yaa offff....
merkezdeki doktor aradı..sesi bozuk bozuk biz 500 lerde bekleriz,katlama olmamış...sen ''yinede'' ilaçlarına devam et dedi..pazartesi bi daha baktır ona göre konuşuruz dedi kapattı.............
biliyorum henüz erken ama şu kasık hassasiyeti falan geçti zaten.....ağrıyı demiyorum o arada hissettiriyo..ama dolgunluk hissi falan yok oldu bugün.....napalım kadere bırakıcaz,yatıyorum zaten..bişey yapmak gelmiyo içimden...
yaa offff....
merkezdeki doktor aradı..sesi bozuk bozuk biz 500 lerde bekleriz,katlama olmamış...sen ''yinede'' ilaçlarına devam et dedi..pazartesi bi daha baktır ona göre konuşuruz dedi kapattı.............
biliyorum henüz erken ama şu kasık hassasiyeti falan geçti zaten.....ağrıyı demiyorum o arada hissettiriyo..ama dolgunluk hissi falan yok oldu bugün.....napalım kadere bırakıcaz,yatıyorum zaten..bişey yapmak gelmiyo içimden...
benim niye hiç bulantım olmuyor acaba ya da ne zaman olcak.ağrım da yok.ben de haftaya perşembe görücem.sen de sadece keseyimi gördün canım.dr bana bu kesenin içinde bebek oluşucak onu görcez dedi.kalp atışını da duyarmıyım meraktan çatlıcam.benim de jelim öyle renkli gelio yaa.
yaa offff....
Canım ben 5+4 ken keseyi bir de kesenin içindeki yolk sac dedikleri şeyi gördük. yol sac varsa boş gebelik değildir bebek var demek demişti. şimdi 7+6 da kalp atışları için gittiğimizde bebeğimizi de görürüz umarım. Benimde içime bugün bi kurt düştükasıklarımda hala ağrıyo benim. Bulantın yok diye üzülme canım ada bir iki güne başlar :) Allaha dua etmekten başka çaremiz yok. Hakkımızda hayırlısı.Keşke şu lekeyi görmeseydim, acayip canımı sıktı. Belki de jel tahriş etmiştir diyorum. Pööööfffffff
slm kızlar konuşmalarını tam olarak bilmiyorum ama sanırım tüp bebekle ilgili. ben 2 aşılama oldum tutmadı ve sıra tüp bebeğe geldi. ve üsküdar eurofertilde yapanlarınız varmı yada önerebileceğiniz başka bir merkez varmı. şimdiden teşekkür ederim.
bizim arkadaşlardan orda yaptıran yok.istanbulda ben brükselde diğer iki arkadaşta bahçeci fulyada yaptılar..ikiside hamile şimdi.bende onlarda merkezlerimizden memnunuz..inş. doğru yeri bulursun ..
anladım bende üsküdar eurofertil ve bahçeci umut tüpbebek koşuyolunda bu ikisinden birini düşünüyorum ama referansları nasıldır merak ettim. umarım diğer arkdaşlardan da cevaplar gelir:)
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri-f493/ şurdaki başlıklardan fikir edinebilirsin.dediğim gibi burda istanbulda olan 3 kişi var diğerleri antalya izmir filan...kolay gelsin:)
çok teşekkür ederim kolay gelsin sizlere.
melodi bu arada canım senin tedavin de hayırlı olsun gulem herşeyi unutturdu bana:)frigolarını al canım inş. onlar nasip olur .kuzun sana gelsin bu tedavinde inş.
Badecim canım benim çok saol.:)hepimiz güleme odaklandık valla mutlu olduk umutlarımız yeniden yeşerdi..2 tane minik frigoyu bırakmaya gönlüm razı gelmedi olmasada deneyeceğim...inşallah hyat bulurlar bedenimde..seninde gözünaydın canm regli olmuşsun oh mis inşallah bundan sonra sorunsuz gider tedavin canım ...sevgiler
adet oldum hehehh ağrıdan ölüyorum ama hiç şikayetci değilim...mutluyum ahhh karnım:)))
benimkinde bebek yoktu yolk sac filan da bahsetmedi dr.benim hesabıma göre 5+5 te gittik kont.ama dr 4+5 sin.demişti.hangimiz yanılıyo acaba.yani o zaman benim ki boş gebelik mi oluyor.perşembe gelsede öğrensek yaa.lekeler bende de oluyor..offf hangisine can sıkıcaz yaaa.Allahıma emanet boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?