Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

badecım karamsarlıktan cık lutfen ıyı dusunelım ıyı olsun baslıyamam dıye tuturdugun tedavınden 9 tane yumurta cıktı hersey ıyı gıdıyo bence zrda bu gece uyku yok bıze senın ıcın bol bol dua edıyorum ınsallah yarın mujdelı haberle gelırsın bıze bayram yapalım artık lee Allah kızınıda oglunuda nazarlardan korusun ınsallah kızlar fena gercekten benımde teyzemın kızı var 3 yasında bı elınde canta bı elınde telefon kafasında gozluk sozum ona gezmege gıdıyomus tam ısırmalıklar anlıycagın Rabbım hepsını korusun ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsallah

canım yelize katılıyorum..başlayamayacğm derken nereye geldin..aslında hep aynı şeyi yapıyoruz..kendimizi kötüye hazırlıyoruz zannediyoruz ama bence umutluyuz hep:))) 20 den 9 a düşmüş gibi düşünme..tedaviye başladım 9 tane döllenmiş yumurtam var de..Allahın gücüne gitmesin..belkide 9uda tutacak kadar sağlıklı..belki her sene denesen 9 tane bebeğin olacak ne biliyon:)))))
hadi bugün dualara yoğunlaşalım:) zrda ve senin için...çok dua et...inanıyoruz çünkü..olacağınada inanıyoruz...

kızlaaaaaaaaarrrrr dualarınız için çoook teşekkür ederim gözlerim yaşardı gerçekten siz iyiki varsınız

bana gelince belim ve kasıklarım nöbetleşe ağrıyor bacaklarıma vuruyor bazen ödüm kopuyor hasata olup yıkılcam diye çarpıntıdan gebercem hep bu saatlerde yıkılırdım çünkü gerçekten ihtiyacım var sizlere yarın güzel haberlerle yazmak istiyorum ağrılar bazen geçiyor bazen başlıyor geçse korkuyom neden geçti diye başlasa korkuyom hasta mı olcan diye tırlatmaya ramak kaldı offffff

zrda dualarımız seninle canım
yarın müjdeyi verde uzun aradan sonra bi halay çekelim beraber

Kızlar herkese günaydın, bizim iş yerinde internet sınırlaması getirildi o nedenle çok kalamayacağım, okuyamadım geçmişi ama, gözattığım kadarıyla;
Zerdacım dualarımız seninle arkadaşım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzç.
Bade neden güvenmiyorsun şu yumurtalarına spermlerinize. Bak 9 tane döllenmiş. Bizim morfoloji %2 idi hatırlarsın belki. Ben de de pko var. kalitesiz yumurta ve spermden canavar gibi bi oğlum var şimdi, hıla büyüyo Allah sağlık versin. Lütfen negatif olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Leee canım benim yaaa ne mutlu sana, büyütüyorsun yavrularını. Hepinizi gül yanaklarınızdan öpüyorum tatlım.
Kızlar DEWle konuşan var mı, nezamandır uğrayamıyo yavrum. Herşey yolundadır umarım

günaydın herkese....
kızar rüamda iki ayrı mektup okudum..iyi haber almaya çıkarmış...bade ve zrda size yordum ben bu rüyayı..
inanın o kadar heyecanlıyım ki...
zrda cım pozitiffff diye yazacaksın sanki..herşeye hazırlıklı olmak lazım bi taraftan ama niyeyse çok umutluyum senden..rüya gördüm ya bide sanki olmuş gibi sevindim sabah sabah...hemen yaz olurmu...
bade sende hemen yaz..bi utandırsın benim gibi senide şu minnoşlar:)))

pirayecim yinede kendinden arada haberler ver..uğra mutlaka..sen yoğun çalışıyosun zaten sanırım çok görüşemmiyoruz ama olsun arada ses ver yeter tatlım...
dewle önceki gün konuştuk..karyadan fırsat bulduğumuz dakikalarda yani....amannnnnn o ne sessss valla ben korktum burdan..tam keyif hatunuymuş karya..annesinin memesinde,koynunda duracakmış hep:))) öle bitişik yaşıyolarmış:) keyifleri yerinde maşallah...

neyse arada uğrarım evdeyim bugün..zrdaaaaaa hemen yaz olurmu...

paranoyak oldum ne bileyim:)
evet sen ben gülemin hikaye benziyodu
işte taıntılar..
oğluşun gülemin kızçesi umut oluyo zaten

ay hadi hayırlara çıksın inş.
aradaıklarında bu gün transfer için çağırabilirler
3. gün oldu
yazarım canım kafam bana yar olursa yazarım:)

Olmadı kızlar 5.7 değerin dış gebelik riskim var düşük olması şans vee sanırım hiç olmayacak doktor bile kapattı artık zor bu sayfada bile yerim yok artı size umdumuz hiç bitmeyecek yazarken bunu düşündüm bu sefer ağlak zırlak değili çaresizim çook çaresizım
i psikolojik değilmiş bu kesinleşti burda yabancı hissettimi umudum bitti çünkü kendim dersteyim size yazmak için girdim neysee badeye dua edin artık ben ümitsiz vakayım

ya canım benim dr. 5 in üzerindeyse testi tekrarlatıyo geç yükselebilir diyo
Allah korusun dış gebelik değildir öyle şeyler düşünme
dr.filan kapatamaz o defteri dur bakalım
burda 12 13 denemede kavuşanlar var
biliyorum şimdi herşey çok anlamsız geliyo ama öyle aranızda yerim yok filan deme
sen kendini toplayınca tekrar konuşalım
co-culture denemedin gürgan klinikte kandan aşı yapılıyo bunlar şansı arttıran şeyler
daha dur zrda bu konu kapatılacak bir kon u değil
şimsi sadece fazla sıkma kendini ağlamak istiyosan ağla
ama geçicek bunuda unutma sen yeniden başlayacaksın ve sonunda anne olacaksın,olacağız

Son düzenleme:

canım cok uzuldum ınankı seın kadar uzuldum dıycek bısey bulamıyorum tek dıyebıldıgım doktorunu degıstırmen cunku hıc bır doktor bu sayfayı kapatalım dıyemez umudunu yıtırme lutfen Allah yardımcın olsun

canımmm değerin 5.7 belkide yavaş yavaş yükselecek hemen karamsarlığa kapılma.testin tekrarını mutlaka yap ilaçlarınıda bu arada ihmal etme.
veee bu sayfada yerim yok kelimesini bir daha duymayalım.yumurtlaman olduğu ve eşininde problemi olmadığı sürece hamile kalma şansın var canım.allahtan umudunu yitirme daha çok gençsin.biz öyle ne dr.lar umurtsuz vakalar hikayesi dinledik ve o umutsuz vaka dedikleri kişilerin çocukları oldu.
allahtan ümidini sakın kesme.sağlıkla kal canım.

sağolun kızlar doktorum ilaçları bırak dedi denemeye engel yok ama bundan sonra durum vahim 5 yükselmez biliyorum ben kötüyüm kendimi zavallı hissediyorum

canım inan çok üzüldümm ama lütfen olmayacak bitti gözüyle bakma..belki geç tutundu belli olmaz biliyorsun ..öyle olmasa bile çocuk mevzusu kapanacak bir konu değil bir yumurta bir sperm olduğu müddetçe denemeye devam yılmak yok ne zaman tutacağı belli olmuyor inan bana ..umutların hiç bitmesin güzelim .anne olacağız eninde sonunda allahım nasip edecek hepimize canı gönülden inanıyorum buna ...

sağolun kızlar doktorum ilaçları bırak dedi denemeye engel yok ama bundan sonra durum vahim 5 yükselmez biliyorum ben kötüyüm kendimi zavallı hissediyorum

canıım benim....ben inancımı hiç biriniz için yiritmiyorum..kendini toparla hiç yılma canım noolur..
çok inanmıştık gerçekten....bütün dualarımız sizinle yine...
bu yoldan vazgeçmemiz mümkün değil..lütfen kendini zavallaı hissetmekten bahsetme..Allahım nasip edecek inşallahh...

pirayeeee..gülemm :)canlı selamlarrr size öpüyorumm:)

lee kuzucuklarını öp benim için emiiiii :)

Canım benim yaaaa, ne desem bilemedim. Ama sakın bu defteri kapattım deme. Kendini iyi hissettiğin ilk anda yeni merkez ve doktor aramaya başla tatlım lütfen. Bak sana önerebileceğim Gen Art var. Sonra gürkan Klinik var, sonra İstanbulda Bahçeci Fulya var... Lütfen kendini bırakma. Çocuk mevzusu bırakılacak bir mevzu değil. yeni klinik ve yeni doktorla yeniden şansınızı deneyebilirsiniz.

Kızlar merhaba;benimde son 1 haftadır çok çarpıntım vardı. Bugün kardiyologa çıktım. Bİr sürü bişiler yapıldı. Bişey çıkmadı çok şükür. Şimdi holter cihazımı ne onu taktılar. 24 saat ölçüm yapacakmış. Ritim bozoukluğumu var acaba. Yarın belli olacak bakalım

geçmiş olsun canım
eşimin arkadaşınıda böyle oldu geçen yıl
hiçbişey çıkmadı
evde istirahat verdi
bişey yoktur merak etme yorulmuşsundur farketmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…