Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melodi canım nasılsın demin gördüm seni..nasıl gidiyo bakiim ne zaman test günün..ikiside tutuyomuş ne güzel olur gerçi sen istiyomusun ben böyle hayaller kurdum ama:)çok tatlı oluylar yaa:)

slm kızlar..bende zor bi gün geçirdim..yine bağırsak ağrısı,ve ardından kusma..gebelike alakalı değilde sanki bi bağırsak enfeksiyonu var 10 güne bi böyle oluyorum.kalça kemiklerime kadar ağrıyorum tabii buda geriyo beni...neyseki annem geldi..ama o olunca aşırı duygusala bağladım.buldum ya nazımı çekecek en kıymetli insanı ağladım da ağladım..inanın neye ağladığımıda bilmiyorum..arkadaşım aradı akşam beni görmeye gelecek.ama ben şiştim resmen..neyse ağrı olayım azalınca rahatladım..

cerenm ilişki bizde de yasaktı sanırım 2 gündü yasak..ağrım olmamıştı ama pirayenin dediği gibi önemli bi işlem aslında..daha dikkatli ol canım..ve antibiyotik çok önemli..yani sonrasındaki günleerin için değil her zaman için önemli..çünkü enfeksiyon Allah korusun yapışıklığa bile sebep..bence geç falan deme ilacını tamamla..

bade canım adet olarak say dediyse öyle yap,nasılsa ilaçlara başlayınca sistem doktorun istediği gibi işleyecek:) bu arada bebek çok tatlı hakkaten..yumuş yumuş:)

piraye iyisin dimi..canım 10 güne bi kustum her seferinde seni andım..kolaylık versin Allah..bi kere kusunca akşama kadar yattım..ama gebelikten değil heralde benimki..neyse olsun sağlık olsun...Allahım sağlık versinnnnnnn....

kızlar sizede dua ettim kusarken heheeee:))) Allahımmm en tez vakitte versin sağlıkla...

neyse öpüldünüz....

bugun kimse yazmamis. herkes iyi mi ?
ben bu sabah israel beye gidecektim ongorusmeye ama sonra iptal ettim. hem dosyami eski merkezden alamadim hem de burada degilmis, yurtdisindaymis.
ben opudan sonra iliskiye girerken acayip aci yasadim bir haftadir. sol yumurtaligimda ayni yerde batma oluyor, dayanilacak gibi degil. siz opu sonrasi beklemissinizdir herhalde 12 gun, ama boyle birsey duydunuz mu? antibiyotigi de duzenli almadim sonrasinda. enfeksiyon kapmis olabilir miyim bilmiyorum, sonucta 2 yumurtaligimdan da toplandi diger tarafta aci yok, bir tarafta olmasi dusunduruyor beni. benim gunler zor geciyor, siz neler yapiyorsunuz ?

Benim de hep bir taraf daha acili olurdu sebebi bir taraftan daha cok toplanmistir o yuzden daha cok toplama daha cok orasi ile oynanamasi anlamina gelir cok normal yani...ama ilaclarini aksatmasaydin guzelim ya...
Bugun israel bey'in hemsiresi aradi benim randevuyu one cekti sanirim sen gitmeyince beni erken cagirdilar :) gelseydin karsilasabilirdik yaaaaaa...

slm kızlar..bende zor bi gün geçirdim..yine bağırsak ağrısı,ve ardından kusma..gebelike alakalı değilde
sanki bi bağırsak enfeksiyonu var 10 güne bi böyle oluyorum.kalça kemiklerime kadar ağrıyorum tabii buda geriyo beni...neyseki annem geldi..ama o olunca aşırı duygusala bağladım.buldum ya nazımı çekecek en kıymetli insanı ağladım da ağladım..inanın
neye ağladığımıda bilmiyorum..arkadaşım aradı akşam beni görmeye gelecek.ama ben şiştim resmen..neyse ağrı olayım azalınca
rahatladım.

cerenm ilişki bizde de yasaktı sanırım 2 gündü yasak..ağrım olmamıştı ama pirayenin dediği gibi önemli bi işlem aslında..daha
dikkatli ol canım..ve antibiyotik çok önemli..yani sonrasındaki günleerin için değil her zaman için önemli..çünkü enfeksiyon Allah
korusun yapışıklığa bile sebep..bence geç falan deme ilacını tamamla.
bade canım adet olarak say dediyse öyle yap,nasılsa ilaçlara başlayınca sistem doktorun istediği gibi işleyecek:) bu arada bebek
çok tatlı hakkaten..yumuş yumuş:
canim gecmis olsun nerden cikti bu bgirsam spaszmalari ya herkesin ne kadar farkli oluyor hamileligi yasamasi...gecmis olsun cnm.....c
piraye iyisin dimi..canım 10 güne bi kustum her seferinde seni andım..kolaylık versin Allah..bi kere kusunca akşama kadar yattım..ama gebelikten değil heralde benimki..neyse olsun sağlık olsun...Allahım sağlık versinnnnnnn....

kızlar sizede dua ettim kusarken heheeee:))) Allahımmm en tez vakitte versin sağlıkla...

neyse öpüldünüz....

Kizlar bugun diktor amcamizi gorduk cok sukur kasilmalar bitmis,genel durumumuzu iyi buldu İsrael bey...Karyam da gayet iyi 2300 gr olmusuz onuda ideal buldu cok sukur...yine dikkatli bir hayat onerdi ozellikle bu hafta cok dikkat edecegim cunku İsrael bey 1 hafta tatile cikti bugun acik acik sordum siz yokken dogurmam diymi diye?korkma Olmaz birsey dedi...

Artik yuzunu goremiyoruz bizim hatunun cunku kordon bagi elleri hersey yuzunun civarinda...dogumtarihimi 7-9 arasi olacak dedi doktorumuz bende 8 istiyordum icten ice sanirim 8 agustos olacak dogum gunumu...8.8.2012 :nazar:hosuma gitti bu tarih ugur rakamimdir 8 insallah oyle olur dogumumuzda...

Benden havadisler boyle sekerler hepinizi opuyorum dualarim her daim sizinle...

Kizlar bugun diktor amcamizi gorduk cok sukur kasilmalar bitmis,genel durumumuzu iyi buldu İsrael bey...Karyam da gayet iyi 2300 gr olmusuz onuda ideal buldu cok sukur...yine dikkatli bir hayat onerdi ozellikle bu hafta cok dikkat edecegim cunku İsrael bey 1 hafta tatile cikti bugun acik acik sordum siz yokken dogurmam diymi diye?korkma Olmaz birsey dedi...

Artik yuzunu goremiyoruz bizim hatunun cunku kordon bagi elleri hersey yuzunun civarinda...dogumtarihimi 7-9 arasi olacak dedi doktorumuz bende 8 istiyordum icten ice sanirim 8 agustos olacak dogum gunumu...8.8.2012 :nazar:hosuma gitti bu tarih ugur rakamimdir 8 insallah oyle olur dogumumuzda...

Benden havadisler boyle sekerler hepinizi opuyorum dualarim her daim sizinle...

DEW canım maşallah kızına..az kaldı doğuma bizede nasip etsin Allah ım .....canım senin şeker yükleme kaç mg yapılmıştı sonucun kaç çıkmıştı ....ve ne tür bir rejim uyguladın bilgi verebilirmisin

DEW canım maşallah kızına..az kaldı doğuma bizede nasip etsin Allah ım .....canım senin şeker yükleme kaç mg yapılmıştı sonucun kaç çıkmıştı ....ve ne tür bir rejim uyguladın bilgi verebilirmisin

sagol guzelim seninde epey ilerledi masallah....benim once 50 mg yukelem yapildi 150 ustu cikti sonra 100mglik istedi Israel bey oda 3 ayri deger oluyor 170,165,150 civari cikinca rejime girdim.Sofra sekerini tamamen kestim cayimi sekersiz icmekle basladim, kazandibi dondurma herturlu tatliyi tamamen kestim,gevrek yerdim her sabah onuda kestim beyaz ekmek yok hersey tam bugdayli filan secildi ve ic hastaliklari endokronilog'a gittim seker hastlaarina bakan doktor meyvelerdede karpuz kavun kayisi cok az yedim daha az sekerli olan meyveleri tercih ettim ama onlarda kisitlama yapmadi doktorum bebege bana yararli olabilecek hicbirseyi kesmedik limitsiz yedim ama sofra sekeri kesinlikle yasak canim.Ha birde hergun bir kez parmaktan kan alarak seker olcumu yaptim kontrol altinda tutmak adina.Ne oldu sende de mi cikti?

bade ben de simdi liste hazirladim, evicap, zinco-c, bir de arginin alacaktim; buna da bakayım. zati benimki gunde 3 tane takviyeyi icer mi bilmem; bugun de keciboynuzu alacagim iste, pekmezini yemiyor suyunu icirecegim, kesin evden kacacak; asla tahammul etmez boyle seylere. ama sonucta kendisi dedi, ben de dikkat ederim kendime, beslenmeme, belki dogal bile olur diye. ben de kacırmıyorum bu firsatı. ictim ben de incir suyunu ama barsaklarimi bozdu, e normalde de incir calistirir ama suyu da ayni ise yariyormus.
dew olabilir, ben 10,30da gidecektim; olmadi p.tesi geleyim dedim, yurtdisina cıkıyor dedi; gelince arayacaklar cebimi biraktim.
gulem gecmis olsun , iyi misin biraz daha ?

sagol guzelim seninde epey ilerledi masallah....benim once 50 mg yukelem yapildi 150 ustu cikti sonra 100mglik istedi Israel bey oda 3 ayri deger oluyor 170,165,150 civari cikinca rejime girdim.Sofra sekerini tamamen kestim cayimi sekersiz icmekle basladim, kazandibi dondurma herturlu tatliyi tamamen kestim,gevrek yerdim her sabah onuda kestim beyaz ekmek yok hersey tam bugdayli filan secildi ve ic hastaliklari endokronilog'a gittim seker hastlaarina bakan doktor meyvelerdede karpuz kavun kayisi cok az yedim daha az sekerli olan meyveleri tercih ettim ama onlarda kisitlama yapmadi doktorum bebege bana yararli olabilecek hicbirseyi kesmedik limitsiz yedim ama sofra sekeri kesinlikle yasak canim.Ha birde hergun bir kez parmaktan kan alarak seker olcumu yaptim kontrol altinda tutmak adina.Ne oldu sende de mi cikti?

yok canım ben prş yaptırcam inşallah bi sorun çıkmaz..

bade ben de simdi liste hazirladim, evicap, zinco-c, bir de arginin alacaktim; buna da bakayım. zati benimki gunde 3 tane takviyeyi icer mi bilmem; bugun de keciboynuzu alacagim iste, pekmezini yemiyor suyunu icirecegim, kesin evden kacacak; asla tahammul etmez boyle seylere. ama sonucta kendisi dedi, ben de dikkat ederim kendime, beslenmeme, belki dogal bile olur diye. ben de kacırmıyorum bu firsatı. ictim ben de incir suyunu ama barsaklarimi bozdu, e normalde de incir calistirir ama suyu da ayni ise yariyormus.
dew olabilir, ben 10,30da gidecektim; olmadi p.tesi geleyim dedim, yurtdisina cıkıyor dedi; gelince arayacaklar cebimi biraktim.
gulem gecmis olsun , iyi misin biraz daha ?

kendisi kaşınmış daya gitsin takviyeyi:))canım bu dediğim evicapın kat katı etkili olanı solgarın sitesinden araştır.. çam ekstresinden yapılıyo damar güçlendirici bişey..yani onu içince evicapa gerek kalmıyo..benim eşim ik,i ay içti o bitince e viteminine başladı..ayy incir bozdu demek seni..hem sıcak birde..istersen bir gün arayla yap veya arı sütü polene çevir onu..akşamlarıda kuru incir yersin bikaçtane...kendiliğinden olur inş. hiç bişeye gerek kalmaz...sıpalar yüzünden cırcır olduk midemizi bozduk bari değerimizi bilseler büyüyünce:)

DEW iyi olmana çok sevindim ..demek karya hanım durdu yerinde:)vallahi bikaç gün yazmasan aklım sana takılıyodu:)neyseki kasılmalar geçmiş...ayy çok az kaldı kuzunu görmeye çok heyecanlı yaaa:nazar::nazar:

kızlar selammmmm :)

badecimmm canım valla iyi diyelim iyi olalım inşallah :)transfer olduğum günden beri kasık ağrılarım var ama sanki bugün geçti gibi haliyle bende endişendim ..tutunmaya çalıştılar sonra vazmıgeçtiler acep diye :)öyle yada böyle herşey olacağına varacak ..eskiden sorsan ikiz bebek istermisin diye aman yok kesinlikle gibi başlayan cümlelerle atıp tutardım :)bu kadar uğraş verdikten sonra ikiz olursa benim için keyif olur tadından yenmez :)keşke olsa ben birine de razyım gece mi gündüzüme katarım yine de bakarım onlara :)

inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız allahın izni ile .

dewcim canım karya kızımız büyümüş maşallah kilosu da çok iyi oy ya çok azkaldı miniğin kollarında olcak inşallah :)

slm herkese...
nasılsınız kızlar? melodi canım hemen sana yazayım dedim hiç belirti falan arama kendinde..daha şimdi andık transferin ikinci yarısında kendimde o kadar hiç bişey hissetmiyodumki pazara çıktık annemle..çarşıda gezdik falan..hiç bişey hissetmedim..güzel düşün güzel olsun.zaten ben bu sefer daha motive hissediyorum seni..inşallah olacak canım...test günün ne zaman bu arada?

badecim nasılsın? kukun normale döndümü? bu durumda senin tedavi ramazandan sonra değilmi? gönlüne göre olacak herşey bak..insanın aklında hep bi engeller oluyo..aslında şuda var ama tedaviye başlayalım diyosun.ne zaman o engeller kalkıyo herşey yoluna giriyo..ben tayin olayını takardım hep..amann olsunda çıkmayıversin derdim ama gerçekten en uygun zaman bu zamanmış..seninkide bayram hediyesi olacak:))) gör bak;)

cerencim kürlere başlamana sevindim..ne oluyo biliyomusun;ben bişeyler yapıyorum,kendimi hazırlıyorum,boş durmuyorum oluyo...bende çoğu kez başladığım tarçın bal vs..hep çöpe attım..ara ara hep hayıt tohumu kaynattım..en son onada üşendim yağını aldım suya damlatıp içtim..düzenli devam edemesemde boş kaldığım,boşlukta kaldığım anda illa hayıt mayıt bişeyler içtim..bi ara çobançantası,aslanpençesi civanperçemi kaynattım içtim...bişeyler yapıyo olmak bana çok iyi geliyordu..sende iyi araştır zararı olmayan şeyler bunlar dene canım..emeğinin karşılığı gibi gelecek bebeğin eminim...

kızlar ben iyiyim şükür..annem geldi ve 1 aydır yapışıp kaldığım koltuğumdan kaldırdı beni...ilk gün o kadar boşalmışım ki ağlamaktan helak oldum..birde kustum falan ağrılar yine..kadın korktu tabii..sonrada bu böyle olmaz al ip,tığ dedi..bana lif örmeyi öğretti:))) valla seri üretime geçtim..kendimi bile unutuyorum:))) duşa bile girmeye halim kalmadan dün uyumuş kalmışım..o kadar yani:)))
ama geceleri yüzüstü yattım diye sabah vicdan azabı yaşıyorum..bu çok komik geliyo anneme tabii 4 tane doğurmuş bi kadın için komik ama bizim iç dünyamızı annemiz bile olsa anlamıyolar..gerçi doktorda gülmüştü..anlamıyolar vesselam...
Allahımmm sağ salim kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin..hepimize sağlıklı sıhhatli gebelikler evlatlar versin...

hep dualarımdasınız...

bu arada lee nerelerde yahhu:)))

Kızlar herkese günaydın, gülemcim geçmiş olsun, aman diiim güzelim kendine dikkat et, havalar çok sıcak mideyi bozmaya birebir, bu aralar tavuk falan yemeyin, hele bilmediğiniz tavuğu falan asla, dışardan yemek söleme canım mümkün olduğunca, bak annecin gelmiş ne güzel, şimdi sana bol bol vitaminli yemekler hazırlar, bağırsaklarını bozmuş olabilirsin, bazen olur öle, ateşini falan kontrol et, ateş olmadıktan sonra fazla endişelenme canım, bir de ishal falansan aman diiim suyunu ihmal etme, bol bol iç güzelim. Bana doktorum bir de maden suyu önerdi. Bu sıcaklarda terlediğimiz için tuz kaybediyormuşuz, kaybettiğimiz tuzu ve mineralleri maden suyundan karşılayabilirmişiz. Ama sade olanından aklınızda bulunsun.
DEW canım benim,iyi olmanıza çok sevindim maaşallah size, ne çok heycanlısındır sen şimdi, çok çok az kaldı kızını kucağına almaya. Allah kavuştursun sizi sağlıkla güzelim. Dün bi yakınımız doğum yaptı ziyaretine gittik.Erkek bebek adını asrın koymuşlar. Allahım o nasıl küçük nasıl güzel bişi... nasıl özendim anlatamam... onları öle görünce dayanamadım iki damla süzüldü gözlerimden. Allahım isteyen herkese nasip et dedim. Sizlere çok dua ettim kızlar tabi hamile olanlarada :)
Melodi canım benim sakın belirtilere takılma. Sen pozitif düşün, huzurlu ve mutlu ol. Ben test yaptıracağım gün bitti bu iş dedim, olmadı çünkü o kadar regli olacağımdan emindim ki. Ne bir göğüs ağrısı ne değişik başka bir belirti, sadece regli ağrısı kasıkta... Hiiiiç korkma içini ferah tut canım, dualarımız senle.
Cerenm kürler son hızla başlamış, çok iyi etmişsin ama hepsini karıştırma canım ne bileyim bir de yan etkisi falan olur. adamcağızada bir sürü vitamin verme bence. Hangisi en etkiliyse bi tane ilaçla idare etsin. Ne bileyim ben korkarım böle ilaçları kürleri kullanırken. Aman canım dikkatli kullanın.
Bu arada bizde ctesi doktora gittik. Herşey yolunda çok şükür 8 cm olmuş sıpacım. 91 gr. ağırlığıda. Herşey yolunda görünüyordu. 28inde İstanbulda randevum. Umarım herşey sorunsuz gider. Her ultrasona gireceğimde kalbim güm güm oluyo, eşimle göz göze geliyoruz o da benim gibi korkuyo kıyamam :( sonra bi bakıyoruz kuzumuz orda yatıyo, uyuyo mışıl mışıl. KAlp atışını görüyoruz, deriiiiiin bir rahatlama... Allahım hepinizi yaşatsın kızlar bu duyguyu.
Leee nerdesin, seni ve kuzularını çok merak ediyoruz :)

kızlar selammmmm mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için :)gülemcim canım ne güzel anneciğin yanında oh tadını çıkart hamişliğinin artık anneciğinde güzel güzel yemekler yaapr sana missss:)heyecanla bekliyorum inan cinsiyetini bir oğluş mu gelecek yoksa bir kızçemi :)tabbiki en önmelisi sağlıkla gelsinler başımızın üstünde yerleri var :)pirayecim canımmm maşallah size sıpa büyümüş :)bun aralar bende öyle oluyorum arkadaşım doğum yaptı 2.ye oğluşu oldu daha görmeye gidemedim inan musluklaı koyvermekten korkuyorum ne zman bir bebiş alsam kucağıma yalvarıyorum allah ne olur banada nasip et diye ..inşallah günün birinde bende mniğimi kucağıma alırım da doya doya kokusunu içime çekebilirim güzel allahım hepimize nasip etsin inşallah....

ben aynıyım bir değişiklik yok sadece midem bulanıyor estrofemden kaynaklı sanırsam ..belirti aramıyorum artık herşey olacağına varacak ne de olsa savaşmayı bırakmayacağıma göre yıkılıp yıkılıp yola devam diyeceğim sonra bir bakmışım miniğim benimle :)kızlar yorulduğumu hissediyorum hergeçen gün özlemim daha da artıyor şu duygularımı bastırmayı başarabilirsem hayat daha güzel olacak bana ama işte bu annelik tarifi yok kii bastırılabilecek bir duygu değil inşalah herşey güzel olacak bundan sonra öpüyorum hepinizi lee merak ediyoruz seni canım :)tedavin ne durumda çocuklar ne durumda :)inşallah herşey süperdir :)sevgiler...

piraye esinle durumunu anlatinca cok kotu oldum. ne cok stres oluyoruz, hamile kalmak bir dert, sonra dogana kadar ayri kalp carpintisi.
gulem annen gelmis, aferin bak iyi akil etmis elisini. yattigin yerden mesgale olur. bir de amigurumi'ler var, ben de hep ozenirim bir gun ogreneyim diye. anneler baska turlu oluyor degil mi, nazin baska turlu geciyor, insan annesine baska turlu
ben de diger doktorumla gorustum, bu is boyle, yilmadan devam edecegiz dedi. aslinda kisa protokole uygun bir hasta degilsin , eylulde belli olacak nasil bir yol izleyecegimiz dedi. bakalim israel beyle gorusmeyi, onun neler diyecegini cok merak ediyorum. iste dediginiz gibi kurler ise yaramasa da ben birseyler yapmis oluyorum. insanlar 3-5 tup denemesini nasil yapmislar, sasiriyorum. hayatimda hic bu kadar ne istedigimi bilemedigim bir donemde olmamistim, boslukta yuzuyorum. tupu denerken bunda olmazsa program cikaririm, kosarim diyordum. yani eskisi gibi keyif icin degil, programli, disiplinli, hedef koyarak. ama simdi eylulun plan-programina dustum. eylulde de olmazsa ne olacak, hep 2 ay sonrasi icin yeniden plan mi yapilacak? onumu gormeden mutsuz oluyorum. acaba vaz mi geceyim diyorum bu cocuk isinden ? ciddi ciddi dusunur buluyorum kendimi. kapatsam bu defteri daha mutlu mu olacagim? kesin depresyon ya da en azindan depresyon baslangici benim durum.
melodi ne zaman sonucu alacaksin ? evet gonlunce olsun hersey, ikisi de tutsa ben de ikizleri sevmeye gelsem size :) sen de karsiyakadasin degil mi ?

merhaba kızlar..
piraye ne kadar aynı gidiyo takvimle bebiş:) maşallah...iyiki gitmişsin canım..hem için rahatlamış hemde bi doktor bulmuş oldun..devlet hastanesinemi gittin?burdaki devlet hastanesinde arkadaşın 8 aylık bebeğinin hiç biyeri görünmüyo o kadar kötü ulltrasonları:))) o yüzden gitsem daha kötü olucam tutuyorum kendimi ben:))) ama o endişeleri aynen yaşıyorum..12.haftayı bi geçsek diye konuşuyoruz eşimle..akşama doğru acayip gaz oluyorum ve sank karnım çıkmış gibi oluyo moda giriyorum:) (ki ben zaten göbekliyim normalde.).ama sabahları hiç bişey kalmıyo.bildiğin eski halime dönüyorum..göçüyorum..bişey hissetmeyi beklememeyi öğretti doktorum sağolsun ama kafa işte gelde anlat:)

melodi canım elbette yılmayacaksın..hiç birimiz yılmadık..başlarda kahrederek yaşadım acımı sonra kabullendim zaten..isyan etmeden nerdeyse arabesk bi tavırla herşeyi Allaha bıraktım..çok istedim tabii..ben hepinizin olacağını biliyorum canım..bu iş maalesef böyle..aşılamayla yada ilk denemeyle olamasada vakti var gerçekten..

ceren hiç vazgeçmek gibi bişey gelmesin aklına..bu mücadeleyi sen çabuk atlatacaksın çünkü güçlü bi yapın var..bunu mahsus demiyorum...bunu benim gibi saplantı hline getirmiyosun bu çok güzel..sende yara bere kalmayacak canım..bebeğine kavuştuğunda herşey geçmişşşş gitmiş olacak...

bende dediğim gibi lif örüyorum:) hep iyi olamıyorum..şu crinone jel pembe renkte geliyo ara ara..sanırım kendi rengi,hafif turuncuya dönüyo bazen ama görünce yutkunup kalıyorum.hiç bişeye adapte olamıyorum tabii annem başlıyo nutuk çekmeye:)
cumartesiyi iple çekiyorum kızlar....

canlarımmmmmmmmm :)cerenmmm vazgeçmek mi :)sen şuan ki ruh halinle çok gelgitler yaşıyorsunn yaşayacaksında bazen tamamen umudunu keseceksin olmuyor galiba diyeceksin vazgeç bu sevdadan tıpkı benim gibi diğerleri gibi:)sonra annelik öyle ağır basacakki bir bebeği gördüğünde bu dediklerini tamamen unutacaksın herşeye sil baştan başlayacaksın sen bile inanamayacaksın bu gücüne sanki tüm bu yaraları sen almadın :)gözünde büyüttüğün herşey kolaylaşacak çünkü sonunda tüm bu çaba yeni bir can'a sahip olmak için olduğunu farkedeceksin iliklerine kadar hissedeceksin ..inşallah sen çok daha kolay atlatacaksın bunları belki de ilk trasnferinde kavuşacalsın bebiğine inşallah öyle olacak ..gülem de bak en umutsuz olduğu anda güzel rabbim onu ödüllendirdi mucizesini gönderdi vazgeçmedi hiç hep bir b planı vardı sonrası için :)benim gibi..aldığım aralık ayından beri 3 neagtif var 1 aşılama 2 tüp ..üst üste gelen yıkımlar sence beni yıldırabildi mi :)çok dibe vuruyorum ama bazen dibe vurmakta iyidir sonra tekkrar hopppp yukarı :)cuma günü allah izin verirse ya yeni bir hayat başlayacak önümde miniğimle ya da bu yolda yürümeye devam edeceğim ..svaşmaya ve kazanmaya uğraşacağım inanıyorum elbet olacak birgün hepimizin ....hem dediğin gibi belki de 2 tane minikle ödüllendirileceğim :)ısrael bey bana şöyle demişti :üzülme olacak elbet olacak tabbiki allah bilir ama umudunu sakın kaybetme denemekten vazgeçme :)biliyorum ben yakalayacağım o sıpa yada sıpaları nezaman onu bilmiyorum :)

bu arada ben kuşadasında oturuyorum beklerim herzaman :)

gülemcim bu arada bugün jel tortuları benden de ilk defa açık pembe şeklinde geldi ..diğer 2 tedavimde hiç böle olmamıştı ..hayırlısı olsun bakalım daha başımıza neler gelecek :)

Selam kızlar duygulandırdınız benı valahı zaten aglamaya yer arıyorum bırısı hot dese hungur hungur aglıyorum hormonlar fena anlıycagınız melodı bızım hıc sohbetımız olmadı ama senın ıcın dua edıyorum bol bol ınsallah kuzularına kavusacaksın busefer bıze gelınce ıyıyız cok sukur bebısı hala hısedemıyorum buda benı huzursuz edıyo kontrolumede daha 10 gun var gorsem cok rahatlıyca vala neyse endınıze ıyı bakın kızlar

Selam kızlar duygulandırdınız benı valahı zaten aglamaya yer arıyorum bırısı hot dese hungur hungur aglıyorum hormonlar fena anlıycagınız melodı bızım hıc sohbetımız olmadı ama senın ıcın dua edıyorum bol bol ınsallah kuzularına kavusacaksın busefer bıze gelınce ıyıyız cok sukur bebısı hala hısedemıyorum buda benı huzursuz edıyo kontrolumede daha 10 gun var gorsem cok rahatlıyca vala neyse endınıze ıyı bakın kızlar

canım benimmmmmmmmmmm çok saol inşallah :)hormonların tavan yapmış durumda bebişin büyüyor maşallah :)endişe etme ilk gebeliklerde zaten geç hissediliyormuş valla öyle diyor büyükler :)sonra için bir kelebek kıpırtısı hissedeceksin allahın izniyle ..yengem bna öyle tarif etmişti içimde bir klebek pır pır ediyor gibi demişti ilk hissettiğinde güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)

Back
X