sabah yarisinda cıktım yazarken, isim cıktı. dew bebegin aslan olacak, ben de aslanim, zaten tek bildigim burc aslandir. benim burcum diye soylemiyorum ama cok severim ben tanidigim aslan burclu insanlari. hep islerinde, hayatlarinda basarili insanlardir. kendime tenzii ediyorum :) senin kızın da oyle olsun
guzel seyler soyledi pirayecim danismanim. moral oldu, bazi hikayeler anlatti, hep mutlu sonla biten. menopozu cagirma dedi, kendini sen sokuyorsun boyle bir duruma filan dedi. mesela senin cocugun gozumun onunde dedi, tarif etti. surasi soyle, burasi boyle diye. guzel seyler dusundurdu. bir de bazi konularda catistik, mesela ben kendi cocugumu dogurmasam olur diyorum, o dogur mutlaka dedi. ben eskiden birkac seans yogaya gitmistim, cok sıkılmıstım. aksiyon olmayan spor bana gore degil diye, ama simdi yapacagim herhalde. bakayım kok cakrama calisayim biraz da acılsın, sacılsın cocuk olarak donsun :)
arkadaslarimdan hasir alanlar oldu, ama hareketli veletler bir sene dolmadan icinde sallanmaya basladilar ve anneleri hemen bu besikleri verecek yer aradi. ters kepce gelmesin, cocugu yerden toplamayalim dediler. ama seker oluyor valla yeni dogunca o suslu sepetler. yani aslinda gereksiz ama oh alayım da ıcımde kalmasın dersen de al gec.
bade kist diye tutturma, her agriyi kotuye yorma. belki kocaman yumurtadir, bebek olarak doner :) ayrıca benım gecen sene agustosta kıstım cıkmıstı, bir sene oyaladılar ama tup bebekte aspire ettiler. hem de benımkı de zararsız folıkul kıstıydı 2-3 mm civarinda seyreden. yani bırseyler soyle, benım kıstlerım ınatcı, gecmez bu hemen, beklemek ıstemıyorum, bırsey yapalım de. bekleme, dogum kontrol hapı zaman harcamak iste.