kızlar pek umutlu olmadığımdan
evimin altındaki dandik tıp merkezinde kan verdim
küçük biyer olduğundan akşam 18:30 gibi ancak çıkarmış
haber vereyim dedim
gülemcim inşallah kendiliğinden gelir minnoş gerçi yıllar geçtikçe özlem çok artıyor dayanması daha güç oluyor yaa..tedaviyle olacağını bilsem dakika düşünmeyeceğimde 3 defa deneyim ve yıkım ne yapacağımı şaşırdım artık...yinede vazgeçemiyorum umut etmekten :)diyorum birgün inşallah birgün bana da gelecek bir mucize ..bekleyen herkese allahım versin çok aratmadan ..
negatif..
hayırlısını istiyorum demek buymuş
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
zrda karamsar olma ..elbet olacak birgün buna inan ..yanılmıyorsam yaşında genç :)kaçıncı denemesinde tutturanlar var ..yyıllar geçtikçe dayanmak çook zor oluyor ben kasımda 3 yıllık evli olacağım .hep bir umudum vardı.spontan bir gebeliğim vardı ve doktorlar bişeyiniz yok hep olur diyorlardı ..geçirdiğim laparoskopi ameliyatı ve sonrasında umutlu bekleyiş ..yine olmadı..bu arada benimde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı hsg de..bunun üzerine laparoskopi ameliyatı oldum ve iki tüpümde açık çıktı ..ama yine olmadı 2 aşılama ..arkasından hemen tüp bebek yine yok..ardından yine donmuş bebişlerle deneme yine olmadı..hemen ardından kalan donmuşları denedim ..yine olmadı ..o vakte kadar aman canım olur diyordum bu olmazsa öbürü olur ..hatta ilk denemmde olacağından çok emindim ..güvendiğim dağlara karlar yağdı sanırım :)ben korunurken hamile kalmıştım ve kendimi şanslı saymıştım ..istediğim zaman çocuğum olacaktı böyle düşünüyordum ..olmuyor ama ne yazıkki insan umudunu kaybediyorr manevi olarak çöküyorsun kadın olmak zor çok zor valla .bu araalr annelik duygularım iyicecene depreşti dayanmak hergün daha zor oluyor açıkçası ..bir bebiş görsem gözlerimden istemsiz yaşlar boşalıyor artık çok istiyorum anne olmayı ya gerçekten çok istiyorum hepiniz gibi:)o yüzdendir ki vazgeçemiyorum savaşmaktan elbet güzel günler yakında gelecek :)bu aarada senin bir tüpün kapalı tamamen baktılarmı bazen tüplerin içinden sıvı akıp embriyonun tutunmasını engelliyor bir araştır bakalım canım :)ve sakın vazgeçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tmam mı :)
canım içimizdeki o umut var ya o hiç yok olmamalı..bazen savunma sistemimiz devereye giriyo..umutsuz gibi davranıyoruz..ama değil...
boşuna uğraşmıyoruz canım..zamanını bekliyo bebeğin eminim..kendiliğinden yada tedaviyle...ben hep duacıyım size..
badem üzülme demk boş ama sen bana göre çoook yenisin daha en azından umudun var güzelim ben de o da kalmadı
kızlar fakkülteye intaniye bölümüne gideceğim bakalımbu mikrop neymiş gülem doğru mu yapıyorum sence sen daha iyi bilirsin
o kadına da yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek haber vereyim dedim Gülem başaka ne yapabilirim acaba boşa mı çırpınıyorum bir kaşık suda
badecim ben inanıyorum ki zamnı geldiğinde hepimiz teker teker kavuşacağız bebişlere :)şuan zor olmalı senin için 3 defa aynı hüsranı yaşadım inşallah allahım daha çok aratmadan kendiliğinden yada tedaviyle minik mucizelre kavuşturur bizleri..yanındayız herzaman umudun sakın yok olmasın önümüzdeki maçlarda gol olmayacağı ne belli :)
negatif..
hayırlısını istiyorum demek buymuş
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
badem üzülme demk boş ama sen bana göre çoook yenisin daha en azından umudun var güzelim ben de o da kalmadı
kızlar fakkülteye intaniye bölümüne gideceğim bakalımbu mikrop neymiş gülem doğru mu yapıyorum sence sen daha iyi bilirsin
o kadına da yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek haber vereyim dedim Gülem başaka ne yapabilirim acaba boşa mı çırpınıyorum bir kaşık suda
canım ne diyeyim bilemiyorum..şimdi bütün laflar boş gelir sana..sadece kendini yıpratma..
bu beden ruh bize hep lazım..kendimi savurduğum acıttığım zamanlar dün gibi canlı...o acılar benim için hep canlı..
ama çok gerçek söylüyorum inancımı hiç yitirmedim..hiç birimiz için..
belki doktorunu bi daha değerlendirmen gerekir diye düşünüyorum..
pirayenin doktorunu demiştin geçende...doktorundan doktoruna neler değişiyo..birinin aklının ucuna bile gelmeyen ihtimali öbürü adı gibi işliyo düşünüyo...birz dinlenmek istersin şimdi ama sonra tekrar tekrar savaşmaya devam...sakın yılgın davranma görmeyeyim
öpüyorum seni..
zrdacm bahsettiğin mikrobu hiç duymadım bilemiyorum bu yüzden...ama araştır yinede..
kızlra ben hasta oldumda.
şimdi o kadar rahim kalınlaştırıcı ilaç filan kullandım
yoğun olması gerekmiyomu kanamanın
benim gittikçe azalıyo
normal zamanda neyse de bu tedavi sonrası damı aynı oluyo.
bir de merkezden dr.aradı gel diğer tedaviyi konuşalım diye
gitmiycem sanırım yani konuşmak için bile...
kafam 1 milyon yine..
kimsecikler uğramamış beadecim bizden başkahemen hasta olmuşsun ben nerdeyse 5 gün sonra flan oluyorum hep ..progestan iğne kullandığım için olabilir .kanaman bitmez canım leke şeklinde epey bir devam eder ..benimde tedavilerden sonra çok aşırı bi kanamm olmadı ama leke leke şeklinde uzun bir süre sürdü..bu ay belli olmaz çalışmaları bırakma ssen doğal yoldan geliverir sıpa:)
benim test günüm adet günümdü zaten:)
1 gün gecikmeli oldu..
bu ay eşimle ayrıyız
telepati yoluyla olmaz heralde:) :):):)
Badecimmmm canim ya nasil uzuldum anlatamam ihmal ettim seni ama inan hep aklidaydinben inaniyorum dogru zamanda olacak ama once lutfen biraz inancini duzelt ben eminim ki eger inancini gucelendirirsen olacak bu is.Cok cok opuyorum guzelim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?