Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese ıyı kandıler kızlar yuce Rabbım dualarımızı kabul etsın bugun agrım var kızlar gulem sen gıbı oldum sankı adet olcakmıs gıbıyım belım kasıklarım kotuyum bugun dınlencem bıraz ınsallah gecer

Herkese ıyı kandıler kızlar yuce Rabbım dualarımızı kabul etsın bugun agrım var kızlar gulem sen gıbı oldum sankı adet olcakmıs gıbıyım belım kasıklarım kotuyum bugun dınlencem bıraz ınsallah gecer doktorum bı ılac verdı belkı ıy gelır

sağol canım çok ihtiyacım var duya:)benim gülde iki tane açtı sonra böcek sardı çiçekleri bende kestim şimdi yine açtı iki tane :)bende bol bol sulayayım o zaman:)ahhh o iğne tüylerimi diken diken ediyo ..inş..bian önce keser dr.un ihtiyacın kalmaz ona...yaa bide şimdi sen iğne yaptığından beğenmiyosun vuranı:) ama o ilacın özelliği o güzelim kim vurursa vursun kıvrandırıyo insanı..ama dediğin gibi bebişim gelsinde ben onada razıyım:)

bende böceklerden kurtaramadım sinek ilacı sık dediler o biraz iyi geldi...hiç anlamam çiçekten,bi daha açacağını bile bilmiyom yani o kadar:)))
canım o ilacın özelliğinden değil..enjeksiyonun bi yeri vardır..kalçanın en kaslı yerine yapılır.çok bellidir yeri yani,kalkarda yanlış yere yapılırsa bişey olmaz ama canın yanar ve ilaç çok daha geç dağılır.bu ilaç çok yağlı ama doğru yere yapıldığında daha çabuk dağılıyo kitleleşmiyo,ama yanlış yere yapıldığında böyle oluyo...

Sagol guzelim ya vallaha buyuk rahatlama oluyor insanda..ama tabi yinede bu rahatligimi Karyaya hissettiemiyorum otursun oturdugu yerde 38.haftaya kadar.Canim benim doktorum genelde epidural anestezi yapiyormus yani bebegin cikisini her anne gormeli dusuncesinde eger aksi bir durum olmazsa evet ayik olacagim kizim cikarken insallah...tabiykide dua edecegim sne hic merak etme.Ayrica sende o guzel kokuyu icine cekeceksin,ve o gun bugunleri hatirlayip daha dun gibi uzuntulerum simdi bebegim kucagimda diyeceksin buna cani gonuldel inaniyorum....

hehehe :) almadim ama tuttum kendimi kizim :) sende tut vallaha deliye donersin yoksa...gogus buyumesine gelince ilk aylar pek buyumedi benimde agrimadida pek sevindiydim ohhh boyle giderse diye sonra arayi bir kapattik tam kapattik bu dedigimi unutma :)))))100 :))))

Canim sen hic kafana takma normal dogumu onu bunu, herseyden once tup bebek doktorlari normal dogumu tercih etmiyorlar hepsi degil belki ama geneli sezeryan tercih ediyorlar ayrica her doguma doktorunla birlikta 3 denetci girnek zorundaymis tukiyede saatte kac dogum oluyor bu dusunulecek olursa denetimleri cok zor doktorlar istedikten sonra kalibina uydururlar...

yaaa o zaman bu hemşireler tam dayaklık:)ben felçli gibi gezmiştim 3 gün belden aşağım tutmaz olmuştu.ayyy ne ağlardım ne ağlardım ağrıdan eşim ayaklarımı ovuyodu yeminle kemiklerim kırılmış gibiydi..demek yanlış vurulmadan o kadar ağrım oldu...ben gelirim sen yap o zaman bana:)

canım ahh bilmezmiyim o ağrıyı..ama korkma canım.istirahat et..biliyorum endişelenmişsindir sakin olmak mümkün olmuyo ama geçecektir eminim...bol su iç bu arada..rahmi rahatlatıyomuş su..belki susuz kaldı vücudun:.dene bak iyi geliyo..

canım yaaa herşey normal olsa doğururuz ama başı normal değil ki:) tüp:) doktorlar bi kılıf bulurlar canımmm..haa bende çikolata kistleri var ya onlar sezeryan sırasında alınabiliyomuş..neyse yaa o günleri görelimde hayırlısıyla sağ salim:)

kızlaaarrrr günaydın..
herkese güzelll günler diliyorum...sağlıklı mutlu....
yeliz iyimisin? geçtimi ağrıların?
melodiiii kaldı 4 gün:)) telaştan unutma bakalım transferi:)

kızlar bi arkadaşım doğum yaptı kızı oldu,kaç gündür ona gitmek istiyorum..çarşıya çıktım geçen akşam..ciciler aldım bebeğe:) ama sarılık olmuş kıyamam hastanedelermiş..iyi olsun gitcem hemen..aldıklarıma bakıp duruyorum:)

bu arada ben hiç kilo almamışım:) yani almamak çok normal biliyorum ama niyeki demekten alamadım kendimi..artık daha iyi besleniyorum..cevizdi yumurtaydı... c.tesi doktora gidicem..ya nasıl endişe çöküyo..duruyomu ki diye eşimin abşının etini yiyorum resmen..çünkü hiç bişey hissetmiyorum hala..dümdüz yatıyom karnımın üstüne falan..neyse kaldı 1 gün:)

kızlar bişey sorucam:)..şimdi bende yarım yasmin yarımda desolett d.k. hapı var yasmini içmeye başladım o bitince desolette geçsem olurmu benim salak eczaneci yasmin getirmiyo diğer eczanede iki sokak yokuş çıkıcam ki kavuşayım..acaba farkedermi ???Allahım çok tembelim yaaa..ama çok sıcak.. havanın serinlemesini bekleyincede eczane kapanıyo:)))

Kızlar merhaba, kabus geri döndü yine başladı bulantılar sabahtan beri çok fenayın, şimdi şimdi kendime geldim gibi... Bİ de iş yerindeyim Allahım güç ver. Midem yanıyo ekşiyo kusuyorum sonra midem kazınmaya başlıyo. Çok ilginç bi mide kazınması yaşıyorum son 1 haftadır, yemek yiyorum aradan 15 dk geçiyo sanki hiç bişi yememişim nasıl bir mide kazınması...
Gülemcim bende hiç kilo almadım tatlım daha merak etme kiloları 4. aydan sonra almaya başlıcaz :) :)

selam kızlar nasılsınız pıraye Allah kolaylık versın sana zor ısın vala gulemcım dun kotuydum cok bırden karnıma bı agrı saplandı agladım agrıdan ama bugun ıyıyım sukur doktorun verdıgı ılac ıyı geldı ben hep bol su ıcerım canım hamıle kalmadan oncede bol su ıcerdım su ıcmeyı severım canım bılıyosun bende kılo almadım ınan bu benım ıcın ıyı bısey kılo alma potansıyelım yuksek almamak ıcın herseyı yapıyorum bebısımıde daha hısedemıyorum bende kotu ama azkaldı hısedıcez merak etme optum hepınızı kızlar

merhaba
dun ben doktora gittim, 14. gundu ve en buyuk yumurtam 14tu. 12 mmden 3 gunde 14 mme gelmis. olmayacak, tedavi yarim kalacak diye uzuldum cok, ondan buraya da yazmak istemedim; zaten isyerinde de durup durup gozyaslarina boguldum cok korkunctu. aksam soylene soylene hazir pizza soyledik, kola ictim, sigara da ictim. iptal oldu nasılsa tedavi diyorum. bugun gittik, 3 gunde 2 mm buyuyen yumurta bir gunde 3 mm buyumus. yani 17 mm'i gordum, uzerimden tır gecmisti dun, bugun o tır kalkti gitti. bugun catlatma vurulacak, c.tesi toplanacak, p.tesi-salı da transferim olur galiba. tabi yumurtalarim benimle dalga gecmeye devam etmezse.

Ohhh çok şükür hadi inşallah kaliteli yumurtalar toplarlar bol bol :) :) sen rahim kalınlığını falan da sor mutlaka, ufacık bile bir tereddüt olursa ohss ile ilgili yaptırma transferi bir sonraki aya bırak. Biliyosun benimki öle oldu, yumurtalar toplandı ohss riski nedeniyle bir sonraki ay transfer yapıldı. Canım yaaaa merak etme bi sigaradan bi koladan bişi olmaz :) sen şimdiden ananas falan ye istersen ceviz badem falan. Tabi bir de bol bol su :) Allah hakkınızda hayırlı olanı versin canım benim.

ya demiştim önceden bende bu iptal olan tedavide sol yumurtamda 9 tane sayılıyodu 3 gün sonra 20 küsür sayıldı:))yani pkoda yumurtalar kafalarına estiği gibi gelişip büyüyolar..sen canını sıkma bence bebeğin seni şimdiden hazırlıyo ..nasılsa transferden sonra'' yoook tutmadı kesin'' krizleri yaşanıyo sonra tutunca ''yooo kese yok kesin'' böyle böyle gidiyo telaş..sen şimdiden antremanlı oldun ama sonucu güzel olacak sıkma canını:)

canım hayır bence aynı ilaca devam et..hepsi aynı şey gibi görünsede değişiklik yapma bence..kendi eczanen aldırsın bi yerden satmıyosada senin için bi seferlik getirtsin..nasıl bi hizmet anlayışıdır..olmazsada kalk git al:) bende çok üşengecimdir ama ilaç bu aaaa:)

canım yaa şiddetli geçiyo demek..kıyamam üzüldüm..iki kere öğürtü girdi banada ama üşütmekten o bile yetti..ama şimdide bi belirti arıyo insan:) yani valla nerdeyse sevin dicem:) beslenmeni çok etkiliyosa doktorunla konuş canım yaa..yağlı şeylerden uzak dur,yada kuru ekmek falan ye bastırır..böyle kilo almak zor tabii bende iştahsızım,ama çok çabuk acıkıyorum,yaşamak için yiyorum yani canım bişey istemiyo..kilo değilde derdim bişey hissetmemek:)))

canım iyi olmana sevindim,demekki bi kramp falan girdi..e heryerimiz kas sonuçta illa bebeğe bağlamamak lazım ama olmuyoki...neyse geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah..sendemi bişey hissetmiyosun yaa...seviniyorum sen böyle yazınca:)) valla doktor zamanından önce çok gergin oluyorum ben:/

aaa ne güzel bakkk...büyümüş yumoşlar:) canım canını sıkma senin dozun çok yüksek değil ayrıca..anladığım kadarıyla az dozla deniyolar ve çokta iyi ediyolar..sen beni düşünsene alınacak en yüksek dozu aldım en büyüğü 17 idi..14 mm bile vardı..gerilme boşuna olacakkkk inşallah:) ya bu kola içmeye falan takılma bu kadar napacak sana içtiğin kola,yedğin pizza..bunları düşünmek ayrıca geginlik sebebi..ben iyi etmedim bişey diyemem ama bu sefer hiççç bişeyiimi değiştirmedim..transferden sonra bile..ilişki yasağı koymaz benim merkezim ama biz hep uzak dururduk önceden bu sefer onu bile sallamadım herşeyiiii oluruna bırak,dua ediyoruz sana hepinize...:)

guleem sağol canım cevabı senden alacağıma emindim derman ablam benim:)pööf çok sıcak burası yaa bildiğin gibi değil keşke baştan desolette başlasaydım onu getiriyo..görsen eczane değil merdiven altı imalatahane:)içinde asprinden başka bişey yok:)neyse 6 tane var daha demin çıktım ama yokuşu hiiç göze alamadım:)bigün inş tırmaniiicim o yokuşu:)istanbul 7 tepe bi tepesi benim karşımda resmen:)

rica ederim şekerimm:) senin eczanede ilginçmiş ha:) eşine söylesene işten dönüşte alsın,benim taktiğimde bu hehehee:)
çıkayım iki adım yol yürüyeyim demem akşama kadar beklerim onu:)
canım sıcak valla heryer öyle..bi sonbahar gelse...ben hiç sevmem yazı..denizle aramda iyi değildir,pişmeyi yanmayı hiç sevmem.tam kış çocuğuyum:) hem bu sonbahar daha güzel olacak,hepiniz tedaviden çıkmış olacaksınız..artık yeni bi sayfa açılacak sanki::)

aman o işten gelene kadar eczaneler kapanıyo..bide bu sıcakta öyle bir geliyoki hani ekmek al desem adama küfür gibi geliyo:)bişey diyemiyorum işi zor ben evin içinde debeleniyorum o güneşin altında çalışıyo akşama kadar...bende kış çocüüğüyüm(ne çocuk ama:))) kışın kat kat giyinip çıkarım sokağa ama şimdi donla çıksan coss diye ses çıkıyo etlerinden:)))vallahi balkona yumurta kırsam pişer:)

yok canım adetin 21. günü yapılıyomuş bir yerin yara olur da iyileşir taze hücreler çıkar ya öyle rahim de yeni hücreler çıkarken transfer yapılacak artık herşeyi deniyorum bakalım ne olacak tutunmayı artırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…