merkezden aradılar
12 tane döllenecek olgunluktaymış
8 taneyi direk bırakmışlar
bu gün 9 u döllenmiş
durum pek iç açıcı değil
hayırlısı olsun ama içim sıkılıyo
kesin morfoloji sorun çıkarıcak
öyle cancaazımda işte bu işin başı sonu stres
bende dünden kara bulutları toplamaya hazırım zaten
bakalım hayırlısı
yaa gulem ben çok pis bişey oldum:)
beynim kendini en kötüsüne hazırlıyo ki
yıkım olursa biliyodum diyeyim:)
benim canımı sıkan 20 den 9a düşmesi
kendimi bol embriyoya hazıraladım galiba
şimdi hesap yapıyorum filan deli gibi:)
evet ak mı bok mu yarın belli olacak
Kızlar herkese günaydın, bizim iş yerinde internet sınırlaması getirildi o nedenle çok kalamayacağım, okuyamadım geçmişi ama, gözattığım kadarıyla;
Zerdacım dualarımız seninle arkadaşım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzç.
Bade neden güvenmiyorsun şu yumurtalarına spermlerinize. Bak 9 tane döllenmiş. Bizim morfoloji %2 idi hatırlarsın belki. Ben de de pko var. kalitesiz yumurta ve spermden canavar gibi bi oğlum var şimdi, hıla büyüyo Allah sağlık versin. Lütfen negatif olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Leee canım benim yaaa ne mutlu sana, büyütüyorsun yavrularını. Hepinizi gül yanaklarınızdan öpüyorum tatlım.
Kızlar DEWle konuşan var mı, nezamandır uğrayamıyo yavrum. Herşey yolundadır umarım
günaydın herkese....
kızar rüamda iki ayrı mektup okudum..iyi haber almaya çıkarmış...bade ve zrda size yordum ben bu rüyayı..
inanın o kadar heyecanlıyım ki...
zrda cım pozitiffff diye yazacaksın sanki..herşeye hazırlıklı olmak lazım bi taraftan ama niyeyse çok umutluyum senden..rüya gördüm ya bide sanki olmuş gibi sevindim sabah sabah...hemen yaz olurmu...
bade sende hemen yaz..bi utandırsın benim gibi senide şu minnoşlar:)))
pirayecim yinede kendinden arada haberler ver..uğra mutlaka..sen yoğun çalışıyosun zaten sanırım çok görüşemmiyoruz ama olsun arada ses ver yeter tatlım...
dewle önceki gün konuştuk..karyadan fırsat bulduğumuz dakikalarda yani....amannnnnn o ne sessss valla ben korktum burdan..tam keyif hatunuymuş karya..annesinin memesinde,koynunda duracakmış hep:))) öle bitişik yaşıyolarmış:) keyifleri yerinde maşallah...
neyse arada uğrarım evdeyim bugün..zrdaaaaaa hemen yaz olurmu...
Olmadı kızlar 5.7 değerin dış gebelik riskim var düşük olması şans vee sanırım hiç olmayacak doktor bile kapattı artık zor bu sayfada bile yerim yok artı size umdumuz hiç bitmeyecek yazarken bunu düşündüm bu sefer ağlak zırlak değili çaresizim çook çaresizım
i psikolojik değilmiş bu kesinleşti burda yabancı hissettimi umudum bitti çünkü kendim dersteyim size yazmak için girdim neysee badeye dua edin artık ben ümitsiz vakayım
Olmadı kızlar 5.7 değerin dış gebelik riskim var düşük olması şans vee sanırım hiç olmayacak doktor bile kapattı artık zor bu sayfada bile yerim yok artı size umdumuz hiç bitmeyecek yazarken bunu düşündüm bu sefer ağlak zırlak değili çaresizim çook çaresizım
i psikolojik değilmiş bu kesinleşti burda yabancı hissettimi umudum bitti çünkü kendim dersteyim size yazmak için girdim neysee badeye dua edin artık ben ümitsiz vakayım
sağolun kızlar doktorum ilaçları bırak dedi denemeye engel yok ama bundan sonra durum vahim 5 yükselmez biliyorum ben kötüyüm kendimi zavallı hissediyorum
sağolun kızlar doktorum ilaçları bırak dedi denemeye engel yok ama bundan sonra durum vahim 5 yükselmez biliyorum ben kötüyüm kendimi zavallı hissediyorum
Kızlar merhaba;benimde son 1 haftadır çok çarpıntım vardı. Bugün kardiyologa çıktım. Bİr sürü bişiler yapıldı. Bişey çıkmadı çok şükür. Şimdi holter cihazımı ne onu taktılar. 24 saat ölçüm yapacakmış. Ritim bozoukluğumu var acaba. Yarın belli olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?