melodi dondurulmuş tedavine ne zaman başlıyorsun?kentte tadilat varmış sanırım...
kızlarrr selamlar hepinize:)lee canım ya inşallah çok güzel olur herşey senin için biranda bakmışsın 2 bebiş annesi olmuşsun :)
gülemcim merak etme canım akıntılarının olması normal. gebelik ilerledikçe bebk korunuyor rahim ağzı kapanıyor bir tıkaç oluşuyor işte o tıkaçın salgıladığı akıntılar oluyormuş :)olası birşey güzel bişey aslında :)
cerenm vallahi daha ben transfer olmadım anca kontrol hapı bitti..adet olmayı bekliyorum sonra estrofeme başlayacağım sanırım 9 temmuza kadar trasnferim olmuş olur allah izin verirse tabbii embriyolar güzel çözünürlerse :)bu sfer bol bol su içeceğim transferden sonra .dediğin gibi yumurta da yerim :)aslına bakarsan herşey olacağına varıyor be güzelim o bebiş bana yazılmışsa benim le kalacak zaten inşallah..sen nasılsın bakalım yumoşlar ne alemde :)inşallah sen de kavuşacaksın bebişine :)
dew ,bade sizler de iyisiniz umarım ..sıcaklar başladı vallahi berabat..izmir yanıyordur dew :)siz çeşmeye geçtiniz mi canım?hiç olmazsa orası eser pöfür pöfür:)
öpüyorum sizleriii benim güzel annelerim :)
BUBUŞ;canım 1 haftadır etmediğim eziyet kalmadı insanlara..benim değerler yine abuk subuk başladı..çok mutlu olurum dedim ama hala fazla temkinliyim..seninle denk gelip sohbet edemedik bi türlü..online olaydın yakalrdım zaten..kendime bile diyemedim nerdeyse..öyle bi durum işte..abuk bi haldeyim...ama çok şükür şimdi iyiyim....
kızlar muayeneden çıktık..daha yeni geldik eve..vajinal baktı..kalp tışı başlamış dedi..ayırt etmek zorda olsa gösterdi..sesini duymadık tabii daha çok erken diye sanırım..görüntü olarak kıpraşan bişey vardı:))))))
çok mutlu oldum,tuhaf bi haldeyim...çok dua ettim..halada hepimiz için ediyorum...inşallah arkamdan patıırrr patır geleceksiniz....
WORLD;canım hakkınızda en hayırlısı olsun canım..doktoruna güven canım..sende çok önemlisin...jelle ilgili bilgine teşekkürler bu arada...içim rahatladı gerçekten:)
CEREN;canım ilaçlarını almışsın hayırlı olsun...şifa olsun...bebek olsun inşallahhhhhh:...canım ben zor vakaydım..günlük ilaç dozum 550 üniteydi:))) doktorun belki pirayeninki gibi azaltır bişeyler ayarlar..takılma canım bunlara...miss gibi git gel tedavine..
LEE;canımmmmmm iyi yolculuklar....dikat et kendine...telefonlaşırız:) öptüm seni:)
hepinize duacıyım kızlar...
gülemcim canım gözün aydın :)bak senin inatçı keçi anne meraklanma ben burdayım demiş :)artık bence bir oh çek ve hamileliğin keyfini çıkarmaya başla lütfen:)
olumsuzlukları bir kenata at rica ediyorum ve miniğinle bol bol konuş :)olası kötü senaryolar tüm hamileliklerde olabilir çünkü dert yrerine keyif zamanı bence :)çünkü bak pirayenin ve diğerlerinin de endişeleri bitmiyor sen de onlarla aynı konumdasın artık hepiniz biraz rahatlat-yın kızlar bebişler stresi hiç sevmezlermiş :)tüm hamişlerimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum dualarımız hep sizlerle ..inşallah azınlık olarak kalan bizler (bunu yazmak bile kleyifli çünkü çoğumuz başardı ) de en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz allahım inşallah ...lee,badezuzum,cerenm ,bubuş,zrda ve ben melodi2:)inşallah bizlerde şeytanın bacağını kıracağız..aklıma gelmeyen varsa affola:)
hepinizi seviyorum kızlar iyi ki varsınız ..yılmadan mücadeleye devammmm:)
gulemmmmmm tebriklerrrr..cnm gözümüzaydınn inan çok sevindimm..maaşallahhhhhhhhhhh.....
ben gün içinde genelde online oluyorm. gördüğün anda yaz ayrıntılarıçok merak ediyorm..
bende gecen perşembe yakın arkadasımı kist ameliyatı için benim dr uma götürdüm konustuk orada vs. %80 şansın var tüpte hem doğal da olur sizin moralinizi bozmayın dedi ama daha da fazla beklemeyelim dedi. 1 seneyi geçmiş laparoskopi tam zamanı adetinin 2. günü gel dedi ben başladım o anda titremeye heyecandan..ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..yaz sonuna kadar bekleyip beklememkte kararsızım..ağustosa kadar süre koydum aslında kendime..adetime yaklaşık 10 gün var zaman çok hızlı bu adete yetişemem heralde..hakkımızda hayırlısı inşallahh...
cnm stres yapma lütfenn rahat ol ve keyfini çıkar.. çok öpüyorumm..allaha emanet olun. takvimine bayıldım bu arada allah banada kısmet eder inş..
melodicim az kaldık gerçekten inşallah yaz bitmeden hepimiz kavusuruz bebişlerimize. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. kendine iyi bak cnm.
melodi iyiyim canım sağol huniyi taktım geziyorum işte ..istanbulun sıcağı trafiği çileden çıkarıyo zaten..ben depresyon ilaçlarımı alıp pempiş bir dünyaya geçiş yapıyorum..yarın psikoşcuğumla randevum var delilik seviyemi ölçecek :)yani iyiysem ilacı ufak ufak bitirtecek yok gözlerim tepemdeyse devam edicem :) bu çocuk uğraşında ''ne şehit oldu ne gazi pisi pisine gitti niyazi''durumu oldu bnede:) ne adam akıllı tedavim oldu nede çocuğu buldum :))neyse herşeyin zamanı var benimki geç olacak galiba ..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin zamanı gelince...senin tedavide başlıyo hadi bakalım minnoşları mikrodalgaya atma zamanı geliyo:))inş..senide şutlarız hamişler listesine sıra sıra biter naçocukların listesi:)
kizlar selam.beni kimse merak etmemis burda:2:bir bebegimi sonlandirdik.kaldi iki ama dr tek yumurtalardan birinimi yoksa digerinimi sonlandirdi bilemiyor.ayirt edememis.ayri ayriymis hepsi.cok korkuyorum kizlar eger tek yumurta ikizleri kaldiysa cok riskli diye duydum.ayni plesentadan beslendikleri icin.kont de sorcam dra.o gune kadar stresten ölmezsem.bi türlü sevinemedim hamilelige.zaten bulantim dan basimi kaldiramiyorum.o xuzden cok kalamiyorum hepinizi öptüm.
amanında amanınnnn kimler gelmiş :)vizontele hoşgeldin canım biizmde dualarımız sana :)inşallah herşey yolundadır :)
bubuş gerçekten az kaldık inşallah olacak bizim de bebişlerimiz :)
dew canım ya ne lkadar zaman hızlı geçiyor :)daha dün gibi pozitif haberin :)şimdi maşallah karyacık büyüdü doğumuna az bişey kaldı :)inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın karyacığı kucağına canım benim..gerçekten bu zaman kavramına yetişemiyorum yahu...
gülem senin kontrole az kaldı senin kadar biz de heyecanlanıyoruz inşalah çok güzel geçecek canım benim en taze annemiz :)
pirayecim deneyimlerinize ihtiyacımız olacak gerçekten ..:)crenm hemen hemen aynı zamana gelecek transferlerimiz inşallah mutlu sonla biter bu sfer :)ben senden eminim aslında da :)kendi adıma bir mucize bekliyorum :)vakti zmanı gelince olacak inşallah o zman bu zman olsa ne güzel olur..hem 8 temmuz benim doğumgünüm yaa bebişim benle kalsa anasına doğumgünü hediyesi olsa ah ahh bir olsa..
world canım geçmiş olsun demek bir bebiş veda ettihayırlısı böyleymiş dmek geride kalanlara can sağlığı versin herşey sorunsuz ilerlesin inşallah ..
slm herkese...
world canım merak etmemişsiniz demişsin üzüldüm..canım valla kendi derdime düştüm.gergin bi haldeyim bende.keyfini bi yana bıraktım normal olsam yetecek..gerçi senin yaşadıkların çok daha zor canım..canım doktorun plesenta henüz net oluşamadığından mı acaba göremedi?işlem nasıl oldu? canım atlatacaksın inşallah.endişelerinde çok haklısın tabii,ama doktorunda yaptığını biliyodur canım..çok büyük riske atmaz bebekleri..dualarımız seninle canım..
dew,demek karya hatunu gördün..ahh canım güzeldir hem ne güzellll..miden için üzüldüm ama:) herşeyin yolunda gitmesi harika canım..sen çoook yol katettin tabii..zaman çabuk geçmiyo bana:) senin müjdeni aldığımızda ben taaaa nerdeydim:)))
biz neler yapıcaz bakalım...ben daha iyiyim ama bi dakikam diğerine uymuyo..hala hiç bi belirtim yok ağrılar dışında..topak topak crinone geliyo sinirlerim bozuluyo falan...c.tesiyi iple çekiyorum...
vizonteleeee hoşgeldin canımmmm..bizde değişiklikler oluyo olmayada devam ediyo..kızlar geliyo arkadan:)
pirayem canım nasılsın?evet ağrım var diye tam başlıyorum ağlaklığa sonra geçiyo,sonra bi daha...offff piraye çok gergin bi haldeyim....kussam inancam oda yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?