kızlar değerim ikiye katlamamış...ilki 261 idi..bugün 473 çıktı..çok canım sıkıldı..doktora göstermeye gidicem sonucumu..ama böyle hafta sonu nasıl geçer bilmiyorum..merkeze haber verdim birde onlardan tlf bekiyorum..şans.....
ya hiç sormayın zaten tavırları soğuk bi doktor...hayır ben kemal beyin hastasıyım diyorum habire bu arıyo..bunada uyuz oluyorum..eşime yarında baktıralım dedim hayır diyo..aslında yarında baktırsak tam bir fikir verebilir..birde ilk tahlili öğlen 11,30 gibi vermiştim..ikinciyi 8,30 da verdim..annem bu bile etkilidir diyo:) herkes bi yerden tutturmaya çalışıyo yaaaa..
kızlar iyi görüştüğüm bi kadın doğumcum var,eski doktorlarımdan..onu arycam akşam..inşallah güzel bi laf duyarım..gerçi oda 2+2=4 diyenlerden ama........
offf neyse sizide gerdim kızlar yaa.beklemekten başka yapcak bişey yok..eserse sabah giderim....
piraye canım lekelenmem var demişsin valla yeni gördüm..kendi derdimden..canım sende çok ayakta durma..offff kolay gelsin artık hepimize ne diyim:)
gulemcim moral bozmak yok lütfeenn..bizim dr iki katı beklemiyor..bazılarının değeri az artar.kasık ağrısı ben de hiç olmadı.şimdi de hiç belirtim yok mesela.seni anlıyorum endişelisin hepimiz öyleyiz stresi hiç bitmiyor ama moralleri yüksek tutalım.bu bebekler dünyaya gelecekse kimse buna engel olamaz.evet biraz kader ama biz pozitif olalım zor bulmuşuz bu günleri dimi.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
gülemim moralini bozma lütfen ol değerin artmış işte :)illa 2 katı olması gerekmiyor bende öle biliyorum ..bazen bir anda tavan yapıyor..doktorlar temkinli olmayı seviyor o yüzden öyle söylemiştir canım..şimdi kuzucuğunla bol bol konuşuyorsun o minik sıpa yaşamak için mücadele ediyor sende destek ol annesi ona ve deki teyzoşların seni dört gözle bekliyor bak ona göre sıkı tutun bana :)çok seviyoruz seni ve minik inatçı sıpayı :)
adet oldum hehehh ağrıdan ölüyorum ama hiç şikayetci değilim...mutluyum ahhh karnım:)))
adet oldum hehehh ağrıdan ölüyorum ama hiç şikayetci değilim...mutluyum ahhh karnım:)))
kızz gülemm delimisin kızz artmış işteee :))) ayyy çok sevindim canım benim çok şükürr Rabbime seninde yüzünü güldürdü
Allahım tamamınada erdirsin imnşallah..haaa bide 1_2 saat bile farkediyor biliyomusun ben aynı gün iki yerde vermiştim biri özel biride devlet hastanesiydi arada 1 saat vardı 400 küsür kadar fark artmıştı 2.testim sen sakın takma kafana bunu tamamıı hamileliğin tadını çıkar aklıona kötü şeyler getirme
demin aklıma geldin bi bakayım dedim en son donrulmuşla tedavi olacağını söylemiştin hemen mesajlarını arattm veee müjdeli haberini gördüm çok sevindimm tebrik ederim tekrardan gözün aydın canımmm
yaaaa canımmm merakmı ettin:) sağol canım yaa...sanada yazcaktım bugün hevesim kursağımda kaldı gibi oldu..hasan beyi anlatmama gerek yok:) burdaki doktor iyi desede merkezin doktoruna itibar ediyo insan..canım aynı lab.olsun diye başka yerde yaptıramıyorumda...pazartesiyi beklicem...dua et bana olurmu..
ohhh çok şükür kuku kendine geldi :) :) bazen kukularımız kuku olduklarını unutuyolar walla hehehehehe :) hadi bakalım sen de başla tedavine de yetiş bizlere canım benim. Sırada melodi ve hemen akabinde sen varsın :)
ay hiç sorma duvarlara tırmanıyodum :)..inş. canım yaa inş. hepimizin hasreti bu yıl bitsin hayırlısıyla...canım gözün aydın..valla eksikliğide dert iyi bilirim....inşallah bebeğin için gelmiştir bu sefe,olsun bitsin bebek gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
günaydın kızlar...sabahın 5 indan beri ayaktayım..endişelerden uyuyamadım..gittim kan verdim..700ü geçmesi gerekiyo bugün..
nolur dua edin kızlar...
günaydın kızlar...sabahın 5 indan beri ayaktayım..endişelerden uyuyamadım..gittim kan verdim..700ü geçmesi gerekiyo bugün..
nolur dua edin kızlar...
Ne güseeeel yaaaaa, benim de midem bulansın istiyorum...Walla gık demem :) onun orda olduğunu hissetmek sağlıklı olduğunu bilmek dünyadaki herşeye değer, Allah öncelikle bizlere sağlık versin sonrada yolda olan ve yola yeni çıkacak olan tüm mercimeklerimize :) :)
nolur dua edin kızlar...
kızlar 650 çıktı..
bitti....
çok üzgünüm........keşke olmasaydı................
pirayeee bak ne buldum:))) ölesine bakıyodum eskilere bu çıktı:)))
kızlar 650 çıktı..
bitti....
kızlar 650 çıktı..
bitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?