Kızlar merhaba;benimde son 1 haftadır çok çarpıntım vardı. Bugün kardiyologa çıktım. Bİr sürü bişiler yapıldı. Bişey çıkmadı çok şükür. Şimdi holter cihazımı ne onu taktılar. 24 saat ölçüm yapacakmış. Ritim bozoukluğumu var acaba. Yarın belli olacak bakalım
bade aramadılarmı merkezden? bişey yazmamışsın?
canım çok geçmiş olsun..çalışma tempondan yoruluyomusun acaba? inşallah bişey çıkmaz canım..dikkat et,hafif beslen..gerekirse rapor yazdır bi kaç gün dinlen..
canım zrdaya gitti kafam unuttum
aradılar
c.tesi olacak transfer
iyi ve orta kaliteli var dedi sayı filan söylemedi
çok şükür iyiymiş durum
gulem bu estrofem ateş yapıyomu
oturduğum yerde terden ölüyorum
progesteron fitil o yapmaz dimi
öldüm yaa
Haklısın canım yoruluyorum bu aralar. İşler çok yoğun. hala daha birini almadılar yerime vekalet edecek. Kimse de dinlemiyo ki bu kız hamile yoruluyodur demiyo.koşturuyorum tabi.Belki o yüzden olabilir. Bakalım yarın bişi çıkmaz umarım canım.
cumartesi olacaksa 5.gün olacak öylemi? kaliteyede takılma inan herşeyden var benim tedavilerimde..inşallah vakti zamanıdır canım..
canım psogesteronda yapıyo estrofemde..ben transferden sonra ikinci haftada çok hissetmiştim ve adet emarelerimden sanmıştım hatta..herşey yolunda gider inşallah..
vallahi takılmıyorum
geçen başka topicte arkadaşa 5.gün ikitane transfer yapıldı olmadı
bu iş nasip meselesi bunu çok çok iyi farkındayım
ama şu çok bilmişlik huyum varya yok şansı arttırır bilmem ne
yani 3.günde transfer olsaydı tutacağı varsada benim bu bilmişliğim yüzünden tutturmazdı psikolojim
şimdilik herşey yolunda çok şükür
ama gördüklerimden sonra biliyorum ki sadece vakti gelmişse Allah nasip edecek
demek ilaçlar yapıyo cam kapı açıyorum sanki temmuzdaymışız gibi
bide benim bu fitil ya progesteron için
transferden sonra onu iğneyemi çevirtsem
korkarım tam yerleştiremem filan
senin bikaç günde bir iğne oluyodun dimi
vallahi takılmıyorum
geçen başka topicte arkadaşa 5.gün ikitane transfer yapıldı olmadı
bu iş nasip meselesi bunu çok çok iyi farkındayım
ama şu çok bilmişlik huyum varya yok şansı arttırır bilmem ne
yani 3.günde transfer olsaydı tutacağı varsada benim bu bilmişliğim yüzünden tutturmazdı psikolojim
şimdilik herşey yolunda çok şükür
ama gördüklerimden sonra biliyorum ki sadece vakti gelmişse Allah nasip edecek
demek ilaçlar yapıyo cam kapı açıyorum sanki temmuzdaymışız gibi
bide benim bu fitil ya progesteron için
transferden sonra onu iğneyemi çevirtsem
korkarım tam yerleştiremem filan
senin bikaç günde bir iğne oluyodun dimi
Kızlar nasılsınız zrdanın sokundan sonra daha kımse kendıne gelıp yzamadı galıba pıraye nasıl oldun canım nededı doktor bade yarın transferın var heycanlımısın hadı artık gelınde toplanalım yıne kızlar
Slm çok sağolun benim derdimi benimle beraber yaşadınız toparlanmam çok zor değerim 4 e düştü adet olmadı ve biliyormusunuz ben doğal olarak da defalarca bu düşükleri yaşamışım çoğu kadın yaşarmış farketmezmiş geciktim dermiş
durumum psikolojik değilmiş kızlarr nedeni yok çarem yok çok isyan ettim bu gün çook canım acıyor niye hep terkediyor meleğim terapifaln hikaye bundan daha iyi olama artık doktorlarım da hem fikir sııfımda saatlerce ağladım tekrar denemek istiyorum ama gücüm yok artık umutlarım bitti tekrar denesem bile böyle pozitif olamam kesinlikle kendime tek sorduğum soru napcam ben nasıl yaşayacağım ben nasıl nefes alınır böyle yakışmadı bana bunu gülem yazmıştı ağlamıştım o zaman o bile kaçıncı ayına geldi prensesiyle artık hiç bişey toparlayamaz beni
badecim aryık sıra sende sen de onlara katılacaksın biliyorum hepiniz kapatacaksınız bu topiği bi ben kalacağım
ah yinemi keder ama artık yeter ynemi geldi kara geceler....
kızlar bebeğim düştü gerçi ne kadar varoldu ki...
bu arada doktorum bir teşhis koydu kızlar ben normalde de bu durmları defalarca yaşamışımama günüm geçti sanıp aldanmışım evet bu doğru ben adeti gecikmeyen biriyim ama nadiren 31 günü geçerdi ilk zamanlar umutlanır sonrasında ağlardım sonraları umursamadım bile yani o zamanlar da böyle bir gebelik geçirmişim çoğu kadın yaşar ama test yapmadığı için bilmezmiş
evet kızlar ben hamile kalabiliyorum normal olarak da tüp bebekde de ama tutunma sorunu yaşıyorum devamı gelmiyor bu nedenle tüp bebek denemekle iş bitimiyor üzüleyim mi sevineyimmi bilemedim araştırılması gereken bir durum eeşimin dayısın dada vardı kanında mikrop vardı eşiyle beraber iğne vuruldular şimdi 3 oğulları var arka arkaya oldular kimbilir belki bizde de böyle birrşey var boşu boşuna kaybettik ben sorunu bulduğuma seviniyorum boşboş deneme yoruyo insanı sizin de bu konuda bilginiz varsa ne olur paylaşın inşallah doğru yoldayımdır pes etmeyeceğim ben anne olacağım inanıyorum bi gün yeterki sorunumu bileyim her yolada açığım bilginiz olsun seviyorum sizi.....
kızlar selam :)rehavet çökmüş topiğe :)hadi toparlanalım artık :)
badecim sanırım transferin bugündü canım allah yardımcın olsun bebişne can versin kan versin inşallah :)
zrda biliyorum çok zor bu durum nedeni yok bebişte yokbende tam bu sebeplerle uğraşıyorum işte ..3 tane negatif gördüm yıkıldım ağladım zırladım neden sorularını çok sordum ama bir cevap alamadım da bulamadım da..demek ki yaşanması gerekiyor bazı şeylerin acı çekmek gerekiyor kavuşma öncesi ..olacağına iananıyorum ben hepimizin senin sanırım bu gebelik kimyasal gebelik oldu çünkü tutunmaya çalışmış değerler yükselmiş biraz o yüzden umudunu kaybetme eninde sonunda tutunacak bir tane :)bendee yeni tedaviye kendimi hazırlamaya çalışıyorum bende umutsuzum ama ya tutarsa pes etmeyceğim inan allah sağlık verdiği sürece bunun yanında birde param olduğu müddetçe denemeye devam edeceğim güzel rabbim inanıyorum ki gönderecek meleğimi :)
gülemcimm senin kızçe ne yapıyor iyicene hissettiriyordur kendini değil mi :)senin kızçe bizim umudumuz :)sağlıkla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun inşallah :)
öpüyorummm sizleri hepinizi ..taze anneciklerrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?