Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eeee herkes nerde?

ben burdayımmmm:)
hoşgeldin canım...Allah kavuştursun bu arada..babacığınız gitmiş...demek kasım sonuna kadar burdasın..karya baya büyüyecek o zamana:)
bizde herşey bildiğin gibi..şimdi bade de gözler:)
bende c.tesiyi bekliyorum kontrol için:)

eeee herkes nerde?

cnm allah kavustursun.. numaranı verdiğin için tşk ederim. ihtiyacım olacağına eminim :)
ama sizlere son dakika haberi kasıma ertelendi benim işlem.
bugün öğleye doğru adet oldum antibiyotiğe başlamadan dr u arayım dedim. öznümüz bayram denk gelme olasılığı nedir diye
bugün ayın kaçı dedi 9 u dedimm hııımmm transfer 25 ine denk geliyor dedi
burdayım ama yinede aksilik olmasın riske atmayalım kasımda gel dedi ((
hayırlısı vardır bi hayır diyorum rapor almaya gidecektim allahtan direk gitmemişim boşa gidecekti.
kısmet böyleymiş.. yaa planlar yine değişti. ama gerilmişim heralde dr la konuştuktan sonra ağladım tutamadım kendimi.
destekleriniz önümüzdeki aya borcunuz olsun :)) gelicem sürekli buralardayım..
kekecb ide allah sağlıkla kızına kavustursun inş..
dew kızını öp benim için.
gulemcim facede denk gelince yaz günboy açık oluyorm ben.öptm..

DEW canım benim Allah kavuştursun, demek yolculuk önümüzdeki ay. Hadi bakalım Karyada kendini iyice toparlamış olacak. Şimdi bile büyümüştür kuzucuk. Napıyo hanım dudu :) başladı mı tepki vermeye. 2 aylık oldu tabi en zahmetli zamanları geçmiştir diye tahmin ediyorum. ohhh mis kokulu kızını kokla benim için, bi de o minik ayacıklarını opüver annesi.
Bubuş hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. Ertelenmesinde vardır bir hayır, inan benim de tedavim tam 3 defa ertelendi saçma sapan nedenler yüzünden, yok hasta oldum, yok mantar oldum falan derken bir baktım 3 ay ertelenmiş, ama sonunda ilk denememde tuttu. Demekki diyorum herşeyin bir vakti zamanı var. Umarım seninkinin de vakti ilk denemende gelmiş olur da ilkinde güzel haberlerle gelirsin canım. Kendine dikkat et.
Gülemcim ne kontrolü bu böyle, daha yeni gittin doktora bi problem yok dimi, seni 15 günde mi çağırıyo doktorun. yaaaa ben hala ayda bir gidiyorum. Ne zaman sıklaşacak bu kontroller. Benim birdahaki kontrolüm 3 kasımda.
Yelizcim sen ne sıklıkta gidiyosun tatlım doktora?

canım hayırlısı olsun vakti o zamandır belkide..banada doktor nisanda gelebilirsin demesine rağmen mayısı beklemiştik..bişeyler oluyo ya erteleniyo ya bişey oluyo..inşallah seninkide zamanını bekliyodurda ondan ertelenmiştir..hiç takılma bence..
yazarım faceden..yanındayız hep:)

canım bana 15 güne bi gel diyen yok:) ben baştan beri böyle gidiyorum.bi kere eşim ayda bi gidelim dedi..doktorum bennim için sıkıntı yok dedi ama o bi ay bana geçmedi:) hatta 27.gündemi ne ağlayıverdimde paldır küldür gittik:)))
sonrada eşime dedim üstüme gelme böyle huzurlu oluyorum:) kar kış başlayınca naparız bilemiyorum tabii:)
sen orda bi doktor bulmadınmı?hala istanbulamı gidiyosun?

pirayecim sağol. cnm inşallah seninki gibi ilkinde tutarda beklediğimize değer. şimdilik 1. ertelemeyi yaşadık bakalım 2. ye allah kerim.
bencede zamanı var sanırım. hayırlısı diyorum tatlım. ne kadar oldu bebişin. kızmı erkekmi. ben kaçırdım aradaki gelişmeleri(

Canım ben burda bi doktor buldum sonunda, İstanbula gitmiyorum artık. Ama Erbil Bey'i arıyorum her zaman, gelişmelerden haberdar ediyorum onu da. Hatta kafama takılan şeyleri ilk ona soruyorum hala :) sağolsun yardımcı oluyo. Ama burdaki doktorumu da beğendim. Hayırlısı bakalım.
Tabi canım nasıl rahat ediyosan içine siniyosa öle gitmekte yarar var doktora. Sonuçta bizim stres baş düşmanımız. İyi yapmışsın 15'de bir gitmekle. Bakalım ben de 30. hafta'dan sonra herhalde 15 gün de bir gitmeye başlarım

Kızlarrrr ben geldim yeni haberlerle.....

ben bu gün bir eczanEDE MAKİNAYA BAĞLAYIP BİLİNMEYEN SORUNLARI ÇÖZÜYOR DAHA ÖNCE DURUMUMU YAZMIŞTIM VE KADIN SANIRIM BULDU KLİMEDYA DİYE BİR MİKROP VARMIŞ BENDE DÜŞÜĞE SEBEB OLUYORMUŞ DÖLLENMEDEN 10 12 GÜN SONRA BEBEĞE GEÇİYOR ENFEKSİYONMUŞ RAHİMDE RAHİM BOYNUNDA OLUYORMUŞ TÜP BEBEK DEĞİL DERMANIM BOŞA YAPMIŞIM BELKİŞ DE BELİRTİLERİN HEPSİ VAR BENDE KADIN HAKLI OLABİLİR HASTANEDE TAHLİLLE DE TEYİT EDİN DEDİ DOKTORLA PAYLAŞIN ARADAŞIM GİTTİ İYİLEŞTİ BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN BELKİDE ÇOK BASİT ÇÖZÜLEBİLİR BİŞEYDİR ALLAHIM YARDIM ETSİN İNŞALLAH DURUM BÖYLE KIZLAR BAKALIM NE OLACAK...

BİR DE KANIM SULANMIYORMUŞ PIHTILAŞMA SORUNU DA VAR ASPRİN KULLAN DEDİ BİR ADAÇAYI YAĞI VE FESLEĞEN KARIŞIMI VERDİ Bİ DE ANTİBİYOTİK VERDİ KULLANMAYA BAŞLADIM HAFTAYA KONTROLUM VAR CUMARTESİ EŞİMİ DE GÖTÜRCEM TÜM HASTALIKLARIMI BİLDİ VALLA SANIRIM VUSLATA YAKLAŞIYORUM........

Son düzenleme:

canım çok ilginç gerçekten...
anlamadığım şey senin hikayenden tahmindemi bulundu bu kadın?yoksa bi tahlil vs mi yapıldı?
kan pıhtılaşma sorunu için kan sulandırıcı kullanırsın bi daha..ama bu bilgileri doktorunla paylaş mutlaka...
neyse canım bence gözümüz aydın..gün doğmadan neler doğuyo bak:)
hadi hayırlısı olsun diyelim:)

yok canım bir makineye bağlıyor ölçüm yapıyor bilgisayarda rapor halinde çıkıyor kan sulandırıcı kullanmıştım ama gebelikten önce asprine başlamam lazımmış

kızlar merhaba))) bade canım inşaallah hayırlı haberlerini bize buradan duyuracaksın dualarımız şuan seninle.allah emeklerini boşa çıkarmasın....
bubuş hoş geldin canım) ayyyy hep aklımızdasın canım.ve face de gördüm benim bulunduğum şehre gelmişsin keşke haberim olsaydı ev sahipliği yapmak isterdim.bir dahakine görüşelim) veee tüpe başlamışsın ertelenmiş olsun vardır herşeyde bir hayır.inşaallah bu tedaviyle kavuşursun kuzucuğuna hangi merkezde başlıyacaksın?
zrda canım seni daha iyi gördüm.umut yitirilmediği sürece insanlar istediğine kavuşur ve sende senin gibi diğer arkadaşlarımızda kesin yavrunuza kavuşacaksınız))
piraye,gülem,kekec,yelizz ve vizontele bebeklerinizle kavuşmanıza az kaldı allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşaallah.
melodi ve cerenm de inşaallah bu kervana katılanlardan olacaklar.
dew yolculuk varmış yakında allah sağlıkla babanıza kavuşmak nasip etsin.faceden görüyorum karyacığı maşaallah çok çabuk büyüyor) aynı annesi sana benziyor)
bize gelince oğlum şuan okulda gayet iyi) kızımın kabızlık sorunu var önceki gün ağlamalarına daha fazla dayanamadım acile gittik yine:-(( daha öncede bu durumdan dolayı acile gitmiştik.önceki gün artık yavrumun makatı kanamaya başladı:-(( aslında katı beslemiyorum çocuklarım yemek ayırımı yapmadıkları için sağlıklı besleniyorlar.dr. psikolojik dedi . ilaçlarla ve ek bazı besinlerle tedavi verdi.en kötüsüde arka arkaya kızıma 3gün boyunca lavman yapmam gerekiyor.bugün son lavmanı.ama o an ağlarken içim kan ağlıyor.dayanamıyorum ağlamasına.annem bitti acıyo diye feryat ediyor:-((
inşaallah düzelecek.şuan daha iyi.. kuzum oyuncaklarıyla oynuyor.
dün akşam facede karyanın fotoğrafını gösterdim anne bibi diye seviyor))
eeeee şuanda fıstığım anne mama diye sesleniyor gitmem gerek kızlar.sağlıkla kalın.allah gönlünüzden geçen engüzel şeyleri fazla bekletmeden sizlere nasip etsin)

canım geçmiş olsun....kıyamam ben ona..onun canı acıyo sen ne hale geliyosundur kim bilir..
sağlık versin Allah,bu kadarcık olsun..
oğlunda alıştı demek..sevindim canım..zoru atlattınız artık gerisi kolay:)
güzel dilerklerin için sağol canım..Allah hepimize ve kuzularımıza sağlık versin..

Sen nasıl bir kadınsın canım benim yaaaa, senin yaptığını çok az insan yapar inan bana. NE büyük gönüllü bir annesin. Walla Allahım senin gönlüne göre versin herşeyi. Çok hakediyosun canım benim. Tanımasamda seni, inan anneliğini yüreğinde hissettiğini hissediyorum ve bayılıyorum sana. Allah evlatlarını sizlere bağışlasın. Öpüyorum o gül yanaklı kızını ve bıcırık oğluşunu :) Mutluluğunuz hep daim olsun canım benim. Kızına da çok çok geçmiş olsun, umarım atlatırsınız en kısa sürede bu sorunu.

:)selam millet ...

badecim canım kalbimiz ,aklımız ,herbişeyimiz seninle inşallah minicik bir mucizede senden bekliyoruzzz :)

dew canım allah kavuştursunnnnn inşallah geleceğim sen gitmeden çok istiyorumm inan:)karya çok tatlı maşallah gerçekten sana çok benziyor sıpa ya :)

lee muhteşem insan :)mükemmel anne ne desem az kalır senin için ..kelimelerle anlatılmaz yaptıkların canım ..allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah:)kızçene çok geçmiş olsun inşallah atlatacak..oğluşuna da allah zihin açıklığı versin canım :)sanada kolaylıklar gelsinnnn :)

gülemmmcim kızçene sevgilrrrrrrr:)

zrda hadi bakalım sorun az çok belli oldu sanırım umarım bundan sonra çabucak çözülür ....

cerenm sen ne alemdesin kuzummmm :)ben beklemedeyim bişiler yapmam lazım gerçi ama :)işte böyle havadisler ya kızlar zrda bahstmiş gerçi ama bu klamidya enfeksiyonu smear testinde çıkıyormu acep ..bende çok düşünüyorum böle bişi olabilir mi diye ..

canım çıkıyor sanırın vajina kültrü ile de oluyormuş smear testi nasıl yapılıyor kızlar canın acıyor mu

hosbulduk cnm. evet senin şehrine geldik ama 1 gün sadece ugradık..inşallah bi dahaki sefere senin gibi yüreği tertemiz ve güzel biriyle tanısmak bana gurur verir.
kızına bayılıyorum zaten resimlerdeki o bakışları çok fenaa:)))
bu ay ertelendi tedavim önümüzdeki ay ne olur artık bakıcaz..

oğlun için sevindim okula alışması önemli dahada severek giderinş. minik kuzuna cok geçmiş olsun cnm.. inşallah düzelir bu tedaviyle..
kendinize iyi bakın öpüyorum seni ve minişlerini..

selamlaar
ben geldim ceza almıştım yazamıyodum :)
neyse bende haberler kötü
tüm belirtilerim gitti karnım yumuşadı belime yapıştı
ne kasıklarda ağrı ne bişey
test yaptım silik filan bişey çıkmadı
neyse salı günü test yapıcam ama sonuç belli
nasip kısmet bu işler
kurban bayramında memlekete gitcez
döünşüte bikaç ay yumurta takibi yapayım diyorum vücudum dinlensin
ben çoktan bitirmiştim
ama eşimin gözleri doldu sen bilirsin dedi
kıyamadım ...son bikez baharda deniycem merkezi değiştiricem pirayenin dr.una giderim büyük ihtimal
benden haberler böyle bu ne negatiflik demeyin iki kez hamile kldım kimyasallarda bile vücudumdaki değişikliği farkediyodum
yani inş. yanılırım ama yolun sonu görünüyor:)
bubuş senin tedavide ertelenmiş olsun hayırlısıyla olsunda geç olsun..

Badecim sen yine de ilaclarini aksatma lutfen. Idrar tahlili mi yaptiniz e idrarda cikmayabilir daha? Guzelim bn inancliyim senin bebegin de gelecek iste. Lee canim genel bir barsak sorunu vars her sabah kayisi veya incir ustune su icir. Ah guzelim bnm oglana derslerde basarilar. Gulem kizimiz iyiymis, com sevindim. Kucukken yasadiklarin cok uzucu. Ben de cocuarin hastaligina cok uzulurm.
Piraye dinlen guzelim.
Melodi benim is yine yatti, ege bayrama denk geliyor diye salladi ben de arayip kente gittim hemen ama kent de bayramda yok,diger aya dedi israelden randevu aldim. O iptal, bu iptal kendi gelsin diye firsat veriyorum minigime ama orali degil.
Dew nereye gittin daha sergule gidecektik yagmurun elbisesi hazir. Yeni dogum yapti, basiniz kalabaliktir diye seslenmedim. Toparlansinlar gidelim olur mu?
Telde yazdim zor oluyor, incir suyu, dacia plant, dha, folik, omega 3 6 9 ne var ne yok iciyorum. Kocam azmime sasirdi.
Opuyorum kizlar

cerenm yok ilaçlara devam ediyorum yatıyorumda
ama işte belli yani
birde çok kabızlık yaşadım şuruba rağmen
onunda etkisi olmuştur kesin
evet idrar testi
benim kimyasallarda bile çıkardı
hem 8. gün çıkar bence silik de olsa
hayırlısı artık bidahakine daha tecrübeli olurumda opudan sonra kabızlık için bişeyler yaparım
inş. gerek kalmza o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…