canm tanı amaçlı lap. yi doktorlar genelde tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında öneriyorlar yaani senin için cok erken. inşallah hiçbirine gerek kalmazz kendiliğinden gelir bebiş
Kızlar ben regli oldum maalesef bu sabah, gerçi rengi hala açık ve sulu ama büyük ihtimal kanamaya dönüşecek gün içerisinde. Çok canım sıkkın,Umudumu kaybetmek istemiyorum ama...,offff herşeyin hayırlısı, Allahım herşeyin en doğrusunu bilir, pes etmek yok.. Geriye kaldı 2 ayım bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam aşılama yapacak doktorum....
moral bozmak yok..herşeyin hayırlısı cnm Allah ne zaman takdir ettiyse ozaman olucak ..o yüzden çalışmalara devam
Evet haklısın canım, çalışmalara devam, polene başlamıştım bir iki gün önce bakalım pko olduğu için bende yumoşları büyütoyomuş ve kalitesini arttırıyomuş, bakalım bu ayda polen yiyeyim bariBi işe yarar mı bilmem de umut işte
hiç metforminli ilaç kullanmadınmı cnm veya soğan kürü veya civanperçemi bunların hepsi pko ya iyi geliyo ki bende de var o hain kist yumağı
yok walla hiç kullanmadım, zaten bebek düşünmeden çnce d.kontrol hapı ile regli oluyodum, sonra serephene verdi doktor 3 ay yumurtalarım için... Yumoşlar büyüdü ama hamiş kalamadım ne yazık ki, şimdi de ilaçsız kendi halimize bıraktı bizi. Kendime kendime nette araştırırken gördüm poleni de aslında civanperçemini de duydum ama tadı çok kötüymüş, soğan kürünüde yapabileceğimi sanmam, içemem yani onu ben
:)ahhhh ahhhh dedim kendi kendime bende önceleri 'ıyy soğanın yanına yaklaşamam 'diyodum şimdi normal su gibi geliyo..Allah hiç birine mecbur etmesin cnm ama ilerde daha zor şeylere katlanabilirsin o yüzden denemende fayda var.. ve dr.una sor veya başka bir dr. a (eğer kilo tüylenme 2 ayı geçkin adet) şu yazdıklarım varsa mutlaka metforminli ilaç kullan kulüptede gözat bi çok kişi kullanıyor ..adetlerini düzenler ve kaliteli ve zamanında çatlayan yumoşlar elde ediyosun ..bu hani biz araştırmacı kadınların bulduğu ilaç değil benim bildiğim tüm dr.lar veriyo:)
Kilo problemim yok çok şükür canım, ama d.kontrol hapını bıraktığımdan beri göbeğim üzerinde 1-2 tane kalın siyah kıl çıktı:18: bakalım netten bi araştırayımda şu metforminli ilaç olayını sonra da doktoruma sorayım bakalım ne dicek. bu ilaçsız ilk reglimde o da 36. günde geldi bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak çok dengesiz olursa doktorun bacağına yapışırım bana metforminli ilaç ver diye
hayırlısı olsun cnm ne yapalım. inş. etrafa anlatacak hikayelerden birinin sahibide sen olursun.Bubuscum ben regli oldum ama guzel dileklerini bir sonraki aya saklayacagim bellimi olur belki onumuzdeki ay olur...bende cok duydum o tarz hikayaler...su anda dualarim seninle umarim hamielsindir inan ucurursun bizi....
Kızlar ben ve DEW77 umudumuzu önümüzdeki aya bıraktık, bu ay kırmızıları gördük. Bizimle aynı tarihlerde reglini bekleyen aren ve bubus sizde ne var ne yok, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bir de bu topik açıldığından beri sadece 1 tane mi hamişimiz var :26: liste yapalım bari belki listemiz uğurlu gelirhadi kızlar önümüzdeki ay peş peşe güzel haberleri çakalım...
yine olmuyacak diye test yapmayi bile istemememk ne kotudur bilirim.
ben de iyice sabirsizlanmaya basladim.
cocuklara gozum takilmaya basladi, hamileleri daha cok gorur oldum, bir de aklimda surekli cocuk var.
zor bir sinavmis, bir baska arkadasim sorun yapsa dunyanin sonu degil ya densizligini yapabilecek kadar rahatmisim eskiden. bir dert yasamadan bilinmiyor. neyse hepimiz ruh ve beden sagligimizi yitirmeden bu zorlu sinavlari atlatalim hayirlisiyla.
Kızlar ben regli oldum maalesef bu sabah, gerçi rengi hala açık ve sulu ama büyük ihtimal kanamaya dönüşecek gün içerisinde. Çok canım sıkkın,Umudumu kaybetmek istemiyorum ama...,offff herşeyin hayırlısı, Allahım herşeyin en doğrusunu bilir, pes etmek yok.. Geriye kaldı 2 ayım bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam aşılama yapacak doktorum....
DEW canım seni pek göremiyoruz eskisi gibi. ben regli olmadım ama tüp bebek sonrası gecikmeler düzensizlikler oluyormuş. onun için bekliyorum. hiç içimden acaba diye birşey geçmiyor önceden olsaydı yığınla test yapmıştım.
yine olmuyacak diye test yapmayi bile istemememk ne kotudur bilirim.
ben de iyice sabirsizlanmaya basladim.
cocuklara gozum takilmaya basladi, hamileleri daha cok gorur oldum, bir de aklimda surekli cocuk var.
zor bir sinavmis, bir baska arkadasim sorun yapsa dunyanin sonu degil ya densizligini yapabilecek kadar rahatmisim eskiden. bir dert yasamadan bilinmiyor. neyse hepimiz ruh ve beden sagligimizi yitirmeden bu zorlu sinavlari atlatalim hayirlisiyla.
bubuş ve aren hala test yapmamışsınız..yani şaşıyorum size..kızlar bugün iyi bişey duymaya çok ama çok ihtiyacım var..lütfe ''pozitif'' bişeyler yazın..dünyada güzel şeylerinde olabildiğini görelim..
.........................görüşürüz...................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?