Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zrda belirti arama diye çok saçma bişey söyliycem:)
canım belirtiler herlesete farklıymış o yzüden ne moralini boz ne de tamam oldu de
geçen günki mod da devam et olurmu.4 tane kuzun var elbet birisi totosunu tutturur..
dua et bol bol canım

melodiii evet yarın opu ödüm patlıyo
bende tansiyon problemi var
narkoz kısmı sakat bakalım
birde yumurta çok olunca su toplamam riski de çokmuş
geceleri uykum kaçıyo:18:

gulem kuzunu görmüşsün oh ne güzel Nazar
artık cicilerini alın yaa
minik donlar alın çoraplar filan

dew piraye cerenm nerelerdesinz inş. iysini,zdir

lee kuzularınla uğraşıyosun heralde özledik seni

bana gelince dediğim gibi yarın opu
ödüm totomda geziyorum
daha geçen aç karnına sabah erken gitmeye çalıştım merkeze
tansiyon 0 landı
halen kafam bir tuhaf
şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum
dularınızı eksik etmeyin

tedavi gördüysen östrojen takviyesi etkisiyle olabiliyo..ama bende olmadı göğüs acısı..2.ayda acı-kaşıntı arası bişey oluyo..
ama bütün bunlar kişiden kişiye değişiyo..inşallah hamilesindir:)

zrda canım...gönülden diliyoruz tutmasını..inan çok heyecanlıyım..test gününe az kalmış hakkaten..
kendini dinlememenin imkanı yok biliyorum..sadece bişey hissetmediğinde ümidin kırılmasın..
ben hamileyken bile insanlar sürekli bişey hisseder zannederdim..norml bi şekilde uyandığım günlerde ee ben hamileyim niye bi yerlerim ağrımıyo gerilmiyo diyordum ama aklım erdi nihayet..oluşumu,büyümeyi hissetmiyosun genelde...ama şu var taaa ki adet günün geçecek inşallah pozitifi alacaksın o adet belirtileri hatta daha fazlası daha devam edecek..işte ağrı sızı o zaman olcak canım..bu yüzden bişey hissetmediğinde olmadı diye düşünme:)

bade sende opuya geldin dayandın :)
yahu ne yumurta varmış hatun sende:)
bu verimliliktir bana göre:) ohss falan aklına getirme..tansiyon problemi demişsin canım sen bi şekilde gitte hastanede olcan sonuçta bi serum halleder işini:))) hep nerde negatif olay var onlara odaklandın şimdiden..valla bana kızıyodunuz ama ben opuya falan güle oynaya gittim:) stres yok..yarın dualarımzda olacaksın..eve gelincede hemen yaz..

badecimm bende de vardı o tehlike doktorun alır önlemini rahat atlatacaksın canım

gülem iyiki varsın bebiine ciciler almışsın hayal gibi bana o günlerr ne güzel... doktorumla konuştum daha iyiyim kısmette ne varsa o olur artık elimden geleni yaptım gerisi Allahın takddiri ama az değil be 5. aşılamayla 6. denemem olumluyu bilmem ki ben nasıl olur nolur ondan ağrıtıyorum başınızı öpüyorum sizi.

Son düzenleme:

Canım hadi hayırlısı, onların iyi olduğunu görmek bize dünyaları veriyo diiimi. Bizde gördük kuzumuzu.kıpır kıpır bi dakka durmuyo yerinde. 800 gr olmuş :) 30 cm boyuda yaklaşık. ayaklar eller kıpır kıpır. Allah sağlık versin hepimizinkine. Güleeem sen naaptın yavrum. Gördünmü kuzunu

Bade kuzucum opu gelmiş çatmış ne çabuk yaaaaa, hiiiç korkma verdikleriçok hafif dozda narkoz. Kendini korkutma. herşey yolunda gidicek Allahım izniyle. Transferin bir sonraki aya kalırsa da hiiiiiç üzülme. Benim de öle olmuştu. Ohss riskim vardı transferi öteledik ve sonuç pozitif :) Seninde pozitif olacak İnşallah
Zerda canım belirti aramaya başlamışsın. Gülemin yazdıklarını tamamen ben de yaşadım.Hatta test günü adet olacağımdan o kadar emindim ki. O derece adet ağrısı yaşadım yani. Dualarım seninle canım.

ya daha hazır değilim ben korkuyorum hamilelikten doğumdan o yuzden kendimi hazır hissetmiyorum....

sağolun kızlar
benim narkoz sonrası hallerim baya güzel olduğu için
korkuyorum açıkcası(kürtajlarda çok zorlandım)
gulem yumurta çok da inş. fıs değillerdir:)
şimdilik e2 dengeli gitti
son muayenede 3100 dü dr.düşmeden toplayaılm dedi
öff vallalhi acayip panik haldeyim
kızacaksınız ama antidepresan attım bi tane
dr.a sormuştum
sadece bu gün için izin vermişti
gulem ben böyle olumsuzlukları takmazdım kızım yaaa
bu panik atak orhan babaya bağladı beni:)
yarın gelince yazarım
inş. kaliteli kaliteli pırtlarım mımırtalarımı:)))))))

BaDecim geldi catti mi opu? Ah guzelim ohss filan dusunme, guzel haberler alacagiz senden de, ben inaniyorum. Cok optum hepinizi

kızz benim e2 6000 lerde çşıkmış doktor çok korktu transferi erteleyecekti makine yanlışmış sanırım hep beni bulu yaa bu değere göre 40 a yakın toplarız dedi 16 yumurta çıktı yanlışilık olduğu orda ortaya çıktı şimdi seni duyunca bizim makine cozutmuş boşuna serum yeedim yahu öfff hep beni buluyo bunlar..........

e işte benim yumurta o kadar:)
o yüzden tırsıyorum:))

evet canım buyumus oglum masallah avatardakı onun resmı elını emıyo orda gercekten gunler cabuk gecıyo 6 tı aylık olduk bıle ılk zamanlar gecmıyodu ama sımdı ıyı gun sayıyoruz gerıye dogru 15 hafta kalldı doguma ınsallah sag salım alırız kucagımıza darısı sana badeye zrdaya cerene ve tum ısteyenlere ınsallah

gulemcım kızın ıyıymıs cok sevındım senınkıde buyumus masallah kılosuda cok ıyı boyu cokda onemlı degıl zaten tahmını hesaplıyolar sende basla bakalım yavas yavas alısverıse ısım dusunmedınmı gercekten daha bızım ahmet enes olcak nasıpse kız olsaydı ırem dusunuyoduk sende ınterneten arastır

amın canım mutlu etmezmı hala agzım kulaklarımda gezıyorum ben bızım oglana tosun dıyodumda senın oglanında masallahı varmıs Allahım nazarlardan korusun ınsallah

kızlar benim göğüslerimde hassasiyet pek yok daha erken değil mi onun için bir gün ben de isim muhabbeti yaparmıyım acaba çok uzak geliyo saatli bomba gibiyim valla her abn herşey olabilir

kızlar benim göğüslerimde hassasiyet pek yok daha erken değil mi onun için bir gün ben de isim muhabbeti yaparmıyım acaba çok uzak geliyo saatli bomba gibiyim valla her abn herşey olabilir

canım gogus hasasıyetı ıcın hemde cok erken bıraz sakın olmaya calıs zor bılıyorum ama az kaldı sabır etmeye devam et Allahın ıznıyle bu sefer sende melegıne kavusacaksın ınsallah

çok şükür iyi canım...alışverişe başlamayı düşünmüyorum hala:) zaten ablamdan kalan çok şey olacak bize..diğer büyük parçalarıda internetten bakıyorum hala:) isim yok evet..eşim sadece deva'yı önerdi..benimde çok hoşuma gitti..sanki bütün dertlerime deva olacakmış gibi bebişim:))) bakalım yaa...oda çok önemli değil sanki..doğsunda hele:)))
daha yeni enes isimli bi bebek sevdim..arkadaşımın..aman Allahım o ne sevimlilik..nasıl güleç maşallah..seninkide onun gibi geldi gözümün önüne:)

yavrum benim yok öle göğüs hassasiyeti falan..sen pozitifi göreceksin çarşamba günü sonra taaaaa 1 ay sonra falan kaşınacak gerilecek falan..düşünme bunları..çok ayakta kalma..wc de ıkınma..bol su iç..ve dua et...herşeyi Allaha bırak..
sende isim düşüneceksin hemde çifter çifter:)))))))) inşallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…