slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....
Kızlar gorduk geldık oglumu Allahım nasıl buyumus elını emeye baslamıs yuzu tontıs olmus 692 gram 30 santım olmus masallah ılk gıttıgınde uyuyodu uyandırdık pasayı yuzu gozumun onunden gıtmıyo ya Rabbım korusun hepsını kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah ıdrar yolarımda ıltıhap var bıraz ama benım agrım yok cok sukur ıdrar kulturu ıstedı doktorum pıraye gulem hadı sızde gelınde anlatın kuzular nasılmıs zrda test gunun nezaman
zrda belirti arama diye çok saçma bişey söyliycem:)
canım belirtiler herlesete farklıymış o yzüden ne moralini boz ne de tamam oldu de
geçen günki mod da devam et olurmu.4 tane kuzun var elbet birisi totosunu tutturur..
dua et bol bol canım
melodiii evet yarın opu ödüm patlıyo
bende tansiyon problemi var
narkoz kısmı sakat bakalım
birde yumurta çok olunca su toplamam riski de çokmuş
geceleri uykum kaçıyo:18:
gulem kuzunu görmüşsün oh ne güzel Nazar
artık cicilerini alın yaa
minik donlar alın çoraplar filan
dew piraye cerenm nerelerdesinz inş. iysini,zdir
lee kuzularınla uğraşıyosun heralde özledik seni
bana gelince dediğim gibi yarın opu
ödüm totomda geziyorum
daha geçen aç karnına sabah erken gitmeye çalıştım merkeze
tansiyon 0 landı
halen kafam bir tuhaf
şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum
dularınızı eksik etmeyin
tedavi gördüysen östrojen takviyesi etkisiyle olabiliyo..ama bende olmadı göğüs acısı..2.ayda acı-kaşıntı arası bişey oluyo..
ama bütün bunlar kişiden kişiye değişiyo..inşallah hamilesindir:)
BaDecim geldi catti mi opu? Ah guzelim ohss filan dusunme, guzel haberler alacagiz senden de, ben inaniyorum. Cok optum hepinizi
sağolun kızlar
benim narkoz sonrası hallerim baya güzel olduğu için
korkuyorum açıkcası(kürtajlarda çok zorlandım)
gulem yumurta çok da inş. fıs değillerdir:)
şimdilik e2 dengeli gitti
son muayenede 3100 dü dr.düşmeden toplayaılm dedi
öff vallalhi acayip panik haldeyim
kızacaksınız ama antidepresan attım bi tane
dr.a sormuştum
sadece bu gün için izin vermişti
gulem ben böyle olumsuzlukları takmazdım kızım yaaa
bu panik atak orhan babaya bağladı beni:)
yarın gelince yazarım
inş. kaliteli kaliteli pırtlarım mımırtalarımı:)))))))
kızz benim e2 6000 lerde çşıkmış doktor çok korktu transferi erteleyecekti makine yanlışmış sanırım hep beni bulu yaa bu değere göre 40 a yakın toplarız dedi 16 yumurta çıktı yanlışilık olduğu orda ortaya çıktı şimdi seni duyunca bizim makine cozutmuş boşuna serum yeedim yahu öfff hep beni buluyo bunlar..........
evet canım buyumus oglum masallah avatardakı onun resmı elını emıyo orda gercekten gunler cabuk gecıyo 6 tı aylık olduk bıle ılk zamanlar gecmıyodu ama sımdı ıyı gun sayıyoruz gerıye dogru 15 hafta kalldı doguma ınsallah sag salım alırız kucagımıza darısı sana badeye zrdaya cerene ve tum ısteyenlere ınsallah:):):):):):)
kızlar moraller iyi gördüğüm kadarıyla süperr topik canlanıyor böyle pozitif pozitif :)
yelizcim canım maşallah oğluna büyümüş demek :)yerim ben o tosunu ya canım benim günler nasıl çabuk geçiyor :)su gibi geçsin inşallah zaman sağlıkla kucağınıza alın herbiriniz canlarım :)
gülem hadi bakalım kızçeni görcen ne büyük heyecan mutluluk allahım inşallah bizlerede nasip eder :)
zrda canım belirtilere taakılma sakın ben çok takılıyorum da zehir ediyorum günleri sonra:)inşallah güzel haberler gelecek senden :)
badecimmm hadi bakalım ya opuya az kalmıi mımırtaları görcez inşallah sağlıklı şekilde döllensinler sonrada bebiş olarak dönsünler sana :)
bende totomu kaldırıp birdoktorla görüşmeye gitmem lazım ama ben bir mucize bekliyorum sanırım gelse bebişim kendiliğinden ne güzel olurdu ama değil mi:)öpüyorummmm sizleri...
slm kızlar...
bende dün gittim kontrole..bin şükürrrr kızım iyi:) 427 gr olmuş:) boyunu bilmiyorum sormadım..iyi dedi çıktık geldik..Allahım sağ salim zamanında kucaklamayı nasip etsin..hepimize...
misafirim vardı yatılı o kadar yorulmuşumki misafirim gitti ben uyudum daha yeni kalkıyorum..sakin kendi kendime yaşamaya çok alışmışım koşuşturmak yordu..
yelizcim maşallah oğluşuna:) hep ultrason olsada baksak dursak değilmi:) biz doktorla isim muahbbeti yaptık bu sefer..o kadar hoş sohbetki :) abuk subuk bişey koyma falan diyo..dedim daaha isim düşünmedik:) sizinki bellimi? banada fikir verin... bu arada alışveriş mekrezinde bebek mağazasının önünde dikildim epeyce:))) içerden bakıyo görevli gircem diye ben dışarda:) çok komiktik:)))
neyse eşim hadi bi dokun şunlara dedi de girdik..çok güzel şeyler var gerçekten...gelen misafirim pembiş bi takım almış bu ikinci hediye ama ilki erkek tulumuydu:)))))
amın canım mutlu etmezmı hala agzım kulaklarımda gezıyorum ben bızım oglana tosun dıyodumda senın oglanında masallahı varmıs Allahım nazarlardan korusun ınsallahCanım hadi hayırlısı, onların iyi olduğunu görmek bize dünyaları veriyo diiimi. Bizde gördük kuzumuzu.kıpır kıpır bi dakka durmuyo yerinde. 800 gr olmuş :) 30 cm boyuda yaklaşık. ayaklar eller kıpır kıpır. Allah sağlık versin hepimizinkine. Güleeem sen naaptın yavrum. Gördünmü kuzunu
kızlar benim göğüslerimde hassasiyet pek yok daha erken değil mi onun için bir gün ben de isim muhabbeti yaparmıyım acaba çok uzak geliyo saatli bomba gibiyim valla her abn herşey olabilir
gulemcım kızın ıyıymıs cok sevındım senınkıde buyumus masallah kılosuda cok ıyı boyu cokda onemlı degıl zaten tahmını hesaplıyolar sende basla bakalım yavas yavas alısverıse ısım dusunmedınmı gercekten daha bızım ahmet enes olcak nasıpse kız olsaydı ırem dusunuyoduk sende ınterneten arastır
kızlar benim göğüslerimde hassasiyet pek yok daha erken değil mi onun için bir gün ben de isim muhabbeti yaparmıyım acaba çok uzak geliyo saatli bomba gibiyim valla her abn herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?