Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sende benım gıbı acelecı davranmıyosun demekı canım besıgıde cok begendık oyle aldık 30 haftadan oncede cıldırmayı dusunmuyorum acıkcası deva guzelmıs gercekten tam sana uygun bende 2 tane enes bebek tanıyorum ve ıkısıde cok gulec ben bıraz suratsızımdır:) ama babası gulec ınsallah babasına benzer

yelizcimm ya maşallah oğluşuna çok tatlı gözüküyor..ya güzel allahım ne büyüksün baksana elini nasıl emiyor kuzu:)ve biz net bir şekilde görebiliyoruz ne büyük şans değil mi:)darısı başımıza olsun inşallah..

badecim opuda allah kolaylık versin sana canım benim inşallah güzel güzel mımırtaların olmuştur..gülemcim kızçen büyümüş bence deva tam senlik bir isim :)bu kızçe tüm dettlerinin devası olacak :)

inaşallah hepimiz kavuşacağız meleklerimize :)zrda benim hep göğüs hassasiyetim olur hemde çok olur gel görki pozitifi göremedim henüz yani bu iş kişiden kişiye değişiyor rahat ol lütfen saçma biliyorum ama stres gerçekten kötü etkiliyor insanı ..

öpüldünüzzzzzzzzzzzz:)

slm mımırtladım geldim:)
20 tane pırtlatmışım:)
dr.kalite önemli bakalım dedi pko olunca kalite düşüyomuş
yarın haber verirler
dr.3.gün embriyosu koyuyoruz genelde dedi
gıcık oldum eğer kaliteli ve yeterli sayıda olursa niye beklemesinler ki
neyse havadisler böyle
azıcık ağrım var ama iyiyim dualarını eksik etmeyin:)

değilim canım değilim..bi taraftan heyecanlıyım ama sabretmeyi öğrendim nasılsa..bende internetten beğendim aslında..sipariş verir getirtiriz kış günü napalım artık..beğendinmi deva ismini:) benimde kalbime dokundu resmen:) ama eşim öylesine söyledi belki vazgeçer belli olmaz..ailemden beğenen olmadı ama:) hayırlısı...kız bizde eşimde suratsızdır hatta dışarda mesafeli soğuk bi tiptir..kızım ona benzeyecek sanki:)

canımmm inşallah..benimde hoşuma gitti deva:) daha değişir fikrimiz belki...

amannnn maşallah sana:) canım iyidir onlar merak etme sen..

maşallah maşallah :)ne güzel mımırtlamışsın inşallah sana bebcik olarak geri dönecekler canım:)kalbini ferah tut emi :)

amannnn maşallah sana:) canım iyidir onlar merak etme sen..

inş.
çok tembihledim hanım olun efendi olun
güzel güzel bebcikler olun dedim
inş. sözümü dinlerler:)

maşallah maşallah :)ne güzel mımırtlamışsın inşallah sana bebcik olarak geri dönecekler canım:)kalbini ferah tut emi :)

inş. canım inş.
vallahi tuhaf bişekilde rahatım
sadece eşim çok stresliyd,i onun kısmında sorun olmaz inş. diye düşünüyorum
hepimiz için hayırlısı olsun
görelim mevlam neyler ,neylerse güzel eyler

canım transferin 3.gün olmasınada takılma bence...bırak herşeyiAllaha..nasılsa bizim yapacak bişeyimiz yok..bütün dualarımız sizinle..
transferle beraber kan sulandırıcı başlanacakmı?bak onu sürekli hatırlat doktoruna..iletişim kopukluğu olmasın sakın:))) inşallahhhh tutacak bu sefer canım benim...

takılmamaya çalışrım:)
evet mutasyon var bende bu gün söyledi transfer günü başlıycaz diye
bu gün de asprinle birlikte bri torba ilaç başaldı
hayırlısı olsun inş.
meleklerinizle ettiğiniz dualar için çoook teşekkürler canım

takılma tabii..bak benim minik ikinci gün donduruldu..yani ikinci gün transferi oluyo..çözüldüğü gün transfer ediliyo..
bende dondurulmuşum olunca demiştim 5.güne bekletselerde olumlu olacaksa bi ipucu olsa:)
bazı merkezler hiç girmiyo o olaya..kader deyip beklemek lazım işte:)
ben bu tedaviden olumlu çıkacağını düşünüyorum...

bu arada zrda için bi gün kaldı dimi? ne çabuk geçti dicem kız kızacak:) bide ona sormak lazım:)))
aslında bugün baksa bile çıkar haa:))

merkezden aradılar
12 tane döllenecek olgunluktaymış
8 taneyi direk bırakmışlar
bu gün 9 u döllenmiş
durum pek iç açıcı değil
hayırlısı olsun ama içim sıkılıyo
kesin morfoloji sorun çıkarıcak

Zuzum gecmis olsun insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun...
icin rahat olsun böyle düsünme hic...ne kadar huzurlu olursan o kadar iyi olur...

Zuzum gecmis olsun insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun...
icin rahat olsun böyle düsünme hic...ne kadar huzurlu olursan o kadar iyi olur...

sağol doktorcum:)
huzurlu olmak bana haram :)
inş. dediğin gibi kavuşurum bende hayırlısı

sağol doktorcum:)
huzurlu olmak bana haram :)
inş. dediğin gibi kavuşurum bende hayırlısı

canım bende seni merak etmiştim..

söylemesi kolay diyeceksin ama aynı şeyleri yaşamış biri oylarak moralini bozma derim..

bize lazım olan tek ama sağlıklı yumurta öyle değil mi? önemli olan o :)

kızlar merhabaaa!!!!)) heyyy burada neler olmuş böyle..yumurtlayanlar yumurtası toplananlar ...oh ohhhhh bebişler geliyor inşaallah))
zrda canım transferin yapılmış ve yarın sonuç alacaksın.heyecanını paylaşıyorum arkadaşım .inşaallah bu kez bebişlerin seninle olacak.allah emeklerinizi boş çevirmesin..bade güzelim bence hiiiiç üzülme önemli olan sağlıklı tek yumurta ve seninde maaşallah gayet iyi bu kez burayı şenlendireceksiniz önce zrda sonra sen olumlu haberler vereceksiniz.)
gülem kızına deva isminimi koyacaksınız bence çok farklı güzel isim) hayırlısıyla bir doğsun anacığının kucağına koynuna konsun anacığının yüreğine deva olsun)
ceren ve melodiciğim de inşaallah kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar.dileğim herkes için.
piraye,kekec,gülem ,yeliz,arka arkaya meleklerinizle sağlıkla buluşursunuz inşaallah darısıda diğer anne adaylarına olsun.
dew karya yı faceden takip ediyorum allah nazarlardan sakınsın aynen annesi çok tatlısınız)
inanın kızlar anne olmak çok güzel bir duygu rabbim her isteyene yaşatsın.oğlum şuan yanımda okuldan geldi oyuncaklarıyla oynuyor.annem dedikçe dünyalar benim oluyor.kızım uyuyor şuan.tam bir tatlı cadı) hafta sonu güneş gözlüğü aldık allahım görmeyin gitsin mutluluğunu.annesi takıyor yaa kendisindede olacak) ben kafama takıyorum kendiside beni taklit ediyor)
dilerim allahtan sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız.veee inanıyorum ki rabbim sizlerede yaşatacak en güzelinden) sağlıkla kalın..
zrda dualarım seninle ....

canım morfoloji sorun çıkarmış olsa 9 u döllendi demezlerdi..işlem gerçekleşmiş ve 9 tane döllenmeyi başaran yumurta ve sperm var..bundan sonra bölünme başlayacak.evet belki 9uda embriyo olmayabilir ama şansın çok bence...eşinde morfoloji düşüktü ama sayıda çok önemli..yanlış anlama sakın beni ama çok iyi bi durumdayken yüzün gülmeli..bence bu kadar önyargılı negatif düşünmeden şükret..9 tane döllenmiş yumurtayı kaçımız gördük Allah aşkına:) güven artık biraz yumoşlarına ve Allaha şükredip ona bırak herşeyi...benim eşimde de morfoloji %1 di...yarınmı arayacaklar bi daha? hadi dualarımız onlarla:)

canım morfoloji sorun çıkarmış olsa 9 u döllendi demezlerdi..işlem gerçekleşmiş ve 9 tane döllenmeyi başaran yumurta ve sperm var..bundan sonra bölünme başlayacak.evet belki 9uda embriyo olmayabilir ama şansın çok bence...eşinde morfoloji düşüktü ama sayıda çok önemli..yanlış anlama sakın beni ama çok iyi bi durumdayken yüzün gülmeli..bence bu kadar önyargılı negatif düşünmeden şükret..9 tane döllenmiş yumurtayı kaçımız gördük Allah aşkına:) güven artık biraz yumoşlarına ve Allaha şükredip ona bırak herşeyi...benim eşimde de morfoloji %1 di...yarınmı arayacaklar bi daha? hadi dualarımız onlarla:)

canım hoşgeldin:) en kalabalık ev senin evin şimdi:) telaşında çok..
bende senin fıstıkları faceden takip ediyorum..iyiki bulmuşlar şu faceyi:)
mşallah oğlunda kızında daha bi büyüdüler sanki dimi:)
canım deva sadece bi fikir şimdilik..tam anlamıyla evet bu demedik ama bakalım....daha vakit var nasılsa..
öpüyorum kendine iyi bak..kuzuları öp:)

canım bende seni merak etmiştim..

söylemesi kolay diyeceksin ama aynı şeyleri yaşamış biri oylarak moralini bozma derim..

bize lazım olan tek ama sağlıklı yumurta öyle değil mi? önemli olan o :)

öyle cancaazımda işte bu işin başı sonu stres
bende dünden kara bulutları toplamaya hazırım zaten
bakalım hayırlısı

yaa gulem ben çok pis bişey oldum:)
beynim kendini en kötüsüne hazırlıyo ki
yıkım olursa biliyodum diyeyim:)
benim canımı sıkan 20 den 9a düşmesi
kendimi bol embriyoya hazıraladım galiba
şimdi hesap yapıyorum filan deli gibi:)
evet ak mı bok mu yarın belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…