Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar pek umutlu olmadığımdan
evimin altındaki dandik tıp merkezinde kan verdim
küçük biyer olduğundan akşam 18:30 gibi ancak çıkarmış
haber vereyim dedim

canım meraktayız:))))))))))
dua ediyorum sana..inşallahhhhhhhhh bebişin seninledir..Allahımmmm versin sana bu mutluluğu inşallahhhhhh...

canım içimizdeki o umut var ya o hiç yok olmamalı..bazen savunma sistemimiz devereye giriyo..umutsuz gibi davranıyoruz..ama değil...
boşuna uğraşmıyoruz canım..zamanını bekliyo bebeğin eminim..kendiliğinden yada tedaviyle...ben hep duacıyım size..

negatif..
hayırlısını istiyorum demek buymuş
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

negatif..

badecim ben inanıyorum ki zamnı geldiğinde hepimiz teker teker kavuşacağız bebişlere :)şuan zor olmalı senin için 3 defa aynı hüsranı yaşadım inşallah allahım daha çok aratmadan kendiliğinden yada tedaviyle minik mucizelre kavuşturur bizleri..yanındayız herzaman umudun sakın yok olmasın önümüzdeki maçlarda gol olmayacağı ne belli :)

tamam canım ama yorgunluk işte 3 yılda neler yaşamışsın sen de dayanmak zor gerçekten hayatım bir kısır döngü oldu sağol desteğin için kadın olmak gerçekten zor hayallerinn yıkılması daha da zor

canım benim ya beni anladığını biliyorum :)yıkımlar çok zor evet ama biliyorum ki savaşacağım ..saol duaların için çok saol ..benimde dualarım size hepinize ve bebişlerinize ..iyi ki varsınız bu dostluğumuz hiç bitmesin inşallah :)

badem üzülme demk boş ama sen bana göre çoook yenisin daha en azından umudun var güzelim ben de o da kalmadı
kızlar fakkülteye intaniye bölümüne gideceğim bakalımbu mikrop neymiş gülem doğru mu yapıyorum sence sen daha iyi bilirsin

o kadına da yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek haber vereyim dedim Gülem başaka ne yapabilirim acaba boşa mı çırpınıyorum bir kaşık suda

sağolun kızlar..hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim
verecek olan Allah
kendimizi parçalasakta yapacak tekl şey çabalamak ve dua etmek
melodiciim inş. canım inş.

negatif..

canım ne diyeyim bilemiyorum..şimdi bütün laflar boş gelir sana..sadece kendini yıpratma..
bu beden ruh bize hep lazım..kendimi savurduğum acıttığım zamanlar dün gibi canlı...o acılar benim için hep canlı..
ama çok gerçek söylüyorum inancımı hiç yitirmedim..hiç birimiz için..
belki doktorunu bi daha değerlendirmen gerekir diye düşünüyorum..
pirayenin doktorunu demiştin geçende...doktorundan doktoruna neler değişiyo..birinin aklının ucuna bile gelmeyen ihtimali öbürü adı gibi işliyo düşünüyo...birz dinlenmek istersin şimdi ama sonra tekrar tekrar savaşmaya devam...sakın yılgın davranma görmeyeyim
öpüyorum seni..

zrdacm bahsettiğin mikrobu hiç duymadım bilemiyorum bu yüzden...ama araştır yinede..

sağol canım
zaten test yapmıştım emindim hazırlıklıydım kısaca
yaa hayırlısı artık..
evet dr.u değiştircem ama önce bir iki ay yumurta takibi yapayım
tek tüp de olsa şansımı deneyeyim
olmazsa pirayenin dr.a giderim

zrdacm bahsettiğin mikrobu hiç duymadım bilemiyorum bu yüzden...ama araştır yinede..

canım benim haklısın zaten bilinmediği için gözden kaçıyormuş arkadaş doktorda önemli arayacağım çaremi elbet bir yerde bulurum senin sözlerin hep kulağımda 16. denemesindede bulan var demiştin haklısın aslında iyiki iyiki varsınız çok seviyorum sizleri öyleki doktorum bile buraya girmeme izin veriyo artık :)
ıendine ve kızımıza iyi bak bu arada isim düşündün mü prensesimize.......

Badecim bizim guzel haberlere ihtiyacimiz var. bu kez o guzel haberi sen verecektin. Ben de cok inanmistim. Cok uzulduk.
Melodi sen de yeni evliymissin biraz daha rahat olmaya calis guzelim. Benim evleneli 7. Senem bitiyor. Dusun herkesteki beklentiyi. Ve tabi bendeki de.
Dun tvde sarpi seyrettim, dun gece blogunu okurken agladim,bugun herkes sarpi konusuyor. Ne kuvvetli anneler var, bu ulkede gelismesi gereken ne cok sey var. bi bebek buyutmek istiyorum, Umarim bebeklerimizi buyuturken sarpin ailesi gibi guclu durabiliriz.
Ve gulemcim umarim endiselenecek birsey yoktur. Hasta bebekler, ki grip bile olsa bu hastalik cok uzucu birsey. Zaten siki takiptesin,domtorun seni yonlendirecek.ama ne olur o altinda ezilip durdugun yuklerine yenisini ekleme.

Badecim inan çokm üzüldüm canım, ben de kızlar gibi senin için çok umutluydum. Demek herşeyin bir zamanı var. Ama doğru doktor ve tedavi de çok önemli canım. Lütfen bi Erbil Bey'e git. Hemen tedaviye başlamak zorunda değilsin, bi görüş, orda da yumurta takibi yapıyolar aşılama yapıyolar. Bi dene istersen. Sonuçta aşağı yukarı aynı sorunlarımız vardı seninle. Eşlerimizde bile aynı sorunlar var. Bu işler evet hem zamana bakıyor hem de nasip kısmet işi tamam ama, bi de gerçek var ki doğru merkezi ve dpğru doktoru bulabilmek. Umarım bir an önce meleğin sana gelir tatlım. Dualarım seninle vüm isteyen bekleyen arkadaşlarla....

piraye cernm sağolun kızlar
kısmet işte transfer günü kramp girmesi ne tuhaf dimi
ama vardır bi hayır dedim...
pirayeciim yumurta takibi için çok uzak kalıyo bana gün aşırı gitmem gerek pco da erken çatlama ihtimali var biliyosun
bir iki ay yakın bir hastanede yaptırırm olmazsa erbil beyde önce aşılama sonra tüpe geçeriz nasipse..
cerenm inş. güzel haberi senden alırız sanırım sırada senin tedavin var..

kızlra ben hasta oldumda.
şimdi o kadar rahim kalınlaştırıcı ilaç filan kullandım
yoğun olması gerekmiyomu kanamanın
benim gittikçe azalıyo
normal zamanda neyse de bu tedavi sonrası damı aynı oluyo.
bir de merkezden dr.aradı gel diğer tedaviyi konuşalım diye
gitmiycem sanırım yani konuşmak için bile...
kafam 1 milyon yine..

kimsecikler uğramamış beadecim bizden başka hemen hasta olmuşsun ben nerdeyse 5 gün sonra flan oluyorum hep ..progestan iğne kullandığım için olabilir .kanaman bitmez canım leke şeklinde epey bir devam eder ..benimde tedavilerden sonra çok aşırı bi kanamm olmadı ama leke leke şeklinde uzun bir süre sürdü..bu ay belli olmaz çalışmaları bırakma ssen doğal yoldan geliverir sıpa:)

benim test günüm adet günümdü zaten:)
1 gün gecikmeli oldu..
bu ay eşimle ayrıyız
telepati yoluyla olmaz heralde:) :):):)

benim test günüm adet günümdü zaten:)
1 gün gecikmeli oldu..
bu ay eşimle ayrıyız
telepati yoluyla olmaz heralde:) :):):)

Badecimmmm canim ya nasil uzuldum anlatamam ihmal ettim seni ama inan hep aklidaydin ben inaniyorum dogru zamanda olacak ama once lutfen biraz inancini duzelt ben eminim ki eger inancini gucelendirirsen olacak bu is.Cok cok opuyorum guzelim seni.

Badecimmmm canim ya nasil uzuldum anlatamam ihmal ettim seni ama inan hep aklidaydin ben inaniyorum dogru zamanda olacak ama once lutfen biraz inancini duzelt ben eminim ki eger inancini gucelendirirsen olacak bu is.Cok cok opuyorum guzelim seni.

sağol canım yok ne ihmali senin kuzucuğa en çok vakit ayırman gereken zamanlar
biliyorum dualarınızın benimle olduğunu..
inş. hayırlısıyla doğru zamanda olur
inancımı bende düzeltmek iastiyorum cidden çok karamsar oldum
inş. herşey yoluna girecek...
bende çok öpüyorum özelliklede nazlı kızımızı öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…