Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok geçmiş olsun..çalışma tempondan yoruluyomusun acaba? inşallah bişey çıkmaz canım..dikkat et,hafif beslen..gerekirse rapor yazdır bi kaç gün dinlen..

bade aramadılarmı merkezden? bişey yazmamışsın?

canım zrdaya gitti kafam unuttum
aradılar
c.tesi olacak transfer
iyi ve orta kaliteli var dedi sayı filan söylemedi
çok şükür iyiymiş durum
gulem bu estrofem ateş yapıyomu
oturduğum yerde terden ölüyorum
progesteron fitil o yapmaz dimi
öldüm yaa

canım çok geçmiş olsun..çalışma tempondan yoruluyomusun acaba? inşallah bişey çıkmaz canım..dikkat et,hafif beslen..gerekirse rapor yazdır bi kaç gün dinlen..

Haklısın canım yoruluyorum bu aralar. İşler çok yoğun. hala daha birini almadılar yerime vekalet edecek. Kimse de dinlemiyo ki bu kız hamile yoruluyodur demiyo.koşturuyorum tabi.Belki o yüzden olabilir. Bakalım yarın bişi çıkmaz umarım canım.

Zerda allah sabir versin. Eminim ki sorgulayip duruyorsun herseyi.sen nerede yaptiriyorsun? vakti gelmemis demek ki, elimizden birsey gelmiyor ne yazik.

cumartesi olacaksa 5.gün olacak öylemi? kaliteyede takılma inan herşeyden var benim tedavilerimde..inşallah vakti zamanıdır canım..
canım psogesteronda yapıyo estrofemde..ben transferden sonra ikinci haftada çok hissetmiştim ve adet emarelerimden sanmıştım hatta..herşey yolunda gider inşallah..

canım masa başı çalışmıyomusun? gerçi otursanda iş iş..kafan beynin yoruluyodur...keşke şöyle 1 saat uzanıp dinlenecek bi yerin olsa o bile iyi gelir..bende toplamda 2 gün çalışıyorum dersim çok az gene..p.tesi salı 12 ye kadar cuma 3 e kadar..ama sesim nefesim konuşmaktan yoruluyo...eve gelince atılıp gidiyorum...

vallahi takılmıyorum
geçen başka topicte arkadaşa 5.gün ikitane transfer yapıldı olmadı
bu iş nasip meselesi bunu çok çok iyi farkındayım
ama şu çok bilmişlik huyum varya yok şansı arttırır bilmem ne
yani 3.günde transfer olsaydı tutacağı varsada benim bu bilmişliğim yüzünden tutturmazdı psikolojim
şimdilik herşey yolunda çok şükür
ama gördüklerimden sonra biliyorum ki sadece vakti gelmişse Allah nasip edecek

demek ilaçlar yapıyo cam kapı açıyorum sanki temmuzdaymışız gibi
bide benim bu fitil ya progesteron için
transferden sonra onu iğneyemi çevirtsem
korkarım tam yerleştiremem filan
senin bikaç günde bir iğne oluyodun dimi

canım çok inanıyorum artık herşeyin nasip kısmet olduğuna..tabii insan üzülüyo,yıkılıyo..nedenler niçinler ne olacak sorularıyla yaşıyoruz hep..bu şu anda böyle benim için..aman oldu ohh demiyo insan..yada ben böyleyim.
ben 4 hücreliden çok hücre görmediğimden tabii 5.gün olanlara hep özenmiştim..inançsız başladım bende biliyosun tazeleri daha iyi durumdaydı onlar tutmadı bumu olacak dedim..ve çok teslimiyetçi davrandım...transferden sonra yatmak istedim yattım ama içimden de ''ben naapsam olacaksa olacak,olmayacaksa olmayacağa'' inandım..ama hepte dua ettim tabii..edyorumda..hepimiz için...
canım bana 12.haftaya kadar devam et demişlerdi bütün ilaçlarıma ama fitil 1 kutu fazla almıştım doktorumda onuda bitir madem dedi,bu arada sonuçtan sonrada hemen proluton amp.yapıldı.3 güne bir başladı,5 güne bir ve haftada bir şeklinde seyrelterek devam ettik..bu iğne 4.ay bitene kadar devam etti:)

canım çok inanıyorum artık herşeyin nasip kısmet olduğuna..tabii insan üzülüyo,yıkılıyo..nedenler niçinler ne olacak sorularıyla yaşıyoruz hep..bu şu anda böyle benim için..aman oldu ohh demiyo insan..yada ben böyleyim.
ben 4 hücreliden çok hücre görmediğimden tabii 5.gün olanlara hep özenmiştim..inançsız başladım bende biliyosun tazeleri daha iyi durumdaydı onlar tutmadı bumu olacak dedim..ve çok teslimiyetçi davrandım...transferden sonra yatmak istedim yattım ama içimden de ''ben naapsam olacaksa olacak,olmayacaksa olmayacağa'' inandım..ama hepte dua ettim tabii..edyorumda..hepimiz için...
canım bana 12.haftaya kadar devam et demişlerdi bütün ilaçlarıma ama fitil 1 kutu fazla almıştım doktorumda onuda bitir madem dedi,bu arada sonuçtan sonrada hemen proluton amp.yapıldı.3 güne bir başladı,5 güne bir ve haftada bir şeklinde seyrelterek devam ettik..bu iğne 4.ay bitene kadar devam etti:)

Kızlar nasılsınız zrdanın sokundan sonra daha kımse kendıne gelıp yzamadı galıba pıraye nasıl oldun canım nededı doktor bade yarın transferın var heycanlımısın hadı artık gelınde toplanalım yıne kızlar

bak ben geldim:) zrdanın sonucuna şaşırdık gerçekten..çok ümitlenmiştim ben..halada aklımda..inşallah çarçabuk toparlar oda..
piraye yazmamış sonucunu..umarım iyidir..
ben bugün yoğun çalıştım..yorulmuşum...

Slm çok sağolun benim derdimi benimle beraber yaşadınız toparlanmam çok zor değerim 4 e düştü adet olmadı ve biliyormusunuz ben doğal olarak da defalarca bu düşükleri yaşamışım çoğu kadın yaşarmış farketmezmiş geciktim dermiş
durumum psikolojik değilmiş kızlarr nedeni yok çarem yok çok isyan ettim bu gün çook canım acıyor niye hep terkediyor meleğim terapifaln hikaye bundan daha iyi olama artık doktorlarım da hem fikir sııfımda saatlerce ağladım tekrar denemek istiyorum ama gücüm yok artık umutlarım bitti tekrar denesem bile böyle pozitif olamam kesinlikle kendime tek sorduğum soru napcam ben nasıl yaşayacağım ben nasıl nefes alınır böyle yakışmadı bana bunu gülem yazmıştı ağlamıştım o zaman o bile kaçıncı ayına geldi prensesiyle artık hiç bişey toparlayamaz beni
badecim aryık sıra sende sen de onlara katılacaksın biliyorum hepiniz kapatacaksınız bu topiği bi ben kalacağım

ah yinemi keder ama artık yeter ynemi geldi kara geceler....

canım ben bu sebebi bilinmeyen yada tamamen psikolojik açıklamalarına zaten hiç bi zaman inanmadım..şöyleki ortaya bi tane bile sebep çıkarsalar teşhisi koymuş oluyolar ama yok ortada bi sebep yok dendiği zaman içine psikolojide giriyo,sebebpsizde deniyo..önce şunu anlamadım doktorundamı sana çaresiz gözüyle bakıyo?eğer böyleyse doktorunu değiştir zaten...bi daha orda başlama.yada doktorunda psikolojik değilmiş diyosa teşhisi koysun o zaman..evet çok zor bi sınav..bunu kimse inkar edemez ve yaşanılanlar bi an bile unutulmuyo..ben tüp bebek merkezimde 16.denemesinde tutturan bi çift gördüm..sonra dedimki kendi kendime;sende yaşayabilirsin aynı şeyleri..herkes ilkinde tutturmuyo..napıcam bu durumda olana kadar yaptırcam..psikolojimmiş sağlığımmış koycam onları bi kenara..sıkcam dişimi..tevekkül edicem...sonuçta bende girmiştim bu yola..16.denemesini yapan insanlarda vardı..bu gerçek çok ağır gelmişti o zaman..herkes sanki en fazla 5-6 kere deniyodu..ama hayır..benimde başıma gelebilirdi...şimdi sana teselli edecek bi laf edemiyorum..çünkü biliyorumki deneyecek ve yaşayacaksın..toparlanıp bi daha başlayacaksın..tedavi sırasındaki psikolojinde çok önemli değil aslında..kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..terapi bizim burda yaptığımız şey canım..ama yok kendi kendime kalacağım dersende ben ne olursa olsun senin güçlü yapını biliyorum...biraz zaman geçsin...biz her zaman senin yanındayız..birbirimize hep desteğiz..dualarım hepimize...

kızlar selam :)rehavet çökmüş topiğe :)hadi toparlanalım artık :)

badecim sanırım transferin bugündü canım allah yardımcın olsun bebişne can versin kan versin inşallah :)

zrda biliyorum çok zor bu durum nedeni yok bebişte yok bende tam bu sebeplerle uğraşıyorum işte ..3 tane negatif gördüm yıkıldım ağladım zırladım neden sorularını çok sordum ama bir cevap alamadım da bulamadım da..demek ki yaşanması gerekiyor bazı şeylerin acı çekmek gerekiyor kavuşma öncesi ..olacağına iananıyorum ben hepimizin senin sanırım bu gebelik kimyasal gebelik oldu çünkü tutunmaya çalışmış değerler yükselmiş biraz o yüzden umudunu kaybetme eninde sonunda tutunacak bir tane :)bendee yeni tedaviye kendimi hazırlamaya çalışıyorum bende umutsuzum ama ya tutarsa pes etmeyceğim inan allah sağlık verdiği sürece bunun yanında birde param olduğu müddetçe denemeye devam edeceğim güzel rabbim inanıyorum ki gönderecek meleğimi :)

gülemcimm senin kızçe ne yapıyor iyicene hissettiriyordur kendini değil mi :)senin kızçe bizim umudumuz :)sağlıkla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun inşallah :)

öpüyorummm sizleri hepinizi ..taze anneciklerrrr :)

kızlar bebeğim düştü gerçi ne kadar varoldu ki...
bu arada doktorum bir teşhis koydu kızlar ben normalde de bu durmları defalarca yaşamışımama günüm geçti sanıp aldanmışım evet bu doğru ben adeti gecikmeyen biriyim ama nadiren 31 günü geçerdi ilk zamanlar umutlanır sonrasında ağlardım sonraları umursamadım bile yani o zamanlar da böyle bir gebelik geçirmişim çoğu kadın yaşar ama test yapmadığı için bilmezmiş

evet kızlar ben hamile kalabiliyorum normal olarak da tüp bebekde de ama tutunma sorunu yaşıyorum devamı gelmiyor bu nedenle tüp bebek denemekle iş bitimiyor üzüleyim mi sevineyimmi bilemedim araştırılması gereken bir durum eeşimin dayısın dada vardı kanında mikrop vardı eşiyle beraber iğne vuruldular şimdi 3 oğulları var arka arkaya oldular kimbilir belki bizde de böyle birrşey var boşu boşuna kaybettik ben sorunu bulduğuma seviniyorum boşboş deneme yoruyo insanı sizin de bu konuda bilginiz varsa ne olur paylaşın inşallah doğru yoldayımdır pes etmeyeceğim ben anne olacağım inanıyorum bi gün yeterki sorunumu bileyim her yolada açığım bilginiz olsun seviyorum sizi.....

badeeee naptın canım yaa nasıl heyecanlısındır şimdi kıyamammm ALLAH BOZMASIN BİTANEM

canım ben sevindim bu yazıyı okuyunca:) vallahi...birincisi bu durumu yaşayn çok kadın varmış gerçekten doğru söylüyosun..bahsetmemiştin daha önce ki sende anca anlıyosun demekki..belki kan pıhtılaşma sorunun var bizim gibi..dölleniyo ama yerleşme sırasında pıhtılaşma oluyo ve dökülüp gidiyo..bak bi çok merkez tekrarlayan başarısızlıklarda kan sulandırıcı iğne yaptırıyo transferden sonra..banada yaptırıyo doktorum 3.denemede yapalım dedim ve bi tanede kayıp yaşadım diye şimdi hergün iğne oluyorum..bi arkadaşımın daha ilk denemesi olamsına rağmen merkezi bi prosedür olarak yapıyomuş,oda vuruluyo..demek istediğim aklıma ilk bu sorun geldi..ama eşinin dayısında bahsettiğin tarzda bi sorun hiç duymadım..nasıl bi mikropmuş acaba? onu bi öğrensene...herşey olabilir canım..canım Allah büyük..olacağına inan ve araştır..başka doktorlara sor..ama vazgeçme,karamsarlık yok..vakitte kaybetme bence:)))

canım aynen katılıyorum sana...Allah sağlık versin ve bu yolda çok lazım bol bol para versin..
dün kayınvalidemdeydik..biliyosunuz cinsiyet olayından sonra sinir olmuştum kadına..çok kolay sanıyolar yaşadıklarımızı..laf tüp bebeğe geldi..benim gözlerim doldu falan..neyse laf ne kadar tuttuğuna geldi..10 bin lira harcamışsınızdır dedi..ne 10 bin lirası dedim....toplasan 19 bini geçti dedim..gözleri kocaman oldu..parasına bile şaşıyo insanlarda çektiğini anlamıyolar işte..
Allahım tez zamanda hepinizi güldürsün..
benim kızçem hakkaten umut olsun size..Allah sağlık versin ona:) bana:) hissediyorum artık gerçekten rahat ettim..ilk 4 ay çok zor geçti bana..eziyet ettim resmen hem kendime hem eşime,aileme..bana güldüler hep ama bende hatırlattım ben normal bi kadın değilim diye:) sağ salim zamanında kucaklamayı nasip etsin Allah...hepimize nasip etsin..

merhaba kızlar) şöyle bir uğrayıp çıkıyorum..zrda canım sonucundan çok umutluydum.negatif olmasına üzüldüm.allahtan umut kesilmez canım.inşaallah sende yavrucuğuna kavuşacak ve bu günleri kötü bir anı olarak anımsayacaksın.hatta hiç hatırlamayacaksın bile.
kendini toparlayınca yine denersin bu kez şu kan sulandırıcı iğneyide istersin dr.undan .yumurtlaman olduğu sürece her zaman şansın var canım...
badeciğmde transfer yapılmış inşaallah badecik bizi sevindirecek.dualarımız seninle bade.
gülem bebişi hissetmeye başlamışsın ayyyy çok sevindim. kayınvalidenin sözlerinide hiiiç takma..bunu yaşayan bilir..kolay bebeğine kavuşan bunu anlayamaz.allah hiç kimseye aratmasın.yavrusuna tez zamanda kavuştursun.piraye ,yeliz,dew,melodi2,ceren hepinizi çok öpüyorum.herşey gönlünüze göre olur inşaallah.
kuzucuklarımda sizleri öpüyor))

kızlar ben o iğneyi 1. denemem hariç hep vuruldum ve ilginç olan onu vurlmadığım ay bu sorunu yaşamadım dış gebelik oldu ama düşmedi pıhtılaşma sorunum yok yani eşim dayısıyla görüşecek bakalım bilmeyen yok zaten

amcamın kızı da hamileymiş 8 yaş küçük benden onların çocuklukları da çok rahat geçti hala sorunsuz yaşıyorlar biz 2 kardeş çocukken maddi sıkıntı şimdi bu ...
bazen diyorum neden hep biz ben sadece normal bir hayat istedim vallahi fazla bi şey istemedim niye hep bize dertler başıma ağrılar girdi bunları düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…