dew cım buralardayım merak etme yazıyorum arada ama sen pek gormemıssın demekı sızı bırakırmıyım hıc senın bebısını leeyı gulemı yakından takıp edıyorum pırayeyle kontrolerımız hep aynı gune denk gelıyo o pıpıyı gormus ama bız daha bısey goremedık ama 2lı testının sonucu cıktı cok ıyı sukur agzını burnunu ensesını herseyın gorduk cok buyumus cok kıpır kıpır masallah bız ıyıyız anlıycagın canım benım pek zorlu gecmıyo hamılelıgım sadece karın agrılarım var onunda sebebını bulduk ayakta kalmaktanmıs optum hepınızı kızlar
dew cım buralardayım merak etme yazıyorum arada ama sen pek gormemıssın demekı sızı bırakırmıyım hıc senın bebısını leeyı gulemı yakından takıp edıyorum pırayeyle kontrolerımız hep aynı gune denk gelıyo o pıpıyı gormus ama bız daha bısey goremedık ama 2lı testının sonucu cıktı cok ıyı sukur agzını burnunu ensesını herseyın gorduk cok buyumus cok kıpır kıpır masallah bız ıyıyız anlıycagın canım benım pek zorlu gecmıyo hamılelıgım sadece karın agrılarım var onunda sebebını bulduk ayakta kalmaktanmıs optum hepınızı kızlar
yeliz hoşgeldin canım:) testleri atlattın demek gözün aydın canım..ben sizi takip ediyorum:) nasılsın? neler hissediyosun? karnın göbeğin çıktımı?
kızlar angelsounds diye bişey duydunuzmu? kalp atımını dinleme cihazı bu..bi arkdaşım kullanıyo.alsammı yaa paranoyalara iyi geliyomuş:)
yeliz hoşgeldin canım:) testleri atlattın demek gözün aydın canım..ben sizi takip ediyorum:) nasılsın? neler hissediyosun? karnın göbeğin çıktımı?
kızlar angelsounds diye bişey duydunuzmu? kalp atımını dinleme cihazı bu..bi arkdaşım kullanıyo.alsammı yaa paranoyalara iyi geliyomuş:)
gulem alemsın vala yakında ultrasonda alırsın sen eve zararlımı acaba o dedıgın alet doktoruna sor gıdınce azkaldı kontrolune nasılsa canım testler ıyı sukur gobusum cıktı bıraz aksam olunca cogalıyo ama daha kılo almadım sukur sen kılo aldınmı
canım tavsiye etmem..benim ablamın arkadaşı doğum dr.ydu ona sormuştuk..çoğu zaman bebeğin yerini bulamayınca anneler stres oluyo veya bebek yerine kendi nabız sesini dinleyip niye yavaş diye korkuyolar demişti...yani daha çok stres olursun...
Canim iyi yaptin haber verdin seninde tedavini dort gozle bekliyorum inan olacak hepinizin tek tek buna cani gonulden inaniyorum....simdi melodi var transferi olacak sonra cerenm var sen varsin birde zrda var lee var (gerci lee anne oldu bile ama olsun) :) kizlarrr unuttugum birisi varsa lutfen kusura bakmayin :)
QUOTE]
sağol canım ben öylesine takılıyorum işte:))bakalım tedavi nasıl olacak bu defa..sen prensesini kucağına aldığında ben tedavide olurum herlade:)doğumun epidural sezaryense heyecandan aklında kalırsam dua istiycem senden:)doğumda yapılan dualar kabul olurmuş:)bu arada unuttuğumuz bubuş var:)oda pek girmiyo özletiyo kendini..
Canim kesinlikle untumayacagimd ua edecegim ama dogum tarihim belli olsun bana tekrar hatirlatacaksin tamam mi?hepinizi gecirecegim aklimdan soz...
dew cım buralardayım merak etme yazıyorum arada ama sen pek gormemıssın demekı sızı bırakırmıyım hıc senın bebısını leeyı gulemı yakından takıp edıyorum pırayeyle kontrolerımız hep aynı gune denk gelıyo o pıpıyı gormus ama bız daha bısey goremedık ama 2lı testının sonucu cıktı cok ıyı sukur agzını burnunu ensesını herseyın gorduk cok buyumus cok kıpır kıpır masallah bız ıyıyız anlıycagın canım benım pek zorlu gecmıyo hamılelıgım sadece karın agrılarım var onunda sebebını bulduk ayakta kalmaktanmıs optum hepınızı kızlarCanim iyi yaptin haber verdin seninde tedavini dort gozle bekliyorum inan olacak hepinizin tek tek buna cani gonulden inaniyorum....simdi melodi var transferi olacak sonra cerenm var sen varsin birde zrda var lee var (gerci lee anne oldu bile ama olsun) :) kizlarrr unuttugum birisi varsa lutfen kusura bakmayin :)
GULEM canim eger tekrar ates olursa ki olmaz insallah bak dikkat et prulutondan olabilir ay pruluton bana cok agir geli sadece 1 kez kullanabildim dusun yani 3 gunde bir oluyorsun ama 5 gunluk doz var onun icinde fazla gelmis olabilir dikakt et bakalim....dilerim igneden degildir....
Bu arada yelizzz nerde acaba pek yazmiyor diymi?hamileligin ilk aylari zor geciyor vucut bebege alisana kadar cok seyler yasiyor insan...o yuzden anliyorum buraya sIk gelememelerini ama yinede bizleri kimse biraksin istemiyorum herkesten haber alalim istiyorum....
LEE evlatcıkların hayırlı olsun güzelim..artık anneliğin tadını çıkar..tedavini iptal etme bence 3 çocuk daha bir güzel olur:)
MELODİ canım yazmıştım ama silinmiş evet tatil iptal olunca tedaviye geçelim dedik..artık başlamadan herkeslerden gizli ufak bir kaçamak yaparız eşimle bu yılda böyle olsun:) senin tıytılların kelebek olmasına da az kaldı göbüşüne konmaya hazırlanıyolar..
DEW canım takvimine bakınca senin karnın geliyo gözümün önüne ..iyice ağırlaşmışsındır..inanmıyorum sanki daha dün gibi altın yumrtadan bahsediyoduk ..şimdi altın kızımıza gün sayıyoruz..Allahım daim etsin bu mutluluğu
GULEM tatlım ateşli hatunum geçmiş hararetin ama dikkat et yinede:) besbelli üşütmüşsün sıcak diye farketmiyoruz pencereler açık yatıyroz ama çok zararlı...soğuk şeyler d yiyip içme bir zaman..
PİRAYE oğluş geliyomuş ..hayırlı sağlıklı evlat olsun canım..ikincide kız olur inş:)
ZRDA iyi olmana çok sevindim canım .prozacı bıraktınmı..ben bırakıp bırakıp içiyorum:)ama benim dr.terapi uygulamıyo psikolog değil psikatr..sadece ilaç verip yolluyo..tedaviye başlarsam bende psikologa giderim artık:)
BUBUUUUŞ nerelerdesin en son tedaviye başlayabilirim mi demiştin ben mi yanlış hatırldaım ..özelttin kendini..huhuuuu habersiz bırakma bizi
ayy bu defa silinmez inş..landrach,yeliz world,vizontele sizleride öpüyorum..bu gün herkesi sayasım geldi:)
Kızlar sezeryanın tıbbi zorunluluk dışında yapılmaması konusu yasalaşmış, bizlere normal doğum gözüküyor. Aman tanrıııııııııııııımmmmmm bi anda çok gerildim :) :) :)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, tüm dualar kabul olsun. Allah hepimize gönlündekini versin. Herkesi kocaman öpüyorum
DEW canım bende çok sevindim artık riskin olmamasına ..kızçen akıllı annesi vaktini bekliyo..benimde rahim yamuk söylemiştim sen erken doğum filan deyince bende tırsmıştım ne yalan söyliim şimdi rahatladım ama...ay her yönden örnek oluyosun bize dew ..bir sorun olunca yok yok bak dew inde böyleydi bişey olmadı çok şükür diyorum bu rahim yamukluğuda böyle oldu:))off demek yatakta 4 yastıkla yatıyosun şimdi sıcakda bastırdı iyice zorlanırsın ama çoğu gitti şükürler olsun artık o yastıkların yerine mis kokulu meleğin gelecek koynuna:))bu arada benim alttaki komşum doğurdu gece viiik viiik diye ağlıyo bebişi Allahım öyle güzelki eve girer girmez miss gibi bebek kokusu geliyo burnuma pembiş bir kız oda:)ama yavrum çok ağlıyo anası beceriksiz gazını çıkarmadan atıyo beşiğe bişeyde diyemiyosun:)))geceleri kıvranıyo kuzucuk...Allahım o güzel ses benim evimde de yankılanacak mı ..o güzel kokuyu içime çekebilecekmiyim bende... bu güzel günde her isteyen kavuşsun yavrusuna diye dua ediyorum sizlerde bana dua edin lütfen ..bazen çok umutsuz oluyorum böyle hep başkalarının bebeklerini sevecekmişim gibi geliyo..öff bak yine küçük emraha bağladım..neyse dew doğum nasıl olucak epidural sezaryen mi bak yine söylüyorum eğer öyleyse dua istiyorum doğuma girerken(yüzsüzlüğün de böylesi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?