Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zerda ben anlamadim, nasil kurtaj bu? neden hemen degil de 7 temmuzda? senin sagligini sikintiya sokan bir durum yok degil mi ?
bade bu ay korunmayacaksin degil mi? yani ilac icmen nedeniyle filan? bakarsin bu ay kendiliginden gelir. agustosta baslayacaksin degil mi ? lee'yle ayni zamanlar olacak ?
gulem yaa, o agrisi, bu agrisi ne cok cektin guzelim. usutecek kadar soguk mu sizin oralar ? bizde esen ruzgar bile sıcak oldugundan, sadece klima tehdit olusturur bize; yoksa sagi-solu acmakla usutemiyoruz biz izmirde :)
lee bu maraton basladi artik. emin ol sizi denemek, sabrinizi olcmek icin cok ugrasacaklar. bence bol bol pedagoji kitaplari al, cunku birden bire icinde buluverdin kendini. sorabilecegi sorular, karsilasabileceginiz sorunlar, vb. onceden goz atmak iyi olabilir. ailenle tanistilar mi ? sadece annesi-babasi olmayacak cocuklarin, halasi, teyzesi, dedesi. cok merak ediyorlardir sizinkiler.
piraye sen de mi kiz istiyordun ? kız isteyenler cogunlukta galiba. isyerinde zorlaniyor musun ?
melodi 9'u gibi demistin degil mi senin olasi transfer adetin kacinci gunune geliyor ? 2 tane mi koyacaklar sana, gorustun mu esnekler mi ? senin de world gibi ikiz olma sansi var mi ?
dew 1,5 ay goz acip kapayincaya kadar gececek simdi. karya yaz bebegi olacak, pembecik bebegi sıcaklardan korumaya calisacaksiniz. ben yaz bebeklerini ekstra severim, incecik giydirirler, sortlar, etekler. bacaklari cikar beyaz ve tombis. ayaklar kurabiye. insallah aceleci davranmaz da kocanla cok guzel gecer dogumun.

cerenm bu ay dk hapı kullanıcam canım dr.başlamadan önceki ay vermiştide ben kafayı sıyırınca içmemiştim mecburen bu ay başlıycam yasmine...yok artık ben kabullendim kendiliğinden gelmiyo benim sıpa artık olsunda birilerinin kurcalamasıyla olsun:)tedavi şöyle olucak yani plan yapmıyorum dr.yazıp bana vermşiti ona göre ağustosun 3ünde adet olunca o adetimin 21.günü lucrin vurulucam ve diğer adetim bir 10 gün sonra gelicek .. o adetimle esas iğnelere başlıycam..yani tdeavi ağustos değilde eylülde oluyo aslında ...

LEE evlatcıkların hayırlı olsun güzelim..artık anneliğin tadını çıkar..tedavini iptal etme bence 3 çocuk daha bir güzel olur:)
MELODİ canım yazmıştım ama silinmiş evet tatil iptal olunca tedaviye geçelim dedik..artık başlamadan herkeslerden gizli ufak bir kaçamak yaparız eşimle bu yılda böyle olsun:) senin tıytılların kelebek olmasına da az kaldı göbüşüne konmaya hazırlanıyolar..
DEW canım takvimine bakınca senin karnın geliyo gözümün önüne ..iyice ağırlaşmışsındır..inanmıyorum sanki daha dün gibi altın yumrtadan bahsediyoduk ..şimdi altın kızımıza gün sayıyoruz..Allahım daim etsin bu mutluluğu
GULEM tatlım ateşli hatunum geçmiş hararetin ama dikkat et yinede:) besbelli üşütmüşsün sıcak diye farketmiyoruz pencereler açık yatıyroz ama çok zararlı...soğuk şeyler d yiyip içme bir zaman..
PİRAYE oğluş geliyomuş ..hayırlı sağlıklı evlat olsun canım..ikincide kız olur inş:)
ZRDA iyi olmana çok sevindim canım .prozacı bıraktınmı..ben bırakıp bırakıp içiyorum:)ama benim dr.terapi uygulamıyo psikolog değil psikatr..sadece ilaç verip yolluyo..tedaviye başlarsam bende psikologa giderim artık:)
BUBUUUUŞ nerelerdesin en son tedaviye başlayabilirim mi demiştin ben mi yanlış hatırldaım ..özelttin kendini..huhuuuu habersiz bırakma bizi
ayy bu defa silinmez inş..landrach,yeliz world,vizontele sizleride öpüyorum..bu gün herkesi sayasım geldi:)

Canım benim ikili testinin iyi çıkmasına sevindim, çok şükür bir basamak daha atladık :) şimdi benim birdahaki randevum 28 Temmuz :) Sen nezaman gideceksin canım. Merak etme, bir dahaki gidişinde öğrenirsin cinsiyetini canım benim[/QUOTE]
canım benımde 28 temmuz aynı gun yıne senın test sonucun nezaman cıkcak canım ınsallah senınkıde ıyı cıkar gosterırse ogrenırız canım dedıgın gıbı cokda onemlı degıl cınsıyetı saglıklı olsunlarda

Canım benim ikili testinin iyi çıkmasına sevindim, çok şükür bir basamak daha atladık :) şimdi benim birdahaki randevum 28 Temmuz :) Sen nezaman gideceksin canım. Merak etme, bir dahaki gidişinde öğrenirsin cinsiyetini canım benim[/QUOTE]

yeliz hoşgeldin canım:) testleri atlattın demek gözün aydın canım..ben sizi takip ediyorum:) nasılsın? neler hissediyosun? karnın göbeğin çıktımı?

kızlar angelsounds diye bişey duydunuzmu? kalp atımını dinleme cihazı bu..bi arkdaşım kullanıyo.alsammı yaa paranoyalara iyi geliyomuş:)

gulem alemsın vala yakında ultrasonda alırsın sen eve zararlımı acaba o dedıgın alet doktoruna sor gıdınce azkaldı kontrolune nasılsa canım testler ıyı sukur gobusum cıktı bıraz aksam olunca cogalıyo ama daha kılo almadım sukur sen kılo aldınmı

canım tavsiye etmem..benim ablamın arkadaşı doğum dr.ydu ona sormuştuk..çoğu zaman bebeğin yerini bulamayınca anneler stres oluyo veya bebek yerine kendi nabız sesini dinleyip niye yavaş diye korkuyolar demişti...yani daha çok stres olursun...

yaa sorma arkadaşımdan etkilendim:) sabah akşam dinliyorum içim rahat ediyo diyo.oda tüp bebekle hamile kaldı..benimde aklıma soktu:) doktora bi sorayım..bende hiç aldığımı sanmıyorum tartılmadım ama..evdeyim aldıysam hareketsizlikten almışımdır:)

vallamı? yaa çok heveslenmiştim ama bana iyice stres kaynağı olur o zaman:) doktora bi sorayım bakalım ne dicek:) kesin güler:)

Kızlar günaydın, Yelizcim kan tahlili sonucumu dün öğrendim, herşey yolundaymış temiz çıkmış sonuucum çok şükür. Ben de kilo almadım hiç hatta verdim :) ama göbüş çıktı, kot pantolonlarımın düğmesi çok rahatsız ediyo giyemiyorum, ben de hep tayt ya da elbise giyiyorum :) :)
ceren canım iş yereinde zorlanıyomusun diyo sormuşsun, hem de nasıl zorlanıyorum, bazen bir uyku çöküyo ki sorma gitsin, bi de kafayı hemen toplayamıyorum, bazen kopuyorum resmen, devreler yanıyo. En çok uyku hali ve mide kazıntısı zorluyo. Ama napalım dayanıyoruz işte :)
Gülem sakın o aletlerden alma, ne gereği var, zararlı olabilir. Lütfen canım artık kendine eziyet etme. bak 10 haftalık oldun, 2 hafta daha dayan ondan sonra inan bak için daha da rahatlıcak. Ben biraz daha iyiyim. Endişelerimden az da olsa kurtuldum. Lee canım yaaaaa.... nasıl güzel bir anne oldun sen böyle... Ne kadar sabırlı bilinçli ve sevgi dolusun. Gerçekten herkesin yapabileceği bişi değil. Bu özveri bu sevgi kendin doğursan ancak bu kadar severdin, bunu hissettiriyosun canım. O çocuklar öle şanslı ki. Umarım sizde onlar gibi şanlı olursunuz da evlatlarınız size de kendilerine de hayırlı olurlar :) Çok öpüyorum seni, ve yavrularını. Kendinizi dikkat edin.

günaydıın..hepimizin kandili hayırlı olsun..dualarımızın kabul olduğu günahlarımızın affedildiği bir gün olur inş....

günaydın kızlar..badecim seninde kandilin mübarek olsun:) kızlar hepinizin kandili mübarek olsun:) dualarımız kabul olsun...

piraye gözün aydın canım..gerçekten rahatlamışsındır..çünkü ilk testler,ense kalınlığı falan büyük dönemeç:) canım o aleti arkadaşım kullanıyo yaa çok iyi bişey diyo ama:) zararı yokmuş.doktora sorcam genede..ben anneme gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum.eşimden burdan uzaklaşınca bişey olsa napcam diye..o alet olursa rahat rahat tatil yapmış olurum diye düşündüm:) zaten eşimde itiraz etti sonrada doktora soralım önce asla almam dedi:/
canım çalışırken zoranmana üzüldüm gerçekten sıkıntı oluyo.adapte olamıyo insan..ama vakitte geçiyo bi taraftan..sonuçta aksi bi durum yok çok şükür en azından evde kendini dinleyip durmuyosun..bu daha iyi valla..ben büüüütün gün evdeyim..yalnız başıma..yürüyüş yapıyorum orta sehbanın etrafında:))) sonra kurup duruyorum:) çalışmak yinede daha iyi...

Iyi olmaniza sevindim canim aman onemli basamaklari sag slaim atliyorsunuz 2li 3lu testler cok onemli dualarim sizinle....

Sorma ya nasil buyudum anlatamam yatakta 4 yastikl auyuyorum biri belimde biri bacak aramda diger ayaklarimin altinda birde bacak agrilarim cok vucut agirlasti benim bacaklar cop gibidir hala oyle arkadaslarim e cop bacaklarin vucusu tasimiyor diyor haklilar galiba doguma kadar daha da agirlasacagim tabi cok normal ama hic sikayetim yok yeterki kizim iyi olsun bugun takvimimde bu zamandan sonra dogan bebeklerde yasam riski yok diyor bir rahatladim biliyorsunuz en buyuk fobim erken haftalarda dogum yapmakti allahima cok sukur o gunleri geride biraktim..sagol guzelim iyi dileklerin icin...

almaaaaaaaaaaaa bir ara gaza geldim bende alacaktim sonra banada dedilerki bazen kalp atisini duymuyorsun o zaman panik yapiyormus insan ki ben yaparim ellerim ayaklarim titrer o daha fena gerci sen hemsiresin yavrum hani tip bilgin bizden iyi sonucta nereden dinleyecegini bilirsin ama yinede ben diyorum ki alma yavrucum.

Kızlar sezeryanın tıbbi zorunluluk dışında yapılmaması konusu yasalaşmış, bizlere normal doğum gözüküyor. Aman tanrıııııııııııııımmmmmm bi anda çok gerildim :) :) :)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, tüm dualar kabul olsun. Allah hepimize gönlündekini versin. Herkesi kocaman öpüyorum

özel hastanelerde dr.lar bi kılıf uydurur merak etme:)bu arada bende pıhtılaşma olduğundan normal doğum yapamıyorum bak benim kılıfım hazır bebeğide bulsam tamamdır heheeh

ben düşünmüştüm zaten...alsa bu aleti dew alırdı diye:))) off dün tam sipariş veriyodum eşim engel oldu..15 güne bi kontrol bile yetmiyo..ama daha iyiyim kızlar..o ilk zamanki ağlamalarım falan geçti.. ya bide en ufak bi uyku halidir,aşermedir bişey yok..göğüslerim falan acımıyo artık.estrofem içiyorum bide günde 4 tane ona rağmen göğüslerimin acıması geçti..büyümüyo yani....(nasıl iyiyim dimi:)) bu iyi halim:)

DEW canım bende çok sevindim artık riskin olmamasına ..kızçen akıllı annesi vaktini bekliyo..benimde rahim yamuk söylemiştim sen erken doğum filan deyince bende tırsmıştım ne yalan söyliim şimdi rahatladım ama...ay her yönden örnek oluyosun bize dew ..bir sorun olunca yok yok bak dew inde böyleydi bişey olmadı çok şükür diyorum bu rahim yamukluğuda böyle oldu:))off demek yatakta 4 yastıkla yatıyosun şimdi sıcakda bastırdı iyice zorlanırsın ama çoğu gitti şükürler olsun artık o yastıkların yerine mis kokulu meleğin gelecek koynuna:))bu arada benim alttaki komşum doğurdu gece viiik viiik diye ağlıyo bebişi Allahım öyle güzelki eve girer girmez miss gibi bebek kokusu geliyo burnuma pembiş bir kız oda:)ama yavrum çok ağlıyo anası beceriksiz gazını çıkarmadan atıyo beşiğe bişeyde diyemiyosun:)))geceleri kıvranıyo kuzucuk...Allahım o güzel ses benim evimde de yankılanacak mı ..o güzel kokuyu içime çekebilecekmiyim bende... bu güzel günde her isteyen kavuşsun yavrusuna diye dua ediyorum sizlerde bana dua edin lütfen ..bazen çok umutsuz oluyorum böyle hep başkalarının bebeklerini sevecekmişim gibi geliyo..öff bak yine küçük emraha bağladım..neyse dew doğum nasıl olucak epidural sezaryen mi bak yine söylüyorum eğer öyleyse dua istiyorum doğuma girerken(yüzsüzlüğün de böylesi:)))

bende alt komuşumun bebeğinin sesiyle uyudum hep dua ettim..bugün uyandım size hepimize dua ettim..umutsuzluk uğruyo arada bilmezmiyimmmm..ama hep diyorum ya bi clexane çözecek senin işi gör bak:) çok heyecanlıyım sizin için..müjdeyi vereceğiniz günü iple çekiyorum valla..haa benim gül bildiğiniz kurumuştu sizin adınızı ana ana sulamaya başladım..balkona pislediği için sinir olduğum güvercinlerin kakasını gözetiyom şimdi..gübre olsun diye içine gömüyorum valla bi gör çiçeği heryerinden tomurcuklanıyo..ben varya bu çiçek olayına çok sardım kızlar..hıdırellez çiçeği diye giriştik ama bne o tomucuk açarsa sanki içimdekide açacakmış gibi bi kanıya vardım..gözüne baktım çiçeğin..iki tomurcuktu geldiğinde biri açtı biri kurudu.annem benimde birinin tuttuğunu iddia etmişti:) şimdi açacak çiçeklerde sizin kızlar..gözüm gibi bakcam:)) hehehee...

bu arada kıçımmmmm mahvoldu..prulotonu yaptırdım..ya o kadar yanlış yere yapıyolarki..yani yapıyolar bi şekilde valla herkes yapar bu işi böyle olursa...tam hedef 12 yaptı kadın yaaa..neyse razıyım ben acısınada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…