merhaba kızlar..
badecim test için erken davranmışsın diyeceğim ama sen çıkıyodu diyosun..belirti anlamında çok emin olma diyeceğim ama insan kendini negatife hazırlıyo, bu anlamda da sana bişey diyemiyorum..tek diyeceğim nolursa olsun ilaçlarını bırakma,hele iğneni...test gününe kadar bekle..inşallah bendeki gibi yanılırız sende de...şok yaşatır bebeğin..
cerencim bayramda tedavi etmeyen tüp bebek merkezinide ilk kez duyuyorum..nasıl bi anlayıştır valla çok şaşırdım..neyse vardır bi hayır diyeceğim..geç olmasına takılma zaten belki içtiğin şeyler şifayı getirir..kendiliğinden olmaz diyen yok dimi nasılsa:) Allah büyük canım...
kızlar bizde kontrole gittik bugün..kızım iyi çok şükür..kilosu konusunda takıldığım bişey oldu...geçen gittiğimiz 15 gün arada 150 gr. almıştı tam olarak..şimdi 120 gr.almış..giderek aldığı kilo artmasımı gerekiyo bilmiyorum gerçi ama sanki daha az almasına üzüldüm..sonra önceki gittiğimizde biraz idrarı var ama bu kadar olması önemli değil demişti..onu sordum..yani sanki olmaması gereken bişeymiş gibi bi cümle kurmuştunuz dedim..evet dedi.böbreğinde biraz idrar var artmaması lazım bu kadarı sorun değil..artarsada doğunca bebeğin böbrekleri ultrasonla takip edilir dedi..bunada biraz takıldım ama yapabileceğim bişey yok..içtiğim fmf ilacındanmı diye bi soru sordum hayır dedi..bende öyle düşündüm ama sordum..Allaha bırakıyorum tabii ki..
şu alttaki takvimde de kilosu daha çok yazıyo..uyuz oldum...ne bileyim işte...Allah korusun...
canım üzülme bişey olmaz içini ferah tut
önemli değil demiş dr.un
kilo alımıda var 20 gr filan oynar heralde
benim yeğenim1.250 doğdu düşün şimdi tepemizde dolanıyo
yani az kiloylada doğsa bişey olmaz
aaah ah hiç bitmiyo dimi endişe stres:)
canım az kiloyla doğması değil kafama takılan..gelişiminde bi sıkıntı falan olur diye endişeliyim..taa nerelere varıyo kafamdaki sorular..
dün oturup bütün kilo artışlarına baktım..önceki 15 günde 150 demiştim 141 gr.mış..şimdi ise 120 değil 136 gr.mış...ben yuvarlak hesap yapmıştım kafamdan..aradaki farkı iyice hesaplayınca biraz düzeldi düşüncelerim..idrar olayınıda eşimle konuşuyoruz ağlamamak için zor tuttum kendimi..sadece dua ediyorum..Allahım bağışlasın.....
canım az kiloyla doğması değil kafama takılan..gelişiminde bi sıkıntı falan olur diye endişeliyim..taa nerelere varıyo kafamdaki sorular..
dün oturup bütün kilo artışlarına baktım..önceki 15 günde 150 demiştim 141 gr.mış..şimdi ise 120 değil 136 gr.mış...ben yuvarlak hesap yapmıştım kafamdan..aradaki farkı iyice hesaplayınca biraz düzeldi düşüncelerim..idrar olayınıda eşimle konuşuyoruz ağlamamak için zor tuttum kendimi..sadece dua ediyorum..Allahım bağışlasın.....
biliyorum canım annelik bu işte:)
yaa nolur şu nete bakmayın inan sivirsinek ısırığında öldürüyolar insanı
dr.una güven bişey olsa zaten haftalık takip isterdi
önemli bişey değil demek..içini ferah tut bebişin üzüldüğünü anlar bak ona göre:)
gelişimi dursa Allah korusun boy baş ölçüsü filan hepsi gerilerdi
hem bak zaten yanlış hesaplamışsın
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içini ferah tut canım
iyi pazarlar kızlar..
pirayecim seni görüyorum hayırdır pazar pazar:)
ben dünden beri bebeği düşünmekten biraz moral bozukluğu yşadım..doktorumun takılacak bşey yok demesine rağmen keşke şu idrar olayını duymasaydım diyorum.internette falan bakmadım ama eşim takmış baya internette okumuş..anladığımız şey böbrek reflüsüne yakın bişey..idrarın tamamını boşaltamıyomuş bazı bebekler..üriter denen çıkış kanalında daralma vs.den ileri geliyomuş..eğer bebek böbreğinde atamadığı idrarla doğarsa ameliyata kadar gidiyomuş olay..ama ameliyatı düşünmüyorumda inşallah kucağıma alırım sağ salim..artık her gittiğimizde idrarın miktarına kilitlenicez görünen bu..
kızlar dua edin bebeğime....sağlıklı bi şekilde doğsun..başım berbat ağrıdı ya...
ama yine Allaha bırakıyorum herşeyi..tek yapacağım şey dua etmek...
kızlar pek umutlu olmadığımdan
evimin altındaki dandik tıp merkezinde kan verdim
küçük biyer olduğundan akşam 18:30 gibi ancak çıkarmış
haber vereyim dedim
sağolun kızlar...
daha iyiyim..dediğim gibi Allaha bırakmayı öğrendim artık herşeyi...
pirayecim ben her seferinde ayrıntılıya giriyorum zaten..doktorumda perinatolog..alanında iyi ve güven veriyo bana..geçen kontrolde bahsetmişti bu kontrolde sordum ben önemli değil dedi hatta değilse niye söyledin diyeceksin ama bilgi vermem gereken şeyleri söylerim dedi..sonra bunu göremedinmi daha önce deme dedi..en son çıkarkende takılma dedi..dedi ama eşimde bende acabalar yaşadık..dünde konuştuk düşünmeyeceğimize söz verdik birbirimize..iyiyim yani...yinede dualarınızı esirgemeyin..
badecim;adet belirtilerinin yok olmasına bile sevindim:) ben umudumu yitirmiyorum zaaten..mutlaka kan testi yaptır sakın olmadı diye benim gibi inatlaşma:)
melodi canım bende ilk hamileliğimde acayip akıntı yaşamıştım..ve bütün tedavilerimde kıstasım akıntıydı..ama öyle olmadı..ilaç kullanmadığın ay belki yine öyle olabilir ama doktorun mantıklı konuşmuş...zaten fitil kullandığın için akıntımı ilaçmı anlamıyo insan..kasım ayını bekleyeceksen yinede sıkı çalışın derim ben:) inşallah kendiliğinden gelir bebişleriniz...
lee canım..bütün gün koşuşturmaca halindesin dimi:) ama en büyük zevk onlarla vakit geçirmektir eminim..yavrucukları öp benim yerime..
kızlar pek umutlu olmadığımdan
evimin altındaki dandik tıp merkezinde kan verdim
küçük biyer olduğundan akşam 18:30 gibi ancak çıkarmış
haber vereyim dedim
slm kızlar badecim senin için girdim bu gün yarını bekliyorum dualarımdasın
hayat süprizlerle dolu hiç bir şey son ana kadar belli olmaz
gülem rahatlamışsın bak belki kızdın bana ama sen de endişelerinin boş olduğunu farkındasın dimi canım benim
neler çekiyorum ben tahmin bile edemezsin ,çaresizlik çok kötü teselli etmenizi beklemiyorum size göre saçmalıyorum belki ama 8 sene dile kolay ve ortada hiç bişey yok defalarca yenilgi
doktorum verdiği ilaçların o mikroba önlem olduğunu söyledi anlayacağınızbu da boş galiba zaten olsa bile gene de doğal hamile kalamam tek tüpüm kapalı çünkü neyse içimi dökesim varr daralıyorum yine ama herşeye rağmen başediyorum hepinizin iyi olmasına sevindim birileri iyi olmalı değil mi ....
ne yani sen hasta olmadın ve umutsuzsun bence umutlu ol canım sen 6 yı basıl bekliyon ben çatlıyom burda bademm
:)):):):)inşallah o dandik tıp merkezinden müjdeli haberi alıp şok olursun emi :)öpüyorummmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?