LEE evlatcıkların hayırlı olsun güzelim..artık anneliğin tadını çıkar..tedavini iptal etme bence 3 çocuk daha bir güzel olur:)
MELODİ canım yazmıştım ama silinmiş evet tatil iptal olunca tedaviye geçelim dedik..artık başlamadan herkeslerden gizli ufak bir kaçamak yaparız eşimle bu yılda böyle olsun:) senin tıytılların kelebek olmasına da az kaldı göbüşüne konmaya hazırlanıyolar..
DEW canım takvimine bakınca senin karnın geliyo gözümün önüne ..iyice ağırlaşmışsındır..inanmıyorum sanki daha dün gibi altın yumrtadan bahsediyoduk ..şimdi altın kızımıza gün sayıyoruz..Allahım daim etsin bu mutluluğu
GULEM tatlım ateşli hatunum geçmiş hararetin ama dikkat et yinede:) besbelli üşütmüşsün sıcak diye farketmiyoruz pencereler açık yatıyroz ama çok zararlı...soğuk şeyler d yiyip içme bir zaman..
PİRAYE oğluş geliyomuş ..hayırlı sağlıklı evlat olsun canım..ikincide kız olur inş:)
ZRDA iyi olmana çok sevindim canım .prozacı bıraktınmı..ben bırakıp bırakıp içiyorum:)ama benim dr.terapi uygulamıyo psikolog değil psikatr..sadece ilaç verip yolluyo..tedaviye başlarsam bende psikologa giderim artık:)
BUBUUUUŞ nerelerdesin en son tedaviye başlayabilirim mi demiştin ben mi yanlış hatırldaım ..özelttin kendini..huhuuuu habersiz bırakma bizi
ayy bu defa silinmez inş..landrach,yeliz world,vizontele sizleride öpüyorum..bu gün herkesi sayasım geldi:)
badecim bırakmadım günde 1 tane akşamları alıyorum tedaviye kadar belkide sonuca kadar tek başına yetmiyor elbet daha önce de aldım bir işe yaramadı şimdi aslolan doktorum iyi geliyo gerçekten terapi ama bu gün pozitif bir sonuç gördüm içim bir hoş oldu kalbim çarptı ne yalan söyleyeyim Allah herkese nasip etsin beni de içinde seçmesin diyorum...
bende böceklerden kurtaramadım sinek ilacı sık dediler o biraz iyi geldi...hiç anlamam çiçekten,bi daha açacağını bile bilmiyom yani o kadar:)))
canım o ilacın özelliğinden değil..enjeksiyonun bi yeri vardır..kalçanın en kaslı yerine yapılır.çok bellidir yeri yani,kalkarda yanlış yere yapılırsa bişey olmaz ama canın yanar ve ilaç çok daha geç dağılır.bu ilaç çok yağlı ama doğru yere yapıldığında daha çabuk dağılıyo kitleleşmiyo,ama yanlış yere yapıldığında böyle oluyo...
Kızlar merhaba, kabus geri döndü yine başladı bulantılarsabahtan beri çok fenayın, şimdi şimdi kendime geldim gibi... Bİ de iş yerindeyim Allahım güç ver. Midem yanıyo ekşiyo kusuyorum sonra midem kazınmaya başlıyo. Çok ilginç bi mide kazınması yaşıyorum son 1 haftadır, yemek yiyorum aradan 15 dk geçiyo sanki hiç bişi yememişim nasıl bir mide kazınması...
Gülemcim bende hiç kilo almadım tatlım daha merak etme kiloları 4. aydan sonra almaya başlıcaz :) :)
o kadar farkli mi cikti senin bir gunde ? ben hep pozitif olmaya calissiyorum ama dun film koptu bende. cunku ben hep 29 gun periyodum; 14 düs; kaldi 15. e 15. gunde ortada yumurta yok diye krize girdim. az once yine gorustum de 20. gunde bile transfer yaptiklarimiz oluyor bazen dedi. evet ohss buyuk risk, buyuk aci. buyuklukleri nasıldı bade ?ya demiştim önceden bende bu iptal olan tedavide sol yumurtamda 9 tane sayılıyodu 3 gün sonra 20 küsür sayıldı:))yani pkoda yumurtalar kafalarına estiği gibi gelişip büyüyolar..sen canını sıkma bence bebeğin seni şimdiden hazırlıyo ..nasılsa transferden sonra'' yoook tutmadı kesin'' krizleri yaşanıyo sonra tutunca ''yooo kese yok kesin'' böyle böyle gidiyo telaş..sen şimdiden antremanlı oldun ama sonucu güzel olacak sıkma canını:)
nasıl gulem yaa, peki bu igne dik mi yatay mi vuruluyor ? uzun mu ucu ? tam kas ici dedikleri bu galiba. ya bizim saglik calisanlari da hep psikopat oluyor, desen bu boyle vurulacakmıs diye isimi mi ogretiyorsun diye gıcıklıgına canını yakar.
:) yakinda kilo almaya baslayacaksin galiba. yaa demek durtuyor seni minigin piraye. sen ekmek kiyisi filan ye tok olup da miden kazindiginda. miden fazla asit salgiliyordur belki, oyala mideni cok yemeden. bak bu bulantilari cok merak edip cok isteyenler var. tadini cikar
o kadar farkli mi cikti senin bir gunde ? ben hep pozitif olmaya calissiyorum ama dun film koptu bende. cunku ben hep 29 gun periyodum; 14 düs; kaldi 15. e 15. gunde ortada yumurta yok diye krize girdim. az once yine gorustum de 20. gunde bile transfer yaptiklarimiz oluyor bazen dedi. evet ohss buyuk risk, buyuk aci. buyuklukleri nasıldı bade ?
cerenm kalçadan yapılan iğne bu pruloton..yağlı geç dağılıyo zaten bide yerinde yanlışlık olunca küp gibi kalıyo ilaç orda..valla ben pamukla silmeye başladıkları anda müdahale ediyorum ama çok bozuluyolar haklı olarak..geçende stajerlere denk geldim o kadar yanlış bi yere yaptıki kız ama hiç bişey demedim artık..neyseki aşırı zayıf biri değilim yoksa sakat valla:)))
bade antidepresanı bırakmadınmı hala? iyi geldi sana bu ilaç.ama gerek kalmayacak inşallah:)))
dew uğramadı..helsa geldi aklıma bide bugün..merak ettim onu..
Kızlar herkese günaydın, yaaa benim kasıklarım ağrıyo bugünzaten kabızım o kadar kayısı yiyorum elma yiyorum komposto içiyorum banamısın demiyo yaaa.....
Güleeeeeemmmmm kukuma kramp giriyo, anladın sen beni :) yaaa korkuyorum çok kızlar
yok canım hergün bi tane atıyosun hoop heryer toz pembe:)zaten tedaviye başlayınca opu günü bırakıcakmışım dur içeyim o zamana kadar elleşme:)
canım kabız olduğundandır..bağırsakların doluya baskı yapıyodur aşağılara..çok rahatsızsan osmolak şurup var hiiiç bi yan etkisi yok,vücutta emilmeden bağırsakları boşaltıyo..doktoruna sorda iç bence..birde yürü biraz oturmaktanda olur,bağırsakların hareket etsin..canım daha yeni gördün herşeyi iyi çıktı korkma..
valla bende hiç bişey hissetmiyorum diye kafayı yicem..hemde hiç bişey yaa..tamam ağrılar yaşadım ama şiimdi geçti,şükredyorum orası ayrıda böylede acaba yokmu oldu diye düşünüyorum...
iç iç canım yarasıııınnnnn:) transferden sonra zaten 10 gün beklersin sonra hiç birine gerek kalmayacak inşallah:) asıl deva o zaman gelecek:)
Canım benim nereye kaybolsun kocaman bebek, artık o öle minicik bişi değilki annesi büyüdü. Ordadır merak etme. Aslında bi taraftan güzel bişi bulantılarının olmaması, ianan çok zor ama seni de anlıyorum, ben de endişe ediyorum çünkü belirtiler azalınca. resmen toplu halde kafayı yemişiz :) :) belirti olsa dert olmasa dert, ağrı olsa suç olmasa suç :) walla hemilelik ne tuhaf bişiymiş yaaaaa, ne büyük sorumluluk onu taşımak. 13. haftam bitmek üzere ama inanın şu endişelerden onu taşımanın verdiği kocaman sorumluluktan kendimi dinlemekten kurtulamadım... Bugün hafif baş dönmem de var... Allahım biz nezaman şu hamileliğin tadını çıkartıcaz doyasıya :) :) yanlış anlaşılmasın hiç bir şikayetim yok, istrese başın deli gibi dönsün isterse kusmaktan tuvaletten çıkamayım hiiiiç önemli değil, yeterki o iyi olsun. Elimden de bişi gelmiyo... Walla çok endişeli bir dönemmiş şu hamilelik.
off kızlar yaa bu endişeler ne berbat bişeymiş ben şimdiden sizi okuyunca stres oldum yazık bize vallahi...bu sıpalar zor gelince böyle kafayı yedirdi analarına:)hiç yapmayın etmeyin demiycem çünkü ben burda dokuz doğurdum sizin endişeleri okuyunca:)ben heralde hamile kalırsam iki günde bir randevu isterim:)Allahım içinize ferahlık versin şu sıkıntılı günler su gibi geçsin bi an önve kucağınıza alıp huzurla büyütün kuzularınızı...
Kızlar herkese günaydın, yaaa benim kasıklarım ağrıyo bugünzaten kabızım o kadar kayısı yiyorum elma yiyorum komposto içiyorum banamısın demiyo yaaa.....
Güleeeeeemmmmm kukuma kramp giriyo, anladın sen beni :) yaaa korkuyorum çok kızlar
kızlar dew le konuştum..kasılmaları olmuş..doktor isitrahat vermiş.ciğer gelişimi için ilaç vermişler nolur nolmaz diye.ama iyiymiş şimdi..
bu bebekler amma zıpır oluyolar haaa...inşallah bekler gününü sıpa:)
gulemın dedıgı gıbı kabızlıktandır agrıların tatlım merak etme kuzunda buyuyo tabı kocaman oluyo annesı dogal bu agrılar korkma bence bısey yoktur endıseler bıtmez gulem cok haklısın hısedememek kotu ama buhar olup ucmaz merak etme ordadır melegın agrın olmasın bosver daha ıyı hem yarın gorcen kuzunu onun heycanını doya doya yasa bıde sana tavsıyem eger fotograf makınanız varsa vıdeoya cekın bız oyle yaptık endıselendıkce ızlersın ıyı gelıyo ınan ben delı gıbı hergun ızlıyorum nerdeyse gormemısın bebegı olmus mısalı:)
slm kızlar bugun drdan geldim rahim boyum kısıalmış ve kasılma var 4 gündür erken doğum riskim beynimden vurulmuşa döndüm kendime gelemiyorum bir türlü eşimde başka şehirde hepten kötüyüm.kuzey bebek kaç haftalıkken doğmuştu bileniniz var mı
Kizlar bana gelince evelsi gun kasiklarimda agri oldu sabaha karsi 5te belimde cok agridi kopacak gibiydi,ertesi gun hemen doktorumu aradim bebek bir yerde toplaniyormu dedi?evet deyince hemen atla gel dedi gittik bir stresle evet kasilma var, hemen karyanin cigerleri icin ciger gelistirici igne yapti bana,magnezyum ve prepar diye kasilmalari azaltici ilac verdi.daha simdiden iyi geldi ilaclar ve tabi istirahat verdi ..donduk basa :) ilk aylardada yattmistim hatirlarsaniz sona gelirkende ayni sey oldu..kizim 2817 olmus en azindan bu icimi rahatlatti acikcasi...simdi bile dosa sukur sorunn yok ama iceride ne kadar kalsa kar dedi doktorum oyle tabi...istirahat halinde olacagim zaman zaman ugrarim kizlar...
Cerenm yarin kolay gelsin dualarim seninle...harika ciksin insallah yumoslar...
Piraye cnm bulantilar cosmus yine kiyamam...
Badezuzum ayni ilaca devam et guzelim...
Melodi hadi bakalim hayirlisi olsun canim....
Yelizzz agrilara dikkat et cnm bakin kizlar benden size tavsiye agri oldugu an isirahat edin solunuza yatin ve dinlenin inanin dinlenmek cok onemli...
Mekselin lutfen benim aldigim onlemleri hemen al cnm doktoruna soyle..
Umarim kimseyi unutmadim...opuyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?