kızlar başlangıç değerime göre bugün 1050 gibi falan çıkması gerekiyordu..bariz anormal..
öğrendiğim gün ve düne kadar kasıklarımdaa hassasiyet falan vardı.hepsi söndü..hiç bişey yok şuan.öncekinde kese büyüdüğü için kürtaja kadar bütün belirtiler devam etmişti...muhtemelen oldu ve canlanmadı..ama benim sol tarafıma geniş bi ağrı girip çıkıyodu..hala dış gebelik olabilir gibi geliyo..normal olmadığı çok belli..bari kürtaj işi olmasa...kemal beyden telefon bekliyorum......
kızlar başlangıç değerime göre bugün 1050 gibi falan çıkması gerekiyordu..bariz anormal..
öğrendiğim gün ve düne kadar kasıklarımdaa hassasiyet falan vardı.hepsi söndü..hiç bişey yok şuan.öncekinde kese büyüdüğü için kürtaja kadar bütün belirtiler devam etmişti...muhtemelen oldu ve canlanmadı..ama benim sol tarafıma geniş bi ağrı girip çıkıyodu..hala dış gebelik olabilir gibi geliyo..normal olmadığı çok belli..bari kürtaj işi olmasa...kemal beyden telefon bekliyorum......
benim 9.gün 52 çıktı pazartesi 52 çarşamba 169 ve aradan 3 gün daha değerim 450 di ve bebeğim çok şükür benimle seninki benimkine göre çok çok daha iyi çıktı ben bunu hiç dert etmedim yükseliyormu yükseliyor eger gerileseydi haklıydın boşuna kendini ve bebeğini üzüyorsun bence yinede sen bilirsin
canım sağol ama hesaplarsan seninki çok normal..tam olması gerektiği kadar olmuş.eksik değilmiş yani.. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah....benim tablo açık...hesap yapıyoruz iki gündür..en aşağı 700 le belkiydi....hayırlısı artık.
ilk defa ne yazacağımı bilmiyorum açıp açıp boş boş bakıyorum sayfaya.Allahım şu mübarek günde selalar okunurken sağlıkla hayırla can ver gulemin miniğine aiimn..
merhaba kızlar)) bizim kıza ne söylerseniz söyleyin o kafasında olumsuzlukları kurmaya devam edecek:-(( inanamıyorum yaaa şimdide dış gebelik ve kürtajdan bahsediyor:-(( kızımmmm kürtaj yasak !!!! senin bebiş seninle inatçı annesi allahın izniyle sen o bebişi doğuracaksın. yaaa şöyle bir sev göbişini konuş civcivinle pozitif enerjini yolla ona birbirinize güç verin.negatif olduğun zaman stres hormonu yayılıyormuş ve buda insanın bünyesini kötü yönde etkiliyor.lütfen bebişin için şu karamsarlığı bırak!!!!!!!!!!!!! bebeğin seninle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
badecik kırmızılar gelmiş gözün aydın.herşeyi nasıl kendimize, elimizde olmadan stres yapıyoruz değilmi? bu mübarek aylar bizlere uğurlu gelecek inşaallah...
benim 9.gün 52 çıktı pazartesi 52 çarşamba 169 ve aradan 3 gün daha değerim 450 di ve bebeğim çok şükür benimle seninki benimkine göre çok çok daha iyi çıktı ben bunu hiç dert etmedim yükseliyormu yükseliyor eger gerileseydi haklıydın boşuna kendini ve bebeğini üzüyorsun bence yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?