)))
müsait olunca duygularını alalım..öpüyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…